2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
gamze21 .!.:
KESKE benim kizimda emmek istese ,zorla emziriyorum
o kadar sinir bozucuki ,aç oldugunu dusunmek ,bu yuzden isimi bile yapamiyorum surekli aklimda
aç diye
Bazı bebişler öyle maalesef(

Yürüteç konusunu bende çok araştırdım emeklemeden direk yürüteçe koymak gelişimi açısından sakıncalımış kaslarını erken çalıştırıyormuş ev kazalarına da neden oluyormuş kararsızım bende

kizlarrrrr yurutec binio benmki emekleip kafasini oraya buraya vurcagina ben yurumesindwn yanayim bakalim . 15 dkka koyuyorum. birde listeyi birbirinize dagitin lutfen ben tekrar atamiorum hic zamanim yok oglum 4 dis birden birden cikario cok aci cekio sanirim zor vallahi ciksada rahat etse . yurutecte cok mutlu

evet bende kararsızdım da kullanan var mı diye sordum. Ama faydasından çok zararı varmış ya bende vazgeçtim.

yürüteç çok eğlenceli onlar için yaşasın özgürlük

evet bende kararsızdım da kullanan var mı diye sordum. Ama faydasından çok zararı varmış ya bende vazgeçtim.
kulaktan dolma laflarcok var canm benm cevremdw okdae kullanan varki : 2 sene oncede kullanan vat 30 sene oncede herkes gayet saglikli 15 dkka tuttuktan sonra hic bi sakincasi oldugunu sanmiorum ki doktorlarda ayni dior

BOTE="whiteswann, post: 40371982, member: 496125"]evet bende kararsızdım da kullanan var mı diye sordum. Ama faydasından çok zararı varmış ya bende vazgeçtim.[/QUOTE]
Gelişmemiş kasların kullanılmasına sebep ooluyormuş ilerleyen yaslarda bel ağrısına sebep oluyormuş bebekler için eğlenceli etrafı
.daha rahat süzüyorlar hızlarına yetisemeyiz yürütecteyken

BOTE="whiteswann, post: 40371982, member: 496125"]evet bende kararsızdım da kullanan var mı diye sordum. Ama faydasından çok zararı varmış ya bende vazgeçtim.
Gelişmemiş kasların kullanılmasına sebep ooluyormuş ilerleyen yaslarda bel ağrısına sebep oluyormuş bebekler için eğlenceli etrafı
.daha rahat süzüyorlar hızlarına yetisemeyiz yürütecteyken[/QUOTE]
evet zaten yeni yeni kasları güçleniyor bebişlerimizin. birçok bebeğe vermiş ki bu sonuç çıkmış. benim bebeğime zarar vermeyeceğinin bi garantisi yok ki . vazgeçtim ya başka oyunlar buluruz.

.daha rahat süzüyorlar hızlarına yetisemeyiz yürütecteyken
evet zaten yeni yeni kasları güçleniyor bebişlerimizin. birçok bebeğe vermiş ki bu sonuç çıkmış. benim bebeğime zarar vermeyeceğinin bi garantisi yok ki . vazgeçtim ya başka oyunlar buluruz.[/QUOTE]
canım zaten en fazla 20-30 dk oturtun diyor doktrlar 20-30 dk için yürütec almaya gerek yokki altını açsam kendi deli gibi seviniyor zaten benim oğlan :))) yürüteç bende var ablamın bebeğinden kalma olmasa bende almazdım ama var olunca 8. aydan sonra belki oturtabilirim kesin karar vermedim, şimdilik bekliyorum

kulaktan dolma laflarcok var canm benm cevremdw okdae kullanan varki : 2 sene oncede kullanan vat 30 sene oncede herkes gayet saglikli 15 dkka tuttuktan sonra hic bi sakincasi oldugunu sanmiorum ki doktorlarda ayni dior
Yürüteci hangi doktor tavsiye ediyor merak ettim hem kaslarının gelişimini engelliyor hemde yürüme bozukluğuna sebep oluyor. Canım 4 diş nasıl birden çıkarıyor tek tek sıralı çıkar dişler Allah yardımcın olsun eğer hepsi aynı anda çıkarsa bir ayda zor geçer çıkınca dişlerinin fotosunu yollarmisim benim kızın tek disi bir aydır küçücük duruyor seninki herşeyi önceden yapıyor neler yapiyorsun bebeginle bir günün rutini anlatırmisin varsa eksiğimiz tamamlayalim

canım herkeste aynı etkiyi yapmaz tabiki ama yürüteç kullananların 40 yaşından sonra bel ve boyun sorunu yaşadığı erkek bebeklerde ise kısırlık yada varikosel gibi rahatsızlıklara sebep olma ihtimali üzerine duruluyor. Tabii ki herkeste aynı sonuçlar doğmaz ama bazen ihtimaller bile biz anneleri korkutabiliyor. bende de ablamdan kalma yürüteç var doktor yürümeyi geciktirir dedi şimdilik bende kullanıp kullanmamakta kararsızım.

Kulaktan dolma bilgiler değil yürüteçle ilgili olanlar ki bence yürüteç kullan demek kulaktan dolma bir bilgi. Yürütecin en büyük zararı ani hareketlerle bir yerlere çarpmaları zaten ki çoğu ülkede YASAK olmasının sebebi bu. Kulaktan dolma bir bilgi ile hiçbir ülke yasaklamaz diye düşünüyorum. Tabiki herkes kendi çocugunun iyiliğini ister ama burdaki kimseyi yanlış yönlendirmemek gerekiyor.

Canım tabiki sen bilirsin ama ilerde en ufak birşeye sen kendini suçlu hissedeceksin bana şu demişti önermisti 10 15 dakikadan bişey olmaz dedi demeyeceksin sütü yeterken mama verip çocuğu obez yapanlar var çocuk kilolu olsun başka şeyleri umursamayanlar bunuda geçen bir yazı okudum çocuğum su kadar kilolu diye bize hava atıyordu obezite diye bir illet yok sanki

Sonra da neden çocuğum obez oldu deniliyor. Obezitenin en büyük nedenleri zaten bebekken kilo alsın diye verilen FAZLA mamalar ki bunu çoğu uzman söylüyor. Hareketlenince verilir deniliyor ama sonra çocuk kilodan hareket edemiyor dönemiyor. Sağlıklı olsun da kilosu hiiiççç önemli değil.

Kesinlikle bebegin midesi daha bebeklikten büyüyor anne sütü yeten kişi ne diye mama verirki 9 kilo olmuş daha 6 ay dolmadan sonra yemek diye aglayacak diyet yaptirilacak mama verenlere degil lafım doktor önerisi ile tabiki verilir ama keyfi bebek kilo alsın şişsin yazık millete iyi anne iyi bakmış bebeğe dedirttirmeye ego tatmininden başka bişey değil...

kesinlikle katılıyorum benim doktorumda mamaya şiddetle karşı anne sütü yoksa başkada çare yoksa belki verilebilir ama kilo aldırmak için çok yanlış. erken dönemde ek gıdaya alıştırmakta fayda olduğunu savunuyor, bi elma armut bulgur sebze ile mama boy ölçüşemez

öyle bi düşünceyle hareket etmek annelikle alakalı olamaz zaten. hepimiz bebeklerimiz sağlıklı şeyler yesin diye savaş veriyoruz. zayıf olsun ama dinç ve sağlıklı olsun, ileriki dönemlerde kilo malesefki türlü problemleri beraberinde getiriyor

kızlar bugün yedi aylık olduk biz. boyunu ve kilosunu demiycem bebeğim desteksiz oturuyor artık. bir de fıtı fıtı emekliyor. yürütece hiç koymadım. yeree kafayı oraya buraya vurması daha keyifli. anne mama diyor, baba cici de diyor. ha üç dişi çıktı bile bu arada. ek gıda ne versem yiyor zaten e malum dişleri var artık doktor çok beğendi. yaşında çocuk gibi dedi. maşallah kuzuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…