beni uyaran olmamıştı şanslısın canım inş. ondandır diken üstündeym kaç gündür 100grmlık yükleme bebeğime zarar verir diyede endişelliyim.
valla şuan 2-3 top dondurma yiyorum inan içinde 100 gr den fazla şeker vardır. hepimiz çok çok fazla alıyoruz belkide haberimiz yok.
Kız sen hala dondurma mı yiyosun hergün
hoşbulduk teşekkür ederimAaa görmemişiz şekerim hoş geldin aramıza. Sağlıklı, topaç gibi bi bebişin olur dilerim. Kız- erkek ? Kaç haftalıksın ?
yani ben iki pijama,iki büyük kilot,hasta bezi,atlet,çorap,ıslak mendil,peçete,kolonya,nevresim takımı koyuyorum her seferinde.kızlar doğum çantamıza kendımız ıcın neler koyucaz
benım ılk hamılelıgımde
neler lazım olur kı???????
chicco kullandım kızlarda bundada onu kullanırım diye düşünüyorum.su banyo malzemelrını ben arastırdım
bı kere sebamedın bebe sampuanında sles var vazgectım
dalın johnsonsda var o traz kımyasallar
bubchen de ıcerık yazmıyor o yuzden ıstemedım
chıcco da adam gıbı yazmıslar alkol paraben sls sles yok dıye
hatta chıcco nun pure bıo dıye organık bır serısı bıle var
benım gonlum bu markadan yana
mustelaya bakmadım sahsen her yerde bulunmuyor
eczanede sordum masallah yuksektı fyatları
chıcconun pure bıo setıde su an e bebekte 49.9 normalde 90 a satan yerler bıle var
valla şuan 2-3 top dondurma yiyorum inan içinde 100 gr den fazla şeker vardır. hepimiz çok çok fazla alıyoruz belkide haberimiz yok.
Kızlar anneyle yarışırmış, daha şimdiden başlamış seninki :)) Ay sağlıkla gelsin de, ister tombul olsun, ister normal.
Demir ilacı kullanıyor musun ?
kullanıyorum hemde b12 ıgnesını de vuruluyorum
ama nafıle yetmıyor kanım demek kı
he valla :26::26::26: çocuğumda karbonhidrattan hiç nasibini alıp kilo almıyor ama 10 kg aldım banamısın demiyo almıyor kendisi kilo
Benimki türkücü, ben anladım doğunca görücez bakalım :)) Annenin ninni söylemesi, masal okuması çok güzel ama ben yapamam onu ya, o kadar sakin biri değilim. Ben dans ediyorum minik minik, konuşuyorum onunla, okşuyorum sık sık gerçekten anlıyo hissediyo :))
hoşbulduk teşekkür ederim
25 haftanın içindeyim şu anda.oğluş geliyor kısmetse,iki kızın koruyup kollayacak bir oğluş şarttı
yani ben iki pijama,iki büyük kilot,hasta bezi,atlet,çorap,ıslak mendil,peçete,kolonya,nevresim takımı koyuyorum her seferinde.
chicco kullandım kızlarda bundada onu kullanırım diye düşünüyorum.
afiyet olsunn
Doğduktan sonra anne karnında duydukları sesleri tekrar duyunca sakinleştikleri söyleniyor deneyelim görelim bakalım ama en güzeli annenin ninni söylemesi ya da masal okuması bence :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kullanıyorum hemde b12 ıgnesını de vuruluyorum
ama nafıle yetmıyor kanım demek kı
Yeterli gelmiyo demek ki canım evet. Doktor kontrolün ne zaman, mutlaka sor. Hatta doktora gitmeden sağlık ocağında bi tam kan sayımı yaptırsan daha iyi olur belki. O da görsün güncel halini.
Benimki türkücü, ben anladım doğunca görücez bakalım :)) Annenin ninni söylemesi, masal okuması çok güzel ama ben yapamam onu ya, o kadar sakin biri değilim. Ben dans ediyorum minik minik, konuşuyorum onunla, okşuyorum sık sık gerçekten anlıyo hissediyo :))
Var anacım olmaz mı. Ben kimseyle s.dik yarışına girmem, ama ben bebek için uğraşırken bana nispet yapar gibi ya da hiç düşünmeden KURBAN OLURUM SENİ VERENEEEEE AŞKIIIIIM diye hoplata zıplata seviyosan çocuğunu artık evime giremezsin. Gerçi ben 6 ay önce güzel bi gol attım kendilerine farkında olmadan, o günden beri sürekli arar zavallı :)) Neyse dedim Allah'ın nasip ettiğinden ya da etmediğinden nasıl böbürlenirim ya da hayıflanırım ki. Vardır onun bi bildiği.... Görgüsüzlük yani başka bişi değil. Bende bakmam kimsenin ağzına. Aha burası yetiyo da artıyo bana valla.
İyi varsınız kızlar bacılar
Pepe'de de halay çekiyorlar artık merak etme:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen oyleymıs bende okudum
cocuk dogunca bız derız ya hep aman sessız bebek uyuyor falan dıye
aslında bebekler seslı ortama cok alıskınmıs
kalp atısını dınlerken dıkkat ettınız mı ıcerde karnımızdakı seslere
ben sagır olurum valla hele benım gıbı gazlı bır annesı varsa
o yuzden cocgu ebevyn cocugunu uyurken superge sac kurutma yada araba motoru sesıyle uyuturmus
sadece cocuga gece gunduz kavramını ogretmek ıcın gelerı daha sakın bır ortam sunmakta fayda varmıs
ya ben hıc konusmuyorum kızımla
ne bıleyım tuhafmı gelıyor ne desem
elımle arada bır sevıyorum o kadar
kotu bır annemıyım acaba
ama hala buyuk mucızeye ınanmakta zorlanıyorum sanırım
Senin aldığın kilo normal. Sadece şekerine dikkat etmen gerekiyor. Kaç gram olmuş miniş ? :)
geçen hafta cuma günü 24 haftalıktı ve 420 gr idi. az dimi hemde çok az.
Tatlım ben unutuyorum sürekli, bağışla ama kız mıydı senin minik ? Kızsa normal derler, erkekse son 3 ayda depar yaparmış derler.
Ayrıca senin bi kordon olayın vardı yanlış hatırlamıyosam, o arada biraz geride kalmış olabilir ama arayı kapatacak şimdi senin miniş. Omega 3, balık yağı vs vermiyor mu doktorun ?
Tatlim belki oyle demek istememistir sana katilyrm ben bol bol citcitli atlet almaxi dusunyrm benim memeleket felaket sicak cocuk pismesn bidr benm rv dorduncu kat saunadan farki yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?