Kesinlikle limonatayla alakasi yok bildigin kup seyleri avuc avuc yems gibiym agzim kurudu resmen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben daha önce hamileyken ve sonrasında 3 defa yaptırdım 1i devlet 2 si özeldi. lab git eczaneden şekeri al, bide su ve limon al yada bunun eczanede hazır sulu limonlu olanı var ondan al dedi. eczane toz glikoz verdi, lab da kendimiz limonata yaptık limonu bol koyunca mis gibi oldu. sizinkine limon koymadılar mı yada az mı koydular acaba?Banada 75 lik yapıldı kimisi limonata gibiydi diye yazmıştı ama benimki bildiğin şekerdi zaten iki gündür midem yanıyodu şimdi daha fena oldu
canım şu yazıyı oku bence bir sürü soruya cevap veriyor(link çıkmazsa kaan kocatepenin gebelik org sitesinden gebelik şekeri konusu googlea yazarsan çıkar)Şimdi fikir paylaşımı yapalım :) Aslında aldıgım gıdalarla ilgili olmaması lazım çıkan sonuca göre(ya da son bi hafta sonucu etkiliyorsa,şekerli gıda almıştım normalde aldıgımdan fazla,dediğim gibi) ama direk etkili olmasa gebelik şekeri çıkanlara getirdikleri birincil çözüm önerisi beslenme tarzı değişikliği olur mu? Genetik olarak da ailede,yakın sülalede şeker hastalığı yok.Bi de son 1-2 yılda yaptırdığım kan tahlillerinde şekerim hep normaldi benim. Genetik olarak diil de bünye olarak mı yatkınım acaba anlamadım ben bişi valla :) Bi tek fazla kiloyla hamile kaldığım tutuyor. Dr şey dedi metabolizman yavastır gibi bişi...
Evet sıkıcıymış çünkü sürekli aklımda yiyemeyeceğim gıdalar dönüp duruyo
allah hiç bir kulunu başka kuluna ceza vererek cezalandırır mı bu minik bebekler önce rabbimin güzel kulları sonra bizim evlatlarımız biz nasıl seviyoruz karnımızdaki bu bebişleri rabbimin sevgisi kullarına karşı ne büyüktür bebeklerimize bir sıkıntı vererek bizi cezalandırır mı hiç
burası ceza dünyası değil imtahan dünyası eğer öyle olsaydı sana bunu söyleyerek seni üzenlerin ve her birimizin ne cezaları olurdu bir sürü günahımız var sağlıklı bebek olmazdı allah korusun
ben daha önce hamileyken ve sonrasında 3 defa yaptırdım 1i devlet 2 si özeldi. lab git eczaneden şekeri al, bide su ve limon al yada bunun eczanede hazır sulu limonlu olanı var ondan al dedi. eczane toz glikoz verdi, lab da kendimiz limonata yaptık limonu bol koyunca mis gibi oldu. sizinkine limon koymadılar mı yada az mı koydular acaba?
Özelde yaptırdım canım her zaman gittiğim hastanede ama limondan eser yoktu azıcık bile yoktu bildiğin şeker ve su benim yanımda hazırladı hemşire toz bişeydi suyun içine döktü o kadar fenalaşma falan olmadı ama insan içmekte baya bi zorlanıyor
ben daha önce hamileyken ve sonrasında 3 defa yaptırdım 1i devlet 2 si özeldi. lab git eczaneden şekeri al, bide su ve limon al yada bunun eczanede hazır sulu limonlu olanı var ondan al dedi. eczane toz glikoz verdi, lab da kendimiz limonata yaptık limonu bol koyunca mis gibi oldu. sizinkine limon koymadılar mı yada az mı koydular acaba?
canım şu yazıyı oku bence bir sürü soruya cevap veriyor(link çıkmazsa kaan kocatepenin gebelik org sitesinden gebelik şekeri konusu googlea yazarsan çıkar)
http://www............./dosyalar/diabet.html
seda rapidoyla birlikte bebekleriniz sağlıklı normal olarak doğar hiç bir problemleri olmaz da mutluluktan bayılırsınız İNŞALLAH. Utandırsın sizi bebekleriniz sağlıklı gelsinler inş. vallahi yürekten dua ediyorum. Allah kabul etsin İNŞ.
Kafamdan bu sözü atamıyorum bebeğime üzülmeyi bıraktım bu aklımdan çıkmıyor(
bebeğine kavuşunca sağlıkla aklında ondan başka şey kalmıcak hayırlısıyla :)
Kızlar bikini bölgemde ağrı var birde çok öksürüyorum akıntı grliyor hep rengi ve kokusu yok bildiğiniz su gibi akıntı korkuyorum acaba rahimmi açıkdı sumu yavaş yavaş kaçıyo diye düşünmeden edemiyorum doktorum izinliydi bugün pzt baktırsammı ? Öksürmekten olabilirmi acaba?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bikini bölgemde ağrı var birde çok öksürüyorum akıntı grliyor hep rengi ve kokusu yok bildiğiniz su gibi akıntı korkuyorum acaba rahimmi açıkdı sumu yavaş yavaş kaçıyo diye düşünmeden edemiyorum doktorum izinliydi bugün pzt baktırsammı ? Öksürmekten olabilirmi acaba?
kocişle papaz olduk bugün. ağla ağla içimi boşalttım baya. ne zamandır ağlamıyordum iyi oldu :)))
ya yanlış anlama canım muhalefet olsun diye yazmıyorum da sanırım doktorun eksik bilgi vermiş. bazen enfeksiyon nedeniyle kese zarar görebiliyor ve su gelimi yavaş yavaş olabiliyor malesef. başıma geldiği için biliyorum ve çok da araştırdım. bundan önceki hamileliğimde bir enfsyn kapmştım ve 2-3 hafta içinde suyum tamamen bitmişti malesef. öyle balon patlaması gibi de olmuyor fark etmek oldukça zor normal akıntıdan. testleri var şüpheleniyorsnız kesinlikle bi dr görünün. usg muayenesinde çıkar zaten sonuçKizlar ben doktoruma sordm cunku gorumcenin 28haftada suyu geldi doktoruma dedimki hocam kacak olyrms bazen dedim hayr dedi bir balunu dusun dedi patladiginda icinde hicbisey kalmaz dedi ve icimi cok rahatlatti cnku gece bacak aram hep islak olyr korktm bu ney diye terde veya idrar olablrms
ya yanlış anlama canım muhalefet olsun diye yazmıyorum da sanırım doktorun eksik bilgi vermiş. bazen enfeksiyon nedeniyle kese zarar görebiliyor ve su gelimi yavaş yavaş olabiliyor malesef. başıma geldiği için biliyorum ve çok da araştırdım. bundan önceki hamileliğimde bir enfsyn kapmştım ve 2-3 hafta içinde suyum tamamen bitmişti malesef. öyle balon patlaması gibi de olmuyor fark etmek oldukça zor normal akıntıdan. testleri var şüpheleniyorsnız kesinlikle bi dr görünün. usg muayenesinde çıkar zaten sonuç
Ya ben çok gitmek istiyorum. Ankara da böyle bir kurs gören duyan var mı ???
Hiç bişe bilmiyorum çünkü.
Vallahi cnm doktorumn yalancisiym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?