2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kızlar bu arada, son 24 saattir sadece 1 kez hissettim bebeğimi. Tekmeyi bırak döndüğünü bile hissetmiyorum. 1-2 hafta öncesine kadar düzenli bi biçimde hissederdim. Böyle bişi yaşayan var mı aranızda ?

Tatlim doktoru bir ara istersen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya kime ne çocuk bizim diil mi benden başka kimseyi ilgilendirmez valla onunla yada benimle ilgili bişey. Tabi bide babasını

HADI hayırlısı
bakalım 3 saat sonunda ne halde olucan:26:

vall o kadar yorluyorumki anlatamam enerji felan kalmıyor bebeğe gidecek. evde yatmak istiyo canım şuan. aldığım 10 kilo yapıyo bunu heralde vücudu ağır gelirmi insana ya?

canım hem kılo var hem sıcaklar var
hemde hamıleyız
vucudun farklı bır rıtmı var artık
normal bu sekılde hıssetmen
hepımız oyleyız kı

artık tıpık hamıleyız karnı buyuk egılıp kalkamayan tıpler olduk bı sure daha boyle gıdecek kuzum
dert yok
keyfını surmek var
yat dınlen

hamılelık donemı kadının kralıcelıgını ılan ettıgı donemdır
naz da nıyazda keyıf yapmada yatmada dınlemede sınır yok

İyi haberlerini bekliyoruz canım :)

Kızlar bu arada, son 24 saattir sadece 1 kez hissettim bebeğimi. Tekmeyi bırak döndüğünü bile hissetmiyorum. 1-2 hafta öncesine kadar düzenli bi biçimde hissederdim. Böyle bişi yaşayan var mı aranızda ?

tabııkıde var
her zaman hıssetmıyorum bende
normal bunlar ama doktorum demıstı

hatta benımkının bı duzenı bıle yok
ıkı uc gundur rahatsızdım hıssetmedım hıc
saglık ocagına gıttım
kalbının dınledı normal sıkıntı yok telaslanma dedı

sende evham yapma normaldır
uyuyordur
yorulmustur
yavas hareket edıyordur

ben yaptırmadım hala ya. içime dert oldu.

bende yaptırmadım daha
zamanımız var yaptırmak ıcın dıye bılıyorum
gecıkmedık yanı

ısın kotusu gecen gun babam gızlı seker testı yaptırdı babamda seker cıktı
anne tarafımdada seker rahatsızlıgı var

acaba bendede cıkar mı
bıde tatlıya duskunumdur yanı:18:

Herkese merhaba;
bebeğimin kalbinde kitle oldugunu söylemiştim daha önce salı gunu randevum vardı tekrar çapaya gittim. Konseye girdik. 4tane olmuş kitle. şuan kan akışı fln iyi olduğu için şimdilik sıkıntı yaratmıyor ama amniyosentez yaptırmamı önerdiler. Dr.uma danıştım aslında istemiyodum ama kendi drum yaptır dedi 6haziranda gidicez yaptırcam mecbur. Inşallah temiz çıkar. Dr.um şöyle diyo kalbindekiler doğumdan sonra kaybolabilir bi sıkınt yaratmayabilir. Ama kaybolmayıp ritim bozukluğu sara yada zeka geriliğine sebepte olabilir. Eğer amnio temiz çıkmazsa aldırmayı düşünüyosan bi an önce karar ver diyolar. Koca bebek oldu içimde pıtır pıtır tekmelerken ben bu kararı nasıl vericem. Daha belli değil ama eşimde doğunca daha günah o çocuğa eziyet olmicakmı diyo ikimizde sersem gibiyiz. Kafamız karışık hayatımızın en zor sınavındayız ilk çocuğumuzda hiç bi sorun olmadığı için şimdi şaşkınız. Herşey allahtan ben iyi sonuç alcama inanıyorum içim ferah diğer turlusune inanmak istemiyorum bile allahım dualarımı kabul etsin inşallah bu sınavı hayırlısıyla atlatalım bebeğimize sağlıkla kavuşalım. Başka turlusunu dusunemiyorum. Dr.lara göre amnio temiz çıksada kalbindeki kitleler riskli hayatını sıkıntıya sokabilir diyolar yuzde 80 sorun olur diyolar dualardan başka sığıncak bişeyim yok yanlış kararlardan korusun rabbim.. Hepinizen dua bekliyorum.. Saolun

Allah yardımcınız olsun canım, kötüsünü düşünme inşallah bebişin sağlıklı bir şekilde doğacak

valla benım kızenlemesıne yatmıs karnımda
zaten hep tekmlerını aynı yerden hıssedıyorum
cok hareketlı dıyor doktor ama ben nedense hıssedmıyorum
donmuyor anca tepıklıyor benım kı

ben de aşağı yukarı aynı yerlerde hareketlerini hissediyorum. Ama çok ilgin.ç karnım büyüdükçe kasıklarda başlayan hareketler yavaş yavaş göbek deliği hizasına sonra da onun da üstüne çıkmaya başladı çok heyecan verici. Resmen bebeğimin gündne güne büyüdüğünü hissediyorum çok mutlu bir durum.
Allah saplıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Dün sabah 5:30 da kızım resmen beni uykumdan uyandırdı. Hem de 4 farklı yerden aynı anda vurarak. Artık 2 kol 2 bacak mı çalıştı, gerindi mi bilmiyorum.

canım cok gecmıs olsun
umarım hersey yolunda gıder
ve burda guzel haberlerını sevıncını paylasırız
zor bır sınavdasın canım allah dogru kararı verdırmek nasıp etsın
herkesın fıkrı kendıne basıma gelmedıgı ıcın bısey dıyemem ama ben olsam aldırmazdım boyle seylerın sınav oldugunu dusunurum
saglıklı bı bebek dunyaya getırıp ılerde bısey olmayacagını nerden bılıyoruzkı
keske hersey saglıklı dogurmakla bıtseydı
hayatın her dakıkası rıskle dolu

allaha dua et sıgın hayırlı yazılar yazsın

emınımkı hersey guzel olacak
sabır ve sukur canım dualarım senınle

canım benim makat gelişli durmasına rağmen bikaç gündür alta doğru baskı yapıyor, özellikle de bir noktada ağrı demiyeyim resmen acı veriyor eşek sıpası

ay ne guzel annesı
benım kızım yapmıyor hıc oyle seyler
ufak ufak tepıklıyor

masallah dıyorum

ewet aynen canım bas donmesı mıde bulantısıda oluo
arastrdım bırazda soğuk terleme tansıyon dusuklugunden oluomuş
bu son 3 ayımız cok sıcaklara denk gelecek napcaz bılmıom

Allah yardımcınız olsun canım işallah senin içine doğduğu gibi temiz çıkar İyi haberlerle gelirsin işallah :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet canım, genel de baş aşağı senin bu haftalarda dönenler pek geri dönmüyolar bildiğim kadarıyla hayırlısı hepimiz için. Nasıl durmak istiyosa öyle dursun minikler :)

Tatlim kiloyu kafana takma saglikli olsn yeter kiloda alir sen merak etme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım zaten bir doğum yapim eminim forumdaki herkez kaç kilo doğdu diye soracak. çünkü benim kolay kolay takıntım olmaz sinirim çabuk geçer ama bişeye taktımmı tam tararım. işte bebeğimin kilosu gibi. sağlıklı sıhhatli oslunda.

ay ne guzel annesı
benım kızım yapmıyor hıc oyle seyler
ufak ufak tepıklıyor

masallah dıyorum

oooo 2 hafta var aramızda. İnan gelişimleri birgünden birgüne bile o kadar değişiyor ve ilerliyor ki. Ufak kıpırtılardan 4 dönmelere başlıyorlar. Görüceksin, 2 gün sonra bile bugünkünden farklı olacak

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Aldırmak yerine öldürmek kelimesini düşün ve öyle karar ver...benim eltimin çocuğu kalbi kevgir gibi doğdu..hala delikler kocaman ameliyatla kapanacak gibi değil..bir böbreği yok olmuş.. Ama şu an iki yaşında maşallahı var , cıbır cıbır.... bir ameliyat geçirdi(akciğere giden damar daraltması) ve kapanacak duruma gelince yine geçirecek... yani kolay değil ama sen bunları yaşamayacaksın belkide..
Rabbim sağlıklı karar verebilmenizi nasip eylesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…