2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
tamam canım sor bakalım seninki ne dicek. Benim randevum zaten çarşamba ben de o zaman sorucam. Bana da haber verir misin sonucu?

Canım doktor belini incitmissin dedi sert yere sirt ustu yat yan yatarken bacaginin ve kolunun altina yastik koy dedi bebege bakti gelisimi iyi hersey yolunda dedi ben 7+6yim haftaya sali normal randevumuz var bakalim o zaman ne diyecek sende sorunca bana haber ver olur mu?

ben belimle alakalı oldugunu düşünmüyorum. Ama şu var ilk 3 ay çok kritik dedikleri için ben minimum hareketle günlerimi geçiriyorum işte sürekli oturmaca eve gidince de hep yatma halindeyim. Öyle olunca hareketsizlikte de olduğunu düşünüyorum açıkçası. Bakalım ne dicek doktorum tabi ki haber veririm sana da :)

Bu arada bebişini de bu vesile ile görmüş oldun maşallah ona annesi :)))

ya benim bu dudak kenarım felaket durumda pul pul kaşıntı döküntü, kızarıklık,
var mı doğal bir yöntem bilen. yayılmasını engellemek adına.

Ewet hangi hastaneye gidiyosun bi turlu icime sinen bi doktor bulamadim

Halkalıda elle tutulur bir hastane ve dr yok açıkçası. Hamile olan arkadaslarımda hep başka yerlere gittiler. Ben bagcılardaki medipol hastanesine gidiyorum. Ben daha önce 2kez düşük yaptıgım için ve kan pıhtılasması oldugu icin docente çıkıyorum. Ismi suna özdemir. Memnunum kendisinden. Medipolde docent ücretleri 100 tl uzman dr lar 30 tl. Hastane üniversite hastanesi donanımlı yani tavsiye ederim. ..

Bende cok ayakta durmaktan olduğunu dusunuyorum pazartesi utu temizlik falan yapmistim ondan sonra basladi dinlendim gecti haftasonu gezmeye gittik yine yapti amâaaannn neyse ne iste sonucta bebisimi gordum 1 haftada kocaman olmus elleri ayaklari belirmis oh mis gibi yatiyordu :)

İyi akşamlar kızlar :)

İki gündür hiç giremedim. Dün sabah kahvaltıdan sonra evde bayıldım, düşerken çok hafif başımı da vurmuşum. Ben düşme anımı hatırlamıyorum, kayınvalidem söyledi. Ayılınca hemen yattım, ilk kalkarken midem bulandı ve çıkardım. O an rahatladım zaten. Acile gittik, hamileyim deyince hiç tetkik falan yapmadılar, sadece serum taktılar.

Neyse ki bugün doktoruma gittim veeeeee, bebişimi gördüm. Kıpır kıpır oynuyordu vallahi. Çok mutlu oldumi içim de rahatladı. Doktor da aniden kalktığım için bayılmışsındır, hareketlerine dikkat et, ani hareketler yapma dedi.

Umarım sizlerde de herşey yolundadır. Geçmişi okuyayım biraz... :)

Canımcım endişe edecek bir şey olsaydı doktorun söylerdi, hiç moralini bozma. Aksine jelinin dozunu bile düşürmüş. Bence evham yapma.

çok geçmiş olsun allah seni ve bebeğini korusun

Gözün aydın canım. İnşallah hep böyle güzel devam eder.

merhaba,bende sekiz haftalık hamileyim kalp atışlarını dinledik 7.haftada ama elleri ayakları görünecek kadar büyük değildi şaşırdım siz nasıl gördünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…