2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Öncelikle hayırlı olsun şekerim. Ben 2 hafta önce boyattım saçlarımı. Kuaförüm bana organic isimli bi marka önerdi, ama doktoruna danışmadan boyamam dedi. Kutusunu doktoruma götürdüm ve paraben-amonyak gibi şeyler olmadığı sürece 5 aydan sonra boyatabilirsin dedi. Bi de naturigin diye bi marka var oınu da araştır dilersen. Ben mis gibi oldum traşımı geldim tavsiye ederim.

Ya bu tarz şeyler üzücü bak işte arkadaşım diyorsun ama kalbinde kötülük olmasa yapmaz bana göre..
Bende eskiden beri hep anne terörü derdim bu muhabbete annelerin bebekleri ile ilgili aşısından çok afedersin osurmasına bebeği ile ilgili herşeyi saatlerce karşı tarafın merak edip etmediğine aldırmadan anlatması çok acaip gelirdi hatta bebekli arkadaşlarımla uzaklaşmışızdır bu sebepten dönem dönem. Valla inşallah bende bunlardan biri olmam diye düşünüyorum şimdi bütün enerjimi buraya akıtmaya çalışıyorum valla o yüzden

Alalim valla ben burdayimmmmm:))))) bosvereceksin adamlarida azicik simdiye kadar biz doyurduk onlari azicikta onlar baksin bize ama iste ben pek yapamiyorumda bide kucuk koca varya bende sen yap valla ohhhhh sefan olsun.bence gebelik bir kadinin en özel zamanlari tadini cikar hic affetme:))))))

Son düzenleme:

Boyle beyinsizlerde var bir sorunun oldugunu bildkleri halde abarta abarta anltrlar vallahi ben kimseyi dinlemyrm akil kimse vermesn diyrm cnku bazen yaptklari seyler cok sacma gelyr ya bir tandk bana bebegini sadece alti ay emzir dedi diger aylarda zararli guldum dedim ben cahil bir insan deglm ne oldgnu blyrm doktrkar emzirin dyr sen hangi unvrsteden mezunsn dedm herkesn agzi var konsyr canm neyseki buradaki anneler var onlar cok guzel blgi veryr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benim saçlarım normalde röfle ve sarı hamile kaldığımdan beri yaptırmadığım için şuan kumralım. Son kontrolümde doktoruma röfleyi sordum istediğini yaptır ilk 3 ay tavsiye etmiyoruz sadece dedi. Karar tabi senin..

hehehe anne terörü iyiymiş. bende bu yüzden bazı arkadaşlarımla ilişkime sınır koymuşumdur. vallahi kıskanmak falan değil bu durumun adı. farklı bişey.

ben sorulmadan söylemem kimseye bişey, tabii bi sağlık sorunu tehlikeli bişey yoksa ortada. Valla daha banyo malzemelerine bile karar veremedim biliyo musun ? En doğalı olsun diye araştırıyorum manyak gibi. Dediğin gibi, iyi ki burası var, ne sorarsak tecrübe eden birileri cevaplıyo Allah razı olsun.

Biz buraya akalım anacım, herkes edebiyle paylaşım yapıyo ohh miss. Dur bende sevgi pıtırcığı olacam bi dk

Var anacım olmaz mı. Ben kimseyle s.dik yarışına girmem, ama ben bebek için uğraşırken bana nispet yapar gibi ya da hiç düşünmeden KURBAN OLURUM SENİ VERENEEEEE AŞKIIIIIM diye hoplata zıplata seviyosan çocuğunu artık evime giremezsin. Gerçi ben 6 ay önce güzel bi gol attım kendilerine farkında olmadan, o günden beri sürekli arar zavallı :)) Neyse dedim Allah'ın nasip ettiğinden ya da etmediğinden nasıl böbürlenirim ya da hayıflanırım ki. Vardır onun bi bildiği.... Görgüsüzlük yani başka bişi değil. Bende bakmam kimsenin ağzına. Aha burası yetiyo da artıyo bana valla.

İyi varsınız kızlar bacılar

Son düzenleme:

sağol canım cvp için bnm dr çok pimpirikli sanırım 100grmliık yapcak gerekli mi bilmiyorum ama bu yüklemeler bebeğe zarerlıda diyolar...

canım ben şeker yüklemesi yaptırıcaktım uyardılar beni 1 gün öncesinden çok şekerli şeyler yeme sonucu etkiler dediler. ondan olmasın.

beni uyaran olmamıştı şanslısın canım inş. ondandır diken üstündeym kaç gündür 100grmlık yükleme bebeğime zarar verir diyede endişelliyim.

Kızlar, hani bebişlerinize müzik dinletin diyolar ya. Bende bi deneme yaptım geçenlerde, bakiim dedim hangi tür şeylere tepki verecek. Tabii ki kesin sonucu yok böyle şeylerin ama işim gücüm yok ya işte içerdekini dürtüyorum sürekli

Ben yarı göçmen, yarı trakyalı sayılırım, eşim de izmirli. Bizim kültürümüzde türkü yoktur, hiç de dinlemem tarzım değil. Ama hamile kaldığımdan beri sürkeli Urfa, Diyarbakır türküleri falan dinliyorum :)) Çok da severim o bölgenin yemeklerini, sıra gecelerini vs. Neyse...

Dur dedim bi türkü açayım, Delalım diye çok kıpırdak bi türkü var açtım son ses bizimki başladı tepmeye nasıl gülüyoruz ama. Tamam tesadüf olabilir ama güzeldi yani. Dedim kıvırcık saçlı, yanık sesli küçük ibo geliyo. Anaaaaaa anaaammmm memeee diye yanık-gür bi ses

Eşim de diyo, aramızdaki en avrupalı sensin, en doğulu çocuğu doğuracaksın, yani kızlar klasik müzikle falan baymayın çocukları hepten uykuları geliyo.
Verin davulu zurnayı sonra görün tepmeleri

Son düzenleme:

Aha hahahahahahahaha ay hic gülecegim yoktu cok yasa sen :)))))))))

Hosgeldin canin minik yumurtan da hayirli olsun iyiki aldirmamissin üçü bir arada buyurler ne guzel.
çok teşekkür ederim,bir tek senin gözünden kaçmamış geldiğim.senden başka kimsede hoşgeldin demedi zaten

ben saçımı boyattım ikinci keredir.

Bu arada sağarak beslemek kadar zor bir şey yok iki kızımıda sağarak büyüttüm gerçekten çok zor.Belki işinize yarar Medela kullandım ben.

Hahahah biz forumun sevgi pıtırcıkları
Banyo malzemesi falan bende almadım daha araştırmadımda çok rahat takılmıyorumdur inşallah

çok teşekkür ederim,bir tek senin gözünden kaçmamış geldiğim.senden başka kimsede hoşgeldin demedi zaten

ben saçımı boyattım ikinci keredir.

Aaa görmemişiz şekerim hoş geldin aramıza. Sağlıklı, topaç gibi bi bebişin olur dilerim. Kız- erkek ? Kaç haftalıksın ?

Hahahah biz forumun sevgi pıtırcıkları
Banyo malzemesi falan bende almadım daha araştırmadımda çok rahat takılmıyorumdur inşallah

:)))

Yok canım rahat takılmıyosun. Daha çok var, önümüzde koca bi yaz var ne yazık ki.

Ben şöyle bişi düşündüm, çevremden ve internetteki tecrübeli annelerden fikir alıp ve ürünlerin içeriklerini netten araştırıp kesin bi markaya karar verdiğimde listeye eklicem. Sonra direk nokta atışı yapıp gidip alıcam büyük alışveriş sırasında. Hiç mağaza mağaza gezemem bu sıcaklarda. Daha şimdiden felanaştım ya üff

sağol canım cvp için bnm dr çok pimpirikli sanırım 100grmliık yapcak gerekli mi bilmiyorum ama bu yüklemeler bebeğe zarerlıda diyolar...

bende duydum çevremdende söyleyenler oldu ama rabbime emanetiz ben ilk çocuğumda da yaptırdım şükür bişey çıkmamıştı bu hamileliğimde biraz sınırın üstünde çıktı hamur işi tatlı vs yemediğim halde olacağı varsa zaten oluyo dediğim gibi rabbime emanetiz ama tedbiride elden bırakmamak gerek doktorun ne diyosa onu yap bence benim doktorum gerek görmedi Allah beterinden saklasın kendine ve bebişine iyi bak moralinide hiç bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…