İns canim evt haklisin ne kadar erken o kadar etkili bol su iciyormusun oda cildi cok guzel nemlendiriyor. Badem yagi bazi ark.killanma yapmis forumda okumustum bi sorun yasadinmi?Selamlar, ben de hergün duşta badem yağı sürüyorum. Göbek bel kalça ve göğüslerime. Erken başlamak derinin elastikiyetini arttırır diye ilk aylardan başladım badem yağına. 3. aydan sonra lierac başlayacağım. inşallah çabalarımız işe yarar ve çatlamayız :)
arkadaşlar malesef ebruli arkadaşımızdan haberler iyi değil( 13 yıllık mucizem dediği bebişi melek olmuş ( yarın hastaneye yatışı yapılcakmış. Allah'ım bizi ve bebeklerimizi korusun. çok üzüldüm çok (
İns canim evt haklisin ne kadar erken o kadar etkili bol su iciyormusun oda cildi cok guzel nemlendiriyor. Badem yagi bazi ark.killanma yapmis forumda okumustum bi sorun yasadinmi?
Arkadaşlar malesef ebruli arkadaşımızdan haberler iyi değil( 13 yıllık mucizem dediği bebişi melek olmuş ( yarın hastaneye yatışı yapılcakmış. Allah'ım bizi ve bebeklerimizi korusun. Çok üzüldüm çok (
Bende aranıza yeni katıldım. Bende kullanıyorum aslında hiç kıllanma falan yapmadı bende. Ama kayısı yağıda iyi işe yarıyormuş
Guzel anneler nasilsiniz? Sporumu yaptim catlak kremimide surdum dinleniyorum ..bugun massallahim varsizler catlak icin bakima basladinizmi 3 aydir bakim yapiyorum ins catir catir catlamam .ilk bebiste hic catlamamistim dua ediyorum catlamiyim die aman gec kalmayin kizlar yengem 7 ayinda heryeri catladi karni harita oldu cok uzuluyor.
Arkadaşlar malesef ebruli arkadaşımızdan haberler iyi değil( 13 yıllık mucizem dediği bebişi melek olmuş ( yarın hastaneye yatışı yapılcakmış. Allah'ım bizi ve bebeklerimizi korusun. Çok üzüldüm çok (
Günaydın arkadaşlar ,
evet nerdeyse 3. ayımıza giriyoruz ve ben çatlak için bakım yapmaya başlamadım şuan için iyi görünüyor , ama bir kaç haftaya sürmeye başlamalaıyım ama ne ?
doğal , kıllanma vs yapmayan krem yada yağ önerileriniz var mı ?
Endişelenme cnm ne renk
Avrupa yakasındasın sanırım.Bende istanbul da değilim ama Üsküdar devlet hastanesine gidebilirsen orda uzman dr lar varmış..
Günaydın arkadaşlar ,
evet nerdeyse 3. ayımıza giriyoruz ve ben çatlak için bakım yapmaya başlamadım şuan için iyi görünüyor , ama bir kaç haftaya sürmeye başlamalaıyım ama ne ?
sağol canım .yok canım doğal yolla geçirmen gerekiyor .gerçi hamilelerin kullanabildiği ilaçlar da var da inanırmısın fırsat bulup da doktora gidemedim ama bugün de geçmezse gideceğim bi ilaç versin bana artık ,çünkü boğazımdaki ağrı taa boyun altı kemiklerime ulaştı bayağı acıyorGeçmiş olsun canım. Hamilelikte grip olunca herhangi bir ilaç öneriyorlar mı?
yok çok zor değil aslında ,ALLAH sabrını veriyor ,RABBİM in yanlış işi olmaz ,ben baştan beri kimsesizdim ,tek baktım ,anneliği tek başıma öğrendim ,bir de çok zor elde ettik ve çok isteyerek yaptık bebişleri , o yüzden hiçbirşeyleri bize zor gelmiyor ,herşeylerinden keyif alıyoruz ,şimdi canavar gibiler ,24 saat durmuyorlar , kilo bile alamıyorlar çünkü çok hareketlileroyy kıyamam ya çok zor olmalışimdi nasıllar:)
canım çok zor elde ettiğim için ,hazır bu kadar uykusuzluğa yorgunluğa vücut alışmışken bi tane daha aradan çıksın dedim ,çünkü 7-8 sene hem çocuklar için çok geç bir süre hem de o kadar rahata alışıp da tekrar rahatımı bozmak istemem ,2-3 yıl çok zor olur ama 3 yaşına geldiler mi 3 tane evladım birden olacak inş. o çok daha güzel ,uzmanlar en fazla 3 yaş olsun diyorlar ,benimkilerin arası yaklaşık 2yaş olacak ,ideal de aslında ,biz bir sene sonra düşünüyorduk ,hem de tıbben imkansız olduğundan yine tüp bebek yapacaktık ama RABBİM bunu bize hediye etti ..umarım sağlıcakla doğar..geçmiş olsun canım inş dediğin gibidir leke. yazdıklarının tamamını okuyunca gerçekten çılgın anne diyorum. ikizleri olanların en yakın 7-8 sene sonra diğer çocuğu istediklerini görüyorum da..senin doğum normal mi, sezaryen mi? sezaryense drlar kızmıyor mu? walla bi de 13 aylık bebelerle sabah-akşam çalışıyorsun helal olsun başka bişey demiyorum... bi de rahatsızlığın ne ki canım senin bebeğin sakatlığına yol açabilecek???
maşallah canım.. hoşgeldin tekrar.. arada gir yaz ama..
herkesin görüşü kendine ama ben hep şunu savunuyorum. bi sakatlık ihtimali va deyip 9 ay elimde mendille gezmek istemiyorum. varsa imtihanım doğsun öğrenirim ne de olsa. üstelik herşey sadece anne karnında olmuyor ki.. oğlumu hastaneye vaktinde yetiştiremeseydik o da sakat kalabilirdi.. çok şükür olmadı.. Rabbim imtihan edecekse anne karnında değil,yıllar sonra bi kazayla da sakat hale getirebiliyor. bu nedenle çocuk aldırmayı doğru bulmuyorum şahsen. ama bazen kesinlikle yaşamaz dedikleri durumlar oluyor onlar müstesna.. Allah kimseyi evlatla imtihan etmesin.. şu an 30 umu doldurmadığım için test yaptırmayacağım akrabalık da yok aramızda. ama 3. gebeliği 35 ten sonra düşünen biri olarak o zaman yaptırırım çünkü o zaman da 9 ay strsle beklemektense bilmek daha iyi gelir bana.. herkesin bakış açısı kendine..
canım hemen korkma en kötü hastaneyi ara dr una ulaşır onlar onlara sor cvp al. ne renk ve kıvamda bilgi verirsen belki biz de yrdcı olabiliriz..
ayyy ben de korkudan söyleyemiyordum:26::26: ben de sadece kuru şeyler yiyebiliyorum.. bulaşıktan tiksiniyorum çok komik di mimutfakta bulaşık oldu mu mutfağa giremiyorum,elimi süremiyorum. ee ben elimi sürmezsem kim yıkayacak:) o yüzden sabah-akşam dışarıdan siparişle yaşıyoruz son bir haftadır. bulaşıklar da eve kim gelse elinden öpüyo walla maalesef inanın 3 yılda çalışırken hamilelikte eve vermediğim siparişi şu bir haftada kat kat fazlasıyla verdim başka hiçbirşey yiyemiyorum çünkü gece-gündüz açlıktan midem ağrıyo sonra..
ayy canım benim nerdesin sen ya bi geldin bi kayboldun göremiyorum ne zamandır? napiyonuz bebiş v sen?
İns canim evt haklisin ne kadar erken o kadar etkili bol su iciyormusun oda cildi cok guzel nemlendiriyor. Badem yagi bazi ark.killanma yapmis forumda okumustum bi sorun yasadinmi?
Carsamba gununu bekliyorum simdi sabirsizlikla. Istanbuldayim ve konu da acmistim tavsiye edebileceginiz doktor ve hastane var mi diye kimse cevap vermemisti. Herhalde istanbuldaki hamileler foruma girmiyor 😊
Selam arkadaslaarr doktordan geldik simdii.. bebeklerim kipir kipir olmus.. ellerini ayaklarini oynatiyorlardi resmenndoktor o lekelenmenin normal oldugunu soyledi icim cok rahatladi cok şükür
ekLenmek isteyenLer varsa mesajımdan alıntı yaparak bilgilerini yazsınlar lütfen
Kızlar bende hashimatoyum. Hamileliği öğrenir öğrenmez doktoruma bildirdim ve günlük dozumu 25mg artırdı. Bebeklerin beyin gelişimi için çok önemli olduğunu söyledi. Konu önemli, atlamayalım lütfen.
Sağlıklı günler dilerim..
Günaydın arkadaşlar ,
Merhabalar :) sonunda bu topicte bebişimle hemen heme aynı hafta içerisinde olan birisine rastladım. Cok sevindim şuan :)) buradaki herkesin bebişlbh kocaman olmuş
heheheh :))) selam dostum...
ben de aynı şeyi düşünüyordum..ama bizden 1-2 hafta önde olan annelerin tecrübelerini izlemekte güzel.
Nasıl gidiyor hamilelik, ne zaman duyacaksınız pıt pıtları. Biz Cuma günü keseyi gördük, daha doğrusu ağlamaktan göremedim :) neyse ki doktor çıkarken iki foto verdi de şimdi doya doya bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?