2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

ewet cnm bnmki 50gr yüklemede çıktı.ve ben çok çilek pasta lokum yemiştm.o etkilermi bilmiyorm

Tatlım doktoruna söyleseydin keşke böyle böyle diye. Ama bende bir önceki gece bir kova çilek azda çikolata yedim bilmiyorum ne kadar etkiliyor..154 yüksek diil zaten dikkat ederek atlatırsın bence böyle böyle bu dönemi.

Bendede son günlerde bi acaiplik var bi sıcak geliyo hafif çarpıntım falan var sanki koca bir yaz var evet dimi koca bi yaz ya

su banyo malzemelrını ben arastırdım

bı kere sebamedın bebe sampuanında sles var vazgectım
dalın johnsonsda var o traz kımyasallar

bubchen de ıcerık yazmıyor o yuzden ıstemedım

chıcco da adam gıbı yazmıslar alkol paraben sls sles yok dıye
hatta chıcco nun pure bıo dıye organık bır serısı bıle var
benım gonlum bu markadan yana

mustelaya bakmadım sahsen her yerde bulunmuyor
eczanede sordum masallah yuksektı fyatları

chıcconun pure bıo setıde su an e bebekte 49.9 normalde 90 a satan yerler bıle var

Bendede son günlerde bi acaiplik var bi sıcak geliyo hafif çarpıntım falan var sanki koca bir yaz var evet dimi koca bi yaz ya

Sorma valla şu yaz mevsimini oldum olası sevemedim. Tansiyonum düşer, şıpır şıpı terlerim, alt tarafı senede 1 hafta tatile çıkıyosun onda da her aktiviteyi yapayım diye daha da pert geliyosun eve vs vs vs . Neyse... Sıvı alımını artırıcaz, bol meyve, mecbur kalmadıkça çıkmicaz, sık sık ılık duş. Sen istiyor duj gibi oldu bu Geçicek inş.hayırlısıyla ya

Aa canım süpersin valla, çok iyi fikir verdin. Tşk ederim. Sebamed'i bende uygun bulmadım. Hep bubchen ve mustelaya yönelmiştim ama araştırma fırsatım olmamıştı. İlk fırsatta bakıcam cnm eksik olma

Cnm bulundugun yerede bagli ben adanadayim burasi nerdeyse kasim aralik ayina kadar sicak senin bulundugun yer daha serinse kullanabilirsin belki ama ben kizimda cok heveslenip almistim kadife tulumlar tuyleri dokulup durdu ben cok memnun kalmadim

Bulunduğunuz yer çok sıcak değilse bence icine bir zibinla gunduz giydirebilirsiniz aksine aksam bebeginizi terletir yatarken pamuklu penye kiyafetlernden giydirirsnz :)

istanbul da yaşıyorum anadolu yakasında ,sıcak olurmuki acaba
15eylülde nasipse doğucak beebeğim,artık duruma göre hareket edicem ,giydiremezsemde içimde kalıcak cicileri

bugun başıma geleni anlatim size,
iş yerınde kan aldıran bi beye kan şekeri sayımı yapılıcakmış tokluk neyse beklıyor yanımda , bana demesinmi kesin sende gebelik şekeri çıkar ,iyi de niye nerden bılıyorsun doktormusun yoksa muhasebecimi onu bilim önce dedım içimden , illa kilo aldım diye şeker çıkıcak anlamınamı geliyor, ayda yılda bir görüyorum belki,ne yediğimi içtiğimi bilmez yorum yapıyor ,hadi deneyimli anneleri anlıyorumda ,bu işle hiç alakası olmayan erkekler niye yorum yaparki

Kız vallahi şaka yapmıyorum :)))) Bak linkini vereyim sende dene hahahahaha

Youtube kapalı bak burdan dinle tililiili

http://www.dailymotion.com/video/xpn0bv_akif-cekirge-delalim_music

Lenfomacım senin yaotıklarını bende denedim ama klasik müzikle bazı bestecilerin özellikle bebekler için yazdığı ninniler var hatta ama çok bir tepki alamadım ya ses kısıktı ya da sakin müzikler olunca tepki vermedi ama geçen gün sinemaya gittik ilk defa ses sisteminden heralde çok hareket etti ama bu durum onları strese soktuğuna işarette olabiliyormuş alıştığından fazla sese maruz bırakmak o yüzden dikkat etmek lazım kolik bebek olmasınlar sonra

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba kızlar ben şeker yüklemesini ılk ay ayptırdım. doktorum ılktestlerimde skerımı yuksek bulunca seker yuklemesı yaptı.
çok sukur ısey cıkmadıı.
en son gıttıgımde mayısta seker yuklmesı yapalım dedi.ilk ay yapmıstık dedım. haaa oylemı ozaman gerek yok dedi.
yaptırmadı.

saç boyamasına sıra gelınce saclarımda beyeazlarım var ırsi çabuk beyazladım..
ama boyatmayı duusnmuyorum. ne olursa olsun ıcım rahat etmez doguma kadar malesef kafamda yıldızlarımla gezeceğım

Ya bi de işin bu tarafı var di mi. Ben çok yüksek sesle, ya da kulaklık dayayarak dinletmemeye çalışıyorum hareketli şarkıları. Korkacakmış gibi geliyor çünkü. Allah göstermesin kötü bişey yaşamak istemeyiz...Klasik müzik ile zihinsel gelişimlerine fayda sağlandığı söyleniyor, tepki vermelerini beklememek gerekirmiş. Sesleri artık duyuyolar ve gerçekten tepkileri de ona göre oluyor. :)

doktorda hiç aklıma gelmedi benim diyetisyene gittiğimde diyetisyene sordum. o da evet etkiler ama bu sende gebelik şekerinin olcanı gösteriyo ve gebeliğin boyunca bu diyeti yapmalısın dedi. pozitif bişey konuşmadı yani benim beklediğim etkiler ama net sonucu 100 gr yüklemede görcez demesiydi

doğru diyosun canım olacağı varsa oluyo öyle yada böyle bahane aramamın faydası yok. amin beteride var tabi sende kendine ve bebişine iyi bak sağol

Son düzenleme:

Doğduktan sonra anne karnında duydukları sesleri tekrar duyunca sakinleştikleri söyleniyor deneyelim görelim bakalım ama en güzeli annenin ninni söylemesi ya da masal okuması bence :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimki türkücü, ben anladım doğunca görücez bakalım :)) Annenin ninni söylemesi, masal okuması çok güzel ama ben yapamam onu ya, o kadar sakin biri değilim. Ben dans ediyorum minik minik, konuşuyorum onunla, okşuyorum sık sık gerçekten anlıyo hissediyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…