Halkalıda elle tutulur bir hastane ve dr yok açıkçası. Hamile olan arkadaslarımda hep başka yerlere gittiler. Ben bagcılardaki medipol hastanesine gidiyorum. Ben daha önce 2kez düşük yaptıgım için ve kan pıhtılasması oldugu icin docente çıkıyorum. Ismi suna özdemir. Memnunum kendisinden. Medipolde docent ücretleri 100 tl uzman dr lar 30 tl. Hastane üniversite hastanesi donanımlı yani tavsiye ederim. ..
duydun mu arkadaşım
Tahlilleri falan ucretlimi yoksa dewlet hastanesi gibimi sadece doktor muayene ucreti olup tahliller ucretsizmi oluyor
Merhaba hatunlar. Bir hastane macerası daha yaşadık bugün :)) çok şükür bebişim sağlıklı. Günüyle uyumlu büyümüş. 4.15 cm olmuş. Ense kalınlığı 0.6 mm :)) burun kemiği oluşmuş. Oynaşıp duruyorduu :)) 11+1 dedi doktorumuz. Organları eli kolu sağlıklıymış. Azcık hareketliydi zaten. Uyanamamıştı henüz sanırım :))
Ayyy çok mutlu oldum yaa. Çok özlemiştim. Çok iyi geldii :)) içim de çok rahatladı. Cünsiyeti göremedi. Çok uğraşmıcam zaten dedi. 3 hafta sonra olsun kesin olsun dedi. Temam dedik :)) öyle işte. Darısı herkesin başınaaa :))
Zaten bende yastiksiz yatiriyordum.. ramazandi.. aksam oglumu uyuttum iftar yapacaktik aceleyle besigine koydum..bogrunun ustune yatirdiydim.. kusarsa yutmasin diye.. aceleyle aklima yastigi almak gelmedi.. hos gelse bile bi sekilde yine olurdu.. ondan sonrasi kiyamet koptu benim icin.. hollandaya ailemin yanina gitmistim o zaman esim yoktu.. ben hollanda vatandasi oldugum icin kolay ca gidiyordum.. o olay aksam ounca direk hastaneye kLdirildi oglum.. ama ne fayda makineye baglandi 5 gun..babasini acil vizeyle getirdi hastane.. geri gelmedi kuzum.. cigerimi soktude goturdu
cenazesini annemle babam da gelmisti.. cenazeden donerken kirikkalede kaza oldu bu sefer annemide kaybettim.. gorumcemi bekar kaynimi kuzenimi ve birde kuzenimin cocugunu kaybettik.. benim acim cok buyuk kizlar.. buraya giriyorum biraz unutuyum diye ama olmuyo.. annemin yokluguna alisamiyorum.. hadi oglum peynirli dürümmüs digerlerinin yanında.. ablam gibi cok sevdigim gorumcem benim en yakin arkadasimdi.. yapayalniz kaldim.. kaynanamla birbirimize cok yakin oturuyoruz.. ona teselli bir tek ben varim.. bende iste boyleyim..
arkadaşlar ben iki kere gittim doktora bir ilk öğrendiğimde birde kalp atışları için. ikisinde de alttan baktı. sizde de öyle mi oldu. sorduğumda 10.haftaya kadar böyle bakılır çok küçük olduğu için dedi
çok geçmiş olsun allah seni ve bebeğini korusun
arkadaşlar ben iki kere gittim doktora bir ilk öğrendiğimde birde kalp atışları için. ikisinde de alttan baktı. sizde de öyle mi oldu. sorduğumda 10.haftaya kadar böyle bakılır çok küçük olduğu için dedi
yok artık o ne saçma şey yahu
yani evet görünmeyebilirde illaki alttan bakmak diye bişey olabilirmi
ben nerdeyse 2. haftamda öğrendiğim hamile kaldığımı kan testiyle
ki o değer bile çok düşüktü doktor dediki bu değeri her laboratuvar bulamaz
neyse bekledik, yükseldi değerimiz, sonra 6. haftada keseyi gördük
kalp atışı henüz görülmeyebilir dedi doktor, illa alttan bakalım kesinleştirelim demedi
ve sonra 9. haftamda aynı gün içinde iki doktora gittim, bir tanesi devletti onun usg sine göre bebeğim 8+5 çıktı ve kalp atışı görüldü
10. haftaya kadar böyle bakılır diye birşeyi çok da mantıklı bulmadım açıkcası,
benimde kafam karıştı şimdi inş. bebeğe zarar vermemiştir alttan bakarakçok üzüldüm
Benim ilk randevularımda da hep vajinal baktı canım. Yeni yeni karından bakıyor.
tabi asıl risk o zaten. bence doktoru değiştirsin
benim ödüm kopuyor bişey olcakta alttan muayene etcek diye
off allah koruusun, herkesin herşeyi yolunda gitsin inşallah
Ben 7+5 deyim şimdiye kadar 3 kere doKtora gittim ve benimde hep vajinal bakıldı ve doktorum her seferinde için rahat olsun hiç bir zararı yok olsa bakar mıyım dedi bebek daha netti ve bu sayede 6+0 da minikimin kalp atışını dinledim içim rahatladı hiç canını sıkma zararlı olsa üstten de zararlı olurdu bencearkadaşlar ben iki kere gittim doktora bir ilk öğrendiğimde birde kalp atışları için. ikisinde de alttan baktı. sizde de öyle mi oldu. sorduğumda 10.haftaya kadar böyle bakılır çok küçük olduğu için dedi
Tahliller ücretli ama ben orda yaptırmıyorum.doktorum kagıda yazıyo bende sağlık ocağında ve devlette yaptırıyorum.orda yaptırmak zorunda değilsin. .
Ben 7+5 deyim şimdiye kadar 3 kere doKtora gittim ve benimde hep vajinal bakıldı ve doktorum her seferinde için rahat olsun hiç bir zararı yok olsa bakar mıyım dedi bebek daha netti ve bu sayede 6+0 da minikimin kalp atışını dinledim içim rahatladı hiç canını sıkma zararlı olsa üstten de zararlı olurdu bence
çok sağol içime su serpidi :)
allah hepimizin için hayırlısı versin sağlıkla kucağımıza alalım.
bu arada baktımda bebeklerimizin doğum tarihi aynı görünüyor:)
Aaa evettt23 Eylül benim doğum günüm inşallah doğum günümde gelir, ama doktor erkende gelebilir o en son gün dedi hayırlısı olsun yeterki sağlıkla gelsinler meleklerimiz
benimde kafam karıştı şimdi inş. bebeğe zarar vermemiştir alttan bakarakçok üzüldüm
Benim doktorum ilk üç ay vajinal ultrasonun hiçbir zararı olmadığını söylemişti. Merak etme, hiçbir şey olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?