Hiç mi yemeyecegiz cips??
ekLenmek isteyenLer varsa mesajımdan alıntı yaparak bilgilerini yazsınlar lütfen
çok geçmiş olsun yaa ,umarım sıkıntısız bir şekilde geçer hamileliğin,aman çok dikkat et
bazı hamileliklerde kalp atışları geç duyulur endişelenme ,hangi ildesin sen ,o ildeki arkadaşlar gittikleri iyi doktor varsa seni yönlendirsinler ,iyi bir doktora git, o sana en doğru bilgiyi verecektir
o yatışları bana hiç söyleme :)
altıncı aydan geçerli o yatışlar ,çünkü bebek ondan sonra iyice yer değiştiriyor ,yeni yeni hareketleniyor
benim ikizdi ve çok hareketliydiler
15 haftalıkken dışardan pıtpıtları gözüküyordu o derece :)
geceleri de sola dönüyordum soldaki kızıp dön öte tarafa diyordu ,sağa dönüyordum sağdaki :)
ne günlerdi be :) sabaha kadar kırk kere sola dön sağa dön sabahı zor ediyordum
hatta onların tekmeleriyle uykumdan uyanıyordum
rahatsız edecek olmalıyımki bi tekmeliyorlardı amanın :))
aaa hamile hamile mi ,ilk üç aya aman dikkat et ,düşük tehlikesi dönemi malum ,sakın öyle işlere girişme
kasık ağrısı kistten olur merak etme bir şey olmaz ,doktorun takip ediyordur zaten
ben ikizlerimde ,iki kesenin yanında bi de kocaman miyomumla doğurdum :)
miyomum hamileliğimde bebekler hareket ettkçe karnımda dağ gibi yükselip iniyordu biliyormusun :)
herkese günaydın .umarım güzel bir haftasonu olmuştur.
beni sorarsanız griple geçti(
yavrularımla bile çok ilgilenemedim ,maske taksam da yaklaşmadım çok
boğazımın ağrısı taa boyun kemiğime kadar ulaştı ,boyun fıtığı geçiriyor gibiyim sağ tarafım iptal(
dün tuvalette peçeteye bi pembelik geldi ,dedim eyvah ,içerde yolunda gitmeyen birşeyler mi var .
bekleyeyim devam ederse yarın doktora giderim dedim ,çok şükür henüz hiçbir durum yok
ikizlere hamişken rahim ağzımdaki polipten ötürü lekelenmem olmuştu belki odur yine .
umarım iyidir kuzu içerde
beni eklemedinizmi msjm gelmedimi lutfen cevap
o yatışları bana hiç söyleme :)
altıncı aydan geçerli o yatışlar ,çünkü bebek ondan sonra iyice yer değiştiriyor ,yeni yeni hareketleniyor
benim ikizdi ve çok hareketliydiler
15 haftalıkken dışardan pıtpıtları gözüküyordu o derece :)
geceleri de sola dönüyordum soldaki kızıp dön öte tarafa diyordu ,sağa dönüyordum sağdaki :)
ne günlerdi be :) sabaha kadar kırk kere sola dön sağa dön sabahı zor ediyordum
hatta onların tekmeleriyle uykumdan uyanıyordum
rahatsız edecek olmalıyımki bi tekmeliyorlardı amanın :))
gunaydın canım evet hamileilkte sol yana yatmak gerekiyor. Ben de doktoruma sordum şimdiden geçerli mi bu kurallar diye. O da hayır nasıl istiyosan öyle yat. 6. aydan sonra sola yatmanı isticem ben zamanı gelince sölicem dedi.
ekLenmek isteyenLer varsa mesajımdan alıntı yaparak bilgilerini yazsınlar lütfen
ruava Listede isminiz vaR
Guzel anneler nasilsiniz? Sporumu yaptim catlak kremimide surdum dinleniyorum ..bugun massallahim varsizler catlak icin bakima basladinizmi 3 aydir bakim yapiyorum ins catir catir catlamam .ilk bebiste hic catlamamistim dua ediyorum catlamiyim die aman gec kalmayin kizlar yengem 7 ayinda heryeri catladi karni harita oldu cok uzuluyor.
Ben de soracaktim ya iyi oldu ne kullaniyorsun çatlak icin birde kaç haftaliksin canım
Ben de soracaktim ya iyi oldu ne kullaniyorsun çatlak icin birde kaç haftaliksin canım
Arkadaşlar malesef ebruli arkadaşımızdan haberler iyi değil( 13 yıllık mucizem dediği bebişi melek olmuş ( yarın hastaneye yatışı yapılcakmış. Allah'ım bizi ve bebeklerimizi korusun. Çok üzüldüm çok (
walla bunda yemediğim bişey kalmadı benim içim basılsın diye.. hem can çektiyse doyumluk değil tadımlık olabilir,evde olanı daha makbul ama napalım.kızlaaaar ben dayanamadım cips yedimmm :26:
ne güzel bak biz de sevindik.. topiğin tek ikizi sensin.. azıcık da farkın olsun di mi:)Selam arkadaslaarr doktordan geldik simdii.. bebeklerim kipir kipir olmus.. ellerini ayaklarini oynatiyorlardi resmenndoktor o lekelenmenin normal oldugunu soyledi icim cok rahatladi cok şükür
oyy kuzuuumm ne kdr çaba hacıyon sen böyle? gçen hamilelikte 33-34.haftalar gb bi yere misafirliğe gitmiştik evin küçük çocukları vadı lap diye odaya dalan kapı kilidi de yoktu kaldığımız odanın boydan boya açıp değil de elimin değdiği kdr sürdüm gene de eve bi geldim kalçam harita olmuş..oturdum ağladım neredeyse.. kaç paket lierac kaç şişe yağ bitirdim haddi hesabı yok.. sonra ne mi oldu.. doğumdan sonra sıkılaştırıcı korse giydim.. gene 40 lı kilolara döndüm ve çatlak diye bişey yok.. belki çok kilo alırsam belli olur yine ama şu an tertemiz gözüküyo cildiye dr u bile müdahalye gerek görmedi gittiğimde.. masaj yağı olarak talya diye bi markanın var içinde herşey var mis gb de kokuyo. yok o ağı kullanmadım yok bunu kullanmadım derdi de bitiyo... sadece kaşıntı ya da minik yırtık olunca kullanıyorum bunda..ilk ay azıcık göbek çıkmıştı sürmüştüm kaşınmaya başlayınca. sıkıntıdan kg verince o da eridi şimdilik..Guzel anneler nasilsiniz? Sporumu yaptim catlak kremimide surdum dinleniyorum ..bugun massallahim varsizler catlak icin bakima basladinizmi 3 aydir bakim yapiyorum ins catir catir catlamam .ilk bebiste hic catlamamistim dua ediyorum catlamiyim die aman gec kalmayin kizlar yengem 7 ayinda heryeri catladi karni harita oldu cok uzuluyor.
geçmişler olsun Rabbim hayırlı,sağlıklı evlat nasip etsin yeniden..Arkadaşlar malesef ebruli arkadaşımızdan haberler iyi değil( 13 yıllık mucizem dediği bebişi melek olmuş ( yarın hastaneye yatışı yapılcakmış. Allah'ım bizi ve bebeklerimizi korusun. Çok üzüldüm çok (
hg canım aramıza:))merhaba arkadaşlar nasip olursa inş.bende eylül annelerinden olucam..sayfayı sürekli takip etmeme rağmen bebişimin kalp atışını duymadan aranıza katılmak istemedim...çok stresli ama bir okadar da güzel bi süreç aynı zamanda aynı duyguları yaşayan arkadaşlarla beraber olmak istedim..umarım Raabim hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder..
Canim sabahlari aktardan aldigim selulit catlak yagi kullaniyorum.aksamlari lierac kullaniyorum once kese yapiyorum surup yatiyorum kese sadece (popo ve bacaklara )aman gogusleri unutma ucuna degdirmeden kahverengi yerin disina masaj.bu kadar cok etkili catlarsam cildiririm o yuzden 9 ay devamhirs yaptim 8 haftalik canim bebis:)
walla bunda yemediğim bişey kalmadı benim içim basılsın diye.. hem can çektiyse doyumluk değil tadımlık olabilir,evde olanı daha makbul ama napalım.
ne güzel bak biz de sevindik.. topiğin tek ikizi sensin.. azıcık da farkın olsun di mi:)
oyy kuzuuumm ne kdr çaba hacıyon sen böyle? gçen hamilelikte 33-34.haftalar gb bi yere misafirliğe gitmiştik evin küçük çocukları vadı lap diye odaya dalan kapı kilidi de yoktu kaldığımız odanın boydan boya açıp değil de elimin değdiği kdr sürdüm gene de eve bi geldim kalçam harita olmuş..oturdum ağladım neredeyse.. kaç paket lierac kaç şişe yağ bitirdim haddi hesabı yok.. sonra ne mi oldu.. doğumdan sonra sıkılaştırıcı korse giydim.. gene 40 lı kilolara döndüm ve çatlak diye bişey yok.. belki çok kilo alırsam belli olur yine ama şu an tertemiz gözüküyo cildiye dr u bile müdahalye gerek görmedi gittiğimde.. masaj yağı olarak talya diye bi markanın var içinde herşey var mis gb de kokuyo. yok o ağı kullanmadım yok bunu kullanmadım derdi de bitiyo... sadece kaşıntı ya da minik yırtık olunca kullanıyorum bunda..ilk ay azıcık göbek çıkmıştı sürmüştüm kaşınmaya başlayınca. sıkıntıdan kg verince o da eridi
Ahbbitanem napiyim yillardir 34 bedenim cok dikkat ediyorum catlak selulit olmasin die.kizimda 20 kilo birden alinca dogumdan sonrav sadece 8 kilo gitti gozum korktu bide sezeryan oldum korkudan eve gelir gelmez korse ve spor 4 ayda verdim sifir yaga ulastim sonundailk 3 ay bitsin tekrar pilatese baslicam bayan olmak cok zor helr bide anneysen.sanslimissin sen canim birazda genetik galiba anneden kiza falan ben dikkat etmesem kesin selylitte olur catlakta vucudum kiloya falan cok elverisli hemen aliyorum.ckiolatanin tadini unuttum en son 1 sene knce yedim galiba ahh cok dertliyim ben cok talya yagini hemen alicam en azindan bikerede tmmdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?