2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Geçmiş olsun canım. Hamilelikte grip olunca herhangi bir ilaç öneriyorlar mı?

Selam arkadaslaarr doktordan geldik simdii.. bebeklerim kipir kipir olmus.. ellerini ayaklarini oynatiyorlardi resmenn doktor o lekelenmenin normal oldugunu soyledi icim cok rahatladi cok şükür

oyy kıyamam ya çok zor olmalı şimdi nasıllar:)

kan akışı falan deyince şimdiden dikkat etmeye çalışıyorum:)

Guzel anneler nasilsiniz? Sporumu yaptim catlak kremimide surdum dinleniyorum ..bugun massallahim var sizler catlak icin bakima basladinizmi 3 aydir bakim yapiyorum ins catir catir catlamam .ilk bebiste hic catlamamistim dua ediyorum catlamiyim die aman gec kalmayin kizlar yengem 7 ayinda heryeri catladi karni harita oldu cok uzuluyor.

Ben de soracaktim ya iyi oldu ne kullaniyorsun çatlak icin birde kaç haftaliksin canım

Ben de soracaktim ya iyi oldu ne kullaniyorsun çatlak icin birde kaç haftaliksin canım

Canim sabahlari aktardan aldigim selulit catlak yagi kullaniyorum.aksamlari lierac kullaniyorum once kese yapiyorum surup yatiyorum kese sadece (popo ve bacaklara )aman gogusleri unutma ucuna degdirmeden kahverengi yerin disina masaj.bu kadar cok etkili catlarsam cildiririm o yuzden 9 ay devamhirs yaptim 8 haftalik canim bebis:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar malesef ebruli arkadaşımızdan haberler iyi değil ( 13 yıllık mucizem dediği bebişi melek olmuş ( yarın hastaneye yatışı yapılcakmış. Allah'ım bizi ve bebeklerimizi korusun. Çok üzüldüm çok (

Birde kakao yagina baslycam oda cok etkiliymis onuda oglen surerim uyumadan once .

Ayyy cok uzuldum allah yardimcisi olsun kiyamam ya cok mutluydu allah sabir versin tekrar anne olmayi nasip etsin ins .

merhaba arkadaşlar nasip olursa inş.bende eylül annelerinden olucam..sayfayı sürekli takip etmeme rağmen bebişimin kalp atışını duymadan aranıza katılmak istemedim...çok stresli ama bir okadar da güzel bi süreç aynı zamanda aynı duyguları yaşayan arkadaşlarla beraber olmak istedim..umarım Raabim hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder..

kızlaaaar ben dayanamadım cips yedimmm :26:
walla bunda yemediğim bişey kalmadı benim içim basılsın diye.. hem can çektiyse doyumluk değil tadımlık olabilir,evde olanı daha makbul ama napalım.
Selam arkadaslaarr doktordan geldik simdii.. bebeklerim kipir kipir olmus.. ellerini ayaklarini oynatiyorlardi resmenn doktor o lekelenmenin normal oldugunu soyledi icim cok rahatladi cok şükür
ne güzel bak biz de sevindik.. topiğin tek ikizi sensin.. azıcık da farkın olsun di mi:)
oyy kuzuuumm ne kdr çaba hacıyon sen böyle? gçen hamilelikte 33-34.haftalar gb bi yere misafirliğe gitmiştik evin küçük çocukları vadı lap diye odaya dalan kapı kilidi de yoktu kaldığımız odanın boydan boya açıp değil de elimin değdiği kdr sürdüm gene de eve bi geldim kalçam harita olmuş..oturdum ağladım neredeyse.. kaç paket lierac kaç şişe yağ bitirdim haddi hesabı yok.. sonra ne mi oldu.. doğumdan sonra sıkılaştırıcı korse giydim.. gene 40 lı kilolara döndüm ve çatlak diye bişey yok.. belki çok kilo alırsam belli olur yine ama şu an tertemiz gözüküyo cildiye dr u bile müdahalye gerek görmedi gittiğimde.. masaj yağı olarak talya diye bi markanın var içinde herşey var mis gb de kokuyo. yok o ağı kullanmadım yok bunu kullanmadım derdi de bitiyo... sadece kaşıntı ya da minik yırtık olunca kullanıyorum bunda..ilk ay azıcık göbek çıkmıştı sürmüştüm kaşınmaya başlayınca. sıkıntıdan kg verince o da eridi şimdilik..

geçmişler olsun Rabbim hayırlı,sağlıklı evlat nasip etsin yeniden..

hg canım aramıza:))

Selamlar, ben de hergün duşta badem yağı sürüyorum. Göbek bel kalça ve göğüslerime. Erken başlamak derinin elastikiyetini arttırır diye ilk aylardan başladım badem yağına. 3. aydan sonra lierac başlayacağım. inşallah çabalarımız işe yarar ve çatlamayız :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…