2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Cnm bulundugun yerede bagli ben adanadayim burasi nerdeyse kasim aralik ayina kadar sicak senin bulundugun yer daha serinse kullanabilirsin belki ama ben kizimda cok heveslenip almistim kadife tulumlar tuyleri dokulup durdu ben cok memnun kalmadim

Bulunduğunuz yer çok sıcak değilse bence icine bir zibinla gunduz giydirebilirsiniz aksine aksam bebeginizi terletir yatarken pamuklu penye kiyafetlernden giydirirsnz :)

Insallah canim benim insallh sende insallh buyuk asklar yasarz ogluslarmzla evet yorldgm an oynamayi kesyr ben anlyrm bisey var
Insallah saglikla gelsn kurban olsn annesi benim hayatm nefesm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok teşekkür ederim tatlım valla anlamadım bende çok astronomik rakamlar çıkaran yerlere denk geldim de ondan sahiden iyi oldu yazman. Tecrübesiz olunca ne deseler gerekli demek ki diye alma eğiliminde olduğu için insan hata yapmak çok kolay. Şuan oturdu kafamda merci

Geçmiş olsun canım. Erken teşhis edilmesi iyi olmuş demek.

Al bendende o kadar kendi arkadaşlarımla bu diyaloglara girmeyi hiç sevmiyorum. En nefret ettiğim şey hakim olmadığım konularda bişeylerin diretilmesidir bön bön baktığını hissedince mağazadaki satıcı, arkadaşın hiç fark etmiyo başlıyolar valla
Ben burda neyi kime sorup işime yarar bilgi alabileceğimide öğrendim artık canım forum arkadaşlarım yuvarlandık geldik bugünlere sevgi pıtırcığı gibi hissettim kendimi

Hosgeldin canin minik yumurtan da hayirli olsun iyiki aldirmamissin üçü bir arada buyurler ne guzel.

yok yok sen bozulma üzülme söyleyen de art niyetle söylememiştir sanmıyorum. Herkes kendi tecrbesine göre konusuyor, deneyimlemeler farklı olabiliyor. Kaldı ki ters yazılmışsa bile senden faydalandığını söyleyen çok arkadaş olmuştu hatırlıyorum.

Yine biz ilk kez anne olacaklara başka önerilerin olursa bekleriz. İÇine sinen uygular , sinmeyen yine kendi hisleri ve tecreübelerine göre davranır ne sakıncası olur ki

Benim bebişimin o 3 boyutlu mu ne öyle bakıldığında burnuşu sanki biraz şiş gibi çıkıyo yerim onun burnunu burnu hiç kalmaz ama sizdede öyle olan varmı yoksa benim bitanem birazcık patlıcan burunlumu ya

Dün bi tanesi ziyaretime geldi. Daha yaşında değil bebişi yedim bitirdim sevmekten ama muhabbet o kadar uzadı ki bebek konusunda. Kafam sevildi kibar tabirle. Bişey de diyemedim evime gelmiş. Yok doğunca topuk kanı alacaklar, sağlık ocağında da alacaklar, şu ayda şu aşı olacak kartını almayı unutma. Ulan dedim daha 6 aylığım dur bi kucağıma alayım hatta ondan önce bi hastane çıkışı, banyo seti falan alayım izin ver

İyi niyetli olanlar da var aralarında ama istemiyorum arkadaş, sorarsam söylersin öff. Hele bi tanesi 4 yıldır bebek istediğimi bile bile 2 çocuğunun da gözüme sokaa sokaa yaptı herşeyini. Sürekli anlatıyo, gösteriyo falan hey güzel Rabbim sen bilirsin dedim. Ne diyim...

Merhaba canim hosgeldin nerelerde kaldin canim ya özledik valla forumda gözum hep seni aradi yazik yavru yorulmus bol bol yat dinlende bari kendine gelsin yavrucuk .

Tatlim belki oyle demek istememistir sana katilyrm ben bol bol citcitli atlet almaxi dusunyrm benim memeleket felaket sicak cocuk pismesn bidr benm rv dorduncu kat saunadan farki yok

Meraba kızlar 5.5 aylik hamileym sacimi boyamak istiyorm yarisi siyah yarisi kahverengi oldu hic hamileyken sacini boyatan warmi hangi markanin boyasini almam lazım yorumlarınızı bekliyorum

Merhaba canim hosgeldin nerelerde kaldin canim ya özledik valla forumda gözum hep seni aradi yazik yavru yorulmus bol bol yat dinlende bari kendine gelsin yavrucuk .

Hoş buldum canım benim, eksik olma sağ olasın. Bende özledim hepinizi...

Tembel sıpam yorulmuş, kuluçkaya yattım o günden beri, kaldırabilene aşk olsun. Adam aç gelmiş, yemek yokmuş hiiiç ses bile etmiyo zavallı

Forum fazla ilerlememiş ama gördüğüm kadarıyla, yoklama mı alsak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…