2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
canım benmde başıma aynı şey geldi ptesi günü ikinci dozu vurulmam gerkiyordu kalmamış ellerinde şimdi aradım az var çabuk gelin dediler

Kızlar bu arada doktor bana akıntım için vagi flora verdi.
Daha evvel kullanmış olan var mı???

Kızlar biraz önce kahvaltı yaptım kahvaltım bitti kaldırdım 5 dkka sonra hepsin i geri çkardım hamileliğimde hiç kusmadm 25ci haftamdyım . Ama çok fena oldum sizce neden olbilir durduk yere

ya şimdi aklıma geldi karatay yaptırmayın diyo iyi söylüyor ama ne yapmamız gerekiyormuş.nerden anlıcakmışız şeker varmı yokmu?

yaptırmayın ve şekerden uzak durun diyo anlamaya gerek yokki ona göre şekeri tamamen çıkar hayatından.bir meyve yiyosan 1km yürü diyo

Hamilelk sekeri var demiyrm ama yokda diyemm dedi bir hafta kontrl edip konusalm vs ailede anne baba da oldugunu soylynce ve 25 haftada 12 kilo alinca heralde

hmm bnde 23.haftamdayım ve 7 kilo aldım bnm sadece değere bakarak dedi. inş. çıkmazda hamileliğimizin tadını çıkarırız :)

Kızlar biraz önce kahvaltı yaptım kahvaltım bitti kaldırdım 5 dkka sonra hepsin i geri çkardım hamileliğimde hiç kusmadm 25ci haftamdyım . Ama çok fena oldum sizce neden olbilir durduk yere

Canım bulantın devam edıyor mu ona bak. Mideni fln üşütmüş olabilirsin.
Madem daha önce bulantı kusma yaşamadın benim aklıma direk bu geldi...

canım benmde başıma aynı şey geldi ptesi günü ikinci dozu vurulmam gerkiyordu kalmamış ellerinde şimdi aradım az var çabuk gelin dediler

bana 10 gün sonra da vurulabilirsin sorun yok 10 gün sonra ara gelmişse sen de gel dedi, ama benim eşim pimpiriklidir biraz illa hemen vurduralım dedi diye eczaneden aldık.

BU defa da içinde difteri yokmuş diye panik oldu, tek doz difteri ile kaldım diye

selam bayanlar
benim sorum magnezyum hakkında.benim doktorum bana hiç dogru duzgun hap filan vermedi.kimyasaldan mumkun oldugunca uzak tutmaya calısıyoruz dedi.su an sadece demir hapı kullanıyorum ama bacaklarımda kramp ve sırt agrım dayanlımaz boyutta ozellikle sırt agrım..doktora soyledigimde yine vermedi kaynadı arada daha dogrusu..telefonla ulasayım dedim izne cıkmıs simdi..konustugum herkes de aa sen magnezyum kullanmıyo musun filan diyo...etrafımdaki butun gebeler kullanıyomus ve agrıları olmuyomus..cok içme taraftarı değilim ben de ama artık dayanamıyorum oturamıyorum o kadar batıyo sırtım..ezcaneden oylece alabiliyo muyuz bilmiyorum ama yine baska bi doktora gidip yazdırsam mı kullansam mı kullanmasam mı?
iki haftaya yolculuk yapcam ondan korkuyorum bi de :18::18::18:

mideni filan üşütmüşsündür yediğin yaramamıstır.olumsuz dusunme..arada olması da normal yorma kafanı bence..besin zehirlenmesi filan olmasın da..

Canım bende ayrıca magnexyum kullanmıyorum ama kullandığım multivitaminin içinde var.
Ağrıların oluyorsa başka bi doktora git yazdır istersen aklın kalmasın.

Canım bende ayrıca magnexyum kullanmıyorum ama kullandığım multivitaminin içinde var.
Ağrıların oluyorsa başka bi doktora git yazdır istersen aklın kalmasın.

ya doktorum yazmayınca teredutte kalıyorum ama bildigim herkes kullanıyo diye de agrılarım icin kullanmak istiyorum..cok arada kaldım..sonucta hamilelerin cogunlugunun kullandıgı bişi di mi?

ben yaptırmadım hala ya. içime dert oldu.

28.haftaya kadar yaptırman gerekiyor ama, ihmal etme.

Aaa bugün müydü senin.. Bişeycik çıkmicak inşallah. Haber ver hemen..

Rapido'cum maalesef haberler iyi değil, 75'lik yükleme için maksimum değerin 153 olması gerekirken bende 216 çıktı ilk 1 saatte.
Dahiliye uzmanına yönlendirdiler, gittim. Sıkı bi diyet, her gün 1 saat yürüyüş ile bi-iki hafta deneyelim şekerimiz düzelecek mi ? Düzelmezse insülin başlamamız gerekecek dedi doktor. Bakalım isyan etmiyorum Allah'a ama çok üzgünüm-gerginim. Zaten çocuk da tepmiyo ne zamandır öff

HADI hayırlısı
bakalım 3 saat sonunda ne halde olucan:26:

Tugbacım, yükleme sırasında bişey hissetmedim, kötü olmadım yani. 75'lik olmasına rağmen üstelik.... Sonuç malum yukarıda yazdığım gibi. Yarına da yemekli misafirim var, hiç bi hazırlığım yok daha yeni geldim eve, dinleneyim onlara girişicem daha, öyle işte canım. Yaptırmadıysan korkma...

İyi haberlerini bekliyoruz canım :)

Canım ilgin için tşk ederim, haberler iyi değil ama düzelir inş. bakalım...

panik yok panik yokkkk emin ol beslenmeni yoluna koyunca en onemlisi doktorunun söylediği düzenli yürüyüşünü yapınca o değerden eser kalmıcak. Artı son derece dikkatli ve sağlıklı besleneceğin için gereksiz kilolardan da kurtulacaksın sadece bebeğinin gelişimi için beslenmiş olacaksın.

Herşey yolunda gidecek canım benim merak etme sen.

Ben varıııımmmm
Birkaç gün hissetmedim pek bişey sonra düzeldi ama şimdi olsa yine hafif korkarım.

Canım, son 2 haftadır rutine bile girmişti bebeğin hareketleri. Teptiği zamanları biliyodum ve gerçekten o zamanlarda vuruyodu. Hani hiç hissetmemiş biri olsam, ya da rutinim olmasa endişe etmicektim. İnş senin dediğin gibi olur, bekliyorum işte....

Tatlim doktoru bir ara istersen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım bugün şeker yüklemesi yaptırdığım merkezde kadın doğuma da göründüm. Usg'de kalp atışları normal ve hareketleri var, uyumuyodu. Ama ben hissetmiyorum dedim doktor hanıma. O zaman dopler yaptırmanı isticem, Allah göstermesin kordonunda - kan akışında bi sıkıntı olmasın dedi. Belki son zamanlarda çok yorulduğun ve hatta üksek şekerin olduğu için bile hareketleri azalmış olabilir dedi. Sonra kendi doktorumu aradım kalp atışı varsa korkma ama gel bakalım dedi, dedim c.tesi anca. Bakalım bi aksilik olmazsa c.tesi gidicem ne diyecek...

İnş dediğin gibidir canım, rutini olan bi bebekti, birden böyle olması iyi şeyler getirmiyor aklıma. Allaha emanet artık ne diyeceğimi bilemiyorum. Ben gereken tetkik ve önlemleri alıyorum elimden geldiğince...

ay inş sevgi ya, herşeyi yoluna koyabilecek gücü bulacağımı düşünüyorum ama bebeğin hareketlerini hissetmemek mahvetti beni. Bi iki gün test edicem kendimi bakalım ne olacak. C.tesi kontrol var zaten. Sağ ol canım desteğin için eksik olma

canım noldu ya şekermi çıktı çok üzüldüm korkma bişeycik olmaz. teyzemin kızında daha fazla çıktı. doktor makine verdi hergün belirli saatlerde şekerini ölç yaz haftalık getir dedi. oda o alete göre yedi içti hamileliğinin sonuna kadarda dengede tutmayı başardı ve tosunu dünyaya geldi. insülin kullanmadı.

inş. canım ya. bana da şeker ölçüm aleti verdi. sabah, öğle, akşam aç ve tok günde 6 kere bakmam gerekli. Düzgün beslenir ve spor yaparsam kuzenin gibi olurum inş. Bilmiyorum yaa çabalicam işte, şu velet sağlıkla bi gelsin de, başka bişey düşünemiyorum vallahi. Kötü hissediyorum, biraz uyursam geçer belki. Sağ ol tatlım, öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…