2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Durumun karışıkmış cnm.Allah kolaylık versin hakkında hayırlısı olsun inş..Kv nde nasıl bir cana kıyma fikrini sunabilir..Bir canlı bir mucizee içimizdeki..Allah ıslah etsin onu

cevaplarınız için çok teşekkür ederim günler bir geçsin istiyorum bir geçmesin istiyorum hep dua ediyorum Allahım kimseye evlat acısı göstermesin şu anda 6+2 yim cumartesi inşallah kalp atışları çıkar tekirdağdaki en iyi doktora gidiyorum o yüzden içimde korku var

ya arkadaşım başka doktorada git.
en iyisi de olsa yanılma payı vardır belki.
bu adam en ıyısı dıye kabüllenme hemen.
böyle hayati bi karar verecek olsam ben bir sürü doktora görünürüm.

neticede başka doktora da gitsen kalp atışına baktırcaksın ameliyat değil bişey değil.
haa onlarda duyamadı o zaman ilerde keşke birine daha gösterseydim demezsin.

merhaba,bende sekiz haftalık hamileyim kalp atışlarını dinledik 7.haftada ama elleri ayakları görünecek kadar büyük değildi şaşırdım siz nasıl gördünüz

Biraz fazla buyumus benimki sanirim :) hepsinin gelisimi ayni olmuyo mesela kalp atisini 6. Haftada duydum ben keseyi 4. Haftada gördüm bazi bebekler onden gidebiliyor ama sonradan esitleniyormus gelisimleri

Benim ilk hamileliğimdede alttan hıc bakmadı dr.um 2. Sindede aynısını yasıyorum ıkılı testte zaten alttan olmuyor bebek yeterı kadar rahım ıcınde buyudugu ıcın karından ölcümler cok kolay yapılıyor.

Bebişimizi gördük kızlarrr.. Kalbimiz pıt pıt atıyordu çok şükür... Rabbim tamamına erdirsinn inş.

Bu arada 6+3 haftalık çıktı ultrasonda.. karından bakıldı

Son düzenleme:

Tekirdagdaki gittiginiz doktorun ismini söyleyebilir misin

kizlar bende doktordan simdi geldim simdilik hersey yolunda , tabiki mide bulantilarinin disinda ama bebisi gördüm onu görünce bir tek mide bulantim geciyo :)

Bebişimizi gördük kızlarrr.. Kalbimiz pıt pıt atıyordu çok şükür... Rabbim tamamına erdirsinn inş.

Iyi cok sukur canim bi annisden daha guzel haber aldik.cok sevindim.Allahim saglkkla kucagimiza almayi nasip etsin

hadi gözünaydın..
Gercekten bir daha ne yapicam ben diye soylenmicem .. gercekten korkmicamda dedin gibi hem anne olucaz biz en iyi sekilde bakarim ben yavrularima
hıh aferin sana :13:

Son düzenleyen: Moderatör:
Inanamiyorum yaa nasil insan bunlar yaa kayinvaliden ne karisiyo aldir deyip duruyo anlamis degilim birde esin de hak veriyo nasil bi babaanne bu ya torununun aldirilmasuni istiyor vicdansizlik ya.Allahim kimseyi evladiyla sinama icimizde bi can tasiyoruz onun kalbinin pit pit atmasi muhteşem bi duygu yaa nasil kiyariz aldirmaya.sen takma tatlim kafana eşin de yaptigi hatanin farkina varacak elbet.sen gonlunu ferah tut...

Bence de canım maddi acidan rahatsan bebikini kendin buyut derim.en azından 1 yasina kadar falan.dadiya guvenilmez yaa olmadi 0 yas alan kresler var oraya falan verirsin is yerinden de ücretsiz izin falan alirsin.bence en mantikli olan bu.tabi yine düşün seçim senin :))

aa neden aldırmanı istiyorlar anlamadım .
çok üzüldüm ama durduk yere hiçbir sebep yokken bebek aldırılırmı
o da bir can
sen ne düşünüyorsun bu konuda

Eşim 36 yaşında ben 29 yaşındayım ve çok zamansız oldu bu çocuk aldırın diyor. kv dem 70 yaşında ve çok kötü bir kadın, allah düşmanımın başına vermesin. bunca yıl katlandım ama eşim de adam olmuyor, annesinin eteğinden çıkamadı hala.

canım benim çok ama çok üzüldüm. kayınvaliden sizin çocuğunuza neden karışıyor onu anlamadım

Eşim kendi fikirlerini oluşturamayan bir insan maalesef. Şimdi İstanbula taşındılar ve herşeye karışıyorlar. Kadın hep kendi dediği olsun istiyor.

çok zamansız ve erkenmiş. yani herhalde eşimin 50 yaşına gelmesini bekleyecektik. Ayrıca benim yıllarca çocuğum olmadı, bir sürü ilaç kullandım, istediğim zaman hamile kalabilen ya da çocuklu biri olsam anlarım ama amacı bizi ayırmaktı, başardı.

Durumun karışıkmış cnm.Allah kolaylık versin hakkında hayırlısı olsun inş..Kv nde nasıl bir cana kıyma fikrini sunabilir..Bir canlı bir mucizee içimizdeki..Allah ıslah etsin onu

Allaha havale ettim ikisini de. Eşime çok şans verdim ama hala düzelmiyor. İlk söylediğimde sevindi, deli oldu ama annesi beynini yıkadı ve bana iyi niyetli yaklaşarak aldıralım az zaman kaldı dedi ve gözümde bitti artık.

Eşimin düzeleceğini sanmıyorum. Onu sildim artık. Bu çocuğu ne kadar istediğimi, ne kadar tedavi gördüğümü en iyi o biliyordu ve hala bu yaşında annesinin sözüyle hareket ediyor. Söz konusu olan bir can, bir mucize ama bunu anlamadılar. Babam ağızlarının payını verdi. Sevincimi doya doya yaşayamadım onların yüzünden ama ailemin yanındayım artık, huzurumu bozmalarına izin vermeyeceğim.
Zaten 2 haftadır arayıp sormuyor, bir ihtiyacın var mı diye sormuyor. Ben dün dava açtım tekrardan ve bu sefer iyi niyetli davranmayacağım, nafaka talep edeceğim, sürünsünler.

Başınıza bu tür şeyler gelirse ne olur hakkını arayın kızlar. Siz yıllarını veriyorsunuz bir insana, kadınlık yapıyorsunuz, bir dünya ev işi, çocuk bakımı vs, bütün yük sizin üzerinizdeyken bir de üstüne kötü muamele görüyorsanız hakkınızı arayın.
Hiç kimse kimsenin kölesi değil ve herkes haddini bilmeli.

yazılarını şimdi okudum ve çok üzüldüm Allah yardımcın olsun ne yazık ki erkekler aynı evlene kadar annelerini önemsemezler evlenince anneci kesilirler. ne kadarlık hamilesin

bu arada son kontrolumu yazayım :) tasınma derdım var gremıyorum cok fazla bebegım ve ben gayet ıyız :) dusuk tehlıkesını atlattık teyzelerı :) progestana devam edıyoruz ve tabıkı folık asıt.. 1 martta tekrar randeumuz var :)

Allah yardımcın olsun. Allaha havale et onları. gerçekten çok vicdansız bir kadınmış. o mu karar verecekmiş zamanına. Seni yönlendirmek istemem. ama gerçekten çok kızdım. kendimi senin yerine koydum. ne desen haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…