2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Ben hamilyken ev hanimi olmayi com isterdm calismak guzel ama hamileyken cok zorlanyr insan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Öyle tabi canim hele bide bebek olunca daha zor bakiciya veriyorsun aklin evde kaliyor özlüyorsun o seni özluyor eve gelince yuzunu gözunu kokluyor

cevap için teşekkür ederim ne güzel herşeyimiz aynıymış bundan sonra seni takipteyim o zaman iki doğum yapmış tecrübeli bi bayanmışssın hemde:))

Öyle tabi canim hele bide bebek olunca daha zor bakiciya veriyorsun aklin evde kaliyor özlüyorsun o seni özluyor eve gelince yuzunu gözunu kokluyor

Kendimi cok kotu hissettm suanda allahtan bir mani cikmasa annem bakckta nasl dayancm blmyrm vallahi zor gelyr calismak ama oglusum icin calsyrn

Kendimi cok kotu hissettm suanda allahtan bir mani cikmasa annem bakckta nasl dayancm blmyrm vallahi zor gelyr calismak ama oglusum icin calsyrn

Ne buyuk şans annen bakacakmis benim oyle bir şansimda yok bakici ariyorum dogumdan sonra biriktirdigim izinler heyet rapor alabildigim kadar alip bebegimle daha fazla kalmak istiyorum ilk oglumda 3 aylikken baslamistim ama bunda kalicam insallah izinler bitincede artik mecburen ise donecegim bakacak kimsemde yok allah yavrumun yuzune baksinda iyi bir bakici bulayim diye dua ediyorum.

Son düzenleme:
Canim bu kece isi super ya gecen hafta gorumcmn oglunun dogumgunu vardi ugrastm biraz ama cok guzel kapi susu yaptim beyaz ve mavi bulut yapip ismini yazfldim uc tane de ayicik yaptm asma yeri ve diger buluta herkes cok begendi sen nasil yapiyrsn

Herkese merhabalar. Kac haftaliksiniz arkadaslar

Amin canm ya bulacagn bakicida insallh iyi biri olur

Kızlar bugün farkettim meme ucumda et benime benzer bişey çıktı. Meme üçüm çok kaşınıyor ve acıyor..
Benim meme ucum büyük fındık büyüklüğünde . Meme ucunda çatlaklar oluyor hani benimkide sanki çatlaktan kaynaklanan bir et çıkıntısı gibi. Yani aslında yeni çıkmış bişey değil. Gögüs dokumun aynısı...Ama bilmiyorum atletıme falan sürtünce acıyor. Korktumda... İnşaalah kötü bişey değildir . Benzer durumu olan var mı?

günaydın arkadaşlar..
bende bugun pek bı keyıfsızım..
nedense bugünlerde canım cok sıkkın...
canım hıcbısey yapmak ıstemıor....

günaydın arkadaşlar..
bende bugun pek bı keyıfsızım..
nedense bugünlerde canım cok sıkkın...
canım hıcbısey yapmak ıstemıor....

Al benden de o kadar. Bel agrim var.masa başı çalışıyorum. Kafam kazan gibi.dinlenemedim yine.yetmiyor yani

Al benden de o kadar. Bel agrim var.masa başı çalışıyorum. Kafam kazan gibi.dinlenemedim yine.yetmiyor yani

benımde sırtım cok agrıo canım
bende masa bası calışıorum
göbek onden cektıkce sırtıma agrı yapıo
sandalyeye sırtlık fılan koydum aslında..
bıde bız memleketten uzaktayız
pek tanıdığımız yok buralarda
ınsan hamıleyken aılesının yanındada olmak ıstıo

herkese günaydın güzel anneler

bugün iş başı yaptım.

gerçi tatil yaptım da sayılmaz zehirlenerek döndüğüm için.
buna da şükür.

bugün kontrolü olanlardan güzel haberler, bebişlerdende güzel tekmeler bekliyorum

Günaydın annişlerrr
yarından itibaren 4 gün izne çıkıyorum...
memlektıme annemlerin yanına gidiyorumm
ama kocacıgım gelemıyorrr. aklım onda..... hem keyıflı hemde keyıfsız gıdıyorum
oglum ılk defa ucağa biniyorrr

Günaydın kızlar 50 mg şeker testinin içeceğini içtim bekliyorum şimdi 40 dk kaldı kan almalarına inş kötü bişey çıkmaz dua edin bna olur mu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…