Meraba kızlar 5.5 aylik hamileym sacimi boyamak istiyorm yarisi siyah yarisi kahverengi oldu hic hamileyken sacini boyatan warmi hangi markanin boyasini almam lazım yorumlarınızı bekliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
canım ben boyadım valla
yarı bıtkısel bı boya aldım
markasını hatırlamıyorum ama sımdı
bu urunlerı satan magazlarda bıtkısel boyalar var
bıde garnıerın yenı amonyaksız boyası cıkmıs bıde
Canım nbr naaptın son kontrollerini ayrıntılıyı vs. Yazmışsındır ama gözden kaçırmış olabilirim. Kızımız nasıl annesi ? Binmiş mi süpürgesine
ewet cnm bnmki 50gr yüklemede çıktı.ve ben çok çilek pasta lokum yemiştm.o etkilermi bilmiyorm
:)))
Yok canım rahat takılmıyosun. Daha çok var, önümüzde koca bi yaz var ne yazık ki.
Ben şöyle bişi düşündüm, çevremden ve internetteki tecrübeli annelerden fikir alıp ve ürünlerin içeriklerini netten araştırıp kesin bi markaya karar verdiğimde listeye eklicem. Sonra direk nokta atışı yapıp gidip alıcam büyük alışveriş sırasında. Hiç mağaza mağaza gezemem bu sıcaklarda. Daha şimdiden felanaştım ya üff
hehehe anne terörü iyiymiş. bende bu yüzden bazı arkadaşlarımla ilişkime sınır koymuşumdur. vallahi kıskanmak falan değil bu durumun adı. farklı bişey.
ben sorulmadan söylemem kimseye bişey, tabii bi sağlık sorunu tehlikeli bişey yoksa ortada. Valla daha banyo malzemelerine bile karar veremedim biliyo musun ? En doğalı olsun diye araştırıyorum manyak gibi. Dediğin gibi, iyi ki burası var, ne sorarsak tecrübe eden birileri cevaplıyo Allah razı olsun.
Biz buraya akalım anacım, herkes edebiyle paylaşım yapıyo ohh miss. Dur bende sevgi pıtırcığı olacam bi dk
Bendede son günlerde bi acaiplik var bi sıcak geliyo hafif çarpıntım falan var sankikoca bir yaz var evet dimi koca bi yaz ya
Canım nbr naaptın son kontrollerini ayrıntılıyı vs. Yazmışsındır ama gözden kaçırmış olabilirim. Kızımız nasıl annesi ? Binmiş mi süpürgesine
ayrıntılıya gırdım tabıı ama gormedım kı kızımı
radyolojı uzmanı baktı
hemsıresıne bıseyler soyledı
anladıgım tek sey 750 gr olusuydu
hersey yolunda dedı elıme bır rapor verdı yolladı
artık doktoruma gıttıgımde gorurum
saglıklı sıhhatlı dedı o yettı bana
valla kızımız hareketlıymıs ne supurgesı jete bınmıs gıbı valla
su banyo malzemelrını ben arastırdım
bı kere sebamedın bebe sampuanında sles var vazgectım
dalın johnsonsda var o traz kımyasallar
bubchen de ıcerık yazmıyor o yuzden ıstemedım
chıcco da adam gıbı yazmıslar alkol paraben sls sles yok dıye
hatta chıcco nun pure bıo dıye organık bır serısı bıle var
benım gonlum bu markadan yana
mustelaya bakmadım sahsen her yerde bulunmuyor
eczanede sordum masallah yuksektı fyatları
chıcconun pure bıo setıde su an e bebekte 49.9 normalde 90 a satan yerler bıle var
ayrıntılıya gırdım tabıı ama gormedım kı kızımı
radyolojı uzmanı baktı
hemsıresıne bıseyler soyledı
anladıgım tek sey 750 gr olusuydu
hersey yolunda dedı elıme bır rapor verdı yolladı
artık doktoruma gıttıgımde gorurum
saglıklı sıhhatlı dedı o yettı bana
valla kızımız hareketlıymıs ne supurgesı jete bınmıs gıbı valla
Oyyy maşallah, çok sevindim iyi haberler aldığına. Olumsuz bişey görseydi söylerdi doktor zaten.
Kızımız süpürge yerine jete binmekte haklı annesi maşallah 750 gr. süpürge çekmezmiş cimcimeyineyle besledin bunu sen yahu
Cnm bulundugun yerede bagli ben adanadayim burasi nerdeyse kasim aralik ayina kadar sicak senin bulundugun yer daha serinse kullanabilirsin belki ama ben kizimda cok heveslenip almistim kadife tulumlar tuyleri dokulup durdu ben cok memnun kalmadim
Bulunduğunuz yer çok sıcak değilse bence icine bir zibinla gunduz giydirebilirsiniz aksine aksam bebeginizi terletir yatarken pamuklu penye kiyafetlernden giydirirsnz :)
Kız vallahi şaka yapmıyorum :)))) Bak linkini vereyim sende dene hahahahaha
Youtube kapalı bak burdan dinle tililiili
http://www.dailymotion.com/video/xpn0bv_akif-cekirge-delalim_music
Oyyy maşallah, çok sevindim iyi haberler aldığına. Olumsuz bişey görseydi söylerdi doktor zaten.
Kızımız süpürge yerine jete binmekte haklı annesi maşallah 750 gr. süpürge çekmezmiş cimcimeyineyle besledin bunu sen yahu
valla sısko bısey mı gelıyor ne bu boyle dımı yanıı
kız dedgın narın ınce bısey olur
ben mınyon bırıyım bakalım nasıl bısey cıkacak benden
valla ben zaten 9 kılo aldım bu zamana kadar oda ınsaf etmıs 750 gr olmus
sımdıden yarısa gırdı benımle goruyor musun cadıyı
kan testımı aldım yıne kan eksıklıgı cıktı
Lenfomacım senin yaotıklarını bende denedim ama klasik müzikle bazı bestecilerin özellikle bebekler için yazdığı ninniler var hatta ama çok bir tepki alamadım ya ses kısıktı ya da sakin müzikler olunca tepki vermedi ama geçen gün sinemaya gittik ilk defa ses sisteminden heralde çok hareket etti ama bu durum onları strese soktuğuna işarette olabiliyormuş alıştığından fazla sese maruz bırakmak o yüzden dikkat etmek lazım kolik bebek olmasınlar sonra
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tatlım doktoruna söyleseydin keşke böyle böyle diye. Ama bende bir önceki gece bir kova çilek azda çikolata yedim bilmiyorum ne kadar etkiliyor..154 yüksek diil zaten dikkat ederek atlatırsın bence böyle böyle bu dönemi.
bende duydum çevremdende söyleyenler oldu ama rabbime emanetiz ben ilk çocuğumda da yaptırdım şükür bişey çıkmamıştı bu hamileliğimde biraz sınırın üstünde çıktı hamur işi tatlı vs yemediğim halde olacağı varsa zaten oluyo dediğim gibi rabbime emanetiz ama tedbiride elden bırakmamak gerek doktorun ne diyosa onu yap bence benim doktorum gerek görmedi Allah beterinden saklasın kendine ve bebişine iyi bak moralinide hiç bozma
valla sısko bısey mı gelıyor ne bu boyle dımı yanıı
kız dedgın narın ınce bısey olur
ben mınyon bırıyım bakalım nasıl bısey cıkacak benden
valla ben zaten 9 kılo aldım bu zamana kadar oda ınsaf etmıs 750 gr olmus
sımdıden yarısa gırdı benımle goruyor musun cadıyı
kan testımı aldım yıne kan eksıklıgı cıktı
Kızlar anneyle yarışırmış, daha şimdiden başlamış seninki :)) Ay sağlıkla gelsin de, ister tombul olsun, ister normal.
Demir ilacı kullanıyor musun ?
Ya bi de işin bu tarafı var di mi. Ben çok yüksek sesle, ya da kulaklık dayayarak dinletmemeye çalışıyorum hareketli şarkıları. Korkacakmış gibi geliyor çünkü. Allah göstermesin kötü bişey yaşamak istemeyiz...Klasik müzik ile zihinsel gelişimlerine fayda sağlandığı söyleniyor, tepki vermelerini beklememek gerekirmiş. Sesleri artık duyuyolar ve gerçekten tepkileri de ona göre oluyor. :)
sabah kalkarken saga sola bi kac kez hareket edip ondan sonra zor kalkıyorum birden kalkınca agrım oluyo diye valla
Doğduktan sonra anne karnında duydukları sesleri tekrar duyunca sakinleştikleri söyleniyor deneyelim görelim bakalım ama en güzeli annenin ninni söylemesi ya da masal okuması bence :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?