Tsk ederim canim 52 ile hamile kalip 64 oldum bebis bir hafta onde gidyr 25+2 de 798 gr dedi iyi heralde kilosu felan ama ben ne yapicm bakalim
hmmm keşke 750 gr olsa
maşallah canım bebişin sağlıklı olsunda kilo daha sonra gidiyo ben ilk hamileliğimde 48 ile başladım 65 kilo ile doğuma gittim sezeryan olduğum için çok çabuk kilolarımı atamadım ama geçen yaz diyet yürüyüş falan 51 kiloya düştüm yani dert etme bi şekilde kilolar gidiyo önemli olan sağlığımız bebeğimizin ve bizim iyi olması gerisi boş kendine iyi bak canım
ayy ne güzel moral verdin bana :) çok saol tatlım..
ama doktor biraz geri dior ya bende anlamadım ya.
bende okurken cok sasırdım 400 gr olmasına
ımkanı yok yazacaktım
gayet ıyı kılosu max.750 gr oluyorlar zaten
kılosunda hıc bısey yok
canının bos yere sıkma guzelım
hmmm keşke 750 gr olsa
Canım ya aynı kasık ve rahim ağrılarından bende de oluyor. Dün doktoruma bahsettiğimde o ağrılar aslında rahim kasılmaları dedi ve bana da magnesyum diasporal verdi. Kasılma sözcüğünü duyunca aldı beni bir panik. Kasılmalar için daha çok erken değil mi? Sana doktorun birşey dedi mi?
Canım neler dedi doktorun. Ne alemde bebiş
Canım bi restorana gıttık aç değildim bi çatal salatadan aldım. Gerisini eşim yedi.
Sabaha kadar kus kus.
Hastaneler serumlar.
Çok şükür atlattım.
Eşim hala atlatamadı.
Allahtan daha fazla yememişim.
Dünde kendi doktoruma gittim yolunda hersey.
Yalnız su kaybettim o yüzden bol su.
Kilom düşük çıktıda.
Bebişim iyi çok şükür.
Ama sana anlatamam paniğimi.
Yatarken bile aklım bebeğimdeydi.
Kendimi hiç düşünmedim.
Allah kimseye yaşatmasın.
canım hiç kafana takma benim kayınvalide 1400 gr doğurmuş eşimi 5 gün sancı çekmiş kilosu düşük olunca tabi doğmamış çok zor olmuş şimdi 130 kilo hiç kafana takma sağlıklı olsunda gerisi mühim değil banada aman kızım ekşi çok yeme çocuk gelişmiyo diye ilk hamileliğimde ekşiyi kısıtlattılar halbuki alakası yok kayınvalidemin hiç aşermesi olmamış homini gırtlak ne bulduysa yemiş tabiki çok yemekte bebeği geliştirmez mide baskılar çocuğa yer kalmaz herneyse beni kısıtladılar şükürler olsun oğluşum 3220 gr doğdu tek sağlığı sıhhati yerinde olsun kendine ve bebişinie iyi bak canım
Canm benim oglusumda 23hafta 3gunluktu gittigmde 640gr dedi doktrm ve gayet iyi dedi senin doktr kac kilo olmasini istyr sen bozma moralini saglikliysa kilosunu sorun etme tatlim alir kilo oglusun daha kac haftasi var ve bebekler sekizinci ayda en fazla kilo aldklari ay sen takilma yemene dikkat et
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canımmm çok saol.
Evde dinleniyorum bende dediğin gibi. Zaten yol çok yordu(
Kızlar gunaydın,
Şu anda şeker yüklememi yaptırıyorum 75'lik.
Enerji içeceği gibi bi kutu verdiler, glikosol ismi. Onu içtim ilk 1.saatimin dolmasını bekliyorum, 3 saat sürecekmiş.
Ööğğğyyykkk içim kalktı ama iyiyim daş gibiyim, öperim hepinizi...
kızlar benim sıpada 22. haftadan beli kafası aşağıda duruyor sizinde rahminize baskı uyguluyormu peki benimki baya ağrı yapıyor.dr'da önemli değil daha çok pozisyon değiştirir dedi ama insanın yinede aklı takılıyor.
günaydın arkadaşlar..
ben bugun kotuyum
soğuk soğuk terlıorum
tansıyonummu cıkıo kı sız bole oluomusunuz
sabah serwıs beklerken başladı
bayılcak gıbı oluourm
işte bende geçen cuma gitmiştim şim bir 800 gr olması gerek herhalde olmuşmudur bilmem.
Kızlar gunaydın,
Şu anda şeker yüklememi yaptırıyorum 75'lik.
Enerji içeceği gibi bi kutu verdiler, glikosol ismi. Onu içtim ilk 1.saatimin dolmasını bekliyorum, 3 saat sürecekmiş.
Ööğğğyyykkk içim kalktı ama iyiyim daş gibiyim, öperim hepinizi...
Kızlar bu arada, son 24 saattir sadece 1 kez hissettim bebeğimi. Tekmeyi bırak döndüğünü bile hissetmiyorum. 1-2 hafta öncesine kadar düzenli bi biçimde hissederdim. Böyle bişi yaşayan var mı aranızda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?