Yok be arkadaşım dr un olayı abartmış. Ben şahsen ilk doğumda 20 kg aldım normal de dogurdum. Bunda da şu an itibariyle 8 kg almış vaziyetteyiz. 11-16 kg arası normal ben zayıf olduğum için bana kg serbest kimse karışmıyorhafta olarak da ben 22yi 5 ay diyorum. Sonra da her 4 hafta da bir ay ekliyorum. Öyle olunca 9 ay 10 gün oluyor 40 hafta.gerçi genelde beklemiyor veletler içeride o kdr bel kıvrımlarına da hiçbirşey olmaz ilk evlendigimde 47 kgydum yine 2.ye 47 oğula hamile kaldım sülaledeki genç kızların hepsi kompleks yapıyor hatta bakıp fiziğe. Tüm kivrimlar geri geliyor merak etme;-)
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şimdi arkadaşlar ben 23 aralık sat tarihim 22+ 5 im bugün bakalım benim cetvelde altta ne çıkacak kaç aylığım bide siz ne diyorsunuz kaç aylık diye soranlara
bide kaç kilo aldınız benim gibi olanlar ben 5 kilo aldım doktor çok kızdı ve moralimi bozdu bundan sonra çok alacaksın zaten dedi hiç almamalıydın dedi
bide kilo verilse bile o belin ince kıvrım:18:ı kalmıyormu sonrasında zayıflasan bile bel kalça kalınlaşıyor mu acaba???
Evet 22 haftalikti bebegim malesef yasamadi..
Aminn hepimizin insallah.. bende de var idrar yolu enfeksiyonu hamilelgn basindan beei kurtulamadim bir turlu.. bir suru antbytik kullanmama ragmen yine de gecmiyor. senin doktrn ne verdi ne kullaniyosunAllah bir daha yasatmasn canm cok uzuldm.ben butun kntrollermi yaptryrm canm kacak gocek yok rahmim kapali bebegin suyu gayet iyi sadece bu ay enfeksynla ugrasyrm doktrm olablr dedi ama ben enfeksyndan inanlmz korkrm hamilelkte iyi degl bunu blyrm.allahm bebeginj sag salimnkucagina almani nasip etsn .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Insallh canm naz yapyrdr bence benimki bana naz yapti bide beni korkuttu kostur kostur dokttora gttk bide esimden cikardm hincimi uzuntuden babmizin kalbini kirms oldk neyseki iyi sonuclarla dondm insallh sende iyi sonuclarla donersn ama ben iyi olduguna inaniyrm annesi
Bence bunun cevabıda daha hala yerleri olduğu için ayağını bacağını bizim fazla hissedemeyeceğimiz taraflara çevirebiliyolar bizde panik oluyoruzcmtesi rahatlicak için fazla yorulma ve merak etme
Aminn hepimizin insallah.. bende de var idrar yolu enfeksiyonu hamilelgn basindan beei kurtulamadim bir turlu.. bir suru antbytik kullanmama ragmen yine de gecmiyor. senin doktrn ne verdi ne kullaniyosun
ben internette gördüm ankarada varmış istanbul da falan da vardı birde medical park ve acı badem hastanelerinin bulunduğu büyük şehirlerde bu hastaneler açıyormuş.Ya ben çok gitmek istiyorum. Ankara da böyle bir kurs gören duyan var mı ???
Hiç bişe bilmiyorum çünkü.
selam kızlar;
sle hastasıyım(şuan için diskoid formunda ve takipliyim) ve tedbir amaçlı sabahları asprin,akşamları clexane 0.4mg iğne ayrıca ferrum fol,decavit ve magnorm kullanıyorum.dün kontrol için romatolojiye gittiğimde,karaciğer enzimlerimin yüksek olduğunu,(alt:51,ast:36 çıktı.)bu durumun hastalığımla ya da kullandığım ilaçlarla ilgili olmadığını, mutlaka kadın doğumcuma gitmem gerektiğini söyledi doktorum.
ben de aynı gün vakit kaybetmeden tepecik ege doğum hastanesi acile giderek durumu anlattım ve pazartesi günü gelmem gerektiğini ayrıca alp testi gerektiğini yazdı.biraz araştırdım da,son trimestrda hellp sendromu ve gebelik kolestazı denen riskli durumlarda karaciğer enzimleri yükselliyormuş.normalde yükselmemesi gerekirmiş.en son geçen ayki testlerimde enzimlerimin hepsi normaldi.
belirti olarak da sadece son bir haftadır geceleri ayaklarımın altı korkunç derecede yanıyor.normalde yazın bile hep ayakları üşüyen biriyimdir.
benim durumumda olan kimse var mı?pazartesi ye kadar karaciğerime yüklenmemeye çalışıyorum yapabileceğim de hiç bişey yok.çok endişeleniyorum
bende şimdiye kadar 5 kilo aldım bende tatlı hamurişi vs. tüketmiyorum ama 154 çıktı demekki olası var canını sıkma geçmiş olsun canım
Selammm annislerr mutlu pazarlar hepinizee
Benim bi sorum olucak bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim.. acaba kac haftaliga kadar seyhat edebiliyoruz ..kendi aracimizla.. :44:
Koltukla direksiyon arasina sigmak icin koltugu geri aldidiginda, ayaklarin pedallara yetismeyene kadar canim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?