2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
slm arkadaşlar.. grubun kaçaklarından biriyim hiç fırsat bulamıyorum ama gece bazen bakabiliyorum. cenaze zaten bi telaş. bi de oğlan hasta oldu hengamede ilgilenemedim çocukla ben evin tek çocuğu olunca herşey bana kaldı. ayakta durmaktan hizmet etmekten her yanım şiş. gce 11 olup misafirler gitmeden su bile içemiyorum wc ye giderim diye 5 gün kaldı finallere kafam darma duman. benden daha çok dertleri olanlar var. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize. moralleri bozmayalım iyi olur inş.. arada bana da dua edin de hem kafayı hem işleri toplayayım. oğlan da iyileşsin çünkü haftaya eeg var ve ilaç kullanırken almıyorlar. ankaraya boia gidip dönmüş oluruz Allah korusun..

şimdi arkadaşlar ben 23 aralık sat tarihim 22+ 5 im bugün bakalım benim cetvelde altta ne çıkacak kaç aylığım bide siz ne diyorsunuz kaç aylık diye soranlara

bide kaç kilo aldınız benim gibi olanlar ben 5 kilo aldım doktor çok kızdı ve moralimi bozdu bundan sonra çok alacaksın zaten dedi hiç almamalıydın dedi
bide kilo verilse bile o belin ince kıvrım:18:ı kalmıyormu sonrasında zayıflasan bile bel kalça kalınlaşıyor mu acaba???

Yok be arkadaşım dr un olayı abartmış. Ben şahsen ilk doğumda 20 kg aldım normal de dogurdum. Bunda da şu an itibariyle 8 kg almış vaziyetteyiz. 11-16 kg arası normal ben zayıf olduğum için bana kg serbest kimse karışmıyor hafta olarak da ben 22yi 5 ay diyorum. Sonra da her 4 hafta da bir ay ekliyorum. Öyle olunca 9 ay 10 gün oluyor 40 hafta.gerçi genelde beklemiyor veletler içeride o kdr bel kıvrımlarına da hiçbirşey olmaz ilk evlendigimde 47 kgydum yine 2.ye 47 oğula hamile kaldım sülaledeki genç kızların hepsi kompleks yapıyor hatta bakıp fiziğe. Tüm kivrimlar geri geliyor merak etme;-)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ne güzel bu saatte cevaplamışsın moralim bozuk şimdi ben kaç olurum ki sence sonuçta. ben 52 kiloyla başladım hiç bulantım olmadı biraz şımardım da yedim açıkcası:)) hemen hamilelere benzemek istedim ondan oldu. diğer konuda da kalça kemikleri genişliyor falan ya bazıları diyorki kalçaların büyüyor belin kalınlaşıyor diyor

Canim oncelikle sunu soyliym, sanirim senin doktor delirmis. Bi kere zaten suan 1 kilo bebek, suyu ve esi. Ayriyeten kan hacmi ve buna bagli olarak kutlesi artiyo, vucutta odem zaten nerden baksan yarim kilo. Zaten iki kilonun seninle bi alakasi yok. Kalan uc kiloyu da izin versin de alalim yani hamileyiz biz. Nerde gorulmus 5.5 aylik olup hic kilo almayan ya.

Ikincisi benimde sat 23 aralik, iki gun sonra tam 5.5 aylik olucaz. 25.hafta bittiginde 6.ayimiz bitmis oluyo.

Merak etme ben iki tane dogurdum ve her dogumdan sonra normal kiloma dondum. Bel kalca aynen eski.haline donuyo. Onu dusunup bunalima sokma kendini.

Tekrar fit oldugun gunler gelecek merak etme. Bu arada bende 5 kilo aldim ve benim doktorum gayet iyi gidiyosun diyo. 12 kiloyla tamamlasak mesela, zaten 8 kilosu dogumda gidiyo yaklasik. Sana kaliyo bi 4 kilo falan. Onu da gozun kapali verirsin zaten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet 22 haftalikti bebegim malesef yasamadi..

Allah bir daha yasatmasn canm cok uzuldm.ben butun kntrollermi yaptryrm canm kacak gocek yok rahmim kapali bebegin suyu gayet iyi sadece bu ay enfeksynla ugrasyrm doktrm olablr dedi ama ben enfeksyndan inanlmz korkrm hamilelkte iyi degl bunu blyrm.allahm bebeginj sag salimnkucagina almani nasip etsn .

Aminn hepimizin insallah.. bende de var idrar yolu enfeksiyonu hamilelgn basindan beei kurtulamadim bir turlu.. bir suru antbytik kullanmama ragmen yine de gecmiyor. senin doktrn ne verdi ne kullaniyosun

Seninki de yakın zamanlarda mı yaşattı bu korkuyu ? Çok geçmiş olsun, şimdi herşey normale dönmüştür umarım. İnsan ilk tepkiyi her zaman en yakınındakine veriyor, eşin de idare etsin artık canım :)) Benim haberler çok şükür Allaha iyi, dopler ile baktı doktor teyzemiz c.tesi günü kordonunda ve kan akışında bi sorun yokmuş. Azıcık dinlenmemi söyledi, bakalım ilerleyen zamanlarda daha iyi olucak inş.inanıyorum ben :) Sana da ayrıca tşk ederim desteğin için :)

Bence bunun cevabıda daha hala yerleri olduğu için ayağını bacağını bizim fazla hissedemeyeceğimiz taraflara çevirebiliyolar bizde panik oluyoruz cmtesi rahatlicak için fazla yorulma ve merak etme

Rapido'cum canım, çok şükür göbek bağında-kan akışında bi sorun yokmuş. Belki yorgunluktan, belki psikolojik olabilir dedi doktorum. Usg'de kıpır kıpırdı sıpa. Ben sadece 2-3 tanesini hissettim hareketlerin ama olsun önemli olan onun içerde sağlıklı ve mutlu olması. 4 boyutlu da fotoğrafını aldık, zorla babasına benzettik biraz ayıp olmasın diye :) Çok şükür Allah'a çok üzülmüştüm günlerce ağladım çok korktum inş bundan sonrası daha iyi olacak.
Bi de üzerine soğuk almışım ki, burnum tıkalı, sinüslerim dolu, sağ gözüm kapalı, boğazım ağrıyo ama umurumda değil valla :) Sende eksik olma tatlım, desteğini hiç esirgemedin çok sağ ol :)

Aminn hepimizin insallah.. bende de var idrar yolu enfeksiyonu hamilelgn basindan beei kurtulamadim bir turlu.. bir suru antbytik kullanmama ragmen yine de gecmiyor. senin doktrn ne verdi ne kullaniyosun

Benm ilk aylr hic yoktu cnm besinci aydan snrs basldi enfexia diye bir ilc verdi sadece cnm bide kasntm olyrdu bazen canesten diye bir krem verdi insallh ismini yanls htrlmyrm bol su icyrm uc uc bucuk litre insallh gecer cnm ya

Evt cnm carsamba gunu beyfendmz beni korkuttu neyseki dktrm hersey yolunda dedi bebegmzde gayet saglikli dedi yorgnlktn olms dinlen dedi uc gun rapor verdi yattm bol bol bende cok skr iyiyz.senin icnde com sevndm cnm bizin yaramzlr dogana kadar bizi korkutup durcklar belli yorgunlugun buyuk etkisi olyr ya bebislrmz hemn tepki veryr sag salim kucaklrmza alalm hayiisyln sende bol bol dnln cnm kendine ve bebisine iyi bak

Ya ben çok gitmek istiyorum. Ankara da böyle bir kurs gören duyan var mı ???
Hiç bişe bilmiyorum çünkü.
ben internette gördüm ankarada varmış istanbul da falan da vardı birde medical park ve acı badem hastanelerinin bulunduğu büyük şehirlerde bu hastaneler açıyormuş.

canım inşallah önemli bişey değildir endişelenme bi arkadaşım öyle ama o haberi bile yoktu erken dogum yaptı ama sen korkma en azından biliyorsun tedbirini alırsın inşallahta bişey herşey yolunda gider sen içini rahat tut.

bende şimdiye kadar 5 kilo aldım bende tatlı hamurişi vs. tüketmiyorum ama 154 çıktı demekki olası var canını sıkma geçmiş olsun canım

haklısınız, teşekkür ederim. en büyük korkum bebekte sıkıntı çıkması, inşallah bir problem olmadan kucağımıza alırız yavrularımızı... yarın tekrar doktora gidicem diyetisyene yönlendiricekmiş, bakalım... gerçi zaten diyet listesindekiler gibi besleniyorum ne tavsiye edicekler bilmiyorum.

Selammm annislerr mutlu pazarlar hepinizee
Benim bi sorum olucak bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim.. acaba kac haftaliga kadar seyhat edebiliyoruz ..kendi aracimizla.. :44:

Selammm annislerr mutlu pazarlar hepinizee
Benim bi sorum olucak bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim.. acaba kac haftaliga kadar seyhat edebiliyoruz ..kendi aracimizla.. :44:

Koltukla direksiyon arasina sigmak icin koltugu geri aldidiginda, ayaklarin pedallara yetismeyene kadar canim :))

mutlu pazarlar arkadaşlar iki hafta gibi uzun bi zamandır giremiyorum ama aklım hep burda normaldede çok yazamasam da hergün okuyordum ama iki haftadır hiç fırsatım olmadı eşimin semineri vardı bi hafta onun için yoktuk birde can sıkıntısı diye başladım ama başımı kaldıramadığım bi iş haline geldi keçeyle uğraşmaya başladım doktorumun daha yeni bebeği dünyaya geldi ona hediye olarak kızlarının odası için kapı süsü yapmak için başladım ama çok zevk aldım şimdide kızım için çalışmalara başlıcam hastane odası kapısı süsü bir de gelenlere dağıtmalık şeker odasının süsleri falan derken çok işim var çok :)) bir de geçen hafta gebe okuluna başladım çok keyifli iyi oldu nefes egzersizleri ve diğer egzersizleri anlatıyor güzel bi ortam ve değişiklik oldu bana da.geçmiş sayfalar çok birikmiş okuyamadım umarım burada da herşey yolunda sağlığınız yerinde ve bebişleriniz de keyiftedir....

Merhaba arkadaslar ben hafrasonu olmasina ve calismamama ragmen kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki sizde öylemisiniz yoksa bendemi var sadece.

Ben hamilyken ev hanimi olmayi com isterdm calismak guzel ama hamileyken cok zorlanyr insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…