merhaba anneler
hazır konu bebek alışverişinden açılmışken bende birşey sormak isityorum
ben hastane çıkışı aldım,penye olanlardan
ama birde 1 aylıkken giyiniceği kadife tulumlar aldım ,yanlışmı yaptım çokmu sıcak gelir acaba bebeğe,gece yatarkenmi giydirsem acaba aldıklarımı
merhaba anneler
hazır konu bebek alışverişinden açılmışken bende birşey sormak isityorum
ben hastane çıkışı aldım,penye olanlardan
ama birde 1 aylıkken giyiniceği kadife tulumlar aldım ,yanlışmı yaptım çokmu sıcak gelir acaba bebeğe,gece yatarkenmi giydirsem acaba aldıklarımı
Bizim bu oğlanlar çok nazlı demek ki anacım. Bende yordum kendimi son iki haftadır, beyimiz tepmeyi bıraktı. Ödümü patlattı sıpa. Şimdi evde el bombası atılsa kalkıp da tepişmem. Sende kıpırdama, bak kanaman da olmuş geçmiş olsun. Dikkat et. Yakışıklı oğlunla aşk yaşayın inş sağlıkla gelsin
S.deniz o canım ben değilim :)Ediyorum canım elimden geldiğince. Bana ders oldu. Bu arada senin tatil olayına da çok üzüldüm, yeni okudum.
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Şimdi evde misin *
canım hastane çıkışında bana 10 lu set sattılar bende adettendir diye aldım içindeki atlet kilodu 1 kere bile kullanmadım kızım 2 yaşına geldi küçüldüler. hele önlük çok saçma. muhtemelen oğlumunkiide öyle olacak. ne gerekli diyorsan ben şöyle yapacağım ilkide böyle oldu.
ilkgün için alt üst zıbın içine alttan çıtçıtlı bady. çorap eldiven şapka
çıkarkende bir alttan çıtçıtlı bady tulum eldiven şapka çorap bitti.
kızımda böyle yaptık. çokta güzel oldu oğlumdada böyle olacak.
bornoz setine gelince aldım bende. dün ilk defa 2 yaşındaki kızıma bornoz giydirdim. onun dışında sürekli havlusunu kullanıyorum ne terliği ne bornozu kullanmıyorum.
hastane çıkışı satanlar da çok akıllı içine 2 çeşit giysi koymuyorlar aslında bir tulum 1 de altlı üstlü takım olması gerekli. bunlar olsa vereyim 50-60 tl alayım dimi ?
otobüsten inerken bile zor inip biniyorum kendimi naz yapıyormuş gibi hissediyorum.
Yok cnm hareketten degil 24 haftada tansiyondan plesanta icinde kanamalar basladi 3 gun hastanede yattim kanama alanlari yok oldu ama bebek te de gelisim geriligi basladi son haftalarda tamamen durunca 35 haftada sezaryana alindim kizimkucuk dogdu ama sagligi yerinseydi cok sukur
S.deniz o canım ben değilim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım ya sende benim gibi tecrübesizsin bu konularda, hiç bişey bilmiyoruz. Sağ olsun buradaki tecrübeli annelerimiz sorduklarımıza anında cevap veriyo.
r
Benim etrafımda da doğum yapmış arkadaşlarım var ama sürekli sormadığım şeyler için akıl verir gibi sürekli bişeyler anlatmaları çok sıkıyo beni. Aga bırak bişey lazımsa ben sana sorarım. Yok şöyle yap böyle yapma. Bak böyle olacak ona göre. Ulan sordum mu ya bi sus. Bişey lazım olursa sorarım. Ama lazım olsa da sormam artık, burası var çok şükür yetiyo :)
bnmde 154 çıktı ve bende tatlı çok tüketmem haftada 1 belki ve benm dr diyetisyene git dedi. sana ikinci yükleme yapılacak mı peki
Kızlar merhaba,
Bende aranıza yeni geldim:) Aslında takipteydim ancak yazamadım hiç.
2 kız annesiyim,bu sürpriz yumurtayı öğrendiğimde 2 aylık olmuştu bile.Aldırmayı düşündüm,ancak kısmetiyle gelir düşüncesiyle yapamadım.Büyük kızım 5,5 yaşında,küçükde önümüzdeki ay 2ye giriyor.Allah yardımcım olsun diyorum.Bu sürpriz yumurtada erkek Allah izin ederse.
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Emin ol.bulasiyo zaten durmadan.kaka yapiyolar ilk zmn altini actigin anda cis yapiyolar kaldiki gereksiz degil.kizim 9 aylik oldu bn o badileri alttan cktcitlamayip ewde atlat olarak giyduriyoeum.kisakollu olanlari hicbiri ziyan degil yami..hastane cikisi enaz iki adet cunku hastanede ne kdr kalacagini bilmiyosun ve ilk hafta ewde bile gelen giden oluyo guzel gozuksub diye onlari giydiriyosun zaten sicak zamana denk geliyolar yawrucaklar..herkesin kndi fikri saygi duyarim
ama bn buraya yardimxi olmak icin yazmisken bi arkadasin.gelip sen park yatagin ne oldugunu biliyomusun yahut gereksiz dedigi cumleler bni cok kirdi ne gerek var hos bi uslupla soylemek varken dimi ?sirf muhalefet olmak adina bu yarz seyler soylemek cok yanlis ve ayip ikinci hatta ucuncu cocugu olabilir ama insan her cocugunda farkli bisi ogrenir
Neyse hepinize saglikli hayirli dogumlar arkadaslar
Bende kullanyrm canm dktrm verdi zaten bugunde kntrole gittkk dun kanamam oldu oldm korkudan neyseki rahim agzi kapali ama guzel firca yedm tatli dille agir is yapmayacakms yorulmayacakms neyse oglumn yakisikli olacagi kesnlesti doktorda dedi yuzu cok guzel dedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar ya bu 154 ler 50 gr yüklemede mi çıktı acaba??
Al bendende o kadar kendi arkadaşlarımla bu diyaloglara girmeyi hiç sevmiyorum. En nefret ettiğim şey hakim olmadığım konularda bişeylerin diretilmesidir bön bön baktığını hissedince mağazadaki satıcı, arkadaşın hiç fark etmiyo başlıyolar valla
Ben burda neyi kime sorup işime yarar bilgi alabileceğimide öğrendim artık canım forum arkadaşlarım yuvarlandık geldik bugünleresevgi pıtırcığı gibi hissettim kendimi
Kızlaaaar selam nasılsınız ?
Cuma gününden beri giremedim ne yazık ki. Yollarda yoruldum, evde yoruldum, bilgisayarım çöktü ööff bi sürü şey. Neyse...
İstanbul'a döndükten sonra iki gün boyunca bebeğimi hiç hissetmedim, tekmelemedi hiç. Ufaktan rutine girmişti uyanıp, tekmeleme zamanları.
Çok korktum bi acile gittim, doktor kalbi normal atıyo, şu anda uyuyo ama kaldırırız dedi dayadı ses dalgasını hemen uyandı sıpa :))
Neden vurmuyo dedim, bişeye mi üzüldün son günlerde ya da ağır bi iş mi yaptın yoruldun dedi. Evet dedim iki haftada iki kere şehir dışı yaptım, valiz topla eve getir yıka, bi daha yerleştir. Yollarda sarsıl, bi de son gidişimizde ben kullandım arabayı salak gibi, yok bebek gezmesi, alışveriş bilmem ne telef oldum
Tamam dedi, sen yorulduğun zaman o da yoruluyo içerde dedi. Bi yandan da usg'ye bakıyorum yavaş hareket ediyo gerçekten. O kadar üzüldüm ki anlatamam. Kıyamam dedim evlatçığıma o da yorulurmuş. Şimdi elimi sürmüyorum bişeye anlıyorum hala yorgun bebişim, bol bol dinleniyorum bende. Ondan kıymetli hiç bişey olamaz şu anda benim için. Sizler de dikkat edin kendinize, Allaha emanet...
yok yok sen bozulma üzülme söyleyen de art niyetle söylememiştir sanmıyorum. Herkes kendi tecrbesine göre konusuyor, deneyimlemeler farklı olabiliyor. Kaldı ki ters yazılmışsa bile senden faydalandığını söyleyen çok arkadaş olmuştu hatırlıyorum.
Yine biz ilk kez anne olacaklara başka önerilerin olursa bekleriz. İÇine sinen uygular , sinmeyen yine kendi hisleri ve tecreübelerine göre davranır ne sakıncası olur ki
canım sen kendin yüklemeni yaptırdın mı?
Merhaba canim hosgeldin nerelerde kaldin canim ya özledik valla forumda gözum hep seni aradi yazik yavru yorulmus bol bol yat dinlende bari kendine gelsin yavrucuk .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?