bende herşeye ağlıyorum.
pınar süt reklamı
peynir yiyen çocuklar
belgeseldeki hayvanlar
bende herşeye ağlıyorum.
pınar süt reklamı
peynir yiyen çocuklar
belgeseldeki hayvanlar
miğde bulantısı yaşayan arkadaşlarım, su olayını nasıl yapıyosunuz ?
ben 1 litre anca içiyorum. hafta sonu kontroldeydim, 1 litre az dedi yavaş yavaş çoğaltman lazım yoksa serum takmamız gerekir dedi
niye serum takacakmış onu anlamadım :26:
yeterli sıvı alamadığım için. yemekte yiyemiyorum ben.
bulantılardan beslenme sıfır. Acaba suyu çoğaltıyım dieyemi söyledi
yokyaaa abartmış ne serumu , o sana gaz vermek için söylemiş ,bence canını sıkma ,su içmeye çalış ama paranoyaklaşma ,şuan yesen de bebişe gidecek değilki zaten ,3aydan sonra başlıyacak o gitmeler ,o sana şimdiden suya alış diye de söylemiştir bence
ben ikizlerde başlarda hiç içmiyordum su ,4-5 aydan sonra başladım su içmeye o da zorlaya çatlaya günde 2 litre ama midem bulana bulana ,halbuki daha çok içmem gerekiyordu ama içemedim .
bende oyle biliyorum 3ay annenin stoklardan gidiyomuş. gitsin napiyim yiyip çıkarmak daha kötü
bende istiyorum içiyim diye ama dediğin gibi zorlamaca olmuyo işte :2:
ayy bende şu 3 ayın bitmesini bekliyorum valla inşallah düzene girer
bulantılar vs geçince tadına daha iyi varacaksınız emin olun
biraz daha sabır sadece
hafif karnınız büyüsün hamiş olduğunuz anlaşılsın daha bir hoşunuza gidecek :)))
niye ihmal edeceksin canım. İkisine de yetersin merak etme.
ayrıca kardeşi olacak kısmetse ne kadar güzel. hayat boyunca birbirlerine destek olacaklar. siz olmasanız bile onlar birbirlerinin yanında olacaklar.
ikinci çocuğun olunca birincisini daha az seveceksin ve ilgileneceksin diye birşey yokki.
için rahat olsun. nazar değmesin
Hamilelik pskolojisi sanirm umarim cabuk atlatiriz bu durumuay o ağmala bendede var. abuk subuk şeylere ağlıyorum. bende tekinm zannediyodum psikolojimmi bozuldu acaba siyodum
hay Allahım hepimiz birbirimizim aynısıyız. Ben de ilk kese görmeye gittiğimizde kesem yamuk ekilli bişeydi. Ama doktorum konuşurken kesemiz çok düzgün, yerleşimi çok iyiherşey harika dedi. Dönüşte internetten baktım herkesin top gibi yuvarlak kesesi varken benim neden böyleydi yine her zaman olduğu gibi kendime evham yaptım bolca ama arkadaşların dediği gibi tamamen açıdan hepsi canım rahat ol
Senin acından mutlu olmamam lazım ama şükür benimle aynı şeyi yaşayan biri daha varmış bugun doktora gidecegim bundan dolayi bakalım ne diyecek
canım şekil açısından tuhaf olduğunu doktormu söyledi sana? benimde rahmim ters öne c olması gerekirken arkaya c dolayısıyla en tuhafınız benim. ama hamileliliğim doktorumun söylediği gibi yani normal üzülimmi bende rahmim ters nasıl doğurucam diye?
bu kadar boş yere kendini üzersen korktuğun başına gelir. herhangi bir anormallik olsaydı inan o bebekle o hastaneden çıkamazdın. üzme kendini ki içindeki çocuk strese girmesin. ben 1 gün strese girdim diye normal doğum beklerken 41. haftamda sezeryane alındım. buda stresin bebek üzerindeki etkisi bakımından sana ders olsun.
merak etme davul zurnayla gircem siteye :)
ayyy inşallah şu gıcık bulantılar geçsinde, hayat enerjimi emdi valla
Canım hiç canını sıkma kesen gayet iyi gözüküyor benimkide böyle muhtemelen vajinal bakmış ve tam çektiği an böyle görülmüş bebeğini strese sokma sakın için rahat olsun
Evet canım yaa valla herşeye evham yapııyoruz artık doktorlara bile inanmıyoruz. ama şimdi iyiyim kendimi toparlayıp kötü şeyleri kafamdan attım artık yalnızca bebeğimi kucağıma alacağım günlerin hayalini kuruyorum onu daha şimdiden çok seviyorum Allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin
Tem hospital yada istanbul hospitale giden warmi aranizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?