merhaba arkaaşlar üzücü bi olaydan bahsedicem ve size bazı uyarılarda bulucam,pazar günü hava güzel diye yürüyüş yaptım ailemle ardından eve yeni gelmişken misafirim geldi yürüyüşte yorulmuşken dinlenemeden mutfakta da yorulmaya devam ettim misafirler hala otururken şişmeye başladı karnım gaz sandım lavaboya gittim bi kaç kez çıkarmak için olmadı.. sağ bacağım uyuşmaya başladı artık yürüyemez oldum sancı da başladı misafirler kalktı tekrar lavaboya gittim kan gördüm 2 damla panikle hastaneye koştuk ama kanama devam etti dr çok ilgilenmedi zaten bir saat bekletti sonrada yarın gelin kürtaj yapalım dedi gece kendi dr uma ulaştım güç bela progestan al dedi ama o zamana kadar 3 saat geçti sabah yenien gittim kendi dr uma alttan baktı düşük var yada yok diyemem yarın bhcg bakalım ona göre belli olur dedi.. hala damla damla devam ediyor..bişey olmaz demeyin SAKINNNN.. lütfen kendinizi yoracak hiç bir şey yapmayın bırakın insanlar naz yaptığınızı düşünsün ben çok pişmanım büyük ihtimalle bebeğimi kaybedicem yazıklarımı dikkate alın(((((((((
canım üzülme lütfen dua et sadece hayırlısı neyse o olsun