2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
miğde bulantısı yaşayan arkadaşlarım, su olayını nasıl yapıyosunuz ?
ben 1 litre anca içiyorum. hafta sonu kontroldeydim, 1 litre az dedi yavaş yavaş çoğaltman lazım yoksa serum takmamız gerekir dedi

niye serum takacakmış onu anlamadım :26:

yeterli sıvı alamadığım için. yemekte yiyemiyorum ben.
bulantılardan beslenme sıfır. Acaba suyu çoğaltıyım dieyemi söyledi

yokyaaa abartmış ne serumu , o sana gaz vermek için söylemiş ,bence canını sıkma ,su içmeye çalış ama paranoyaklaşma ,şuan yesen de bebişe gidecek değilki zaten ,3aydan sonra başlıyacak o gitmeler ,o sana şimdiden suya alış diye de söylemiştir bence
ben ikizlerde başlarda hiç içmiyordum su ,4-5 aydan sonra başladım su içmeye o da zorlaya çatlaya günde 2 litre ama midem bulana bulana ,halbuki daha çok içmem gerekiyordu ama içemedim .

bende oyle biliyorum 3ay annenin stoklardan gidiyomuş. gitsin napiyim yiyip çıkarmak daha kötü
bende istiyorum içiyim diye ama dediğin gibi zorlamaca olmuyo işte :2:
ayy bende şu 3 ayın bitmesini bekliyorum valla inşallah düzene girer

bulantılar vs geçince tadına daha iyi varacaksınız emin olun
biraz daha sabır sadece
hafif karnınız büyüsün hamiş olduğunuz anlaşılsın daha bir hoşunuza gidecek :)))

Insallah yeterm cnim..bi de ben sezeryanla dogm yaptm bu kadar kisa surede tekrar dogum yapacak olmamin bi zarari olur mu acaba

Evet canım yaa valla herşeye evham yapııyoruz artık doktorlara bile inanmıyoruz. ama şimdi iyiyim kendimi toparlayıp kötü şeyleri kafamdan attım artık yalnızca bebeğimi kucağıma alacağım günlerin hayalini kuruyorum onu daha şimdiden çok seviyorum Allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin

canım çok teşekkür ederim doğru diyosun boş yere stres yapıyorum. bundan sonra doktorum kötü birşey demeden asla kendimi üzmiycem ben bebeğime geç kavuştum onu üzmeye hiç niyetim yok bundan sonra ALLAHIM ONU BANA BAĞIŞLASIN ... HEPİMİZ SAĞLIKLA SIHHATLE KUCAĞIMIZA ALIRIZ İNŞ.

Canım hiç canını sıkma kesen gayet iyi gözüküyor benimkide böyle muhtemelen vajinal bakmış ve tam çektiği an böyle görülmüş bebeğini strese sokma sakın için rahat olsun

ÇOK SAOL CANIM BENİM... vajinal bakmadı ama sanırım çektiği sırada böle gözüktü yada kese gerçektede böle ise. kadınlar kulübünde birçak kadın kesesinin böle olduğunu yazmış ama maşallah çok sağlıklı doğumlar yapmışlar ben muz şeklinde dedim ama çoğu bayan bu şekle fasulye şekli demiş. ve böle olanların çoğununda tesadüfmüdür bilmiyorum ama oğlu olmuş. tabi benim kese gerçekten fasulye şeklimi yada çekim sırasın da mı böle çıktı bilmiyorum hayırlısı bakalım...

amin canım amiiiin :)

Hepimiz sağlıkla kucağımıza alıcaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…