Kızlar babannem vefat etti hemen istanbula geçtik. Mesajımı gören okuyanlardan birer fatiha rica ediyorum. Dün gece kandiller vefat etmiş. 90 yaşındaydı alzheimer dı beyin %3kalmıştı yine de en az 20torundan tek beni tanıyordu. Off of her ölüm zormuş yaşlıydı hastaydı diyorsun ama gönül ikna olmuyor işte :-( :-(
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen oyle baklm doktrm ne dyck hayrlisyln insllh eylul glsydi kucklrmiza alsydk bebklrimiziCok şükür devami gelmediyse korkma yorgunluktan olabiliyor böyle aslinda hata ediyoruz iste yormamamiz lazim kendimizi cunku tek can degiliz ki
canım benim ikinci doğumum olacak o yüzden akıl vvermek gibi olmasın ama listende o kadar gereksiz para harcayacağın şeyler varki anlatamam. hastane çıkışı mesela 2 adet mi çok fazla 60 tl de başladığı düşünülürse israf bi hastne çıkışı bi tulum yeter 5-6 tane 0-3 ay bady mi israf 3 tane yeter zaten gelen hediye o kadar çokki bana bir oda dolusu hediye geldi kızım 2 yaşında halen hiçbişey almadım daha. 2-3 penye battaniyemi çok gereksiz en fazla 2 yeter kullanmıcaksın bile.
park yatağın ne olduğunu biliyormusun? normal beşik gibi derin olduğu için oyun bahçesi olarakta kullanıldığından park yatak deniyor ve kızım 2 yaşında muhtemelen 4-5 yaşına kadar odasına geçirmessek kesin kullanırız. bizim odada duruyor. sallanan beşiklerle karıştırma. ve en ucuz sağlıklı olan park yataktır katlanır istediğin heryere girer.
Hanımlar iyi akşamlar ayrıntılı ultrasona girdiniz miYa canım sana ne sorucam hastane çıkışı denen şey şu 8 li 10 lü sattıkları şey dimi? Bunun içinde ne olması önemli bide? Bana bi yerde setin içinde bebek bornozu havlusu vs bile satmaya çalışıyorlardıda bilsem süper olur ne gerekli..
Iyi aksamlr kizlr bugun seker yuklemesi yaptrdim sinir 140 dedi 50 gr da 137 cikti pilav makarna beyaz ekmk yok bir hafya boyunca aclk toklk kan sekerini olctr dedi saglik ocagi yapiyr mu benim gibi sinirda cikan var mi
Ayrica park yataginda ahsap besiginde yataginda ne oldugunu gayet iyi biliyorum uzmeyin kndinizi :) 3 tane badi yeter mi :) o sicakta cocuk terleyince durmadan kaka yapip cis yapip bezinden tasirunca ayni abda ucunude yikayip kurutabilirsiniz umarim :) hayirli dogumlar saglikla kucaginiza alin bebeginizi
Günaydın arkadaşlar;
Sıcaklıkların ve güneşin etkisinin çok arttığı şu günlerde güneş kremi tavsiyesi istiyorum sizlerden. Belki daha önce konuşulmuştur ama ben kaçırmış olabilirim. Hali hazırda çok kuru bir cilde sahibim. Kendimi bildim bileli günde neredeyse 2-3litre su tüketmeme rağmen cildimin (özellikle yüzüm) nemi hiç iyi olmadı. Kuru,pul pul dökülen bir formda. Şimdi güneşin de etkisiyle kızarıklıklar da başgösterdi. Pancar gibi oluyorum sokağa çıkınca. Sadece yüzüm için bir güneş koruyucu faktörlü nemlendirici arayışındayım. Hamile olduğum için de kozmetiksel herşeye temkinli yaklaşıyorum. Sizlerin tavsiye edebileceği bir ürün var mı acaba? Ayrıca "peynir" esprilerine konu olacak kadar beyaz tenliyim:))
Günaydın arkadaşlar;
Sıcaklıkların ve güneşin etkisinin çok arttığı şu günlerde güneş kremi tavsiyesi istiyorum sizlerden. Belki daha önce konuşulmuştur ama ben kaçırmış olabilirim. Hali hazırda çok kuru bir cilde sahibim. Kendimi bildim bileli günde neredeyse 2-3litre su tüketmeme rağmen cildimin (özellikle yüzüm) nemi hiç iyi olmadı. Kuru,pul pul dökülen bir formda. Şimdi güneşin de etkisiyle kızarıklıklar da başgösterdi. Pancar gibi oluyorum sokağa çıkınca. Sadece yüzüm için bir güneş koruyucu faktörlü nemlendirici arayışındayım. Hamile olduğum için de kozmetiksel herşeye temkinli yaklaşıyorum. Sizlerin tavsiye edebileceği bir ürün var mı acaba? Ayrıca "peynir" esprilerine konu olacak kadar beyaz tenliyim:))
Günaydın arkadaşlar;
Hanımlar iyi akşamlar ayrıntılı ultrasona girdiniz mi
canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
allahım çok büyük ve mucizeleri hiç bitmez.bebeklerimiz bizim mucizelerimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?