2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Canim artik basla ki ne kadar erken o kadar ii .lierac mustela susam yagi portakal yagi kayisi cekirdegi yagi ve bugday yagi icine e vit cok guzel nemlenddiriyodor.ben selulitte olmasin die portakal yagi yosun yagi biberiye yagi da koydurdum aktara super oldu.badem yagi bazilarinda killanma yapiyormus bazilarinda yapmiyormus ben kullanmadim cok guzel nemlendiriyor sacima kullaniyorum ama risk atamam vucudumda kullanipta...

Maşallah
Senin belirtilerin baya varmış. Süt içebilseydin keşe. Doktor günde iki bardak dedi bana, zorla içiyorum ama.
Benim göğüslerim kafam kadar oldu :) onun dışında bir belirti yok. tüp bebek olduğu için bizim süreç biraz karışık ve zor oldu tabi. şimdi her günümün tadını çıkartıyorum. stresi öncesinde yaşadığım için galiba küfür etseler eyvallah diyorum :) pek keyifli oluyor. Crtesi kalp atışı için gidicez bizde. Ben kan tetkiki yaptırdım. Toxoplazma ve rubella (kızamıkçık) antikorlarına bakılacak. Eğer beğışıklığın yoksa çiğ ete dokunmaman gerekecek, vs..
Ben pozitif düşünce gücüne inananlardanım, o yüzden kalan haftalarımın tadını çıkartacağım. Heyecanımız bebişleri görene kadar keyifle devam etsin :)

Tuvalet basa bela iyiki evdeyimde sorun yok.canim dusunursen susam yagida catlaklar icin etkili bide kakao yagi killanma yaptigini soyleyen olmadi susam yagini kendimde kullNiyorum baska yaglarla karistirarak hic sorun yasamadim.lierc cok guzel ama kivami cok berbat yPis yapis sinir ediyor

sayfaların hepsine bakamadım ama baya aktif bir topic.. maşallah kızlar.. umarım paylaşımlar hep böyle dewam eder...

canım merhaba başka doktorlara daha gıt aldırma hemen .. alttanda muayne ettımı alttan daha ıyı gorunuyor. çok üzüldüm bende umarım gecıcı bır durumdur

günaydın arkadaşlar... akşam kötü bir haberle şimdi de iyi bir haberle geldim.. gece bel ağrım tuttu yine. böbrekmiş daha doğrusu=( sabah doktora gittim. çünkü duramadım ağrıdan gece. gitmişken bakalım dedi doktorum=) haftaya da gelicem ikili test için bişey olmaz doppler i açmayız dedi. ve ilk defa bebişimi bu kadar net gördümmm..

inanamadım yaa.. nasıl tatlış, başı, ayakları, elleri görünüyodu, kıpır kıpırdı poposunun üstünde zıplıyodu minnoşum =)) hıçkırıyo mu noluyo napıyo bu dedim doktor güldü keyif sürüyo napsın dedi =) kordonumuzun boyu falan iyiymiş. ve bu imza alanımda yazan boyutta bebişim tam 31 mm =)

heyecanımı nasıl durduracağımı bilemedim =)) içim içime sığmıyor.. gece ki bel ağrımı unuttum gitti.. darısı başınıza =))

Tabiki. Negatif olmaktan kacınmalıyız zaten. Negatif negatifi cekermiş. Pozitif olmalıyız v üe bebişimize de bunu aktarmalıyız. Bu kanımca bize verilmiş bize adanmış bir mucize. Sen cok daha iyi bilirsin bebek sahibi olmanın yarattığı o mucizeyi. Kıyamamsana kim bilir neler cektin :s zor bir sürec yaşamışsın. Biz 3 ay uğrastık olmuyr du bu bile beni delirtmeye yetmişti. Tam vazgectiğim akışına bıraktığım zaman geldi bizi buldu :) ben hiç tetkit yaptırmadım. Bu hafta yaparlar sanırım. İyi testlermiş aslında. Bebişlerimiz sayesinde kendimizde ne oluyor ne bitiyor dahaiyi biliyıruz. Haberdar et ozaman dostum :)) pıt pıtları duyunca. Bu topicte senden baska kimsem yok benim :))

buarada çatlak la ilgili annem hep der ne yaparsan ne kullanırsan kullan en iyisi vazelin dıye. bende çatlaklarım başlayınca vazeline başlıcam.

birde akşamları 9da uyuyorum sabahları öğlen 1 e kadar halsizlik bulantı. eve geçince yatıncaya kadar bulantı beni öldürüyor. zor geçiriyorum anlaşılan.

herkese merhaba :)

Bu yağları banyodam sonramı yoksa sabah akşam mı kullanıyorsun ..

Aa sende hoşgeldin :)) 7. Haftasında olan bu topicte nadir rastlanan tatlı annemiz :)) ayy kızın mı var senin? Ben kızz olananelere bayolıyorum neden bilmiyırmm :)) rabbim sağ salim sağlıklı huzurlu bir bebiş beklemiyi ve kucagına almayı nasip etsin inşallah.

Canım benim yaa maşallah size bi dahaki randevumuzda bizde oyle oluruz herhalde ay şimdiden heyecanlandim :))

Merhaba Canım :)

Bendee varımm :=)

Bebişlerimizin gelişimi çok yakın bende çok mutlu oldum şimdi ya :)

Sanad merhaba :)) benje cok mutlu oldumki. Kaybetmeyelim birbirimiz buralarda ozaman :) konusalım işte hep hep. Buradakilerin bebişleri cok büyük buyüzden ben 2014 ekim annelerinde takılıyordum. Şuan 7. Haftası içersinde olan rastladığım, benimleberaber 4 kişiyiz. Varmı acaba daha :)

Canım nasılsın peki sen? Başladımı hamilelik bulantıların vs

Nerde yaşıyorsun peki?

Bu yağları banyodam sonramı yoksa sabah akşam mı kullanıyorsun ..

Sabahlar yag karisimi dus alucaksam dustan sonra dus almiycaksam diireek suuryorum.aksamlarida lierac baZen degistiriyorum sabah lierac. Aksam yag daha iyi oluyor arada degistirmek.bide mustela var 15 te bir lierac yerine 15 gun mustela kullaniyorum.

Bizde bugun tam 7 haftaligiz

süper olmuş ,
iyiki gitmişsin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…