olsun canım gerekirse hepsi 1 günde de alınır yeterki ne alacağını belirle listeni yap, bunun erken doğumu var, erken ağırlaşması var, doktorun son aylarda yat sürekli deme ihtimali var. hangi marka modelden ne alınacağına karar vermiş olursan yollarsın kocayı mağzaya yada internetten siparişle kısa sürede toparlanır herşey.Herkes hazirliga baslamis ben halen beklyrm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım hergün 2-3 defa sağacaksan bence elektrikli pompa tercih et. avent en az yoran manuel pompa ama sonuçta oda yoruyor, bıkkınlık veriyor. ben şirkette odamın kapısını kilitleyip, bilgisayar başına geçerdim bi elimle göğsümdeki elektrikli pompayı tutarken boştaki elimle mail cevaplar, okunacakları halleder, yavaşda olsa işimi yapardım. biberon dolana kadar bazen 45 dk- 1 saat sağdığımı bilirim. manuelde 2 elde meşgul ve tetiği sık sık insanın eli kopuyo..biz gittigidiyor'dan şu seti aldık:
Eki Görüntüle 1132386
fiyatını merak edenler için: 70 tl, ücretsiz kargo =)
göğüs pompası için de avent'in manuel pompasını düşünüyorum onu da sonraki ay alıcaz inşallah.
biz gittigidiyor'dan şu seti aldık:
Eki Görüntüle 1132386
fiyatını merak edenler için: 70 tl, ücretsiz kargo =)
göğüs pompası için de avent'in manuel pompasını düşünüyorum onu da sonraki ay alıcaz inşallah.
olsun canım gerekirse hepsi 1 günde de alınır yeterki ne alacağını belirle listeni yap, bunun erken doğumu var, erken ağırlaşması var, doktorun son aylarda yat sürekli deme ihtimali var. hangi marka modelden ne alınacağına karar vermiş olursan yollarsın kocayı mağzaya yada internetten siparişle kısa sürede toparlanır herşey.
canım hergün 2-3 defa sağacaksan bence elektrikli pompa tercih et. avent en az yoran manuel pompa ama sonuçta oda yoruyor, bıkkınlık veriyor. ben şirkette odamın kapısını kilitleyip, bilgisayar başına geçerdim bi elimle göğsümdeki elektrikli pompayı tutarken boştaki elimle mail cevaplar, okunacakları halleder, yavaşda olsa işimi yapardım. biberon dolana kadar bazen 45 dk- 1 saat sağdığımı bilirim. manuelde 2 elde meşgul ve tetiği sık sık insanın eli kopuyo..
yerinde olsam kesinlikle lektrikli alırım bendeki lansinoh çift pompalı hep tekini kullandım ama o kadar memnunumki 20 dakika tek göğüs sürüyor ben elle o kadar sağalama tek elle tut tek elle sağ olmak ben hem tek elimle masaj yapıyordum tek elle tutuyordum masaj yaparak sağarsan hem sütün daha çok geliyor hem tüm kanallar boşalıyor. manuelden memnun kalacağını düşünmüyorum ama genede sen bilirsin.
yok canım kötü olmadım çok şükür, ne ulantı ne fenalaşma hiçbişey olmadı ben de. İçerken ay çok şekerli diye duraksamak istedim, o an içmek istememe oluyor da dedğim gibi sorun olmuyor.
Çok şükürtest sonucum da temiz çıktı, derin bir nefes aldım.
Darısı senin başına inşallah
aa bende Edirneliyim hatta üniv bilem orda okudum akrabalarımızın çoğu orada halen dedeler dayılar felan. annemde babamda edirneli :) hemşirilerim burdaymış yav.
İnş B'nde kötü olmam cnm dua et bana korkuyorum bn öle bi anlattılar ki inş sonucuna temiz çıkar bnmde hepimizinde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bak ben bir edirneye geldim dedim sayemde sizde döküldünüz :)) bende memleketimi coooook seviyorum. Benimde eşim Ankaralı arada ziyarete gidiyoruz ailesini bende Ankara'ya hic alısamadım bi garip geliyo. Her geldigimde ziyaret ettiğim 3yer var Kızılay tunalı ve anıtkabir :) özellikle tunalıdaki butiklere bayılıyorum... ama kayınvalidemlerin orda oluşu Ankarayı çekilmez kılmaya yetiyoaaa gerçekten miiii böyle Aankaralarda Edirnelilerle tanışınca , sohbet edince cok mutlu oluyorum. Ben cok severim Edirneyi ve Edrineli olmayı :)
Çok mutlu oldum canım:)
Tecrübeli anneler, göğüs pompası muhakkak almalımıyız kesin gerekiyormu ben naapıcamı bilemedim de
canım benim ikinci doğumum olacak o yüzden akıl vvermek gibi olmasın ama listende o kadar gereksiz para harcayacağın şeyler varki anlatamam. hastane çıkışı mesela 2 adet mi çok fazla 60 tl de başladığı düşünülürse israf bi hastne çıkışı bi tulum yeter 5-6 tane 0-3 ay bady mi israf 3 tane yeter zaten gelen hediye o kadar çokki bana bir oda dolusu hediye geldi kızım 2 yaşında halen hiçbişey almadım daha. 2-3 penye battaniyemi çok gereksiz en fazla 2 yeter kullanmıcaksın bile.
park yatağın ne olduğunu biliyormusun? normal beşik gibi derin olduğu için oyun bahçesi olarakta kullanıldığından park yatak deniyor ve kızım 2 yaşında muhtemelen 4-5 yaşına kadar odasına geçirmessek kesin kullanırız. bizim odada duruyor. sallanan beşiklerle karıştırma. ve en ucuz sağlıklı olan park yataktır katlanır istediğin heryere girer.
Bn hicbirseye gereksiz para harcadigima inanmiyorum 0-3 ay badiler cok gerekli.mevlutte bu tarz seyler gelmiyor cicili bicili 6 ay 1 yas kiyafetler geliyorr.i2-3 adet penye bahtaniye cok onemli sik yikNiyor ve bebeklerin dogdugu mevsime en uygun bahtaniye onlar iki adet hastane cikisi dedim elbette 2 side 60 tllikolacak die bi kaide yok biri tam set olur digeri sadece zibin takimolur 10 tl fln.sapkasiyla ekduveniyle..park yatak konusundada iyiki almamusim diyorum 4-5 yas cocugu orda tutmak imkansiz dojuz aylik kizimkipir kipir ayaga kalkmaya calisuyor yatahindan bnce guwenli degil..herkesin kndi tercihidur.bn aldigin.hicbisryden gram pisman degilim.hepsinide baya kullandim..burdaki annelere yardimi olur diye yazdim siz kndi bildiginizi yapin..yararlanan olursa ne ala ne guzel cok sewinirim gereksiz bulanlarda almasinlar..bnm niyetimde akil vermek degi kimseye asla tek amacim yqrdimci olmkri cnku gecen yil biEde burada tawsiye veren annelerden ogrendik herseyi onlar bize yardimci oldular bnde yardimci olayim dedim..
Tecrübeli anneler, göğüs pompası muhakkak almalımıyız kesin gerekiyormu ben naapıcamı bilemedim de
Bende varrr. Adet olduğum zamanlardaki gibi bel ve kasık ağrım var 1 haftadır. ..
canım regl günlerimiz yaklaştıkça her ay regl sıkıntıları yaşamamız normal.
bedenen ve ruhen...[/QUOTE
Haklısın canım doktor kontrolümde bi sıkıntı çıkmadı bunuda sordum çok ağrın yoksa bu tarz ağrılar normalmiş
Kızlar babannem vefat etti hemen istanbula geçtik. Mesajımı gören okuyanlardan birer fatiha rica ediyorum. Dün gece kandiller vefat etmiş. 90 yaşındaydı alzheimer dı beyin %3kalmıştı yine de en az 20torundan tek beni tanıyordu. Off of her ölüm zormuş yaşlıydı hastaydı diyorsun ama gönül ikna olmuyor işte :-( :-(
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Korkma hayatım ne var korkacak, sen ilk bebişinde yaptırmamış mıydın?
Bir de bunun bilimsel bir açıklaması var mı bilmiyorum, emin olmadığım şeylerde de kulaktan dolma koca karı bilgisi ile yazmaktan hoşlanmam ama şöyle bir duyumum oldu. Şeker yüklemesinde kötü olan fenalaşan kusan bayılanlarda şeker çıkabiliyormuş, onun göstergesi olabiliyormuş.
Dediğim gibi hiçbir bilimsel dayanağım yok, sadece bayılan fenalaşan insanlardan duyduklarım belirtmek isterim.
Şeker yüklemesini merak eden arkadaşlar için yazıyorum dün yaptırdım. Korka korka gittim bende ay bayılıcam ay istifra edicem diye ama Allaha Şükür bişey olmadı. Ha zor olmadı mı zor oldu.
Sabah ac karınla gittim ilk önce dr a göründüm dr tahlili yazdı yolladı. Sonra direk kan alındı. Kan alındıktan sonra eczaneden aldığım 250 ml 75gramlık glikozu ictim. Limon aromalı bir icecek yoğun şeker tadı var. Onu ictikten 1saat sonra tekrar kan alındı. Oturup 1saat daha bekledim 1kez daha kan alındı. Toplamda 3kez kan vermiş oldum. Allah yardım ediyo merak etmeyin 3 saatte oldu bittiiii :))
normalde şeker hastası yada hipoglisemili falan olan insanlar aç kalınca titreme, bulantı, bayılma, fenalaşma gibi şeyler yaşıyor, haliyle testtede aç kalınca bu belirtiler ortaya çıkıyor ama hamileler hormonlardan dolayı açlığa dayanıksız, bulantıya, bayılmaya müsait oldukları için onlar fenalaşınca test sonucu kötü çıkacak diye yorum yapmak doğru olmaz bence.Korkma hayatım ne var korkacak, sen ilk bebişinde yaptırmamış mıydın?
Bir de bunun bilimsel bir açıklaması var mı bilmiyorum, emin olmadığım şeylerde de kulaktan dolma koca karı bilgisi ile yazmaktan hoşlanmam ama şöyle bir duyumum oldu. Şeker yüklemesinde kötü olan fenalaşan kusan bayılanlarda şeker çıkabiliyormuş, onun göstergesi olabiliyormuş.
Dediğim gibi hiçbir bilimsel dayanağım yok, sadece bayılan fenalaşan insanlardan duyduklarım belirtmek isterim.
kendi adıma çalışmasam hiç ihtiyaç duymayacaktım. süt gelmezse hastanede gerekebilir ama orda da zaten kiralama şansın oluyor. sonrasında kanallar tıkanırsa, çocuk emmezse falan göğsü boşaltmak için gerekebiliyor, yoksa ateş falan oluyor, bu durumda da eczanelerden ucuz yollu idare edecek bişeyler hemen temin edilebiliyor.Tecrübeli anneler, göğüs pompası muhakkak almalımıyız kesin gerekiyormu ben naapıcamı bilemedim de
cnm bende listendeki sayılara bakıp en az bukadar gerekir diye düşünmüştüm:)) ihtiyaçlar kişiden kişiye, bebekten bebeğe değişiyor. bazı ürünlerde de yanlış marka model seçimleri yüzünden bir başkasının çok kullanışlı dediğine diğeri hiç işe yaramayan bişey diyebiliyor.Bn hicbirseye gereksiz para harcadigima inanmiyorum 0-3 ay badiler cok gerekli.mevlutte bu tarz seyler gelmiyor cicili bicili 6 ay 1 yas kiyafetler geliyorr.i2-3 adet penye bahtaniye cok onemli sik yikNiyor ve bebeklerin dogdugu mevsime en uygun bahtaniye onlar iki adet hastane cikisi dedim elbette 2 side 60 tllikolacak die bi kaide yok biri tam set olur digeri sadece zibin takimolur 10 tl fln.sapkasiyla ekduveniyle..park yatak konusundada iyiki almamusim diyorum 4-5 yas cocugu orda tutmak imkansiz dojuz aylik kizimkipir kipir ayaga kalkmaya calisuyor yatahindan bnce guwenli degil..herkesin kndi tercihidur.bn aldigin.hicbisryden gram pisman degilim.hepsinide baya kullandim..burdaki annelere yardimi olur diye yazdim siz kndi bildiginizi yapin..yararlanan olursa ne ala ne guzel cok sewinirim gereksiz bulanlarda almasinlar..bnm niyetimde akil vermek degi kimseye asla tek amacim yqrdimci olmkri cnku gecen yil biEde burada tawsiye veren annelerden ogrendik herseyi onlar bize yardimci oldular bnde yardimci olayim dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?