2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
ay demek ondan kanım kaynamış sanaaaaa:) yarı trakyalı yarı göçmen seniiiiii meğersem ne çok kişiymişiz trakyalı burada :))))))

Sende mi be ya :)) Kan çekiyo demek ki, bende aynı şeyi düşünüyorum seninle ilgili. Trakya kurbağası gibiyiz, her bi yana dağılmışız burda buluştuk ne güzel ne güzel

Hahahaha yüz dolar
İç Anadolu daha zor tabii, karasal iklim. Daha elimiz, ağzımız şişecek nihohoha felaket habercisi gibi

Canım ben osmaniyedeyim bugun den hava 31 dereceydi benim elim ayagim tombul tombul oluyor bile hele tuzuda birazcik fazla kacirsam ayagim ayakkabiya sigmiyor

Kızlar kısa tatilden döndüm denize bile girmedim. Malum zehirlendim halim kalmadı.
Yol çok yordu.
3 gün için 20 saat yol gittim.
Bugün kontrole gittim bebeğim iyi.
Zehirlenmem ona zarar vermemiş çok şükür.
Ben bi kaç yüz gram kilo vermişim kusmaktan.
Tansiyonumda 8 e 4.
Çok şükür atlattık.
Merak eden arkadaşlarıma teşekkğr ederim.

Evet aynen benimkide aynı şeyi söyledi geri dönebilir bile sanırım hatta. Ben ilk başta biraz heyecanlandımda bu haftalarda dönerler artık yavaş yavaş genelde dedi. Erken doğumla vs ile ilgisi yokmuş yani Allah korusun.
32.haftadan sonra falan belli oluyor olabilir asıl duruşları öyle bişey hatırlıyorum.

Canım hoşgeldin. Sağ salim dönmene çok sevindim Ankara'da dinlenirsin artık.

Geçmiş olsun :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tsk ederim canim 52 ile hamile kalip 64 oldum bebis bir hafta onde gidyr 25+2 de 798 gr dedi iyi heralde kilosu felan ama ben ne yapicm bakalim

geçmiş olsun cnm bnde 154 çıktı ve cuma günü 100 grmlık yüklemem var bnde 5gündür diyet uyguluyorum. ama bnm dr açlık tokluğa baktır falan demedi.. sana n için dedi onu peki
Hamilelk sekeri var demiyrm ama yokda diyemm dedi bir hafta kontrl edip konusalm vs ailede anne baba da oldugunu soylynce ve 25 haftada 12 kilo alinca heralde

sağolasın önerilerin için. benimki gaz sancısı değil gibiydi sağ kasığımdaydı ağrı.. bir gün boyunca da geçmedi. neyse ki şimdi öyle bir sorunum kalmadı şükür. sana da geçmiş olsun..

Canım ya aynı kasık ve rahim ağrılarından bende de oluyor. Dün doktoruma bahsettiğimde o ağrılar aslında rahim kasılmaları dedi ve bana da magnesyum diasporal verdi. Kasılma sözcüğünü duyunca aldı beni bir panik. Kasılmalar için daha çok erken değil mi? Sana doktorun birşey dedi mi?

Daha erken deglmi dogum pozisyonunu almak icin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar benim sıpada 22. haftadan beli kafası aşağıda duruyor sizinde rahminize baskı uyguluyormu peki benimki baya ağrı yapıyor.dr'da önemli değil daha çok pozisyon değiştirir dedi ama insanın yinede aklı takılıyor.

Kızlar günaydınnnnn
ben bugün çok şiştim.... sabahleyin alyansımı zor bela çıkardım... parmaklarım dolma gibi.............. dudaklarım silikonlu..
burnumda şişti.. gerçi burnum daha önce şişmeye başlamıştıı
ama parmaklarım çok gergin, rahatsızlık veriyor.....

Canım benımde ellerim ayaklarım çok fena. Havalar ısınıyo ondan sanırım.
Doktorum normal ama tuzukes dedi.

Son düzenleme:
kesinlikle dogru diyosun ama bu karatay ortaya attı ya şeker yüklemesi bebeğe zararlı ölüme kadar varıyo sonucu diye ee insanlarda tabi yaptırma diyince aklına kurt düşüyo ister istemez

ya şimdi aklıma geldi karatay yaptırmayın diyo iyi söylüyor ama ne yapmamız gerekiyormuş.nerden anlıcakmışız şeker varmı yokmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…