Yaptırdım yaptırdım. Çok korkuyodum kilo alıyorum bide çok iştahlıyım diye ama 111 çıktı canım 50 gr.
evet canım doğru oğlumun göbek bağında kan akışı yavaştı düzelmiş bir sorun yok şimdi. 9 hazirandan sonra gene gidicem bakalım ne olacak biraz kilo alsın bıktım ya.
Dün bi tanesi ziyaretime geldi. Daha yaşında değil bebişi yedim bitirdim sevmekten ama muhabbet o kadar uzadı ki bebek konusunda. Kafam sevildi kibar tabirle. Bişey de diyemedim evime gelmiş. Yok doğunca topuk kanı alacaklar, sağlık ocağında da alacaklar, şu ayda şu aşı olacak kartını almayı unutma. Ulan dedim daha 6 aylığım dur bi kucağıma alayım hatta ondan önce bi hastane çıkışı, banyo seti falan alayım izin ver
İyi niyetli olanlar da var aralarında ama istemiyorum arkadaş, sorarsam söylersin öff. Hele bi tanesi 4 yıldır bebek istediğimi bile bile 2 çocuğunun da gözüme sokaa sokaa yaptı herşeyini. Sürekli anlatıyo, gösteriyo falan hey güzel Rabbim sen bilirsin dedim. Ne diyim...
evet canım doğru oğlumun göbek bağında kan akışı yavaştı düzelmiş bir sorun yok şimdi. 9 hazirandan sonra gene gidicem bakalım ne olacak biraz kilo alsın bıktım ya.
Ooo düzelmişse sen bundan sonra gör oğluşunu, hızla kilo almaya başlayacak Allah'ın izniyle. Sende yediklerine dikkat ediyosundur elbette.
9 haziranda güzel haberlerle geleceksin inş eminim :)
Gül Hanım'ın dikkati olmasaydı şimdiye çoktan kaybetmiştik. 16. Haftalarda çok sancım olmaya başlamıştı. Sancı yer değiştirmekle birlikte bazen dinlenince bile geçmiyordu. Doktorumda bir bakalım rahimde açılma var mı dedi. Ultrasonda küçük v şeklinde bir çentik gözüktü. Gebelik kesesinin hemen altında. Tehlike yok ama istemediğimiz bir şey. Her hafta kontrol edelim dedi. Düzenli olarak gittiğimde 20+5 günlükken bir gördükkü rahimde açılma öyle olmuşki ben öksürünce kese aşağı doğru iniyordu. Neredeyse doğum başlıyor ve bebeği kaybediyorduk yani. Hemen ameliyata aldı. Rahime içerden dikiş atıldı. Şimdi evde dinlenerek ve bebişe örgüler örerek riske atmamaya çalışıyorum. Bu arada bu anlattığım hamilelik sürecinde yaşadıklarımdan sadece bir tanesi.
Eşim diyorki eğer kadınlar benim gibi olsaymış dünya nüfusu kururmuş.
Bu durumu forumdaki arkadaşlar sancıları dikkate alsınlar diye anlattım aslında.
Zeynep senin tehliken ne idi?
takmaaaaaaaaaaaaaaaa sen kendine ve bebeğine bak. Gerisi boşşşş :))))
Alır annesi alır, sıkma canını. BU kadar geriliyoruz stres oluyoruz ama sonu hepimiz için çok güzel bitecek göreceksiniz bak
Yeter ki biz morallerimizi yüksek tutalım
canım özür dilerim bilgileri yanlış verdim 24 hafta 2 günlükken gitmişim 642 gr
valla şuan 2-3 top dondurma yiyorum inan içinde 100 gr den fazla şeker vardır. hepimiz çok çok fazla alıyoruz belkide haberimiz yok.
Selam herkese kizlar. cuma gecesi 1 de sag tarafimda dayanilmaz bir aciyla agri karisimi biseyle uyandim. sagimdan solum donemedim sabaha gecer diyerek uyumaya zorladim kendimi yari uyur yari uyanik sabahi ettim. geceki kadar olmasa da sabah da devam etti agrilarim. ben kucuk bi ilcede yasiyorum. dr bakimindan fakir bi yer.acile gittik acaba idrar yolu enfksiyonundan mi boyle oldum diyerek tahlil istedi acildeki dr. yaptirdik.idrar temiz ama kanda wbc adli deger biraz yuksek cikti. uyduruk bi ilac yazip yolladi beni.ben de guvenemedigimden doktorumu aradim. bu arada baska bir ile gidip geliyoruz dr icin. durum anlattim.o da bu apandisit olabilir dedi.haydii aldi beni bir telas. ee edim oyleyse ne olacak.bunun ilacla bi tedavisi yok apandisit ise ameliyat olacaksin dedi. neler yasadigimi anlatamam kizlar size. kendim icin gr korku duymadim ama bebegimicin cok korktum gerci bi sikinti olmuyormus ameliyat olunabiliyormus ama genel anestezi sonucu bazen bebeklerde sikinti olusabiliyormus. cok cok cok korktum. hemen toparlandik cumartesi oldugu icin kendi gittgm hastanede genel cerrahi calismiyormus universite hastanesine gittik. yolda dualar etim Allahim ne olur aksam bu yollardan bebegim karnimda doneyim diye. ameliyat olacagim sandim hemen:-[ neyse orada da acile durumu anlattim muayene ettiler suranda agri var mi buranda agri var.mi diye tahliller yenilendi. Onlem amacli serum takildi agrin artarsa duruma bakacagiz dediler sukur agrim artmadi. bur bucuk saat gozlem altinda tutulduktan sonra eve yolladilar. ne kadar rahatladim anlatamam size. oyle korkmustum ki. geldim hic kalkmadan yattim baya gecmisti. gece boyu da rahatca uyudum sabaha cok hafif bi agri kalmis. sukur baya iyiyim. cumartesi olan dr randevumu carsambaya cektim bebegimi gormek icin sabirsizlaniyorum. cok korktum kizlar yaa.insallah hersey yolundadir. neyin nesiydi bu agri hic anlamadim var.mi basina bole bisey gelen¿
geçen hafta cuma günü 24 haftalıktı ve 420 gr idi. az dimi hemde çok az.
Benim bebişimin o 3 boyutlu mu ne öyle bakıldığında burnuşu sanki biraz şiş gibi çıkıyoyerim onun burnunu burnu hiç kalmaz ama sizdede öyle olan varmı yoksa benim bitanem birazcık patlıcan burunlumu ya
Meraba kızlar 5.5 aylik hamileym sacimi boyamak istiyorm yarisi siyah yarisi kahverengi oldu hic hamileyken sacini boyatan warmi hangi markanin boyasini almam lazım yorumlarınızı bekliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kesinlikle dogru diyosun ama bu karatay ortaya attı ya şeker yüklemesi bebeğe zararlı ölüme kadar varıyo sonucu diye ee insanlarda tabi yaptırma diyince aklına kurt düşüyo ister istemez
Bu arada sağarak beslemek kadar zor bir şey yok iki kızımıda sağarak büyüttüm gerçekten çok zor.Belki işinize yarar Medela kullandım ben.
Tatlim sana bir tavsiye arastirdm cunku yemekten snra sol tarafina yat ve hep sola yat sag taraf rahmi besleyen damar varms ben hep oyle yapyrm sola yatyrm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
istanbul da yaşıyorum anadolu yakasında ,sıcak olurmuki acaba
15eylülde nasipse doğucak beebeğim,artık duruma göre hareket edicem ,giydiremezsemde içimde kalıcak cicileri
bugun başıma geleni anlatim size,
iş yerınde kan aldıran bi beye kan şekeri sayımı yapılıcakmış tokluk neyse beklıyor yanımda , bana demesinmi kesin sende gebelik şekeri çıkar ,iyi de niye nerden bılıyorsun doktormusun yoksa muhasebecimi onu bilim önce dedım içimden , illa kilo aldım diye şeker çıkıcak anlamınamı geliyor, ayda yılda bir görüyorum belki,ne yediğimi içtiğimi bilmez yorum yapıyor ,hadi deneyimli anneleri anlıyorumda ,bu işle hiç alakası olmayan erkekler niye yorum yaparki
Aman manyak istw ne kafana takiyorsun es gec gitsun bu arada ayni gun doguruyoruz bende 15 eylul sezeryan oldugu icin kesin söyluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?