Kız sen hala dondurma mı yiyosun hergün
yok canım hiç acımıyor hatta çatlağın falan olunca bebek gibi ucunu sıkıştırmadığından acı olmuyor. meme ucun şimdi mercimek kadardır ama zamanla daha belirgin olacak bebek emdikçede kocaman bi ucu olacak emzirme bitince eskisinden aızcık daha çıkık duruyo. eğer ucun içe dönük falansa onun içinde pompa tavsiye ediyolar dışarı çıkarıyormuş, benzer fonksiyonu olan başka aparatlarda var. hiç çıkmazsa sürekli pompayla besleyenler de var.Ya ben merak ediyorum acıyor mu pompadan sağarken? Bir de benim meme ucum minicik acaba sıkıntı olur mu?
korkutmasana kızı ayol:)) sen yine 2 haftada kurtarmışsın benimki aylarca sürdü. göğüs pedinden oluyor, çatlakların geçmesini engelliyor falan yazmışlar forumda, sende ped kullanmış mıydın? 40günlükken işe başladım, iş yerinde rezil olmamak için mecbur kullanıyordum bazen memeye yapışır bi parça kabukla birlikte gelirdi elime ped acaba ondanmı bukadar çok sürdü benim yaralar. aventin göğüs kalkanını çok met ediyorlar hem sütü topluyomuş hem hava alıp yara olmasını engelliyor yada yaranın çabuk iyileşmesini sağlıyormuş. peddende daha ekonomik görünüyor, alıp denemeyi düşünüyorum.Yok canım sağarken acı yok ilk başlarda o ilk 2 hafta ama ne acı bide bana sor tekmeliyordum yatağı emzirirken sonra geçiyor acı. bi daha olmuyor. birde göğüs ucun olmasada makinen var ise çıkıyor canım canını sıkma. sen bile inanamassın sonrada gitmiyor.
bu ayda oluşur yazıyordu ama.. sezeryan çizgimin altında oluştu ama üstte göbek deliğine kadar olan henüz oluşmadı. zamanını hatırlamıyorum ama ilkinde çirkin bi renk almıştı benimki kirli gibi..umarım 1 ay daha oluşmaz, haziran sonu tatile gidicem, minik göbeciğimle bikini giymek istiyorum :)))benim ikinci bebeğim fakat şu karında oluşan kahverengi çizginin hangi ayda oluşuğunu bilen var mı?? ya da çizgisi oluşan önemli olduğunu sanmıyorum ama geçen gün aklıma takıldı..
ekimde istanbul serinlemeye başlıyor canım, kasımda rahat giyer, gece terletir ama dışarı çıkarırken de giydirirsin.. çok aklına takıldıysa aralık ocak gibi giyeceği boylarla değiştiremez misin bi çok mağza bebek ürünlerinde değiştirme konusunda kolaylık yapıyor..merhaba anneler
hazır konu bebek alışverişinden açılmışken bende birşey sormak isityorum
ben hastane çıkışı aldım,penye olanlardan
ama birde 1 aylıkken giyiniceği kadife tulumlar aldım ,yanlışmı yaptım çokmu sıcak gelir acaba bebeğe,gece yatarkenmi giydirsem acaba aldıklarımı
benimkinin tüm yüz şişkocuk duruyor orda ama yandan bakılınca dimdik bi burnu var, buda burnu havada bi kız olacak sanırım:))Benim bebişimin o 3 boyutlu mu ne öyle bakıldığında burnuşu sanki biraz şiş gibi çıkıyoyerim onun burnunu burnu hiç kalmaz ama sizdede öyle olan varmı yoksa benim bitanem birazcık patlıcan burunlumu ya
:))) huuu komşuuu bu ne görültü kapat şunu diye rahim duvarını yumrukluyo olmasın senin ki:))Kızlar, hani bebişlerinize müzik dinletin diyolar ya. Bende bi deneme yaptım geçenlerde, bakiim dedim hangi tür şeylere tepki verecek. Tabii ki kesin sonucu yok böyle şeylerin ama işim gücüm yok ya işte içerdekini dürtüyorum sürekli
Ben yarı göçmen, yarı trakyalı sayılırım, eşim de izmirli. Bizim kültürümüzde türkü yoktur, hiç de dinlemem tarzım değil. Ama hamile kaldığımdan beri sürkeli Urfa, Diyarbakır türküleri falan dinliyorum :)) Çok da severim o bölgenin yemeklerini, sıra gecelerini vs. Neyse...
Dur dedim bi türkü açayım, Delalım diye çok kıpırdak bi türkü var açtım son ses bizimki başladı tepmeye nasıl gülüyoruz ama. Tamam tesadüf olabilir ama güzeldi yani. Dedim kıvırcık saçlı, yanık sesli küçük ibo geliyo. Anaaaaaa anaaammmm memeee diye yanık-gür bi ses
Eşim de diyo, aramızdaki en avrupalı sensin, en doğulu çocuğu doğuracaksın, yani kızlar klasik müzikle falan baymayın çocukları hepten uykuları geliyo.
Verin davulu zurnayı sonra görün tepmeleri
hoşgeldin cnm. neden normal emziremedin merak ettim, sakıncası yoksa...Bu arada sağarak beslemek kadar zor bir şey yok iki kızımıda sağarak büyüttüm gerçekten çok zor.Belki işinize yarar Medela kullandım ben.
buchende yazıyor canım arkasında. alkol, paraben, sls yok(bebek boylarında yok kids yazan meyve aromalı olanlarda var ama saçlarıda çok güzel yapıyo, kolay taranıyor, güzel kokuyor, parlatıyo diye benim kız inatla prenses rosellasını aldırıyo, benim aldığım organik şampuanları hiç sevmiyosu banyo malzemelrını ben arastırdım
bı kere sebamedın bebe sampuanında sles var vazgectım
dalın johnsonsda var o traz kımyasallar
bubchen de ıcerık yazmıyor o yuzden ıstemedım
chıcco da adam gıbı yazmıslar alkol paraben sls sles yok dıye
hatta chıcco nun pure bıo dıye organık bır serısı bıle var
benım gonlum bu markadan yana
mustelaya bakmadım sahsen her yerde bulunmuyor
eczanede sordum masallah yuksektı fyatları
chıcconun pure bıo setıde su an e bebekte 49.9 normalde 90 a satan yerler bıle var
ay sorma, her reklam arası görüyoruz kendilerini :)) Genelde evde bebeği olanlar sürekli izlediklerini söylüyorlar el mahkum :))
Valla canım öyle de olabilir ama bence çocuk endişeleniyo ben nasıl bi yere geliyorum, kimlere geliyorum Allah'ım diye
Ya bi de şu toplu alıntıyı nasıl yapıyosun bi tarif sana zahmet
Valla bende yiyorum hemde ne 3ü ne 5i
Aha biz simdi my little pony leri izliyoruz mesela basiyor tekmeyi benimki
Evet sende haklısın ama bide şöyle düşünelim. yaptırmadık diyelim ya gebelik şekerimiz varsa. bunu öğrenmenin zaten başka yolu yok. o zaman ne olacak.
Valla canım öyle de olabilir ama bence çocuk endişeleniyo ben nasıl bi yere geliyorum, kimlere geliyorum Allah'ım diye
Es geçtim :) ağzı olan konuşuyor ona deli oluyorum
15eylül benim doğum günüm :) benım oğluş inşallah bu tarıhte gelir
2.bebekmi senin oyuzdenmi kesin yoksa tercihin sezeryandan yanamı
bu mesajı alıntıla butonunun yanında ufak bi tane daha var artı şekilli ona basınca check işareti koyuyo bütün mesajları öyle seçip sonra cevapla diyorum. hepsi alıntılanmış geliyor ekrana sonra aralara yazıyorum.
Ikinci canim 5 yasinda bir oglum daha var
Senin bi de evde çocuğun vardı di mi ? Doğru anneler de pepeyi falan takip etmek zorunda artık. Malum pepe çok üzülüyor
Daha anne karnında başladı senin velet çıkınca ne yapacak bilemedim :))
nnnyyy oldu galiba, oldu mu :) tşk ederim.
hozmn79 seni bu konuda denek olarak kullandım anacım, öperim :)
Hayriniza banada su mesaj kutusunu nasil bosaltiyoruz söylermisiniz yapamiyorum yaaaa
Sorma valla şu yaz mevsimini oldum olası sevemedim. Tansiyonum düşer, şıpır şıpı terlerim, alt tarafı senede 1 hafta tatile çıkıyosun onda da her aktiviteyi yapayım diye daha da pert geliyosun eve vs vs vs . Neyse... Sıvı alımını artırıcaz, bol meyve, mecbur kalmadıkça çıkmicaz, sık sık ılık duş. Sen istiyor duj gibi oldu buGeçicek inş.hayırlısıyla ya
oh maşallahhhhh bundan sonrası yokus asagı vallaaa sağlıkla zamanında gelsin minişler
:) Benim de gördüğüm o yönde ,aklıma takılmıyo desem yalanTecrübeli anneler sonraki ultrasonlarda görüntü değişir diyorlar bakalım.Merakla cuma gününü bekliyorum ,şeker yüklemesi de yapılacak...
Doktoruma sorduğumda organik boya kullanabilirsin demişti ,ben de gratisten Naturtint diye bi organik boya aldım onla boyadım,beyazları da çok iyi kapattı...1-2 sefer daha boyarım doğuma kadar.
Benimki baş aşağı duruyordu zaten buna ne diyosun :):):)
Yüz dolar yüz
Deniz kenarında olsam yine iyide karasal iklimde hiç çekilmiyo zaten iç anadolu yu sevmem Ankara'da çöl iklimi yaşıyoruz geceleri soğuk gündüzleri buharlaşma bide üstüne iyice şiştikmi ohhhhh tadından yenmez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?