2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Tahlilleri falan ucretlimi yoksa dewlet hastanesi gibimi sadece doktor muayene ucreti olup tahliller ucretsizmi oluyor

Tahlilleri falan ucretlimi yoksa dewlet hastanesi gibimi sadece doktor muayene ucreti olup tahliller ucretsizmi oluyor

Tahliller ücretli ama ben orda yaptırmıyorum.doktorum kagıda yazıyo bende sağlık ocağında ve devlette yaptırıyorum.orda yaptırmak zorunda değilsin. .

arkadaşlar ben iki kere gittim doktora bir ilk öğrendiğimde birde kalp atışları için. ikisinde de alttan baktı. sizde de öyle mi oldu. sorduğumda 10.haftaya kadar böyle bakılır çok küçük olduğu için dedi

Çok sevindim canım. Gözün aydın. :)

Canım benim, Allahım sana peygamber sabrı versin, çok zor günler geçirmişsin. Allahım birdaha böyle zamansız kayıplar göstermesin sana.

yok artık o ne saçma şey yahu
yani evet görünmeyebilirde illaki alttan bakmak diye bişey olabilirmi
ben nerdeyse 2. haftamda öğrendiğim hamile kaldığımı kan testiyle
ki o değer bile çok düşüktü doktor dediki bu değeri her laboratuvar bulamaz
neyse bekledik, yükseldi değerimiz, sonra 6. haftada keseyi gördük
kalp atışı henüz görülmeyebilir dedi doktor, illa alttan bakalım kesinleştirelim demedi
ve sonra 9. haftamda aynı gün içinde iki doktora gittim, bir tanesi devletti onun usg sine göre bebeğim 8+5 çıktı ve kalp atışı görüldü
10. haftaya kadar böyle bakılır diye birşeyi çok da mantıklı bulmadım açıkcası,

Son düzenleme:

Benim ilk randevularımda da hep vajinal baktı canım. Yeni yeni karından bakıyor.

benimde kafam karıştı şimdi inş. bebeğe zarar vermemiştir alttan bakarak çok üzüldüm

benimde kafam karıştı şimdi inş. bebeğe zarar vermemiştir alttan bakarak çok üzüldüm

tabi asıl risk o zaten. bence doktoru değiştirsin
benim ödüm kopuyor bişey olcakta alttan muayene etcek diye
off allah koruusun, herkesin herşeyi yolunda gitsin inşallah

Ben 7+5 deyim şimdiye kadar 3 kere doKtora gittim ve benimde hep vajinal bakıldı ve doktorum her seferinde için rahat olsun hiç bir zararı yok olsa bakar mıyım dedi bebek daha netti ve bu sayede 6+0 da minikimin kalp atışını dinledim içim rahatladı hiç canını sıkma zararlı olsa üstten de zararlı olurdu bence

çok sağol içime su serpidi :)
allah hepimizin için hayırlısı versin sağlıkla kucağımıza alalım.
bu arada baktımda bebeklerimizin doğum tarihi aynı görünüyor:)

çok sağol içime su serpidi :)
allah hepimizin için hayırlısı versin sağlıkla kucağımıza alalım.
bu arada baktımda bebeklerimizin doğum tarihi aynı görünüyor:)

Aaa evettt 23 Eylül benim doğum günüm inşallah doğum günümde gelir, ama doktor erkende gelebilir o en son gün dedi hayırlısı olsun yeterki sağlıkla gelsinler meleklerimiz

Aaa evettt 23 Eylül benim doğum günüm inşallah doğum günümde gelir, ama doktor erkende gelebilir o en son gün dedi hayırlısı olsun yeterki sağlıkla gelsinler meleklerimiz

hayırlısı olsun ikimiz içinde :) doğum gününde doğması da çok güzel olur. ama tabiki sağlıklı olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…