2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
beni uyaran olmamıştı şanslısın canım inş. ondandır diken üstündeym kaç gündür 100grmlık yükleme bebeğime zarar verir diyede endişelliyim.

valla şuan 2-3 top dondurma yiyorum inan içinde 100 gr den fazla şeker vardır. hepimiz çok çok fazla alıyoruz belkide haberimiz yok.

Aaa görmemişiz şekerim hoş geldin aramıza. Sağlıklı, topaç gibi bi bebişin olur dilerim. Kız- erkek ? Kaç haftalıksın ?
hoşbulduk teşekkür ederim
25 haftanın içindeyim şu anda.oğluş geliyor kısmetse,iki kızın koruyup kollayacak bir oğluş şarttı
kızlar doğum çantamıza kendımız ıcın neler koyucaz
benım ılk hamılelıgımde
neler lazım olur kı???????
yani ben iki pijama,iki büyük kilot,hasta bezi,atlet,çorap,ıslak mendil,peçete,kolonya,nevresim takımı koyuyorum her seferinde.
chicco kullandım kızlarda bundada onu kullanırım diye düşünüyorum.
valla şuan 2-3 top dondurma yiyorum inan içinde 100 gr den fazla şeker vardır. hepimiz çok çok fazla alıyoruz belkide haberimiz yok.

afiyet olsunn

Pepe'de de halay çekiyorlar artık merak etme:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hadi hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inş. Sen tecrübeli annelerdensin, fazla bi yere kaybolma sana sorularımız olabilir :)

aynen oyleymıs bende okudum
cocuk dogunca bız derız ya hep aman sessız bebek uyuyor falan dıye
aslında bebekler seslı ortama cok alıskınmıs

kalp atısını dınlerken dıkkat ettınız mı ıcerde karnımızdakı seslere
ben sagır olurum valla hele benım gıbı gazlı bır annesı varsa

o yuzden cocgu ebevyn cocugunu uyurken superge sac kurutma yada araba motoru sesıyle uyuturmus

sadece cocuga gece gunduz kavramını ogretmek ıcın gelerı daha sakın bır ortam sunmakta fayda varmıs

Kızlaarrr bebişleriniz başak burcu olacak allah yardım etsin.... Yazmak istedim...by

ya ben hıc konusmuyorum kızımla
ne bıleyım tuhafmı gelıyor ne desem
elımle arada bır sevıyorum o kadar

kotu bır annemıyım acaba
ama hala buyuk mucızeye ınanmakta zorlanıyorum sanırım

Aynen oyle tatlimm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçen gün bir bebek mağazasında elektrik süpürgesi saç kurutma makinesi aspiratör gibi dediğin sesleri içeren Cd'ler vardı insanlar ticarete bile dökmüş dediğin gibi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya ben hıc konusmuyorum kızımla
ne bıleyım tuhafmı gelıyor ne desem
elımle arada bır sevıyorum o kadar

kotu bır annemıyım acaba
ama hala buyuk mucızeye ınanmakta zorlanıyorum sanırım

İlk zamanlar bana da tuhaf geliyodu :) Ama şimdi tepiklerini duydukça sohbet koyulaşıyor :)

Tabii ki kötü bi anne değilsin daha neler, doğunca aranızda acayip bi bağ kurulacaktır eminim. Evet mucize onlar ya, 9 ay çok uzun yaa. Kediler ne güzel Tövbe estağ.

geçen hafta cuma günü 24 haftalıktı ve 420 gr idi. az dimi hemde çok az.

Tatlım ben unutuyorum sürekli, bağışla ama kız mıydı senin minik ? Kızsa normal derler, erkekse son 3 ayda depar yaparmış derler.

Ayrıca senin bi kordon olayın vardı yanlış hatırlamıyosam, o arada biraz geride kalmış olabilir ama arayı kapatacak şimdi senin miniş. Omega 3, balık yağı vs vermiyor mu doktorun ?

evet canım doğru oğlumun göbek bağında kan akışı yavaştı düzelmiş bir sorun yok şimdi. 9 hazirandan sonra gene gidicem bakalım ne olacak biraz kilo alsın bıktım ya.

aynen canım, benim de ev full güneş alıyor çocuk kurdeşen dökecek, valla bady ile eylül sonuna kadar rahat rahat duru evde kızım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…