2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Aha hahahahahahahaha ay beni ne guldurdun canim allahta seni guldursun ömrün boyunca insallah.bu arada baya zor gunler gecirmissin allah birdaha yaşatmasin allah esinle evladinla yüzünü guldursun .

Ay ne güzel dualar etmişsin böyle. Kocaman bi AMİİİİİİN ve cümlemize demekten başka bişey kalmamış bana. Allah razı olsun, sağ ol canım :)

Kızlar bugün benim dogum günüm tam 33 yasına girdim yaslandım bu arada herkesin kandili mübarek olsun. Dualarınızı kabul etsın Allah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyi doğdun şenaaaaaay, hayırlı yaşların olsun inş. Evlatlarınla beraber hep huzurlu ol dilerim.

Iyi aksamlr kizlr bugun seker yuklemesi yaptrdim sinir 140 dedi 50 gr da 137 cikti pilav makarna beyaz ekmk yok bir hafya boyunca aclk toklk kan sekerini olctr dedi saglik ocagi yapiyr mu benim gibi sinirda cikan var mi

geçmiş olsun cnm bnde 154 çıktı ve cuma günü 100 grmlık yüklemem var bnde 5gündür diyet uyguluyorum. ama bnm dr açlık tokluğa baktır falan demedi.. sana n için dedi onu peki

Yok canım sağarken acı yok ilk başlarda o ilk 2 hafta ama ne acı bide bana sor tekmeliyordum yatağı emzirirken sonra geçiyor acı. bi daha olmuyor. birde göğüs ucun olmasada makinen var ise çıkıyor canım canını sıkma. sen bile inanamassın sonrada gitmiyor.

Kızlaaaar selam nasılsınız ?

Cuma gününden beri giremedim ne yazık ki. Yollarda yoruldum, evde yoruldum, bilgisayarım çöktü ööff bi sürü şey. Neyse...

İstanbul'a döndükten sonra iki gün boyunca bebeğimi hiç hissetmedim, tekmelemedi hiç. Ufaktan rutine girmişti uyanıp, tekmeleme zamanları.

Çok korktum bi acile gittim, doktor kalbi normal atıyo, şu anda uyuyo ama kaldırırız dedi dayadı ses dalgasını hemen uyandı sıpa :))

Neden vurmuyo dedim, bişeye mi üzüldün son günlerde ya da ağır bi iş mi yaptın yoruldun dedi. Evet dedim iki haftada iki kere şehir dışı yaptım, valiz topla eve getir yıka, bi daha yerleştir. Yollarda sarsıl, bi de son gidişimizde ben kullandım arabayı salak gibi, yok bebek gezmesi, alışveriş bilmem ne telef oldum

Tamam dedi, sen yorulduğun zaman o da yoruluyo içerde dedi. Bi yandan da usg'ye bakıyorum yavaş hareket ediyo gerçekten. O kadar üzüldüm ki anlatamam. Kıyamam dedim evlatçığıma o da yorulurmuş. Şimdi elimi sürmüyorum bişeye anlıyorum hala yorgun bebişim, bol bol dinleniyorum bende. Ondan kıymetli hiç bişey olamaz şu anda benim için. Sizler de dikkat edin kendinize, Allaha emanet...

canım hastane çıkışında bana 10 lu set sattılar bende adettendir diye aldım içindeki atlet kilodu 1 kere bile kullanmadım kızım 2 yaşına geldi küçüldüler. hele önlük çok saçma. muhtemelen oğlumunkiide öyle olacak. ne gerekli diyorsan ben şöyle yapacağım ilkide böyle oldu.

ilkgün için alt üst zıbın içine alttan çıtçıtlı bady. çorap eldiven şapka
çıkarkende bir alttan çıtçıtlı bady tulum eldiven şapka çorap bitti.

kızımda böyle yaptık. çokta güzel oldu oğlumdada böyle olacak.

bornoz setine gelince aldım bende. dün ilk defa 2 yaşındaki kızıma bornoz giydirdim. onun dışında sürekli havlusunu kullanıyorum ne terliği ne bornozu kullanmıyorum.

hastane çıkışı satanlar da çok akıllı içine 2 çeşit giysi koymuyorlar aslında bir tulum 1 de altlı üstlü takım olması gerekli. bunlar olsa vereyim 50-60 tl alayım dimi ?

bnmde 154 çıktı ve bende tatlı çok tüketmem haftada 1 belki ve benm dr diyetisyene git dedi. sana ikinci yükleme yapılacak mı peki

Magvital kullanan varmi aramizda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben kullanıyorum canım, magnezyum oluyor kendileri. Suda eriyor toz şeklinde. Kasık ve diğer tüm ağrılarım için çok iyi geliyor.
İçmediğim zamanlarda kasık ve rahmimde çok ağrım oluyor oturup kalkmamı engelleyecek kadar hemde. Doktoruna sor ben şiddetle tavsiye ederim.

Sagol canım âmin inşallah.sende dikkat et kendine bundan sonra yormamaya çalış.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ediyorum canım elimden geldiğince. Bana ders oldu. Bu arada senin tatil olayına da çok üzüldüm, yeni okudum.
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Şimdi evde misin *

Canım ya sende benim gibi tecrübesizsin bu konularda, hiç bişey bilmiyoruz. Sağ olsun buradaki tecrübeli annelerimiz sorduklarımıza anında cevap veriyo.
r
Benim etrafımda da doğum yapmış arkadaşlarım var ama sürekli sormadığım şeyler için akıl verir gibi sürekli bişeyler anlatmaları çok sıkıyo beni. Aga bırak bişey lazımsa ben sana sorarım. Yok şöyle yap böyle yapma. Bak böyle olacak ona göre. Ulan sordum mu ya bi sus. Bişey lazım olursa sorarım. Ama lazım olsa da sormam artık, burası var çok şükür yetiyo :)

Emin ol.bulasiyo zaten durmadan.kaka yapiyolar ilk zmn altini actigin anda cis yapiyolar kaldiki gereksiz degil.kizim 9 aylik oldu bn o badileri alttan cktcitlamayip ewde atlat olarak giyduriyoeum.kisakollu olanlari hicbiri ziyan degil yami..hastane cikisi enaz iki adet cunku hastanede ne kdr kalacagini bilmiyosun ve ilk hafta ewde bile gelen giden oluyo guzel gozuksub diye onlari giydiriyosun zaten sicak zamana denk geliyolar yawrucaklar..herkesin kndi fikri saygi duyarim
ama bn buraya yardimxi olmak icin yazmisken bi arkadasin.gelip sen park yatagin ne oldugunu biliyomusun yahut gereksiz dedigi cumleler bni cok kirdi ne gerek var hos bi uslupla soylemek varken dimi ?sirf muhalefet olmak adina bu yarz seyler soylemek cok yanlis ve ayip ikinci hatta ucuncu cocugu olabilir ama insan her cocugunda farkli bisi ogrenir
Neyse hepinize saglikli hayirli dogumlar arkadaslar

benim ikinci bebeğim fakat şu karında oluşan kahverengi çizginin hangi ayda oluşuğunu bilen var mı?? ya da çizgisi oluşan önemli olduğunu sanmıyorum ama geçen gün aklıma takıldı..

bnmde 154 çıktı ve bende tatlı çok tüketmem haftada 1 belki ve benm dr diyetisyene git dedi. sana ikinci yükleme yapılacak mı peki

yok canım yapılmıyacak 1.5 ay sonra tekrar gel dedi çok aşırı değilmiş sınırın biraz üstündymiş sadece tam buğday ekmeği ye dedi tatlı hamur işi yeme dedi zaten yemiyorum yedikten sonra bulantı ve başağrısı oluyo tahmin etmiştim şekerden olacağını içini ferah tut rabbime emanet ol

canım ben şeker yüklemesi yaptırıcaktım uyardılar beni 1 gün öncesinden çok şekerli şeyler yeme sonucu etkiler dediler. ondan olmasın.

Yok cnm hareketten degil 24 haftada tansiyondan plesanta icinde kanamalar basladi 3 gun hastanede yattim kanama alanlari yok oldu ama bebek te de gelisim geriligi basladi son haftalarda tamamen durunca 35 haftada sezaryana alindim kizimkucuk dogdu ama sagligi yerinseydi cok sukur

Bende kullanyrm canm dktrm verdi zaten bugunde kntrole gittkk dun kanamam oldu oldm korkudan neyseki rahim agzi kapali ama guzel firca yedm tatli dille agir is yapmayacakms yorulmayacakms neyse oglumn yakisikli olacagi kesnlesti doktorda dedi yuzu cok guzel dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba anneler

hazır konu bebek alışverişinden açılmışken bende birşey sormak isityorum

ben hastane çıkışı aldım,penye olanlardan

ama birde 1 aylıkken giyiniceği kadife tulumlar aldım ,yanlışmı yaptım çokmu sıcak gelir acaba bebeğe,gece yatarkenmi giydirsem acaba aldıklarımı

benim ikinci bebeğim fakat şu karında oluşan kahverengi çizginin hangi ayda oluşuğunu bilen var mı?? ya da çizgisi oluşan önemli olduğunu sanmıyorum ama geçen gün aklıma takıldı..
Canım, benim çizgim 5-5,5 aylıkken oluşmaya başladı. Sarı olduğum halde bi koyulaştı bi tüylendi göbüşüm sorma gitsin. Doğumdan sonra geçecekmiş.

Bizim bu oğlanlar çok nazlı demek ki anacım. Bende yordum kendimi son iki haftadır, beyimiz tepmeyi bıraktı. Ödümü patlattı sıpa. Şimdi evde el bombası atılsa kalkıp da tepişmem. Sende kıpırdama, bak kanaman da olmuş geçmiş olsun. Dikkat et. Yakışıklı oğlunla aşk yaşayın inş sağlıkla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…