2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
çok tesekkurler canım. Bende Decavit alayım..

sabah 8 de emzirip evden çıkıyorum 11 de ve 3 de olmak üzere iki defa sağıyorum toplamı 100-150 cc gibi çıkıyor
ben de sabah 8de emziyorum genellikle, bazen 7.30 da olabiliyor, çocuğun uyanmasına bağlı olarak ama ben öğlen eve gidiyorum evim yakın olduğu için süt izni var 3 saat 4.30da geri işe dönüyorum, bir kez sağıyorum o yüzden

ohooo ben 4.5 ayda başladım valla, mecburum bir an önce adapte olması lazım çünkü çalışıyorum ve sütüm yetmiyor hazır mamaların besleyiciliğine de inanmıyorum yani yoğurttaki irmikteki havuçtaki besin değeri ile ölçüşemez bence herşeyin doğal olanı en iyisi

süt izni 3 saatmi maşallah kamudamı çalışıyorsun, peki neden erken çıkmayıp öğle arası kullanıyorsun iznini

süt izni 3 saatmi maşallah kamudamı çalışıyorsun, peki neden erken çıkmayıp öğle arası kullanıyorsun iznini
evet kamudayım, erken çıkarsam 3.30da evde olabiliyorum, o zamanda 2 kez biberon almak zorunda, zaten zorla içiyor biberondan o yüzden bana biraz zor oluyor ama git gel yapıyorum böyle..

evet kamudayım, erken çıkarsam 3.30da evde olabiliyorum, o zamanda 2 kez biberon almak zorunda, zaten zorla içiyor biberondan o yüzden bana biraz zor oluyor ama git gel yapıyorum böyle..
anladım canım senin için yorucu ama evlat herşeye değiyor işte hangi biberonu kullanıyorsun benim oğlumda dar ağızlı biberondan içemiyor illa genişlerden olcak avent var bende onunla çok rahat içiyor wee ninde geniş ağızlısı çok rahat

dr browns kullanıyorum doğduğundan beri, gaz sancısı için iyi geliyordu, dar ağızlı, evde başka biberonlarda var ama onlardan içmiyor, biberonu ısırmaktan içmeye fırsat bırakmıyor ki:) oyun oynayarak içiyor sütünü, kv bayağı zorlanıyor içirirken

Avent bende de var, süt sağma makinesinin geniş ağızlı bana pek tercih etmedi bizim ufaklık:)

dr browns bende de var ama pek beğenmedi bizimki illa geniş olcak

Kızlar sık sık giremiyorum bebişim 5.ayını bitirdiğinde 8,300 gr çıktı çorba püre kahvaltı meyveye başladık 6 gün sonra 6.ay bitecek dönemiyor emekleme vs yok sizin bebisler başladı mı

Kızlar sık sık giremiyorum bebişim 5.ayını bitirdiğinde 8,300 gr çıktı çorba püre kahvaltı meyveye başladık 6 gün sonra 6.ay bitecek dönemiyor emekleme vs yok sizin bebisler başladı mı
benim oğlum da 6 ay 10 günlük olduğunda döndü ilk kez, bebekten bebeğe değişiyor bu süreçler, daha zamanı var demekki

Hoşbulduk canım :) Ben sabah ve akşam emzirdikten sonra sağıyorum. İşte sağma gibi bir imkanım yok maalesef. Bugun evde 160 ml sut var aksam gidince emzirecegim bakalım. Sabah da emzirdim. Biz kaşıkla suyu veriyoruz. Birde 5 adet bebe biskuvisi 60 ml anne sutu ve labne peynirini karıştırıp sabah kahvaltı yaptırıyoruz çok seviyor. Sizlere tavsiye ederim.

labne peyniri tuzsuz olduğu için mi tercih ediyorsun canım yoksa rahat yediği için mi bende peynire karar veremedim labne mi alsam keçi peynirimi tuzsuz köy peynirimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…