canım bana gelmedi sana zahmet bana tekrardan yollarmısın ? ya da mail gelenlerden birisi bana da yollayabilir mi ?
mail adresim hkilic@ceng.metu.edu.tr
tesekkurler
cenaz8989, post: 40326792, member: 640789"]canım bana gelmedi sana zahmet bana tekrardan yollarmısın ? ya da mail gelenlerden birisi bana da yollayabilir mi ?
mail adresim hkilic@ceng.metu.edu.tr
tesekkurler[/QUOTE]
Arkadasım banada gelmedi babada atarmısın altinel1658@gmail.com
Arkadaşlar ben bebeğime birsey yedirdiğim zaman istediği kadar yiyor ve sonra ağzini açmiyor. Aç olduğunu biliyorum ama doyumluk yemiyor. Yedikten yarim saat 1 saat sonra emmek istiyor. Yani midesini ek gidayla doldurmuyor Bi gariplik yok mu bu işte??
birakip disari ciksam annem doyursa olmayacak mesela. Arkasindan emmek istiyor. Normal mi acaba boyle?
sizinkiler nasil?
Gecmis olsun canim.cok az ihlamur icirebilirsin elma kabuguyla demleyip.oksuruge iyi gelir. Ishal icin de patates yedirebilirsin. Ilacsiz gecer ins. Cok cok gecmis olsun
Arkadaşlar ben bebeğime birsey yedirdiğim zaman istediği kadar yiyor ve sonra ağzini açmiyor. Aç olduğunu biliyorum ama doyumluk yemiyor. Yedikten yarim saat 1 saat sonra emmek istiyor. Yani midesini ek gidayla doldurmuyor Bi gariplik yok mu bu işte??
birakip disari ciksam annem doyursa olmayacak mesela. Arkasindan emmek istiyor. Normal mi acaba boyle?
sizinkiler nasil?
canım bebeğin metabolizmasına bağlı biraz, mesela bizimki iki günde bir yapıyor ama hiç rahatsızlık belirtisi yada katılık yok bağırsak ritmi öyle yani, şimdi günde bire çıktı mesela. bence normali günde bir ama bebekten bebeğe farklı tabi
Eğer ek gıdaya geçtiyseniz bence kabız olmuş. Katı gıdaya geçen bebeklerin neredeyse tamamı ilk birkaç ay kabız oluyor. Az az çıkmasının sebebi bu. içersi doludur ve bu yüzden bebek rahatsızdır. Biz bugüne dek 2 kez fitil kullanarak bu durumu atlatabildik.
sizinkiler nasil?
sizinkiler nasil?
Gecmis olsun canim.cok az ihlamur icirebilirsin elma kabuguyla demleyip.oksuruge iyi gelir. Ishal icin de patates yedirebilirsin. Ilacsiz gecer ins. Cok cok gecmis olsun
KESKE benim kizimda emmek istese ,zorla emziriyorum
o kadar sinir bozucuki ,aç oldugunu dusunmek ,bu yuzden isimi bile yapamiyorum surekli aklimda
aç diye