Kızlar bu arada, son 24 saattir sadece 1 kez hissettim bebeğimi. Tekmeyi bırak döndüğünü bile hissetmiyorum. 1-2 hafta öncesine kadar düzenli bi biçimde hissederdim. Böyle bişi yaşayan var mı aranızda ?
maşallah canım ya iyi doğmuş sağlıklı sıhhatli olsun başı o ama işte benim anne tarafım böyle şeylere çok takılmaz kaç kilo oldu diye sormaz bile ama kv tarafı takıyo. görümcemde biraz iştahlıdır 3680 doğdu çocuğu övünüp duruyo.
Kızlar gunaydın,
Şu anda şeker yüklememi yaptırıyorum 75'lik.
Enerji içeceği gibi bi kutu verdiler, glikosol ismi. Onu içtim ilk 1.saatimin dolmasını bekliyorum, 3 saat sürecekmiş.
Ööğğğyyykkk içim kalktı ama iyiyim daş gibiyim, öperim hepinizi...
vall o kadar yorluyorumki anlatamam enerji felan kalmıyor bebeğe gidecek. evde yatmak istiyo canım şuan. aldığım 10 kilo yapıyo bunu heralde vücudu ağır gelirmi insana ya?
Kızlar gunaydın,
Şu anda şeker yüklememi yaptırıyorum 75'lik.
Enerji içeceği gibi bi kutu verdiler, glikosol ismi. Onu içtim ilk 1.saatimin dolmasını bekliyorum, 3 saat sürecekmiş.
Ööğğğyyykkk içim kalktı ama iyiyim daş gibiyim, öperim hepinizi...
Kızlar bu arada, son 24 saattir sadece 1 kez hissettim bebeğimi. Tekmeyi bırak döndüğünü bile hissetmiyorum. 1-2 hafta öncesine kadar düzenli bi biçimde hissederdim. Böyle bişi yaşayan var mı aranızda ?
ben yaptırmadım hala ya. içime dert oldu.
Herkese merhaba;
bebeğimin kalbinde kitle oldugunu söylemiştim daha önce salı gunu randevum vardı tekrar çapaya gittim. Konseye girdik. 4tane olmuş kitle. şuan kan akışı fln iyi olduğu için şimdilik sıkıntı yaratmıyor ama amniyosentez yaptırmamı önerdiler. Dr.uma danıştım aslında istemiyodum ama kendi drum yaptır dedi 6haziranda gidicez yaptırcam mecbur. Inşallah temiz çıkar. Dr.um şöyle diyo kalbindekiler doğumdan sonra kaybolabilir bi sıkınt yaratmayabilir. Ama kaybolmayıp ritim bozukluğu sara yada zeka geriliğine sebepte olabilir. Eğer amnio temiz çıkmazsa aldırmayı düşünüyosan bi an önce karar ver diyolar. Koca bebek oldu içimde pıtır pıtır tekmelerken ben bu kararı nasıl vericem. Daha belli değil ama eşimde doğunca daha günah o çocuğa eziyet olmicakmı diyoikimizde sersem gibiyiz. Kafamız karışık hayatımızın en zor sınavındayız ilk çocuğumuzda hiç bi sorun olmadığı için şimdi şaşkınız. Herşey allahtan ben iyi sonuç alcama inanıyorum içim ferah diğer turlusune inanmak istemiyorum bile allahım dualarımı kabul etsin inşallah bu sınavı hayırlısıyla atlatalım bebeğimize sağlıkla kavuşalım. Başka turlusunu dusunemiyorum. Dr.lara göre amnio temiz çıksada kalbindeki kitleler riskli hayatını sıkıntıya sokabilir diyolar yuzde 80 sorun olur diyolar dualardan başka sığıncak bişeyim yok yanlış kararlardan korusun rabbim.. Hepinizen dua bekliyorum.. Saolun
valla benım kızenlemesıne yatmıs karnımda
zaten hep tekmlerını aynı yerden hıssedıyorum
cok hareketlı dıyor doktor ama ben nedense hıssedmıyorum
donmuyor anca tepıklıyor benım kı
Herkese merhaba;
bebeğimin kalbinde kitle oldugunu söylemiştim daha önce salı gunu randevum vardı tekrar çapaya gittim. Konseye girdik. 4tane olmuş kitle. şuan kan akışı fln iyi olduğu için şimdilik sıkıntı yaratmıyor ama amniyosentez yaptırmamı önerdiler. Dr.uma danıştım aslında istemiyodum ama kendi drum yaptır dedi 6haziranda gidicez yaptırcam mecbur. Inşallah temiz çıkar. Dr.um şöyle diyo kalbindekiler doğumdan sonra kaybolabilir bi sıkınt yaratmayabilir. Ama kaybolmayıp ritim bozukluğu sara yada zeka geriliğine sebepte olabilir. Eğer amnio temiz çıkmazsa aldırmayı düşünüyosan bi an önce karar ver diyolar. Koca bebek oldu içimde pıtır pıtır tekmelerken ben bu kararı nasıl vericem. Daha belli değil ama eşimde doğunca daha günah o çocuğa eziyet olmicakmı diyoikimizde sersem gibiyiz. Kafamız karışık hayatımızın en zor sınavındayız ilk çocuğumuzda hiç bi sorun olmadığı için şimdi şaşkınız. Herşey allahtan ben iyi sonuç alcama inanıyorum içim ferah diğer turlusune inanmak istemiyorum bile allahım dualarımı kabul etsin inşallah bu sınavı hayırlısıyla atlatalım bebeğimize sağlıkla kavuşalım. Başka turlusunu dusunemiyorum. Dr.lara göre amnio temiz çıksada kalbindeki kitleler riskli hayatını sıkıntıya sokabilir diyolar yuzde 80 sorun olur diyolar dualardan başka sığıncak bişeyim yok yanlış kararlardan korusun rabbim.. Hepinizen dua bekliyorum.. Saolun
kızlar benim sıpada 22. haftadan beli kafası aşağıda duruyor sizinde rahminize baskı uyguluyormu peki benimki baya ağrı yapıyor.dr'da önemli değil daha çok pozisyon değiştirir dedi ama insanın yinede aklı takılıyor.
ben de aşağı yukarı aynı yerlerde hareketlerini hissediyorum. Ama çok ilgin.ç karnım büyüdükçe kasıklarda başlayan hareketler yavaş yavaş göbek deliği hizasına sonra da onun da üstüne çıkmaya başladı çok heyecan verici. Resmen bebeğimin gündne güne büyüdüğünü hissediyorum çok mutlu bir durum.
Allah saplıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Dün sabah 5:30 da kızım resmen beni uykumdan uyandırdı. Hem de 4 farklı yerden aynı anda vurarak. Artık 2 kol 2 bacak mı çalıştı, gerindi mi bilmiyorum.
canım bende oyleydım bı kac gun oncesıne kadar
tansıyon dusuyor sanırım sıcaklardan
mıde bulantısı bas donmesı
ve soguk terlemeyı yasadım
sımdı gectı cok sukur
ama bu seferde gaz sancısı ıle ugrasıyorum ıkı gundur
artık zor donemlerıne gırmeye basladık sanırım
Canım o soğuk soğuk terleme iyi diil. Tansiyonun düşüyoda olabilir. Gir bi eczaneye baktır hemen.
Herkese merhaba;
Evet aynen benimkide aynı şeyi söyledi geri dönebilir bile sanırım hatta. Ben ilk başta biraz heyecanlandımda bu haftalarda dönerler artık yavaş yavaş genelde dedi. Erken doğumla vs ile ilgisi yokmuş yaniAllah korusun.
32.haftadan sonra falan belli oluyor olabilir asıl duruşları öyle bişey hatırlıyorum.
Tatlim kiloyu kafana takma saglikli olsn yeter kiloda alir sen merak etme
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay ne guzel annesı
benım kızım yapmıyor hıc oyle seyler
ufak ufak tepıklıyor
masallah dıyorum
Herkese merhaba;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?