2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

canım üzülme lütfen dua et sadece hayırlısı neyse o olsun

canım üzülme lütfen dua et sadece hayırlısı neyse o olsun

bende çok üzüldüm Allah yardımcın olsun canım inşallah devam eder , çok haklısın ya kişiden kişiye değişiyor ama yormamak gerekiyorsa yormayalım arkadaşlar , can taşıyoruz sorumluluğu çok büyük ,

dua ediyorum senin için hayırlısı olsun , ikinizin sağlığıda inşallah düzelir .

çok geçmiş olsun inşallah atlatırsın hayırlısıyla... ben kılımı bile kıpırdatmıyorum ki dr bana ilişkiyi yasakladı hareketlerim hep kaplumbağa misali dikkat edin kendinize

gördüm ben gördüm bebegimi kalbide pit pit atiyo kızlar mutluluktan ağladım ya garip bişey

bende oğluma hamieyken yüzüm çok güzeldi hatta güzelleşmiştim ama bunda cildim çok kötü

Merhaba kızlar bendede sivilceler çıktı ama çirkinleştiğimi düşünmüyorum , hemen belli edermi erkekse güzelleşmek kız ise annesinin güzelliğini alacağından biras çirkinleşmek ????:44::44:

Herkese merhaba,
Laborant arkadaşım geçmiş olsun, umarım bebeğin tutunmaya devam eder. Uyarıların için de teşekkürler.

Yeni katılan arkadaşlar olmuş, hepinizi tebrik ederim. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.

Kalp atışını duyanlar olmuş, çok güzel bir duygu değil mi? Allah henüz duymayanlara da nasip etsin.

Merhaba kızlar bendede sivilceler çıktı ama çirkinleştiğimi düşünmüyorum , hemen belli edermi erkekse güzelleşmek kız ise annesinin güzelliğini alacağından biras çirkinleşmek ????:44::44:

selam canimmm.. ya benimde sivilce cikti ama gogusumun ustunde ve alnimda iki tane kocaman..
belli olur mu erkenden.. ? gercekten bilemedim..
Ilk gebelimde hemen cirkinlesmistim bunda iim daha yaa..

Gecmis olsun canimm.. cok dinlen.. hic bisey yapma.. kimsede meleklerimizden kiymetli degil.. insallah hersey duzelir..

Kızlar bulantı ilacı kullanan varmı? Hangi ilacı kullanıyorsunuz?

Benim doktorum ilk muayenede bulantım olursa içmem için "dramamine" isimli bir ilaç yazdı. (İlaç ismi yazabiliyor muyduk? ) Bulantım olmadığı için henüz kullanmadım ama bir sakıncası olmadığını söylemişti.

ahh canım benim çok üzgünüm Ama lütfen bol bol dua et, henüz hiçbişey kesin değil, sandığımızdan daha dayanıklılar onlar annesi. lütfen sen de kendine çok dikkat et ve iyi düşünmeye çalış

şimdiden boyle seyler olup da cinsiyeti tahmin edebilir miyiz ki? ben pek bişi yiyemiyorum yersem de ekşi seyler yiyorum kız cocugum olacak gibi bişi soylemek mumkun mu pek de inanmam da cevremde ne kadar hamile varsa tuttu

şimdiden boyle seyler olup da cinsiyeti tahmin edebilir miyiz ki? ben pek bişi yiyemiyorum yersem de ekşi seyler yiyorum kız cocugum olacak gibi bişi soylemek mumkun mu pek de inanmam da cevremde ne kadar hamile varsa tuttu

Arkadasim sürekli tatli yiyordu ama kizi oldu kaynanamda bi kilo limon yermis gunde ;-) tutmuyor pek anlasilan cin takvimi ne kadar dogru acaba ona gore erkek olacak benimkii

selam canimmm.. ya benimde sivilce cikti ama gogusumun ustunde ve alnimda iki tane kocaman..
belli olur mu erkenden.. ? gercekten bilemedim..
Ilk gebelimde hemen cirkinlesmistim bunda iim daha yaa..

Aynen bende çirkinleşmedim , sivilcede süt içiyorum bunlar bana geneldede sivilce yapardı ,

İçimede erkek doğuyor ama günaha girmeeyeyim diyorum böyle şartlandırıp sonra üzülmek var ..

En azından şuna şahit oldum , doktora gittiğimde 3 gün önce doğumyapmış biri geldi bebeğide çiçekli battaniyeden anladım bebeğide kız dı , ama anneyi tanımadığım halde kız güzelliğini almış dedim ( içimden )
Kısmet diyelim , mide bulantılarımda yok diyebilirim ,, daha var mı acaba bulantılara ,

Arkadasim sürekli tatli yiyordu ama kizi oldu kaynanamda bi kilo limon yermis gunde ;-) tutmuyor pek anlasilan cin takvimi ne kadar dogru acaba ona gore erkek olacak benimkii
Banada erkek diyo cin takvimi insallah cinsiyetini ogrendigimiz gunler nasip olurda.. dogru mu diimi bakariz..
Niye uzulceksin ki canimm.. ben uzulmem herseyin hayirlsi.. saglikli olsun yeter.. bu tahminler falan cok guzel ben seviyorum..
canim benim bulantilar bugun baya basladi midem eksi eksi.. :120::120:

çintakvimine göre benim kız çıkıyor hayırlı sağlıklı olsunlarda cinsiyete okadar takılmıyorum ama benim canmda sürekli etsiz çiğ köfte istiyor ve kokulara hassasiyet başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…