Sende mi be ya :)) Kan çekiyo demek ki, bende aynı şeyi düşünüyorum seninle ilgili. Trakya kurbağası gibiyiz, her bi yana dağılmışız burda buluştuk ne güzel ne güzel
Sende mi be ya :)) Kan çekiyo demek ki, bende aynı şeyi düşünüyorum seninle ilgili. Trakya kurbağası gibiyiz, her bi yana dağılmışız burda buluştuk ne güzel ne güzel
Canım ben osmaniyedeyim bugun den hava 31 dereceydi benim elim ayagim tombul tombul oluyor bile hele tuzuda birazcik fazla kacirsam ayagim ayakkabiya sigmiyor
Kızlar kısa tatilden döndüm denize bile girmedim. Malum zehirlendim halim kalmadı.
Yol çok yordu.
3 gün için 20 saat yol gittim.
Bugün kontrole gittim bebeğim iyi.
Zehirlenmem ona zarar vermemiş çok şükür.
Ben bi kaç yüz gram kilo vermişim kusmaktan.
Tansiyonumda 8 e 4.
Çok şükür atlattık.
Merak eden arkadaşlarıma teşekkğr ederim.
aaaaaa bak sen miniğee yaaaa çoktan pozisyonunu almış. Valla benim ki makat gelişşli duruyordu hala, hatta bundan önceki randevu da o pozisyondaydı. Tembel benimki sanırım büyük hareketler yapmaktan hoşlanmıyor:)
Ama benim doktorum daha çok erken haftalar bunlar, daha yer değiştirmesi pozisyon değiştirmesi için bol bol zamanı var dedi. Seninkiler bişey dedi mi?
Evet aynen benimkide aynı şeyi söyledi geri dönebilir bile sanırım hatta. Ben ilk başta biraz heyecanlandımda bu haftalarda dönerler artık yavaş yavaş genelde dedi. Erken doğumla vs ile ilgisi yokmuş yani Allah korusun.
32.haftadan sonra falan belli oluyor olabilir asıl duruşları öyle bişey hatırlıyorum.
Kızlar kısa tatilden döndüm denize bile girmedim. Malum zehirlendim halim kalmadı.
Yol çok yordu.
Tansiyonumda 8 e 4.
Çok şükür atlattık.
Yol çok yordu.
Tansiyonumda 8 e 4.
Çok şükür atlattık.
canım dün bende yaptırdım 154 çıktı doktorum sınırın biraz üstü dedi beyaz ekmek yerine tam buğday ye dedi tatlı hamurişlerinden uzak dur dedi ara öğünlerdede süt yoğurt tüket dedi. ben hamur işi ve tatlı yemiyorum zaten tatlı yediğimde baş ağrısı ve bulantım oluyo tatlı ihtiyacımıda kuru meyvelerden karşılıyorum dedim çok güzel dedi şimdiye kadar 5 kilo almışım yani çokta panik olma doktorun ne demişse onu yap geçmiş olsun canım
geçmiş olsun cnm bnde 154 çıktı ve cuma günü 100 grmlık yüklemem var bnde 5gündür diyet uyguluyorum. ama bnm dr açlık tokluğa baktır falan demedi.. sana n için dedi onu peki
Hamilelk sekeri var demiyrm ama yokda diyemm dedi bir hafta kontrl edip konusalm vs ailede anne baba da oldugunu soylynce ve 25 haftada 12 kilo alinca heralde
Sag tarafımda, gogsumun hemen 2 parmak altında o ağrıyı taaaa 15 gundur çekiyorum ben.
İnan bana gaz sancısı.
Yediklerine dikkat et.
Safra da olabılır ama buyuk ihtimal gaz sancısı dedi doktorum.
Az az sık sık ye.
Cok çiğne.
Yemek yerken konusma fakan fılan
sağolasın önerilerin için. benimki gaz sancısı değil gibiydi sağ kasığımdaydı ağrı.. bir gün boyunca da geçmedi. neyse ki şimdi öyle bir sorunum kalmadı şükür. sana da geçmiş olsun..
Ben kullanıyorum canım, magnezyum oluyor kendileri. Suda eriyor toz şeklinde. Kasık ve diğer tüm ağrılarım için çok iyi geliyor.
İçmediğim zamanlarda kasık ve rahmimde çok ağrım oluyor oturup kalkmamı engelleyecek kadar hemde. Doktoruna sor ben şiddetle tavsiye ederim.
Canım ya aynı kasık ve rahim ağrılarından bende de oluyor. Dün doktoruma bahsettiğimde o ağrılar aslında rahim kasılmaları dedi ve bana da magnesyum diasporal verdi. Kasılma sözcüğünü duyunca aldı beni bir panik. Kasılmalar için daha çok erken değil mi? Sana doktorun birşey dedi mi?
aaaaaa bak sen miniğee yaaaa çoktan pozisyonunu almış. Valla benim ki makat gelişşli duruyordu hala, hatta bundan önceki randevu da o pozisyondaydı. Tembel benimki sanırım büyük hareketler yapmaktan hoşlanmıyor:)
Ama benim doktorum daha çok erken haftalar bunlar, daha yer değiştirmesi pozisyon değiştirmesi için bol bol zamanı var dedi. Seninkiler bişey dedi mi?
kızlar benim sıpada 22. haftadan beli kafası aşağıda duruyor sizinde rahminize baskı uyguluyormu peki benimki baya ağrı yapıyor.dr'da önemli değil daha çok pozisyon değiştirir dedi ama insanın yinede aklı takılıyor.
Kızlar günaydınnnnn
ben bugün çok şiştim.... sabahleyin alyansımı zor bela çıkardım... parmaklarım dolma gibi.............. dudaklarım silikonlu..
burnumda şişti.. gerçi burnum daha önce şişmeye başlamıştıı
ama parmaklarım çok gergin, rahatsızlık veriyor.....
Kızlar günaydınnnnn
ben bugün çok şiştim.... sabahleyin alyansımı zor bela çıkardım... parmaklarım dolma gibi.............. dudaklarım silikonlu..
burnumda şişti.. gerçi burnum daha önce şişmeye başlamıştıı
ama parmaklarım çok gergin, rahatsızlık veriyor.....
kesinlikle dogru diyosun ama bu karatay ortaya attı ya şeker yüklemesi bebeğe zararlı ölüme kadar varıyo sonucu diye ee insanlarda tabi yaptırma diyince aklına kurt düşüyo ister istemez