tamam canım sor bakalım seninki ne dicek. Benim randevum zaten çarşamba ben de o zaman sorucam. Bana da haber verir misin sonucu?
Halkalı damı oturuyorsun? Bu hastaneleri biliyorum fakat hiç gitmedim. ..
Canım doktor belini incitmissin dedi sert yere sirt ustu yat yan yatarken bacaginin ve kolunun altina yastik koy dedi bebege bakti gelisimi iyi hersey yolunda dedi ben 7+6yim haftaya sali normal randevumuz var bakalim o zaman ne diyecek sende sorunca bana haber ver olur mu?
Ewet hangi hastaneye gidiyosun bi turlu icime sinen bi doktor bulamadim
tey tey tey:):):)erkek mi istiyorsun yoksa?
ya benim bu dudak kenarım felaket durumda pul pul kaşıntı döküntü, kızarıklık,
var mı doğal bir yöntem bilen. yayılmasını engellemek adına.
zeytinyağı
bebeğin poposunun pişiklerine bile iyi geliyor.
canım en iyiyisi abdest almak yapmyrsan günde 3-4 kere yüzünü yıkamk
ben belimle alakalı oldugunu düşünmüyorum. Ama şu var ilk 3 ay çok kritik dedikleri için ben minimum hareketle günlerimi geçiriyorum işte sürekli oturmaca eve gidince de hep yatma halindeyim. Öyle olunca hareketsizlikte de olduğunu düşünüyorum açıkçası. Bakalım ne dicek doktorum tabi ki haber veririm sana da :)
Bu arada bebişini de bu vesile ile görmüş oldun maşallah ona annesi :)))
Bende hastaneye geldim,belki Bebisimin hareketlerini görürüm diye.
Var mi bebeğinin hareketini gören?
merhaba arkdaşlar dün bebişimin kalp atışını duyduk şükürler olsun. doktor herşey olması gerektiği gibi dedi ... vajinal progestan kullanıyodum günde iki kere bire düşürdü. sonra eve geldim bana kesenin şekli tuhaf geldi int. baktım kesenin yuvarlak yada ona yakın olması gerekirmiş aksi halde düşük yada normal olmayan bebek olabilirmiş yazıyodu benim ki muz şeklinde çok korkuyorum hiç sevinemedim dün gece hiç uyuyamadım int. bakıyorum benim keseye benzeyen hiç kese göremedim herkes tebrik için arıyo açmıyorum telefonları dokunsan ağlıycam benim bebeğim biraz geç oldu iki sene bekledim onu aşılama oldum olmadı kendiliğinden oldu diye sevinirken şimdide bunlara üzülüyorum. nolur birşey söyleyin arkadaşlar sizin keseleriniz nasıldı varmı benimkine benzeyen resmini koyuyorum nolur bi fikir verin
Eki Görüntüle 968285
İyi akşamlar kızlar :)
İki gündür hiç giremedim. Dün sabah kahvaltıdan sonra evde bayıldım, düşerken çok hafif başımı da vurmuşum. Ben düşme anımı hatırlamıyorum, kayınvalidem söyledi. Ayılınca hemen yattım, ilk kalkarken midem bulandı ve çıkardım. O an rahatladım zaten. Acile gittik, hamileyim deyince hiç tetkik falan yapmadılar, sadece serum taktılar.
Neyse ki bugün doktoruma gittim veeeeee, bebişimi gördüm. Kıpır kıpır oynuyordu vallahi.Çok mutlu oldumi içim de rahatladı. Doktor da aniden kalktığım için bayılmışsındır, hareketlerine dikkat et, ani hareketler yapma dedi.
Umarım sizlerde de herşey yolundadır. Geçmişi okuyayım biraz... :)
Kizlar cok sukur bugun duydum melegimin sesini :)) nasil guzel bi duyguymus..Rabbim herkesin evladini korusun. Riskli donemimiz dvm ettigi icin progestorona dvm. 2 hafta sonra yine gorecegiz :)
Bizim tup bebek oldugu icin transfer tarihine gore hsp yaptik ve 2 Ekim'e kaydi tatihimiz. Yani bgn 6+2 olduk. Ama ben sizinle dvm etmek istiyorum.
Bende cok ayakta durmaktan olduğunu dusunuyorum pazartesi utu temizlik falan yapmistim ondan sonra basladi dinlendim gecti haftasonu gezmeye gittik yine yapti amâaaannn neyse ne iste sonucta bebisimi gordum1 haftada kocaman olmus elleri ayaklari belirmis oh mis gibi yatiyordu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?