2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
İns canim evt haklisin ne kadar erken o kadar etkili bol su iciyormusun oda cildi cok guzel nemlendiriyor. Badem yagi bazi ark.killanma yapmis forumda okumustum bi sorun yasadinmi?

bende ona bakınıyordum hayırlısı böylemiş demek.Allah tez zamanda sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip eder inşallah bende üzüldüm

Son düzenleme:
İns canim evt haklisin ne kadar erken o kadar etkili bol su iciyormusun oda cildi cok guzel nemlendiriyor. Badem yagi bazi ark.killanma yapmis forumda okumustum bi sorun yasadinmi?

Bende aranıza yeni katıldım. Bende kullanıyorum aslında hiç kıllanma falan yapmadı bende. Ama kayısı yağıda iyi işe yarıyormuş

Çok üzüldüm ( yeni geldim aranıza ama neden boyle olmuş ki

Bende aranıza yeni katıldım. Bende kullanıyorum aslında hiç kıllanma falan yapmadı bende. Ama kayısı yağıda iyi işe yarıyormuş

Günaydın arkadaşlar ,

evet nerdeyse 3. ayımıza giriyoruz ve ben çatlak için bakım yapmaya başlamadım şuan için iyi görünüyor , ama bir kaç haftaya sürmeye başlamalaıyım ama ne ?

doğal , kıllanma vs yapmayan krem yada yağ önerileriniz var mı ?

Merhabalar. Ben badem yağı kullanıyırum gece yatmadan once. Ama acıkcası ne zamanlar kullanacağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilirmisin?

Kayısı yağı ve kakao yağı iyi. Hem kayısı yağının gencleştirme özelliğide var. Benbadem yağı kullanıyorum şuan acıkcası.ama bitince kayısı kakao ve badem yağını karıstırıp süreceğim.

Endişelenme cnm ne renk

Avrupa yakasındasın sanırım.Bende istanbul da değilim ama Üsküdar devlet hastanesine gidebilirsen orda uzman dr lar varmış..

Devlet hastanesi düşünüyorsan bence zeynep kamile yada numuneye gitmelisin. Gebelik takibi diye ayrı bölümlerii var. Ben kouyolu medipole gidiyorum. Burayıda tavsiye ederim. Biraz pahalı ama bebişim için değer diye düşünüyorum.

Ben şimdilik her sabah duşta bebe yağı sürüyorum, göğüslerime, bel kalça ve bacaklarıma. Henüz diğer şeylere başlamadım. 12. haftam geçsin öyle başlıcam hayırlısı ile.

Geçmiş olsun canım. Hamilelikte grip olunca herhangi bir ilaç öneriyorlar mı?
sağol canım .yok canım doğal yolla geçirmen gerekiyor .gerçi hamilelerin kullanabildiği ilaçlar da var da inanırmısın fırsat bulup da doktora gidemedim ama bugün de geçmezse gideceğim bi ilaç versin bana artık ,çünkü boğazımdaki ağrı taa boyun altı kemiklerime ulaştı bayağı acıyor
oyy kıyamam ya çok zor olmalı şimdi nasıllar:)
yok çok zor değil aslında ,ALLAH sabrını veriyor ,RABBİM in yanlış işi olmaz ,ben baştan beri kimsesizdim ,tek baktım ,anneliği tek başıma öğrendim ,bir de çok zor elde ettik ve çok isteyerek yaptık bebişleri , o yüzden hiçbirşeyleri bize zor gelmiyor ,herşeylerinden keyif alıyoruz ,şimdi canavar gibiler ,24 saat durmuyorlar , kilo bile alamıyorlar çünkü çok hareketliler
canım çok zor elde ettiğim için ,hazır bu kadar uykusuzluğa yorgunluğa vücut alışmışken bi tane daha aradan çıksın dedim ,çünkü 7-8 sene hem çocuklar için çok geç bir süre hem de o kadar rahata alışıp da tekrar rahatımı bozmak istemem ,2-3 yıl çok zor olur ama 3 yaşına geldiler mi 3 tane evladım birden olacak inş. o çok daha güzel ,uzmanlar en fazla 3 yaş olsun diyorlar ,benimkilerin arası yaklaşık 2yaş olacak ,ideal de aslında ,biz bir sene sonra düşünüyorduk ,hem de tıbben imkansız olduğundan yine tüp bebek yapacaktık ama RABBİM bunu bize hediye etti ..umarım sağlıcakla doğar..
aldırma konusunda ben de seninle aynı fikirdeyim ama yine de bilemiyorum ..çok kararsızım ..inş. böyle bir imtihan olmaz diye dua ederek kendime teselli veriyorum
canım benim hastalığım genetik bir hastalık ,kromozomlarımda bozukluk var ,vücudum sağlıklı yumurta üretmiyor hep hastalıklı üretiyor , o yüzden döllenme gerçekleşmiyor ,gerçekleşse de düşük ve sakat olma ihtimali doğuyor ,çünkü yumurtalar hep hastalıklı.
senelerce sebepsiz kısırlık demişlerdi ,en son gittiğimiz tüp bebek merkezinde yapılan genetik testlerde çıktı ortaya .
işin ilginci sülalem de çok doğurgandır ve kimsede yok ,ilk benim bu hastalığı taşıyan ..çok ilginç dimi.yüz insandan bir kişide görülen nadir bir hastalık ayrıca.
herşeyim normal aslında ,yumurtlamam vs ama kromozomları bozuk yumurta olunca hiçbir anlamı olmuyor
tabiki sezeryanla doğurdum ,sezeryanda en az 2 sene ,zaten hemen hemen 2 sene yapıyor doğurana kadar ..
sağol canım RABBİM güç veriyor da çalışıyorum ,herşey yavrularım için,ben çalışacağım ki onların geleceği kurtulsun
bu bebiş aslında iyi oldu ,ikizlerimi çok özlüyordum ,şimdi doğumdan sonra 7-8 ay evde olacağım inş. ,o süreçte kadın tutacağım ,kadın ikizlere bakar ben de minnakıma :) dolyısıyla 3 yavrumdan da ayrılmamış olurum hasret gidermiş olurum .

herkese günaydın..
cips arada yiyin nefsini köreltin yoksa iice çileden çıkarsınız
çok kasmayın kendinizi ,çok abartmadıktan sonra ara ara kaçamaktan bişey olmaz
bende ikizlerde gebelik şekeri çıktı
ben de bi tepsi baklava yerim bi oturuşta o kadar severim tatlıyı ,ama ben yine de her gün bir porsiyon tatlı yiyordum yasak olmasına rağmen ,yoksa krize giriyordum
adet söktürücü şeyleri sakın içmeyin yemeyin gerçekten düşüğe neden oluyor
gerçi ben bu hamişliğimde bir sürü antibiyotik içtim ,üzerine en çok adet söktürücü olan adaçayına bayılırım ,her gün 3-4 fincan içiyordum ,yine de minnakıma bişey olmamış koruyan ALLAH koruyor ,yine de tedbirli olmak lazım
çatlak olayına gelince tamamen genetik ne sürerseniz sürün genetiğinizde varsa çatlıyor
9 ay çatlamayıp doğuma giderken birden çatlayan çok gördüm ama takılmayın bunlara ,anne olunca çatlak matlak gözünüzde olmuyor

Son düzenleyen: Moderatör:

Selam canım. Bol su içmeye gayret ediyorum. Çok sık tuvalaete gitmeyi gerektiriyor gerçi ama mühim olduğu için içiyorum. Badem yağı kıllanma konusunda haklısın, biraz göbek çevremdeki tüyler karardı :S ama napim doğal olması için şimdilik badem yapı en uygun seçenek gibi göründü gözüme. 12. haftamdan sonra lierac kullanmaya başlarım.

Carsamba gununu bekliyorum simdi sabirsizlikla. Istanbuldayim ve konu da acmistim tavsiye edebileceginiz doktor ve hastane var mi diye kimse cevap vermemisti. Herhalde istanbuldaki hamileler foruma girmiyor 😊

Tatlım merhaba. Bende istanbuldayım. Devlet istiyırsan zeynep kamil ve numune bu konuda iyilermiş. Cunku onların direk gebelik takibi diye bölümleri var. Ben koşuyolu medipole gidiyorum. Burayıda öneririm. Devlette en azından benim önerdiklerimde doktor cok ilgilenmiyormuş. Sonucta devlet hastanesi. Ne yazıkki boyle bi ayrım var. Ama eger sen ozele gidersen oraya para veriorsun ya istediğin gibide geciriyorsun sözünü.

Merhabalar :) sonunda bu topicte bebişimle hemen heme aynı hafta içerisinde olan birisine rastladım. Cok sevindim şuan :)) buradaki herkesin bebişlbh kocaman olmuş

günaydın
valla ben başladım mustela çatlak yağı ve kremine.
iki gün evvel banyodan bir çıktım. benim şuanda başladı ufaktan çatlaklarım,kaşıntılarım.
göbek deliğimin sağ ve sol tarafında ufak ufak.
ben baya çatlaklı bi hamile olacağım sanırım.
engelleyemem ama belki yavaşlatırım dedim.
boydan boya çatlasamda umrumda değil bebeğim için değer :)

annemde hiç çatlak yoktur. sen kime çektin diyo :)

Merhabalar :) sonunda bu topicte bebişimle hemen heme aynı hafta içerisinde olan birisine rastladım. Cok sevindim şuan :)) buradaki herkesin bebişlbh kocaman olmuş

heheheh :))) selam dostum...
ben de aynı şeyi düşünüyordum..ama bizden 1-2 hafta önde olan annelerin tecrübelerini izlemekte güzel.
Nasıl gidiyor hamilelik, ne zaman duyacaksınız pıt pıtları. Biz Cuma günü keseyi gördük, daha doğrusu ağlamaktan göremedim :) neyse ki doktor çıkarken iki foto verdi de şimdi doya doya bakıyorum

Evh ama burası oyle bir kaynaşmış ki kimse sallamıyor yazılarımı :)) vallahamilelik güzel gidiyor. Bulantılarım başladı benim. Nedense süt ve süt ürünlerine ağzımı bile süremiyorum. Kasık ağrılarım falan herşey azaldı. Miğdemde kazınma var. Bidebaşım dönüyor :)) aslında sürekli acıkıyorum ama canım hiç bir şey istemiyor :) çok sey yazdım sanırım. Ee sen anlat bakalım sen nasılsın? Ben ilk 4+4 ken gordüm. Karınjan gözükmeyince ben direk korktum noldu neden gozukmuyor diye sonra vajinadan bakınca tabi şok oldum neden ordan gozukmedi kotu birsey mi var acaba diye tamna bile varamadım kuzumun perşembe günü pıt pıtarı duymaya gideceğiz. Bikaç tanede kan testi yapılacakmış. Ama ne yapılacak hiç bilmiyorum, zaman geçtikçe heyecanlanıyorum ama

Günaydın arkadaşlar , benim 15 aylık kızımm var, şuan bize büyük süpriz olan bebeğimizee hamileyim..Plansızz ve hazırlıksız olduğu için ilk öğrendiğim günler çok mutsuzz ve düşünceliydim.. yeni yeni alışıyorumm desem yeridir.. Allah hepimizin evladını bağışlasın.. umarım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder rabbim.. bizdee geldikk aranızaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…