Çok teşekkürler canımkizlar yolladim maillere hadi rasgele
canım bana gelmedi sana zahmet bana tekrardan yollarmısın ? ya da mail gelenlerden birisi bana da yollayabilir mi ?kizlar yolladim maillere hadi rasgele
Bizde ne diş var nede emeklemeye niyetBenimde bebegimm emeklemiyorr..ama alt dislerini cok sukur cikarmaya basladiii...ama cokkk miz miz olduuu hep aglamaya hazirrr
Sağol canım teşekkür ettik bende kopyala yapmıştır yapiyim dedim buraya olmadıkizlar yolladim maillere hadi rasgele
çok geçmiş olsun canım geçiş mevsimleri biraz sıkıntılı oluyo malesefkizim simdi de öksürüyor ishal de var
napcami şaşırdım iylesmedi bi türlü
Gecmis olsun canim.cok az ihlamur icirebilirsin elma kabuguyla demleyip.oksuruge iyi gelir. Ishal icin de patates yedirebilirsin. Ilacsiz gecer ins. Cok cok gecmis olsunkizim simdi de öksürüyor ishal de var
napcami şaşırdım iylesmedi bi türlü
başlarda bzimkide öyleydi şimdi öğün olarak yiyor canım, gitgide artıyor yaniArkadaşlar ben bebeğime birsey yedirdiğim zaman istediği kadar yiyor ve sonra ağzini açmiyor. Aç olduğunu biliyorum ama doyumluk yemiyor. Yedikten yarim saat 1 saat sonra emmek istiyor. Yani midesini ek gidayla doldurmuyor Bi gariplik yok mu bu işte??
birakip disari ciksam annem doyursa olmayacak mesela. Arkasindan emmek istiyor. Normal mi acaba boyle?
sizinkiler nasil?
canım bebeğin metabolizmasına bağlı biraz, mesela bizimki iki günde bir yapıyor ama hiç rahatsızlık belirtisi yada katılık yok bağırsak ritmi öyle yani, şimdi günde bire çıktı mesela. bence normali günde bir ama bebekten bebeğe farklı tabiKızlar günde kaç kez kaka yapması normal bebeğin?
Bizimki bu günlerde 4-5 kez yapıyor azıcık azıcık:)) bezi pislettiğine değmiyor çoğu kez:))
Eğer ek gıdaya geçtiyseniz bence kabız olmuş. Katı gıdaya geçen bebeklerin neredeyse tamamı ilk birkaç ay kabız oluyor. Az az çıkmasının sebebi bu. içersi doludur ve bu yüzden bebek rahatsızdır. Biz bugüne dek 2 kez fitil kullanarak bu durumu atlatabildik.Kızlar günde kaç kez kaka yapması normal bebeğin?
Bizimki bu günlerde 4-5 kez yapıyor azıcık azıcık:)) bezi pislettiğine değmiyor çoğu kez:))
Arkadaşlar ben bebeğime birsey yedirdiğim zaman istediği kadar yiyor ve sonra ağzini açmiyor. Aç olduğunu biliyorum ama doyumluk yemiyor. Yedikten yarim saat 1 saat sonra emmek istiyor. Yani midesini ek gidayla doldurmuyor Bi gariplik yok mu bu işte??
birakip disari ciksam annem doyursa olmayacak mesela. Arkasindan emmek istiyor. Normal mi acaba boyle?
sizinkiler nasil?
Arkadaşlar ben bebeğime birsey yedirdiğim zaman istediği kadar yiyor ve sonra ağzini açmiyor. Aç olduğunu biliyorum ama doyumluk yemiyor. Yedikten yarim saat 1 saat sonra emmek istiyor. Yani midesini ek gidayla doldurmuyor Bi gariplik yok mu bu işte??
sizinkiler nasil?
ishali gecti canım sukur,ihlamuru denicem saolGecmis olsun canim.cok az ihlamur icirebilirsin elma kabuguyla demleyip.oksuruge iyi gelir. Ishal icin de patates yedirebilirsin. Ilacsiz gecer ins. Cok cok gecmis olsun
aynen oyle canim, bide bizim abimiz var okuldan getiriyo mikroplarıçok geçmiş olsun canım geçiş mevsimleri biraz sıkıntılı oluyo malesef
Benimde bebeğim öyle canım aç olmasa da emmek istiyor bebekler bazen ondan sanırsam
bende düşünüyorum ama cok kararsızımkızlar içinizde yürüteç kullanan ya da almayı düşünen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?