Meraba kızlar 5.5 aylik hamileym sacimi boyamak istiyorm yarisi siyah yarisi kahverengi oldu hic hamileyken sacini boyatan warmi hangi markanin boyasini almam lazım yorumlarınızı bekliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dün bi tanesi ziyaretime geldi. Daha yaşında değil bebişi yedim bitirdim sevmekten ama muhabbet o kadar uzadı ki bebek konusunda. Kafam sevildi kibar tabirle. Bişey de diyemedim evime gelmiş. Yok doğunca topuk kanı alacaklar, sağlık ocağında da alacaklar, şu ayda şu aşı olacak kartını almayı unutma. Ulan dedim daha 6 aylığım dur bi kucağıma alayım hatta ondan önce bi hastane çıkışı, banyo seti falan alayım izin ver
İyi niyetli olanlar da var aralarında ama istemiyorum arkadaş, sorarsam söylersin öff. Hele bi tanesi 4 yıldır bebek istediğimi bile bile 2 çocuğunun da gözüme sokaa sokaa yaptı herşeyini. Sürekli anlatıyo, gösteriyo falan hey güzel Rabbim sen bilirsin dedim. Ne diyim...
Hoş buldum canım benim, eksik olma sağ olasın. Bende özledim hepinizi...
Tembel sıpam yorulmuş, kuluçkaya yattım o günden beri, kaldırabilene aşk olsun. Adam aç gelmiş, yemek yokmuş hiiiç ses bile etmiyo zavallı
Forum fazla ilerlememiş ama gördüğüm kadarıyla, yoklama mı alsak :)
Dün bi tanesi ziyaretime geldi. Daha yaşında değil bebişi yedim bitirdim sevmekten ama muhabbet o kadar uzadı ki bebek konusunda. Kafam sevildi kibar tabirle. Bişey de diyemedim evime gelmiş. Yok doğunca topuk kanı alacaklar, sağlık ocağında da alacaklar, şu ayda şu aşı olacak kartını almayı unutma. Ulan dedim daha 6 aylığım dur bi kucağıma alayım hatta ondan önce bi hastane çıkışı, banyo seti falan alayım izin ver
İyi niyetli olanlar da var aralarında ama istemiyorum arkadaş, sorarsam söylersin öff. Hele bi tanesi 4 yıldır bebek istediğimi bile bile 2 çocuğunun da gözüme sokaa sokaa yaptı herşeyini. Sürekli anlatıyo, gösteriyo falan hey güzel Rabbim sen bilirsin dedim. Ne diyim...
Meraba kızlar 5.5 aylik hamileym sacimi boyamak istiyorm yarisi siyah yarisi kahverengi oldu hic hamileyken sacini boyatan warmi hangi markanin boyasini almam lazım yorumlarınızı bekliyorum
Ya bu tarz şeyler üzücü bak işte arkadaşım diyorsun ama kalbinde kötülük olmasa yapmaz bana göre..
Bende eskiden beri hep anne terörü derdim bu muhabbeteannelerin bebekleri ile ilgili aşısından çok afedersin osurmasına bebeği ile ilgili herşeyi saatlerce karşı tarafın merak edip etmediğine aldırmadan anlatması çok acaip gelirdi hatta bebekli arkadaşlarımla uzaklaşmışızdır bu sebepten dönem dönem. Valla inşallah bende bunlardan biri olmam diye düşünüyorum şimdi bütün enerjimi buraya akıtmaya çalışıyorum valla o yüzden
Boyle beyinsizlerde var bir sorunun oldugunu bildkleri halde abarta abarta anltrlar vallahi ben kimseyi dinlemyrm akil kimse vermesn diyrm cnku bazen yaptklari seyler cok sacma gelyr ya bir tandk bana bebegini sadece alti ay emzir dedi diger aylarda zararli guldum dedim ben cahil bir insan deglm ne oldgnu blyrm doktrkar emzirin dyr sen hangi unvrsteden mezunsn dedm herkesn agzi var konsyr canm neyseki buradaki anneler var onlar cok guzel blgi veryr
Kızlar ya bu 154 ler 50 gr yüklemede mi çıktı acaba??
yok canım yapılmıyacak 1.5 ay sonra tekrar gel dedi çok aşırı değilmiş sınırın biraz üstündymiş sadece tam buğday ekmeği ye dedi tatlı hamur işi yeme dedi zaten yemiyorum yedikten sonra bulantı ve başağrısı oluyo tahmin etmiştim şekerden olacağını içini ferah tut rabbime emanet ol
canım ben şeker yüklemesi yaptırıcaktım uyardılar beni 1 gün öncesinden çok şekerli şeyler yeme sonucu etkiler dediler. ondan olmasın.
Kızlar, hani bebişlerinize müzik dinletin diyolar ya. Bende bi deneme yaptım geçenlerde, bakiim dedim hangi tür şeylere tepki verecek. Tabii ki kesin sonucu yok böyle şeylerin ama işim gücüm yok ya işte içerdekini dürtüyorum sürekli
Ben yarı göçmen, yarı trakyalı sayılırım, eşim de izmirli. Bizim kültürümüzde türkü yoktur, hiç de dinlemem tarzım değil. Ama hamile kaldığımdan beri sürkeli Urfa, Diyarbakır türküleri falan dinliyorum :)) Çok da severim o bölgenin yemeklerini, sıra gecelerini vs. Neyse...
Dur dedim bi türkü açayım, Delalım diye bi türkü var açtım son ses bizimki başladı tepmeye nasıl gülüyoruz ama. Tamam tesadüf olabilir ama güzeldi yani. Dedim kıvırcık saçlı, yanık sesli küçük ibo geliyo. Anaaaaaa anaaammmm memeee diye yanık-gür bi ses
Eşim de diyo, aramızdaki en avrupalı sensin, en doğulu çocuğu doğuracaksın, yani kızlar klasik müzikle falan baymayın çocukları hepten uykuları geliyo.
Verin davulu zurnayı sonra görün tepmeleri
çok teşekkür ederim,bir tek senin gözünden kaçmamış geldiğim.senden başka kimsede hoşgeldin demedi zatenHosgeldin canin minik yumurtan da hayirli olsun iyiki aldirmamissin üçü bir arada buyurler ne guzel.
Aha hahahahahahahaha ay hic gülecegim yoktu cok yasa sen :)))))))))
hehehe anne terörü iyiymiş. bende bu yüzden bazı arkadaşlarımla ilişkime sınır koymuşumdur. vallahi kıskanmak falan değil bu durumun adı. farklı bişey.
ben sorulmadan söylemem kimseye bişey, tabii bi sağlık sorunu tehlikeli bişey yoksa ortada. Valla daha banyo malzemelerine bile karar veremedim biliyo musun ? En doğalı olsun diye araştırıyorum manyak gibi. Dediğin gibi, iyi ki burası var, ne sorarsak tecrübe eden birileri cevaplıyo Allah razı olsun.
Biz buraya akalım anacım, herkes edebiyle paylaşım yapıyo ohh miss. Dur bende sevgi pıtırcığı olacam bi dk
çok teşekkür ederim,bir tek senin gözünden kaçmamış geldiğim.senden başka kimsede hoşgeldin demedi zaten
ben saçımı boyattım ikinci keredir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
canım ben boyadım valla
yarı bıtkısel bı boya aldım
markasını hatırlamıyorum ama sımdı
bu urunlerı satan magazlarda bıtkısel boyalar var
bıde garnıerın yenı amonyaksız boyası cıkmıs bıde
Hahahah biz forumun sevgi pıtırcıkları
Banyo malzemesi falan bende almadım daha araştırmadımda çok rahat takılmıyorumdur inşallah
sağol canım cvp için bnm dr çok pimpirikli sanırım 100grmliık yapcak gerekli mi bilmiyorum ama bu yüklemeler bebeğe zarerlıda diyolar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?