2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Iyim canim midem agriyor biraz sen nasilsin bakalimm

bende iyiyim cok sükür cnm benimde kasıgım cok ağrıyo gaz sancısıda var göbeglmi görsen 4 5 aylık sanki
sen keseyi görmüs müydün dogal yolla mı oldu gebeligln
telden yazdıgım icin gec yazıyorum kusura bakma cnm

cnm İnsallah hamilesindir
dr kan testl icin mi on gün gecmesl lazım dedi idrar icin mi kan testi battan erken sonuc veriyo ben batıma dört gün kala öğrendim kanda iki gün kala da idrarda cıktı

kan için 10 gün filan geçmesi lazım istersen yarın gel yapalım dedide ben artık bekliyecem madem bekledik buzamana kadar 1 hafta daha bekleyelim idrarda bendede 5 gün önceden cıktı (silikti ama ) 2 gün kala da yaptım daha koyu çıktı .

Kızlarrr selamm ben girmeyeli anne adayımız baya çoğalmış kalabalıklamışız ne güzel:) 2-3 gndür tahlillerle uğraşıyorum hala doktor karar veremedim araştırdıkça dahaçok kafam karıştı açıkçası.bugun sonuçlarım çıktı idrarda lokositim 25 olması gerekirken 500 ve demiy eksikliği artı kanda enfeksiyom ve grip oldumm ay kafayı yicem bide keseyi gordum bgun hastane doktorunda ama çok ukala bi asistandı kendisi moralimi bozdu belki dış gebelkktr die..kzlar napcagmı şaşırdm ya walla

sen moralini bozmamaya çalış iyi düşünelim iyi olsun :)

cnm nie dış gebelik olabilir dediki sadece kesemi vardı içinde hiçbişey yokmuydu nasıl oluyo dış gebelik

arkadaşlar belirtileri başlayan varmı :) (kusma , baş dönmesi koku hassasiyeti gibi )

kasıklarımda sızı var benim kahverengimsi akıntıların var bide bugun 5-6 kez öğürdüm ama kusamadım sonrada gecti çok şükür. yorgunluk uyku hali var bende bide ama kızımda var uyuyamıyorum

cnm nie dış gebelik olabilir dediki sadece kesemi vardı içinde hiçbişey yokmuydu nasıl oluyo dış gebelik

Hastanedoktoruna gittim sadece tahlillerim yapılsn die ama dktor alttan ultrasonla bakmak istedi ben istemedim o an guvenemedim belkide çok yalapşap baktı çnkü.karından baktı keseyi gsterdi kçük daha dedi içi boşmu dolu mu daha bilemeyiz kalp atışı duyana kadar kesin bişey soyleyemeyiz dedi.moralimi bozdunuz siz şuan dedim ağlıcaktm resmen senle alakası yok bütün gebelere aynı şeyi söylüyoruz herşeye hazırlıklı olmak adına dedi.dış gebelk olablr kalp atmayablir yada kalbi atar daha snra durur filan en kötüsünü soylemek zorndayz dedi ama içime su serpmedi malesef

nasıl bi dr bu ya sölemeninde bi ayarı var insanı panik yaptırıyolar. bizde biliyoruz herşey olabilir ona bakarsak son ana kadar bilemeyizki allaha emanet.. bukadar iç karartıcı konuşması çok saçma sen kendi dr.una git en iyisi cnm

cnm gecmis olsun sen üzme kendini bazı saglık görevlileri cok patavatsız ve ruhsuz olabiliyo sen kendini üzme ki bebisin de üzülmesln

cnm gecmis olsun sen üzme kendini bazı saglık görevlileri c
ok patavatsız ve ruhsuz olabiliyo sen kendini üzme ki bebisin de üzülmesln

Aynen öyle benje bliyorum tüm riskleri ama o an keseyi gördüm diye mutlu olmam gerekirken bütn ihtimalleri çat diye suratıma vurması snir bozucu olan.ben bi doktoruma karar verebilsem hala araştırıyorum her arkım başka dr tavsye ediyo iyice kafam bulandı

Benimde karnimda ara ara oluyor ağrılar canim keseyi gördük ama cok küçüktü karindan bakildi pazartesi gitmistim serophne ilaci kullanarak hamile kaldim canim kasik agrim bugun hic olmadi

kasıklarımda sızı var benim kahverengimsi akıntıların var bide bugun 5-6 kez öğürdüm ama kusamadım sonrada gecti çok şükür. yorgunluk uyku hali var bende bide ama kızımda var uyuyamıyorum

bu belirtileri yaşamak bile güzel bence :) bende ilk olacagı için daha bende birşey yok olmasınıda sabırsızlıkla bekliyorum

canim gecmis olsun ya nasil bir doktormuş o ya uyuz oldumm.. sen moralini hic bozma. bebislerimiz iyi allahimin izniyle. bir dahaki kontrol ne zaman. ben bu cuma gitcem iyiyse hemen derim sana

Benimde karnimda ara ara oluyor ağrılar canim keseyi gördük ama cok küçüktü karindan bakildi pazartesi gitmistim serophne ilaci kullanarak hamile kaldim canim kasik agrim bugun hic olmadi

hmm benim on gündür ağrım var cnm bizde 21inde gidecez İnsallahhh görürüm bebisimi bende tüp bebek yapmıstım maddi manevi zor oldu İnsallah tamamına erer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…