2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Cekirdek aile olabilmeyi ogrenmek ne kadar onemli ve cogu erkek bunu basaramiyor maalesef oyle pismanim ki bazi seylere ama bazen elden bisey gelmiyor sen en azindan biseyler duzelsin diye ugrasmissin hic uzulme boşver bebeğini kucağına alacagin gunu düşün bak ailen de destek oluyormus ne kadar guzel ve yeniden biseylere baslayabilicek ya da biseylerden vazgecebilicek gucu kendinde bulmussun hemde bu hassas doneminde valla helal olsun sana bu güçlü durusun için çok takdir ettim seni

Gozun aydin canim daha guzel gunlerini gör insallah

çok üzüldüm gerçekten ..
hele de 3.şahıslar yüzünden ailelerin yıkılmasına çok kızıyorum ALLAH ıslah etsin o insanları
sen aldırmayı düşünmüyorsun değil mi canım
ilk çocuğun bu dimi
RABBİM hakkında hayırlısını versin inş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen öyle çok iyi moral veriyorsunuz , doğru olan da bu ve gerçekten Allaha sığınınca herşey düzene girer , herkes çok kolay süreçler yaşamamıştır hem bebişimiz olsun hem yardımcımız olsun hemde uykusuz kalmayalım butün güzellikler bir arada olmuyor onlar için fedakarlık yapmamız lazım , NAPALIM ANNE OLMAK KOLAY DEĞİL ,,

inş hersey gonlune gore olur cok uzuldum bebegı aldırmayı dusunmuyosun demı ?

Cok aci gercekten ama gonlunu ferah tut cennette cehennemde bu dunyada. 3-5 sene sonra esin 75 yasinda annesiyle basbasa kaldiginda gorecek hanyayi konyayi. Yasin daha cok genc seni bebisinle cok guzel gunler bekliyo daha ben eminim:) temennim esinin bu donemde cok gec kalmadan dogru yolu gormesi ve bize burdan haberini vermen. Ama her iki sekildede bebegin boyle guclu bir annesi oldugu icin cok cok sansli.

ne yazıkki iyi haber vemiyecegim arkadaşlar geçen hafta bebegimi aldırmak zoruna kaldım karnımda ölmüş oküçücük kalbi dayanamış bir hafta oldu iyiyim elhamdülillah bundada vardır bir hayır diyorum allah sizin bebeklerinzi size bagışlasın saglıklı sıhatlı kucagınıza alırsınız inş

çok geçmiş olsun RABBİM cennette buluştursun sizi
hakkında hayırlısı olsun inş.

selam kızlar..bi sorum olacak bugun kontrole gittim bebiş 8+5 olması gerekrken 9+2 ölçtm dedi o an sormak aklıma gelmedi normal mi acaba yardımcı olursanız sevnrm şimdidn teşekkürler..

erken yumurtlama olmustur cnm bende senı merak edıyordum ohh masallah ılerlemıs haftaların sımdı nasılsın ?

canım başınsağolsun. inşallah sana Allah tattırır gene bu duyguyu.

canım çok geçmiş olsunn.
vardır bununda bir hayrı.

allah sabırlar versin tez zamanda evlat sahibi yapsın seni inş.

çok geçmiş olsun RABBİM cennette buluştursun sizi
hakkında hayırlısı olsun inş.

Allah birini aldi birini versin kisa zamanda hayirlisiyla insallah gecmis olsun Allah sabir versin

erken yumurtlama olmustur cnm bende senı merak edıyordum ohh masallah ılerlemıs haftaların sımdı nasılsın ?

Canim bir ultrasona girdiginden digerine bile farkli cikabiliyor 1 gun ileri 1 gun geri 20. Haftaya kadar hic onemli degil bu farklar. Hareket halinde birseyi olcerken kucuk bir olcum hatasi bile yapilsa cikiyor bu gun farklari. Icini ferah tut:)

cnm işe başlamak zorunda kalınca o dünyanın en zevkli işi bile olsa ayakların geri geri gdiyor, çalışmaya mecbur olan katlanıp gidiyorda mecbur olmayan genelde vazgeçiyor, hormonlarında etkisiyle bırakmak çok zor oluyor helede yabancı birine. şimdi karar vermek zorunda mısın? doğumdan sonra bakarsın duruma göre, olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…