2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Canım sana maşallah diyorum ve dediklerine aynen katılıyorum...zaman çok hızlı akıp geçiyor hayatımızdan.. her anın tadını çıkararak şükrederek yaşamak gerekiyor...Rabbim herşeyin sabrını,rızkını veriyor inanın...

Canım yanıtın için teşekkür ederim. Karar aşamasındayım fikir olarak değerlendireceğim.

Haklısın canım. Maddi olarak sıkıntımız yok çok şükür ama işte insan onca yıl emek verdiği kariyerine kıyamıyor. Ama diğer yandan da bir koltukta iki karpuz durmuyor. Annem burda olsaydı, denerdim şansımı. Ama hiç tanımadığım dadıya bebek emanet etmek te benim içime sinmeyecek gibi. Benim de düşüncelerim işi bırakmak konusunda ağır basıyor giderek.

Günaydın canım
Bende de ayni kaygi var hep bi korku var icimde ben de gideli 2 hafta oldu 1 hafta sonra falan gidicem çok merak ediyorum yaa

Çok saol arkadaşım. Allah hepimizin yavrularımızdna yana yüzlerimizi güldürsün :)

Seninle BDT de aynıymış. En son ne zaman gittin doktoruna bir de 2'li testini ne zaman yaptıracaksın?

Amin canım. Ben en son 24 ocakta gittim. Bir sonraki muayenem 21 şubat. Ama daha erken de gidebilirdik eşime uygun olduğu için bu tarihi aldık. Gittiğimde bebeğin ense kalınlığı ölçülecek ve ikili test yapılacak. Ayy inşallah güzel sonuçlar alırız.

benim de ikili testi 27 şubat yapacağız.
umarım sonuçlar iyi çıkar hepimize.

ilk defa da yaptıracağım ilk çocuğum olduğu için birazda tedirginim :44::44:

adet sancısı gibi kısa süreli sancılar oluyo arada bende de.ya da cok ani kalkarsam ya da hızlı adım atarsam kramp gibi giriyo dinlenme ihtiyacı hissediyorum.gun boyu surmedi de hafif ovaladım filan gecti.aynı seyden mi bahsediyoruz bilemedim ama :44::44:

Çok sağol cnm..Böbrekle alakalı bi rahatsızlığım yoktu ama su pek içemiyorum ama zorlamaya başladım kendimi..

canım tebrik ederim. Allah kucağına almayı nasip eder inş. midem çok bulanıyor çok mutsuzum

canım doktor yüz kremlerini ve makyajı serbest yapabilirsin dedi ama saç boyama işini 2 li testten sonra tekrar konuşalım dedi. arkadaşlarımın hepsi boyatmıştı.
Sağolasın cnm..Amin cümlemiz inş..İnş bi an önce geçer bulantıların
Bende sordum druma boyayı önermiyorum dedi.Hint kınasına boyayabilirmiyim dedim kına olabilir tabi dedi..

Hiçç endişelenme cnm tamamen drun ultrason cihazını hareket ettirmesiyle alakalı bir durum

Gözünaydın cnm

Cnm bende duymadım görmedim hattaDr kalp atışları başlamış dedi.Duyabilirmiyim dediğimde bebeğe çok frekansmı gidiyomus ne o yüzden şimdilik duymayalım dedi ..

arkadaşlar merhaba bende bugün 6.haftama girdim dün doktora gittiğimizde bebeğimin kalp atışlarını göremedik ve 2.5mm bebeğimin kendisi haftaya kalbi atmazsa alcaklar çok korkuyorum

6. haftada görülmemesi çok normal benim 7+4 de görüldü..Drun saçmalamış resmen

maşallahh

Çok geçmiş olsun dikkat et kendine..

Tabiki de bakılır hiç aklına kötü şeyler getirme,korkutma kendini..Eğer zararlı bişey olsa zaten drlar bakmaz, göremediyse erteler sürekli dimi..Bende geçen cumaya kadar vajinal baktırdım ..Yine dese dr yine reddetmem yani.

Kızlar merak ettgm başka bir konu var ilişkiye girme konusunda ne ddi doktorlarnz bna bir sorun yok iliski serbest ddi bu konuda skntı yasayan oldu mu aranzda ??

Benim başlarda ağrı ve bi kaç kez kahve lekelenme olduğu için yasakladı Yasak hala devam

Günaydın kızlar yeni gelenler hoşgeldiniz

bende de oyle bakmıstı.hatta bana senin bagırsakların one geliyo,rahim buyudukce gorulur demişti.24 subatta gittigimde umarım ustten gorulur artık

Günaydın kızlar,

Bir iyi bir de kötü haberim var. İyi haber bujgün toxplazma rubella vs testlerinin sonucunu göstermek ve kontrol için doktora gideceğim.
Kötü haber de kaynanam sürekli çocuğu aldırın aldırın deyip duruyordu. Sonunda eşimde aldıralım dedi bana kibarca ve ayrıldım. Durumu aileme de anlattım ve bana destek verdiler. Bu çocuğa ne kadar zor sahip olduğumu biliyor herkes ve eşimin bu anneci tavrından sonra artık onu hayatımdan sildim.
Zaten daha once bir kere boşanıp tekrar evlenmiştik ama artık onu hayatımda istemiyorum.
Annesi yüzünden mutluluğumu doya doya yaşayamadım. Ama artık etkilenmeyeceğim, allaha havale ettim ikisini de.

aa neden aldırmanı istiyorlar anlamadım .
çok üzüldüm ama durduk yere hiçbir sebep yokken bebek aldırılırmı
o da bir can
sen ne düşünüyorsun bu konuda

canım benim çok ama çok üzüldüm. kayınvaliden sizin çocuğunuza neden karışıyor onu anlamadım

Günaydın canım
Bende de ayni kaygi var hep bi korku var icimde ben de gideli 2 hafta oldu 1 hafta sonra falan gidicem çok merak ediyorum yaa

Canım paylaştığın için teşekkür ederim. Hepimizde bu kaygı olduğuna göre demek ki normal. İçim rahat etti. İnsan yazdıkça, paylaştıkça ferahlıyor. İnşallah gittiğimizde kıpır kıpır hareketlerini görür, sağlıklı haberlerini alırız da içimiz rahatlar.

hayırlısı ile inşallahhhh en güzel sonuçları alıcaz sağlıklı çocuklar doğurucaz inşallah

nasıl ya ne maksatla aldıralım diyorlar onu anlamadım.

arkadaşım çok zor tabiki kolay değil sen dik dur ama.
bu senin evladın.
sen istemedikten sonra kimse sen den alamaz.
ailende destekmiş bu sinirini ve yükünü daha çok hafifletir.
çok sinirlendim şuanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…