2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
bu belirtileri yaşamak bile güzel bence :) bende ilk olacagı için daha bende birşey yok olmasınıda sabırsızlıkla bekliyorum

evet cnm güzel varlığını hatırlıyo insan. tekme atana kadar anlamıyoruz aslında yada karnımız buyuyene kadar ama böle ufak hisler olunca enazından hatırlatıyo kendini bi hamile moduna giriyo insan. benim kızım 3yasında dogana kadar 4olcak inş. ilk olmasad aynı heycanlar aynı korkular aynı mutluluklar yasanıyo gercekten ufacık farkı yok cok garip

hmm benim on gündür ağrım var cnm bizde 21inde gidecez İnsallahhh görürüm bebisimi bende tüp bebek yapmıstım maddi manevi zor oldu İnsallah tamamına erer

Insallh canim ya gorursun bence Allah sag salim kucagina almak nasip etsin ikiz falan mi acaba senin beni de yirmi gun sonra cagirmisti doktorum ama sabredemm ben on gun sonraya baska doktordan randevu aldim

Kizlarr sari akintisi olan var mi
Benimde hic durmayan bembeyaz akintim var... canim sari biraz bekledikten sonra olabilir..
Peki kimyasal gebeligi battan kac gun sonra adetle atmistin tatlim ? Doktor 1-2 gün icinde kanaman olabilir dedi.benim adet 2 gün geçti şimdilik
Batan 4 yada 5 gun sonra canim malesef.. ama pesinden hemen yani 1 ay arayla hamis kaldim..

Canım okuduğumdan anladığım sana dış gebelik olabilir dememiş. Gelen anne adaylarında dış gebelik de olsa söylemeliyiz demiş.
ve evet kalp atışını şu an duyamazsın içi boş mu dolu mu bilemez gözükmez bu kadar erken. özellikle de karından baktığı için anlaması zor. Bu arada vajinal ultrasonun eğer düşük tehdidi yoksa hiç bir riski yok korkmayın. nasıl ki ilişki sadece düşük tehdidinde yasak deniyor ultrason hiç tehlikesi olmayan birşey.

Sen hiç moralini bozma Allah ne nasip ettiyse onu yaşayacağız sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
hepimizin tedirginliği o pıt pıtları duymak ama 12 hafta bitene kadar risk devam maalesef

canim gecmis olsun ya nasil bir doktormuş o ya uyuz oldumm.. sen moralini hic bozma. bebislerimiz iyi allahimin izniyle. bir dahaki kontrol ne zaman. ben bu cuma gitcem iyiyse hemen derim sana

Cnm bnm içimi rahatlattın resmen hber bekliyorum senden..bnm hmen bi doktora gtmem lazm çnkü idrarda lökosit çok yuksek cıktı ya sistit olmuşum yada kum döküyomuşum inş bebişe zararı olmaz bu durumun

kızlar merhabaa..bu topiği bilmiyordum. doğumum aksilik olmazsa inş, 3 eylül göründüğünden ağustos annelerini de takip ediyorum.
sat: 27 kasım
tahmini doğum tarihi: 3 eylül 2014
tek gebelik
ilk çocuk
yaş 29

Canım benm teşekkür ederim...kalp atışlarını duyana kadar beklemedeyim...doktor haklıydı konuştuklarında ama tarzı bozuk olan insanı küçümser gbi konuşması...evet düşük tehlikeme var cnm şeker hastasym he ondan istemedm hem temzlk knusunda guvenemedm..inşallah hepberaber bu 9ayı rahat vehuzurlu geçiririz bebişlerimize kavuşuruz...

Cnm bnm içimi rahatlattın resmen hber bekliyorum senden..bnm hmen bi doktora gtmem lazm çnkü idrarda lökosit çok yuksek cıktı ya sistit olmuşum yada kum döküyomuşum inş bebişe zararı olmaz bu durumun

canım geçmiş olsun. hikayeni tam okumadım ama sanırım idrar yolu enf..
kum döküyorsan eğer eritrositin çok yüksek çıkar.
ben 2 yıldır hem kum hem idrar yolu enf yaşıyorum.
hala da zaman zaman yanmalarım oluyor. iki üç gündür çoktu yanmam her an kapıda yani.
denemediğim şey kalmadı diyebilirim..antibiyotik manyağı oldum resmen. bitkisel olarak da.
ancak gilaburu diye bir meyve var. suyu satılıyor. onu iç. kum enfeksiyon taş ne var ne yok yok ediyor. bak iki gün yanmam vardı dün başladım bugün azaldı şükür.
gebelikte kullanımı sertbest bir meyve suyu. hatta düşük ve erken doğum önleyici. rahmi güçlendirici. araştır istersen.
ben şifayı bu meyve suyunda buldum. kimyasal çözünmeyle kum taş yok ediyor. safra kesemde de çamur vardı faydasını gördüm.
gebelikte kum süzme oranı artarmış seni çok iyi anlıyorum hala da yanmam var inan...

kızlar adetime 3 gün kala hcg 60 çıktı 4 gündür de idrar testim belirginlleşti gittikçe yarın tekrar kan vereceğim. geçen ay kimyasal gebelik olmuştumm korkuyorum sizce bu ay hamile miyim

seni yerim minik anneeeeeeee..
kız ben bile burayı yeni buldum sen ne ara keşfettin

seni yerim minik anneeeeeeee..
kız ben bile burayı yeni buldum sen ne ara keşfettin

Nesdeemmm.. ben bu topigi gormustum coktann.. belki bu ay diye arada bakiyordumm.. yazmak nasip oldu insallah kalirim burda..
Ecem'le duramadik geldik..

Evet haklısın konuşma tarzı çok önemli bir lafla moralimiz bozulabiliyor şu dönem bunu en çok onlar anlamalı ama değişik bir durum işte...
şeker mi var dikkat et haklısın o zaman. gerçi hamilelikte de şeker çıkma olasılığımız var o yüzden artı bir risk gibi düşünme. ben de panik atak var inan o da çok kötü birşey daha çok seneryolar kurguluyorum gülmeye çalışıyorum ki kendime boyutlarını büyütmeden atlatayım diye atakları

kızlar adetime 3 gün kala hcg 60 çıktı 4 gündür de idrar testim belirginlleşti gittikçe yarın tekrar kan vereceğim. geçen ay kimyasal gebelik olmuştumm korkuyorum sizce bu ay hamile miyim

Canim yarin ver kan testini en az iki kati artmissa insallah hamilesinn

Hayırlı olsun inşallah. Aynı tarihli 3 kişi olduk :)
ilk bebeğin için üzüldüm. dediğin gibi rabbim bebeğine ömür versin inşallah.

amin inş :) hep dua edıyorum rabbim Fatihim yattıkca karnımdakıne omur ver diye.. ıns bu 3 sayısı artar :)

benıde eklermısınız:) sat :08/12/2013 tah d.t : 15/09/2014 ıkıncı (1.kayıp) izmir yaş :26

Son düzenleme:
Kizlar aksam eklycm hepinizi listeye

andrea33 beni de ekler misin yaş:27 ilk bebek, sat:30 kasım beklenen doğum tarihi: 7 eylül 2014 yer: izmir gebelik tekiz galiba
listemiz büyüyor bebeklerimizle birlikte:) hadi hayırlı olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…