Günaydın kızlar,
Bir iyi bir de kötü haberim var. İyi haber bujgün toxplazma rubella vs testlerinin sonucunu göstermek ve kontrol için doktora gideceğim.
Kötü haber de kaynanam sürekli çocuğu aldırın aldırın deyip duruyordu. Sonunda eşimde aldıralım dedi bana kibarca ve ayrıldım. Durumu aileme de anlattım ve bana destek verdiler. Bu çocuğa ne kadar zor sahip olduğumu biliyor herkes ve eşimin bu anneci tavrından sonra artık onu hayatımdan sildim.
Zaten daha once bir kere boşanıp tekrar evlenmiştik ama artık onu hayatımda istemiyorum.
Annesi yüzünden mutluluğumu doya doya yaşayamadım. Ama artık etkilenmeyeceğim, allaha havale ettim ikisini de.
cevaplarınız için çok teşekkür ederim günler bir geçsin istiyorum bir geçmesin istiyorum hep dua ediyorum Allahım kimseye evlat acısı göstermesinşu anda 6+2 yim cumartesi inşallah kalp atışları çıkar tekirdağdaki en iyi doktora gidiyorum o yüzden içimde korku var
merhaba,bende sekiz haftalık hamileyim kalp atışlarını dinledik 7.haftada ama elleri ayakları görünecek kadar büyük değildi şaşırdım siz nasıl gördünüz
cnm, böylesi çok zor ama gözün arkada kalmıyor çocuğunun sevildiğini özenle beslendiğini iyi niyetle bakıldığına emin oluyosun, çok iyi bakan bakıcılarda var tabii ama hep bi acaba oluyo kafalarda. kaynana belki başka sebeplerle sinir harbi yaşatıyo en meleği bile olsa evde bi başkası oluyo işte, belki ayağını uzatıp oturamıyosun, amaan dağınık kalsın şurası diyemiyosun ama hiç biri bakıcı huzursuzluğu ve endişesinden fazla olmuyo.
çokşeyin vücutta deposu varda suyun yok ki. hem gerekliyse versinler serum bi zararı yokki.
benimde en çok midemi bulandıran ve en çok canımın çektiği su, çok zorlanıyorum içerken.
evet öyle oldu. 12. haftada 2 li test içinde ölçümleri alttan ultrasonla alacak. ilk gebeliğimdede öyle olmuşstu. bi zararı yok canım, olsa kadın doktorlar hamile kalınca kendilerine baktırtmazdı.
istemiyorsan baktırmazsın, istemeyene üstten bakıyolar ama alttan görüntü daha iyi oluyor onun için alttan bakmak istiyolar.
cevaplarınız için çok teşekkür ederim günler bir geçsin istiyorum bir geçmesin istiyorum hep dua ediyorum Allahım kimseye evlat acısı göstermesinşu anda 6+2 yim cumartesi inşallah kalp atışları çıkar tekirdağdaki en iyi doktora gidiyorum o yüzden içimde korku var
canım şimdiden bunları hiç düşünme.
ben ikizlere hamileyken herkes birşeyler söyledi
ayy ne yapıcaksın çok zor ,saçını başını yolarsın mahvolursun filan
ben ise hiç düşünmedim ,herşey olacağına varır dedim hep kendimi telkin ettim
doğurana kadar güç verdim kendime
doğurdum sezeryan dikişlerimle ilk gün kalktım ayağa ,çünkü iki yavrum da farklı hastanelerde yoğun bakımdaydı
o kesik biçik halimle hergün bi uçtan bi uca süt götürdüm yavrularıma kambur halimle
sonra eve geldiler hiç kimsem yok ne anne ne kayınvalide
yavrularımın ikisine birden tam 7 ay tek başıma baktım
çok zor oldu sabaha kadar uyumadım vs ama çok abartmaya gerek yok
hepsi gelip geçiyor
bi baktım ki zamanla bahçeye indirdim onları onları attım arabaya tek başıma gezdim dışarılarda
gezerken bazen uyudular oturup dinlendim bazen uyumadılar onda da idare ettim
ama gel zaman git zaman alışıyor insan herşeye
hem yardımcın da varmış daha neden bu kadar büyütüyorsun ki
topu topu bir çocuğa bakacaksın
ben iki çocukla bile buna cesaret etmişken herkes yapacaktır buna eminim
bu işte sabır ve kendini telkin çok önemli
istedikten sonra yaparsın
zaten ALLAH da sabrını veriyor vermese hiç dayanılmaz
ben bebeklerim uyuduğunda hemen evimin işini görürdüm ,hatta pasta börek bile yapardım :)
hiç durmazdım yani çok yorulurdum ama bi gülüşleri gerçekten yetiyor insana
şimdi 3.ye hamileyim
ikizlermi doğurunca işe döndüm 7 ay sonra
herkes saç baş yolmuş halde bekliyordu beni
halbuki ben gayet mutlu dönünce şaşırdılar
ve 3.yü herhalde istemezsin diyorlardı bana hep
ben de yooo niye istemeyeyimki evlat gibisi yok derdim
hiç kimsem olmamasına rağmen 3.ye hamileyim ve kafam yine rahat
elbet RABBİM bi yol açacak bi ferahlık verecektir
daha şimdiden bunu düşünüp takarsanız herşey daha kötü olur
iyi düşünelim iyi olsun inş.
Tek kelimeyle supersinnnnn diyorum ya maşallah cok pozitifsin gercekten cilgin anne yani:))
Gercekten bir daha ne yapicam ben diye soylenmicem .. gercekten korkmicamda dedin gibi hem anne olucaz biz en iyi sekilde bakarim ben yavrularima
Bebişimizi gördük kızlarrr.. Kalbimiz pıt pıt atıyordu çok şükür... Rabbim tamamına erdirsinn inş.
Bu arada 6+3 haftalık çıktı ultrasonda..karından bakıldı
Bebişimizi gördük kızlarrr.. Kalbimiz pıt pıt atıyordu çok şükür... Rabbim tamamına erdirsinn inş.
hadi gözünaydın..Bebişimizi gördük kızlarrr.. Kalbimiz pıt pıt atıyordu çok şükür... Rabbim tamamına erdirsinn inş.
hıh aferin sana :13:Gercekten bir daha ne yapicam ben diye soylenmicem .. gercekten korkmicamda dedin gibi hem anne olucaz biz en iyi sekilde bakarim ben yavrularima
Inanamiyorum yaa nasil insan bunlar yaa kayinvaliden ne karisiyo aldir deyip duruyo anlamis degilim birde esin de hak veriyo nasil bi babaanne bu ya torununun aldirilmasuni istiyor vicdansizlik ya.Allahim kimseyi evladiyla sinama icimizde bi can tasiyoruz onun kalbinin pit pit atmasi muhteşem bi duygu yaa nasil kiyariz aldirmaya.sen takma tatlim kafana eşin de yaptigi hatanin farkina varacak elbet.sen gonlunu ferah tut...Günaydın kızlar,
Bir iyi bir de kötü haberim var. İyi haber bujgün toxplazma rubella vs testlerinin sonucunu göstermek ve kontrol için doktora gideceğim.
Kötü haber de kaynanam sürekli çocuğu aldırın aldırın deyip duruyordu. Sonunda eşimde aldıralım dedi bana kibarca ve ayrıldım. Durumu aileme de anlattım ve bana destek verdiler. Bu çocuğa ne kadar zor sahip olduğumu biliyor herkes ve eşimin bu anneci tavrından sonra artık onu hayatımdan sildim.
Zaten daha once bir kere boşanıp tekrar evlenmiştik ama artık onu hayatımda istemiyorum.
Annesi yüzünden mutluluğumu doya doya yaşayamadım. Ama artık etkilenmeyeceğim, allaha havale ettim ikisini de.
kizlar bende doktordan simdi geldim simdilik hersey yolunda , tabiki mide bulantilarinin disindaama bebisi gördüm onu görünce bir tek mide bulantim geciyo :)
Haklısın canım. Maddi olarak sıkıntımız yok çok şükür ama işte insan onca yıl emek verdiği kariyerine kıyamıyor. Ama diğer yandan da bir koltukta iki karpuz durmuyor. Annem burda olsaydı, denerdim şansımı. Ama hiç tanımadığım dadıya bebek emanet etmek te benim içime sinmeyecek gibi. Benim de düşüncelerim işi bırakmak konusunda ağır basıyor giderek.
aa neden aldırmanı istiyorlar anlamadım .
çok üzüldüm ama durduk yere hiçbir sebep yokken bebek aldırılırmı
o da bir can
sen ne düşünüyorsun bu konuda
canım benim çok ama çok üzüldüm. kayınvaliden sizin çocuğunuza neden karışıyor onu anlamadım
nasıl ya ne maksatla aldıralım diyorlar onu anlamadım.
arkadaşım çok zor tabiki kolay değil sen dik dur ama.
bu senin evladın.
sen istemedikten sonra kimse sen den alamaz.
ailende destekmiş bu sinirini ve yükünü daha çok hafifletir.
çok sinirlendim şuanda
Durumun karışıkmış cnm.Allah kolaylık versin hakkında hayırlısı olsun inş..Kv nde nasıl bir cana kıyma fikrini sunabilir. .Bir canlı bir mucizee içimizdeki. .Allah ıslah etsin onu
Inanamiyorum yaa nasil insan bunlar yaa kayinvaliden ne karisiyo aldir deyip duruyo anlamis degilim birde esin de hak veriyo nasil bi babaanne bu ya torununun aldirilmasuni istiyor vicdansizlik ya.Allahim kimseyi evladiyla sinama icimizde bi can tasiyoruz onun kalbinin pit pit atmasi muhteşem bi duygu yaa nasil kiyariz aldirmaya.sen takma tatlim kafana eşin de yaptigi hatanin farkina varacak elbet.sen gonlunu ferah tut...
Eşim 36 yaşında ben 29 yaşındayım ve çok zamansız oldu bu çocuk aldırın diyor. kv dem 70 yaşında ve çok kötü bir kadın, allah düşmanımın başına vermesin. bunca yıl katlandım ama eşim de adam olmuyor, annesinin eteğinden çıkamadı hala.
Eşim kendi fikirlerini oluşturamayan bir insan maalesef. Şimdi İstanbula taşındılar ve herşeye karışıyorlar. Kadın hep kendi dediği olsun istiyor.
çok zamansız ve erkenmiş. yani herhalde eşimin 50 yaşına gelmesini bekleyecektik. Ayrıca benim yıllarca çocuğum olmadı, bir sürü ilaç kullandım, istediğim zaman hamile kalabilen ya da çocuklu biri olsam anlarım ama amacı bizi ayırmaktı, başardı.
Allaha havale ettim ikisini de. Eşime çok şans verdim ama hala düzelmiyor. İlk söylediğimde sevindi, deli oldu ama annesi beynini yıkadı ve bana iyi niyetli yaklaşarak aldıralım az zaman kaldı dedi ve gözümde bitti artık.
Eşimin düzeleceğini sanmıyorum. Onu sildim artık. Bu çocuğu ne kadar istediğimi, ne kadar tedavi gördüğümü en iyi o biliyordu ve hala bu yaşında annesinin sözüyle hareket ediyor. Söz konusu olan bir can, bir mucize ama bunu anlamadılar. Babam ağızlarının payını verdi. Sevincimi doya doya yaşayamadım onların yüzünden ama ailemin yanındayım artık, huzurumu bozmalarına izin vermeyeceğim.
Zaten 2 haftadır arayıp sormuyor, bir ihtiyacın var mı diye sormuyor. Ben dün dava açtım tekrardan ve bu sefer iyi niyetli davranmayacağım, nafaka talep edeceğim, sürünsünler.
Başınıza bu tür şeyler gelirse ne olur hakkını arayın kızlar. Siz yıllarını veriyorsunuz bir insana, kadınlık yapıyorsunuz, bir dünya ev işi, çocuk bakımı vs, bütün yük sizin üzerinizdeyken bir de üstüne kötü muamele görüyorsanız hakkınızı arayın.
Hiç kimse kimsenin kölesi değil ve herkes haddini bilmeli.
Eşim 36 yaşında ben 29 yaşındayım ve çok zamansız oldu bu çocuk aldırın diyor. kv dem 70 yaşında ve çok kötü bir kadın, allah düşmanımın başına vermesin. bunca yıl katlandım ama eşim de adam olmuyor, annesinin eteğinden çıkamadı hala.
Eşim kendi fikirlerini oluşturamayan bir insan maalesef. Şimdi İstanbula taşındılar ve herşeye karışıyorlar. Kadın hep kendi dediği olsun istiyor.
çok zamansız ve erkenmiş. yani herhalde eşimin 50 yaşına gelmesini bekleyecektik. Ayrıca benim yıllarca çocuğum olmadı, bir sürü ilaç kullandım, istediğim zaman hamile kalabilen ya da çocuklu biri olsam anlarım ama amacı bizi ayırmaktı, başardı.
Allaha havale ettim ikisini de. Eşime çok şans verdim ama hala düzelmiyor. İlk söylediğimde sevindi, deli oldu ama annesi beynini yıkadı ve bana iyi niyetli yaklaşarak aldıralım az zaman kaldı dedi ve gözümde bitti artık.
Eşimin düzeleceğini sanmıyorum. Onu sildim artık. Bu çocuğu ne kadar istediğimi, ne kadar tedavi gördüğümü en iyi o biliyordu ve hala bu yaşında annesinin sözüyle hareket ediyor. Söz konusu olan bir can, bir mucize ama bunu anlamadılar. Babam ağızlarının payını verdi. Sevincimi doya doya yaşayamadım onların yüzünden ama ailemin yanındayım artık, huzurumu bozmalarına izin vermeyeceğim.
Zaten 2 haftadır arayıp sormuyor, bir ihtiyacın var mı diye sormuyor. Ben dün dava açtım tekrardan ve bu sefer iyi niyetli davranmayacağım, nafaka talep edeceğim, sürünsünler.
Başınıza bu tür şeyler gelirse ne olur hakkını arayın kızlar. Siz yıllarını veriyorsunuz bir insana, kadınlık yapıyorsunuz, bir dünya ev işi, çocuk bakımı vs, bütün yük sizin üzerinizdeyken bir de üstüne kötü muamele görüyorsanız hakkınızı arayın.
Hiç kimse kimsenin kölesi değil ve herkes haddini bilmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?