2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
evet canım doğru oğlumun göbek bağında kan akışı yavaştı düzelmiş bir sorun yok şimdi. 9 hazirandan sonra gene gidicem bakalım ne olacak biraz kilo alsın bıktım ya.

Ooo düzelmişse sen bundan sonra gör oğluşunu, hızla kilo almaya başlayacak Allah'ın izniyle. Sende yediklerine dikkat ediyosundur elbette.
9 haziranda güzel haberlerle geleceksin inş eminim :)

takmaaaaaaaaaaaaaaaa sen kendine ve bebeğine bak. Gerisi boşşşş :))))

evet canım doğru oğlumun göbek bağında kan akışı yavaştı düzelmiş bir sorun yok şimdi. 9 hazirandan sonra gene gidicem bakalım ne olacak biraz kilo alsın bıktım ya.

Alır annesi alır, sıkma canını. BU kadar geriliyoruz stres oluyoruz ama sonu hepimiz için çok güzel bitecek göreceksiniz bak

Yeter ki biz morallerimizi yüksek tutalım

Ooo düzelmişse sen bundan sonra gör oğluşunu, hızla kilo almaya başlayacak Allah'ın izniyle. Sende yediklerine dikkat ediyosundur elbette.
9 haziranda güzel haberlerle geleceksin inş eminim :)

canım özür dilerim bilgileri yanlış verdim 24 hafta 2 günlükken gitmişim 642 gr

Benim yorgun iş dendi.şimdi iyim 1gün hastanede yattım Acıbadem'de Gül hanım ertesi gün erkek demişti.çok sevinmiştim bu olaydan sonra...Allah yardımcın olsun iyi doktora denk gelmişin.gül hanım çok iyidir çok severim :) terk olarak dışarı çıkma :) sevgiler

valla şuan 2-3 top dondurma yiyorum inan içinde 100 gr den fazla şeker vardır. hepimiz çok çok fazla alıyoruz belkide haberimiz yok.

kesinlikle dogru diyosun ama bu karatay ortaya attı ya şeker yüklemesi bebeğe zararlı ölüme kadar varıyo sonucu diye ee insanlarda tabi yaptırma diyince aklına kurt düşüyo ister istemez

Sag tarafımda, gogsumun hemen 2 parmak altında o ağrıyı taaaa 15 gundur çekiyorum ben.
İnan bana gaz sancısı.
Yediklerine dikkat et.
Safra da olabılır ama buyuk ihtimal gaz sancısı dedi doktorum.
Az az sık sık ye.
Cok çiğne.
Yemek yerken konusma fakan fılan

geçen hafta cuma günü 24 haftalıktı ve 420 gr idi. az dimi hemde çok az.

Tatlim sana bir tavsiye arastirdm cunku yemekten snra sol tarafina yat ve hep sola yat sag taraf rahmi besleyen damar varms ben hep oyle yapyrm sola yatyrm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım özür dilerim bilgileri yanlış verdim 24 hafta 2 günlükken gitmişim 642 gr

e hayatım zayf değil kiii o haftalar için verilen aralıklar içinde. 400 nere 600 nere.

Ama gerçekten gör bak, doğuma kadar limitlerini zorlayıp nasıl tombul yanak bir bebiş olarak doğacak

:) Benim de gördüğüm o yönde ,aklıma takılmıyo desem yalan Tecrübeli anneler sonraki ultrasonlarda görüntü değişir diyorlar bakalım.Merakla cuma gününü bekliyorum ,şeker yüklemesi de yapılacak...

Doktoruma sorduğumda organik boya kullanabilirsin demişti ,ben de gratisten Naturtint diye bi organik boya aldım onla boyadım,beyazları da çok iyi kapattı...1-2 sefer daha boyarım doğuma kadar.

kesinlikle dogru diyosun ama bu karatay ortaya attı ya şeker yüklemesi bebeğe zararlı ölüme kadar varıyo sonucu diye ee insanlarda tabi yaptırma diyince aklına kurt düşüyo ister istemez

Evet sende haklısın ama bide şöyle düşünelim. yaptırmadık diyelim ya gebelik şekerimiz varsa. bunu öğrenmenin zaten başka yolu yok. o zaman ne olacak.

Tatlim sana bir tavsiye arastirdm cunku yemekten snra sol tarafina yat ve hep sola yat sag taraf rahmi besleyen damar varms ben hep oyle yapyrm sola yatyrm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

24 haftalı 642 gr hayatım yanlış yazmışım. bide daha öncede söylemiştin ama sağıma yatıyom hep ya.

Aman manyak istw ne kafana takiyorsun es gec gitsun bu arada ayni gun doguruyoruz bende 15 eylul sezeryan oldugu icin kesin söyluyorum

Aman manyak istw ne kafana takiyorsun es gec gitsun bu arada ayni gun doguruyoruz bende 15 eylul sezeryan oldugu icin kesin söyluyorum

Es geçtim :) ağzı olan konuşuyor ona deli oluyorum
15eylül benim doğum günüm :) benım oğluş inşallah bu tarıhte gelir
2.bebekmi senin oyuzdenmi kesin yoksa tercihin sezeryandan yanamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…