2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Arkadaşlar ben bebeğime birsey yedirdiğim zaman istediği kadar yiyor ve sonra ağzini açmiyor. Aç olduğunu biliyorum ama doyumluk yemiyor. Yedikten yarim saat 1 saat sonra emmek istiyor. Yani midesini ek gidayla doldurmuyor Bi gariplik yok mu bu işte??
birakip disari ciksam annem doyursa olmayacak mesela. Arkasindan emmek istiyor. Normal mi acaba boyle?
sizinkiler nasil?

Kızlar günde kaç kez kaka yapması normal bebeğin?
Bizimki bu günlerde 4-5 kez yapıyor azıcık azıcık:)) bezi pislettiğine değmiyor çoğu kez:))

başlarda bzimkide öyleydi şimdi öğün olarak yiyor canım, gitgide artıyor yani

Bizimki bu günlerde 4-5 kez yapıyor azıcık azıcık:)) bezi pislettiğine değmiyor çoğu kez:))
canım bebeğin metabolizmasına bağlı biraz, mesela bizimki iki günde bir yapıyor ama hiç rahatsızlık belirtisi yada katılık yok bağırsak ritmi öyle yani, şimdi günde bire çıktı mesela. bence normali günde bir ama bebekten bebeğe farklı tabi

Eğer ek gıdaya geçtiyseniz bence kabız olmuş. Katı gıdaya geçen bebeklerin neredeyse tamamı ilk birkaç ay kabız oluyor. Az az çıkmasının sebebi bu. içersi doludur ve bu yüzden bebek rahatsızdır. Biz bugüne dek 2 kez fitil kullanarak bu durumu atlatabildik.

Benimde bebeğim öyle canım aç olmasa da emmek istiyor bebekler bazen ondan sanırsam

KESKE benim kizimda emmek istese ,zorla emziriyorum
o kadar sinir bozucuki ,aç oldugunu dusunmek ,bu yuzden isimi bile yapamiyorum surekli aklimda
aç diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…