Aha hahahahahahahaha ay beni ne guldurdun canim allahta seni guldursun ömrün boyunca insallah.bu arada baya zor gunler gecirmissin allah birdaha yaşatmasin allah esinle evladinla yüzünü guldursun .
Kızlar bugün benim dogum günüm tam 33 yasına girdim yaslandımbu arada herkesin kandili mübarek olsun. Dualarınızı kabul etsın Allah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Iyi aksamlr kizlr bugun seker yuklemesi yaptrdim sinir 140 dedi 50 gr da 137 cikti pilav makarna beyaz ekmk yok bir hafya boyunca aclk toklk kan sekerini olctr dedi saglik ocagi yapiyr mu benim gibi sinirda cikan var mi
Ya ben merak ediyorum acıyor mu pompadan sağarken? Bir de benim meme ucum minicik acaba sıkıntı olur mu?
Ben şeker yüklemesi yaptırmadım. Çünkü zorunlu bir test değil. Doktor kan tahlili yaptı ve değerlerim de iyi çıktı. Bazı doktorlar zorunluymuş gibi yaparken, bazıları da risk görürse yaptırıyorlar.
Canım çok hareket ve spor mu yapıyordun hamileliğin son aylarında? Erken doğum sebeplerini araştırmaya çalışıyorum da kendi çapımda. Genelde çok hareketli hamilelerde olduğu sonucuna vardım bir kaç kişiye sorup.
Ben de çok hareketliyim o yüzden korkuyorum biraz.
Ya canım sana ne sorucam hastane çıkışı denen şey şu 8 li 10 lü sattıkları şey dimi? Bunun içinde ne olması önemli bide? Bana bi yerde setin içinde bebek bornozu havlusu vs bile satmaya çalışıyorlardıda bilsem süper olur ne gerekli..
canım dün bende yaptırdım 154 çıktı doktorum sınırın biraz üstü dedi beyaz ekmek yerine tam buğday ye dedi tatlı hamurişlerinden uzak dur dedi ara öğünlerdede süt yoğurt tüket dedi. ben hamur işi ve tatlı yemiyorum zaten tatlı yediğimde baş ağrısı ve bulantım oluyo tatlı ihtiyacımıda kuru meyvelerden karşılıyorum dedim çok güzel dedi şimdiye kadar 5 kilo almışım yani çokta panik olma doktorun ne demişse onu yap geçmiş olsun canım
Magvital kullanan varmi aramizda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sagol canım âmin inşallah.sende dikkat et kendine bundan sonra yormamaya çalış.İyi doğdun şenaaaaaay, hayırlı yaşların olsun inş. Evlatlarınla beraber hep huzurlu ol dilerim.
Sagol canım âmin inşallah.sende dikkat et kendine bundan sonra yormamaya çalış.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya canım sana ne sorucam hastane çıkışı denen şey şu 8 li 10 lü sattıkları şey dimi? Bunun içinde ne olması önemli bide? Bana bi yerde setin içinde bebek bornozu havlusu vs bile satmaya çalışıyorlardıda bilsem süper olur ne gerekli..
Şahsen ben kendi adıma senin yazdıklarını az bile bulmuştum rahat ol :)
Benm yeğenim geçen sene tam da benim kısmetse doğum apacağım zamanlarda doğdu. Hastanede 4 takım değiştiler sadece sen düşün.
Hele hele badi en gerekli şeylerden. Ama ben kimsenin tarzına bişey diyemem.
Benim çok çok yakınımda olan bir insan çocuğu üstünü ıslatırdı, mama yerken üstü başı leş gibi olurdu o kıyafetle nasılsa yeni giydirsem de kirlenecek diye 2-3 gün tutardı çocuğu, ki bu yakınım da ben aldıkça bana ne gerek var. 0-3 ay, 3-6 ay, 6-9 ay için ikişer tulum bikaç badi yeter diyip durur.
Ama benim yeğenime annesi misler gibi baktı her zaman pırıl pırıl ve sakız gibidir üstü başı (bu arada yeğenimin annesi kardeşim değil gelinimiz, kendi kardeşine kıyak geçiyo demeyin hahahah )
Ama lütfen yanlıs anlaşılmasın ben sana kim ne yorum yazmıs bilmeden söylüyorum, asla o kişiye de bişey diyemem ikinci çocugu vardır yedekleri vardır, çok dikkatli ve titiz davranabiliyordur, eli çabuktur sadece tebrik ederim onu. Ama ben kendi adıma söyleyebilirim ki ilk zamanlar özellikle çok fazla batırıcam ortalığı eminim yeni giydirirken bile anında kakasna bulaştırıcam falan
bnmde 154 çıktı ve bende tatlı çok tüketmem haftada 1 belki ve benm dr diyetisyene git dedi. sana ikinci yükleme yapılacak mı peki
günaydın güzel anneler...
benim 50gr şeker yüklemem 154 çıktı ve cuma günü 100gr yükleme yapılcak 5gündürde diyet yapıyorum. dün anneannemin şeker aletiyle tokluk şekerim 102 çıktı acaba şeker çıkmama ihtimali yüksek midir? yediğim tatlı etkilemiş olabilir mi o yüklemede? eşim yüklemede çıkan şekerle aletle ölçülen farklıdır diyo
Ya ben merak ediyorum acıyor mu pompadan sağarken? Bir de benim meme ucum minicik acaba sıkıntı olur mu?
Ben şeker yüklemesi yaptırmadım. Çünkü zorunlu bir test değil. Doktor kan tahlili yaptı ve değerlerim de iyi çıktı. Bazı doktorlar zorunluymuş gibi yaparken, bazıları da risk görürse yaptırıyorlar.
Canım çok hareket ve spor mu yapıyordun hamileliğin son aylarında? Erken doğum sebeplerini araştırmaya çalışıyorum da kendi çapımda. Genelde çok hareketli hamilelerde olduğu sonucuna vardım bir kaç kişiye sorup.
Ben de çok hareketliyim o yüzden korkuyorum biraz.
Ben kullanıyorum canım, magnezyum oluyor kendileri. Suda eriyor toz şeklinde. Kasık ve diğer tüm ağrılarım için çok iyi geliyor.
İçmediğim zamanlarda kasık ve rahmimde çok ağrım oluyor oturup kalkmamı engelleyecek kadar hemde. Doktoruna sor ben şiddetle tavsiye ederim.
Canım, benim çizgim 5-5,5 aylıkken oluşmaya başladı. Sarı olduğum halde bi koyulaştı bi tüylendi göbüşüm sorma gitsin. Doğumdan sonra geçecekmiş.benim ikinci bebeğim fakat şu karında oluşan kahverengi çizginin hangi ayda oluşuğunu bilen var mı?? ya da çizgisi oluşan önemli olduğunu sanmıyorum ama geçen gün aklıma takıldı..
Bende kullanyrm canm dktrm verdi zaten bugunde kntrole gittkk dun kanamam oldu oldm korkudan neyseki rahim agzi kapali ama guzel firca yedm tatli dille agir is yapmayacakms yorulmayacakms neyse oglumn yakisikli olacagi kesnlesti doktorda dedi yuzu cok guzel dedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?