2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Ya ben merak ediyorum acıyor mu pompadan sağarken? Bir de benim meme ucum minicik acaba sıkıntı olur mu?
yok canım hiç acımıyor hatta çatlağın falan olunca bebek gibi ucunu sıkıştırmadığından acı olmuyor. meme ucun şimdi mercimek kadardır ama zamanla daha belirgin olacak bebek emdikçede kocaman bi ucu olacak emzirme bitince eskisinden aızcık daha çıkık duruyo. eğer ucun içe dönük falansa onun içinde pompa tavsiye ediyolar dışarı çıkarıyormuş, benzer fonksiyonu olan başka aparatlarda var. hiç çıkmazsa sürekli pompayla besleyenler de var.

korkutmasana kızı ayol:)) sen yine 2 haftada kurtarmışsın benimki aylarca sürdü. göğüs pedinden oluyor, çatlakların geçmesini engelliyor falan yazmışlar forumda, sende ped kullanmış mıydın? 40günlükken işe başladım, iş yerinde rezil olmamak için mecbur kullanıyordum bazen memeye yapışır bi parça kabukla birlikte gelirdi elime ped acaba ondanmı bukadar çok sürdü benim yaralar. aventin göğüs kalkanını çok met ediyorlar hem sütü topluyomuş hem hava alıp yara olmasını engelliyor yada yaranın çabuk iyileşmesini sağlıyormuş. peddende daha ekonomik görünüyor, alıp denemeyi düşünüyorum.
benim ikinci bebeğim fakat şu karında oluşan kahverengi çizginin hangi ayda oluşuğunu bilen var mı?? ya da çizgisi oluşan önemli olduğunu sanmıyorum ama geçen gün aklıma takıldı..
bu ayda oluşur yazıyordu ama.. sezeryan çizgimin altında oluştu ama üstte göbek deliğine kadar olan henüz oluşmadı. zamanını hatırlamıyorum ama ilkinde çirkin bi renk almıştı benimki kirli gibi..umarım 1 ay daha oluşmaz, haziran sonu tatile gidicem, minik göbeciğimle bikini giymek istiyorum :)))
ekimde istanbul serinlemeye başlıyor canım, kasımda rahat giyer, gece terletir ama dışarı çıkarırken de giydirirsin.. çok aklına takıldıysa aralık ocak gibi giyeceği boylarla değiştiremez misin bi çok mağza bebek ürünlerinde değiştirme konusunda kolaylık yapıyor..
benimkinin tüm yüz şişkocuk duruyor orda ama yandan bakılınca dimdik bi burnu var, buda burnu havada bi kız olacak sanırım:))
:))) huuu komşuuu bu ne görültü kapat şunu diye rahim duvarını yumrukluyo olmasın senin ki:))
Bu arada sağarak beslemek kadar zor bir şey yok iki kızımıda sağarak büyüttüm gerçekten çok zor.Belki işinize yarar Medela kullandım ben.
hoşgeldin cnm. neden normal emziremedin merak ettim, sakıncası yoksa...
buchende yazıyor canım arkasında. alkol, paraben, sls yok(bebek boylarında yok kids yazan meyve aromalı olanlarda var ama saçlarıda çok güzel yapıyo, kolay taranıyor, güzel kokuyor, parlatıyo diye benim kız inatla prenses rosellasını aldırıyo, benim aldığım organik şampuanları hiç sevmiyo()
sles ne bilmiyorum ona bakmadım, bide onamı bakıcaz of yaa ne çok şey var, sinir oluyorum. niye sabun kullanmıyoruz ki? saçı matlaştırıyo desem bebektede saç yok işte, cildi kurutursa bebe yağı süreriz zaten. kimyasalların yanın dert olmaz bunlar, ee başka ne sakıncası var sabununda şampuan alıyoruz ki?

Valla bende yiyorum hemde ne 3ü ne 5i

Aferin yiyin yiyin :)
Hazır yaza denk geliyo hamileliğin en cıvcıvlı zamanları neden obez olmayalım di mi aaa :)) Şekerinizi yükseltmeyin, çikolata, dondurma, karpuz, kavun, muz çok yemeyin. Bebiş de şeker yükleniyo sonra kıyamam. Elinde dondurma çubuğuyla doğacak velet :)

Aha biz simdi my little pony leri izliyoruz mesela basiyor tekmeyi benimki

Senin bi de evde çocuğun vardı di mi ? Doğru anneler de pepeyi falan takip etmek zorunda artık. Malum pepe çok üzülüyor

Daha anne karnında başladı senin velet çıkınca ne yapacak bilemedim :))

Evet sende haklısın ama bide şöyle düşünelim. yaptırmadık diyelim ya gebelik şekerimiz varsa. bunu öğrenmenin zaten başka yolu yok. o zaman ne olacak.

daha kötü sonuçlar görmektense yaptırıp tedbir alırız ve eylül ayında meleklerimizi sağlıklı olarak kucağımıza alırız inş. hepimizz :)

Valla canım öyle de olabilir ama bence çocuk endişeleniyo ben nasıl bi yere geliyorum, kimlere geliyorum Allah'ım diye

Ya bi de şu toplu alıntıyı nasıl yapıyosun bi tarif sana zahmet

bu mesajı alıntıla butonunun yanında ufak bi tane daha var artı şekilli ona basınca check işareti koyuyo bütün mesajları öyle seçip sonra cevapla diyorum. hepsi alıntılanmış geliyor ekrana sonra aralara yazıyorum.

nnnyyy oldu galiba, oldu mu :) tşk ederim.

Ikinci canim 5 yasinda bir oglum daha var

hozmn79 seni bu konuda denek olarak kullandım anacım, öperim :)

Senin bi de evde çocuğun vardı di mi ? Doğru anneler de pepeyi falan takip etmek zorunda artık. Malum pepe çok üzülüyor

Daha anne karnında başladı senin velet çıkınca ne yapacak bilemedim :))

Ya canim replikleri bile ezberledik isten geldim basim agriyor bugun oglanida kresten aldim eve geldim eve girdigimizden beri cizgi film izliyorum

Yüz dolar yüz
Deniz kenarında olsam yine iyide karasal iklimde hiç çekilmiyo zaten iç anadolu yu sevmem Ankara'da çöl iklimi yaşıyoruz geceleri soğuk gündüzleri buharlaşma bide üstüne iyice şiştikmi ohhhhh tadından yenmez :)

benimki değişmiyor canım ya hep şiş hep şiş

Benimki baş aşağı duruyordu zaten buna ne diyosun :):):)

aaaaaa bak sen miniğee yaaaa çoktan pozisyonunu almış. Valla benim ki makat gelişşli duruyordu hala, hatta bundan önceki randevu da o pozisyondaydı. Tembel benimki sanırım büyük hareketler yapmaktan hoşlanmıyor:)

Ama benim doktorum daha çok erken haftalar bunlar, daha yer değiştirmesi pozisyon değiştirmesi için bol bol zamanı var dedi. Seninkiler bişey dedi mi?

Hahahaha yüz dolar
İç Anadolu daha zor tabii, karasal iklim. Daha elimiz, ağzımız şişecek nihohoha felaket habercisi gibi

Valla canım öyle de olabilir ama bence çocuk endişeleniyo ben nasıl bi yere geliyorum, kimlere geliyorum Allah'ım diye

Ya bi de şu toplu alıntıyı nasıl yapıyosun bi tarif sana zahmet

ay demek ondan kanım kaynamış sanaaaaa:) yarı trakyalı yarı göçmen seniiiiii meğersem ne çok kişiymişiz trakyalı burada :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…