2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Canımm çok başın sağolsun.

Cok şükür devami gelmediyse korkma yorgunluktan olabiliyor böyle aslinda hata ediyoruz iste yormamamiz lazim kendimizi cunku tek can degiliz ki
Aynen oyle baklm doktrm ne dyck hayrlisyln insllh eylul glsydi kucklrmiza alsydk bebklrimizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya canım sana ne sorucam hastane çıkışı denen şey şu 8 li 10 lü sattıkları şey dimi? Bunun içinde ne olması önemli bide? Bana bi yerde setin içinde bebek bornozu havlusu vs bile satmaya çalışıyorlardıda bilsem süper olur ne gerekli..

Hanımlar iyi akşamlar ayrıntılı ultrasona girdiniz mi

Iyi aksamlr kizlr bugun seker yuklemesi yaptrdim sinir 140 dedi 50 gr da 137 cikti pilav makarna beyaz ekmk yok bir hafya boyunca aclk toklk kan sekerini olctr dedi saglik ocagi yapiyr mu benim gibi sinirda cikan var mi

canım dün bende yaptırdım 154 çıktı doktorum sınırın biraz üstü dedi beyaz ekmek yerine tam buğday ye dedi tatlı hamurişlerinden uzak dur dedi ara öğünlerdede süt yoğurt tüket dedi. ben hamur işi ve tatlı yemiyorum zaten tatlı yediğimde baş ağrısı ve bulantım oluyo tatlı ihtiyacımıda kuru meyvelerden karşılıyorum dedim çok güzel dedi şimdiye kadar 5 kilo almışım yani çokta panik olma doktorun ne demişse onu yap geçmiş olsun canım

Şahsen ben kendi adıma senin yazdıklarını az bile bulmuştum rahat ol :)

Benm yeğenim geçen sene tam da benim kısmetse doğum apacağım zamanlarda doğdu. Hastanede 4 takım değiştiler sadece sen düşün.

Hele hele badi en gerekli şeylerden. Ama ben kimsenin tarzına bişey diyemem.

Benim çok çok yakınımda olan bir insan çocuğu üstünü ıslatırdı, mama yerken üstü başı leş gibi olurdu o kıyafetle nasılsa yeni giydirsem de kirlenecek diye 2-3 gün tutardı çocuğu, ki bu yakınım da ben aldıkça bana ne gerek var. 0-3 ay, 3-6 ay, 6-9 ay için ikişer tulum bikaç badi yeter diyip durur.
Ama benim yeğenime annesi misler gibi baktı her zaman pırıl pırıl ve sakız gibidir üstü başı (bu arada yeğenimin annesi kardeşim değil gelinimiz, kendi kardeşine kıyak geçiyo demeyin hahahah )

Ama lütfen yanlıs anlaşılmasın ben sana kim ne yorum yazmıs bilmeden söylüyorum, asla o kişiye de bişey diyemem ikinci çocugu vardır yedekleri vardır, çok dikkatli ve titiz davranabiliyordur, eli çabuktur sadece tebrik ederim onu. Ama ben kendi adıma söyleyebilirim ki ilk zamanlar özellikle çok fazla batırıcam ortalığı eminim yeni giydirirken bile anında kakasna bulaştırıcam falan

Günaydın arkadaşlar;
Sıcaklıkların ve güneşin etkisinin çok arttığı şu günlerde güneş kremi tavsiyesi istiyorum sizlerden. Belki daha önce konuşulmuştur ama ben kaçırmış olabilirim. Hali hazırda çok kuru bir cilde sahibim. Kendimi bildim bileli günde neredeyse 2-3litre su tüketmeme rağmen cildimin (özellikle yüzüm) nemi hiç iyi olmadı. Kuru,pul pul dökülen bir formda. Şimdi güneşin de etkisiyle kızarıklıklar da başgösterdi. Pancar gibi oluyorum sokağa çıkınca. Sadece yüzüm için bir güneş koruyucu faktörlü nemlendirici arayışındayım. Hamile olduğum için de kozmetiksel herşeye temkinli yaklaşıyorum. Sizlerin tavsiye edebileceği bir ürün var mı acaba? Ayrıca "peynir" esprilerine konu olacak kadar beyaz tenliyim:))

günaydın cnm! uzun süredir daylong EXTREME kullanıyorum cok memenunum...Malum muğlada yaşıyorum her yaz lekeleniyor ve oğluma hamileyken yüzümde oluşan kahverengilikler beni çok sıkıyordu yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum.ne lekem kaldı nede yenileri oluştu tavsiye ederim cnm

gunaydın kızlar
burası cok sıcak bugunlerde yandım valla

herkese guzel bır gun dılıyorum

AYU--gecmıs olsun canım umarım devamı gelmemıstır bır daha yorma kendını

bende pazar gunu temızlık vardı kendımı cok yordum ıkı gun yattım resmen korktum ve kızdım kendıme sımdı ıyıyım cok sukur

Günaydın,
Ben Avent markasını öneririm. Parfümsüz, parabensiz ve renksiz olduğu için bizlere önerilen bir marka.

Canim bende aynen senin gibi beyaz tenliyim cildiyecimin tavsiyesiyle 2 yildir la roche possey 50+ faktör kullaniyorum cokta memnunum tavsiye ederim.

Şeker yüklememizin sonucu iyi çıktı, ama benim özellikle göğüs bölgesindeki kaşıntılarım devam ediyor:// gece uykularımdan uyanıyorum:SS

Kızlar günaydın
Dün şeker yüklemem vs yapıldı bu aralar çok koşturuyorum fazla giremedim.
Henüz yaptırmayanlara kısa bi bilgi veriim bana 50 gr la yapıldı korkulacak hiçbişey yok çok rahat içip bekleyebileceğin bir durum içiniz rahat yaptırabilirsiniz. Yarım bardak bile diil ne içtiğimi anlamadım bile ben. Bu arada şekerim normal çıktı. Bebişte 750 gram olmuş:)
Şimdilik böyle. Öpüyorum herkesi

Kizlar gittim doktora hersey yolunda ama doktrm bunu neden oldugunu arastrcm dedi cok sukur bebegim saglikli korkulck bisey yok dedi rapor verdi ne olurbne olmaz diye tekrarladi gene yorma kendini agir kaldirma diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar merhaba,
Bende aranıza yeni geldim:) Aslında takipteydim ancak yazamadım hiç.
2 kız annesiyim,bu sürpriz yumurtayı öğrendiğimde 2 aylık olmuştu bile.Aldırmayı düşündüm,ancak kısmetiyle gelir düşüncesiyle yapamadım.Büyük kızım 5,5 yaşında,küçükde önümüzdeki ay 2ye giriyor.Allah yardımcım olsun diyorum.Bu sürpriz yumurtada erkek Allah izin ederse.
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

günaydın güzel anneler...
benim 50gr şeker yüklemem 154 çıktı ve cuma günü 100gr yükleme yapılcak 5gündürde diyet yapıyorum. dün anneannemin şeker aletiyle tokluk şekerim 102 çıktı acaba şeker çıkmama ihtimali yüksek midir? yediğim tatlı etkilemiş olabilir mi o yüklemede? eşim yüklemede çıkan şekerle aletle ölçülen farklıdır diyo

canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
allahım çok büyük ve mucizeleri hiç bitmez.bebeklerimiz bizim mucizelerimiz.

Amin canım senin ve tüm hepimiz için sağlıkla gelsin bebişlerimiz çok dua ediyorum. Allah mucizesini korurur bizde dikkat ettiğimiz sürece. Hadi artık eylül gelsin yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…