2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Tsk ederim canim 52 ile hamile kalip 64 oldum bebis bir hafta onde gidyr 25+2 de 798 gr dedi iyi heralde kilosu felan ama ben ne yapicm bakalim

maşallah canım bebişin sağlıklı olsunda kilo daha sonra gidiyo ben ilk hamileliğimde 48 ile başladım 65 kilo ile doğuma gittim sezeryan olduğum için çok çabuk kilolarımı atamadım ama geçen yaz diyet yürüyüş falan 51 kiloya düştüm yani dert etme bi şekilde kilolar gidiyo önemli olan sağlığımız bebeğimizin ve bizim iyi olması gerisi boş kendine iyi bak canım

hmmm keşke 750 gr olsa

canım hiç kafana takma benim kayınvalide 1400 gr doğurmuş eşimi 5 gün sancı çekmiş kilosu düşük olunca tabi doğmamış çok zor olmuş şimdi 130 kilo hiç kafana takma sağlıklı olsunda gerisi mühim değil banada aman kızım ekşi çok yeme çocuk gelişmiyo diye ilk hamileliğimde ekşiyi kısıtlattılar halbuki alakası yok kayınvalidemin hiç aşermesi olmamış homini gırtlak ne bulduysa yemiş tabiki çok yemekte bebeği geliştirmez mide baskılar çocuğa yer kalmaz herneyse beni kısıtladılar şükürler olsun oğluşum 3220 gr doğdu tek sağlığı sıhhati yerinde olsun kendine ve bebişinie iyi bak canım

ayy ne güzel moral verdin bana :) çok saol tatlım..

ama doktor biraz geri dior ya bende anlamadım ya.

Canm benim oglusumda 23hafta 3gunluktu gittigmde 640gr dedi doktrm ve gayet iyi dedi senin doktr kac kilo olmasini istyr sen bozma moralini saglikliysa kilosunu sorun etme tatlim alir kilo oglusun daha kac haftasi var ve bebekler sekizinci ayda en fazla kilo aldklari ay sen takilma yemene dikkat et

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar gunaydın,
Şu anda şeker yüklememi yaptırıyorum 75'lik.
Enerji içeceği gibi bi kutu verdiler, glikosol ismi. Onu içtim ilk 1.saatimin dolmasını bekliyorum, 3 saat sürecekmiş.
Ööğğğyyykkk içim kalktı ama iyiyim daş gibiyim, öperim hepinizi...

Son düzenleme:
bende okurken cok sasırdım 400 gr olmasına
ımkanı yok yazacaktım
gayet ıyı kılosu max.750 gr oluyorlar zaten

kılosunda hıc bısey yok
canının bos yere sıkma guzelım

hmmm keşke 750 gr olsa

Biz anneler yokmu cok fenayzbende oyle diyrm keske 700olsaydi diye doktrm bana guluyr ama bebegin cok iri olmasida iyi degl dyrlar orta halde dogsn bebislermz ben dort bucuk kilo dogmusum esim uc yedi yuz bakalim bizim oglan ne kadr dogacak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok canım doğum kasılması değildir o korkma. Çok Endişe ediyosan rahmine baktır açık mı, kapalı mı diye ? Doktorum bana, normaldir dedi. Rahim ve bebek büyüyo neticede, hiç bişey hissetmeyen de var, bizim gibi daha duyarlılar da... Magnezyumları aldığımdan beri iyiyim. Düzenli iç canım onları...

Canım çok geçmiş olsun, Allah göstermesin bi daha. İnsan ne kadar korkuyo bilirim... Şimdi iyisin çok şükür. Tatilin de zehir olmuş, neyse önemli olan bebişinin iyi olması. Dikkat et kendine...

Kızlar bu arada, son 24 saattir sadece 1 kez hissettim bebeğimi. Tekmeyi bırak döndüğünü bile hissetmiyorum. 1-2 hafta öncesine kadar düzenli bi biçimde hissederdim. Böyle bişi yaşayan var mı aranızda ?

maşallah canım ya iyi doğmuş sağlıklı sıhhatli olsun başı o ama işte benim anne tarafım böyle şeylere çok takılmaz kaç kilo oldu diye sormaz bile ama kv tarafı takıyo. görümcemde biraz iştahlıdır 3680 doğdu çocuğu övünüp duruyo.

işte bende geçen cuma gitmiştim şim bir 800 gr olması gerek herhalde olmuşmudur bilmem.

ben yaptırmadım hala ya. içime dert oldu.

Canım benimkide baş aşağı dönmüş ama baskı ağrı falan hissetmiyorum pek daha..

hamilelikte stresle baş etmenin 10 yolu?

bu soru hakkında bir fikri olan varmı. 1 yolunu bile bulamadım sinirden kuduruyorum şuan. yatışmam lazım.

günaydın arkadaşlar..
ben bugun kotuyum
soğuk soğuk terlıorum
tansıyonummu cıkıo kı sız bole oluomusunuz
sabah serwıs beklerken başladı
bayılcak gıbı oluourm

Canım o soğuk soğuk terleme iyi diil. Tansiyonun düşüyoda olabilir. Gir bi eczaneye baktır hemen.

Aaa bugün müydü senin.. Bişeycik çıkmicak inşallah. Haber ver hemen..

Kızlar bu arada, son 24 saattir sadece 1 kez hissettim bebeğimi. Tekmeyi bırak döndüğünü bile hissetmiyorum. 1-2 hafta öncesine kadar düzenli bi biçimde hissederdim. Böyle bişi yaşayan var mı aranızda ?

Ben varıııımmmm
Birkaç gün hissetmedim pek bişey sonra düzeldi ama şimdi olsa yine hafif korkarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…