2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
kızlar merhaba..uzun zamandır sizleri okuyorum fakat bugün üye oldum.. 25+0 ız bugün.oğlum olucak benim de.. sormak istediğim bi şey var 23+3 te doktora gittiğimde oğlumun 683 gr boyunun 28 cm olduğunu öğrendim. doktorum iyi dedi fakat boyu biraz kısa gibi geldi bana. sizce nasıl.. ben çok uzun değilim ama eşim de kısa değil. acaba ben mi bi şeyleri eksik yapıyorum. bu konuda tavsiyeniz var mı

bir de böbrek genişlemesi çıktı.doktor hiç üzerinde durmadı. erkek bebeklerde olur dedi ama işte küçücük bi şey duysa bile insan kafaya takıyo.aranızda böyle bi durumla karşılaşan var mı..

Canım bence boy konusunu kafana takma çünkü geçen sefer doktora gittiğimde bende boyunu sormuştum dr güldü napıcaksın boyunu zaten hepsi ortalama 50 cm doğuyo dedi :) bende hani gelişmesinde gerileme vs vs olursa korkumdan sordum dedim yok öyle olsa zaten usg de haftasından çok geri çıkar 3-4 hafta gibi anlarız onu zaten dedi bi de ölçüm yapılırken çok az bi kaydırmayla bile sonuç değişebiliyor...

Böbrek büyümesini bilmiyorum ama dr un önemli olsa muhakkak üstünde dururdu diye düşünüyorum olumsuz şeyleri söylemeye bayılıyolar çünkü :)

Ben iki tane cocuk buyuttum hic gereksinim duymadim.tabi ihtiyaclar kosullara gore degisebilir.mesela calisiyorsaniz gerekli olabilir:)

çalışıyorum ama doğum izninden sonra işe dönmeyi düşünmüyorum ücretsiz izin alıcam hemen 1 yılı böyle kapatırım , doğum şekli mi etkili acaba sezeryanda hemen süt gelmiyor diyolar

Şuan çalışıyorum ama doğum izninden sonra süt iznini toplu kullanamıyoruz ve işyerim uzak olduğu için süt izni işe yaramıycak o yüzden ücretsiz izin alıcam , 1 yılı kapatırım böyle diye düşünüyorum,

Teşekürederim, Şuan çalışıyorum ama doğum izninden sonra süt iznini toplu kullanamıyoruz ve işyerim uzak olduğu için süt izni işe yaramıycak o yüzden ücretsiz izin alıcam , 1 yılı kapatırım böyle diye düşünüyorum,

Kizlar moralm cok bozuk bugun leke gelmis ne kahve nede siyah cozemedgm bir renk doktorumu aradm hemen korkma dedi ama yarn gel bakalim dedi cok korkuyrm ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çalışıyorum ama doğum izninden sonra işe dönmeyi düşünmüyorum ücretsiz izin alıcam hemen 1 yılı böyle kapatırım , doğum şekli mi etkili acaba sezeryanda hemen süt gelmiyor diyolar

Benim kizim 8 aylik erken dogdu 5 gun kuvezde kaldi ve bu makina benim kurtaricim oldu hemen sagip hemşire veriyodum o sa kizima
hastaneden cikyiktan sonra da cok gucsuz ve zayifti ememedigi zamanlarda yine sagarak verdim sonra 3 ay emmdi ama birakti emmedi bende pes etmedim 1 yasina kadar hep sagarak verdim hic mama vermedim bi sayede
bende hem manuel hemde elektirikli vardi ikisinden de memnun kaldim

sağol, bende naapıcama karar veremedim önceden alsammı yoksa lazım olunca mı alsam diye

boy konusunda içimi rahatlattın canım,sağol..aslında şu an dediğin gibi çok net sonuçlara ulaşmak zor sanırım..
böbrek büyümesi için o kadar rahattı kiii ben de saknledim. inşallah önemli değildir de geçer hemen.. Allah hepimizin bebeğini korusun

Merhaba canim ben ilk cocugumda sezeryan oldum ve cok sukur hemen sutum geldi hemen emzirmeye baslamistim sutum gelmez diye falan dusunmeyin kafaniza takmayin sakın stres yapmayin insallah sutumuz fosur fosur gelir bebek emdikce vakumlar emer merak etmeyin

Kizlar moralm cok bozuk bugun leke gelmis ne kahve nede siyah cozemedgm bir renk doktorumu aradm hemen korkma dedi ama yarn gel bakalim dedi cok korkuyrm ya

Korkma canim hemen stres yapma cokmu yordun acaba kendini yoruldun mu cunku ben ilk bebegimde 7 aylik gebeyken cam silmistim kolumu cok kaldirmistim temizlikle falan ugrasmistim ne gereksiz yere yorduysam kendimi bi baktim lekem gelmis bak o zamanin cahilliyimi nedir dr ada gitmedim kadin dogum hast calisiyordum ebe arkadaslara sormustum sirt ustu yattim dinlendim lekemde sürmedi hicbisey olmadi korkma yat dinlen yarinda dr una gidersin insallah bisey yoktur canim

Amiiin işallah dediğin gibi olur çok sağolasın

Insallah canm dun evet yoruldm misafirim vardi baya egilip kalktim normalde cok dikkat edyrm amelyttan snra hamile kaldigim icin doktorum uyarmisti aradigimda oda bana ayni seyi soyledi agirmi kaldirdn dedi is falan mi yaptn dedi simdi sirt ustu yatiyrm lekenin devam gelmedi oglumun hareketlerini takip edyrm cok sukur bir sorn yok ama kendime cok kizdm bu kadr yorulmam lazmdi

Iyi aksamlr kizlr bugun seker yuklemesi yaptrdim sinir 140 dedi 50 gr da 137 cikti pilav makarna beyaz ekmk yok bir hafya boyunca aclk toklk kan sekerini olctr dedi saglik ocagi yapiyr mu benim gibi sinirda cikan var mi

Ya ben merak ediyorum acıyor mu pompadan sağarken? Bir de benim meme ucum minicik acaba sıkıntı olur mu?

Yok cnm ilkinde istememişti bunda istedi bakalım görücez inş sorunsuz hallederim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben şeker yüklemesi yaptırmadım. Çünkü zorunlu bir test değil. Doktor kan tahlili yaptı ve değerlerim de iyi çıktı. Bazı doktorlar zorunluymuş gibi yaparken, bazıları da risk görürse yaptırıyorlar.

Canım çok hareket ve spor mu yapıyordun hamileliğin son aylarında? Erken doğum sebeplerini araştırmaya çalışıyorum da kendi çapımda. Genelde çok hareketli hamilelerde olduğu sonucuna vardım bir kaç kişiye sorup.
Ben de çok hareketliyim o yüzden korkuyorum biraz.

Cok şükür devami gelmediyse korkma yorgunluktan olabiliyor böyle aslinda hata ediyoruz iste yormamamiz lazim kendimizi cunku tek can degiliz ki

Cok şükür devami gelmediyse korkma yorgunluktan olabiliyor böyle aslinda hata ediyoruz iste yormamamiz lazim kendimizi cunku tek can degiliz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…