2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kesinlikle limonatayla alakasi yok bildigin kup seyleri avuc avuc yems gibiym agzim kurudu resmen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Banada 75 lik yapıldı kimisi limonata gibiydi diye yazmıştı ama benimki bildiğin şekerdi zaten iki gündür midem yanıyodu şimdi daha fena oldu
ben daha önce hamileyken ve sonrasında 3 defa yaptırdım 1i devlet 2 si özeldi. lab git eczaneden şekeri al, bide su ve limon al yada bunun eczanede hazır sulu limonlu olanı var ondan al dedi. eczane toz glikoz verdi, lab da kendimiz limonata yaptık limonu bol koyunca mis gibi oldu. sizinkine limon koymadılar mı yada az mı koydular acaba?

canım şu yazıyı oku bence bir sürü soruya cevap veriyor(link çıkmazsa kaan kocatepenin gebelik org sitesinden gebelik şekeri konusu googlea yazarsan çıkar)
http://www............./dosyalar/diabet.html

Kafamdan bu sözü atamıyorum bebeğime üzülmeyi bıraktım bu aklımdan çıkmıyor (

Limonun L si yoktu benim ictigim suda icim bayildi resmen neysekj sonucu iyi aldk cok skr

canimmm cok tesekkur ederimmm insallah oyle olcak hepimiz saglikla kavuscaz bebeeklerimize bende dualarima hepimize dua ediyorum Allahim kimseye evlat acisi gostermesin hepimizi kavustursun insallah

Kızlar bikini bölgemde ağrı var birde çok öksürüyorum akıntı grliyor hep rengi ve kokusu yok bildiğiniz su gibi akıntı korkuyorum acaba rahimmi açıkdı sumu yavaş yavaş kaçıyo diye düşünmeden edemiyorum doktorum izinliydi bugün pzt baktırsammı ? Öksürmekten olabilirmi acaba?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

al sente diye bir ped var bu amniyon sıvısı mı başka bir şeymi anlamanı sağlıyormuş eczanelere sorabilirsin biraz zor bulunuyor

değildir inşallah kötüye yorma hemen.. benim gebeliğin başından beri sarı akıntım var. fitiller ilaçlar fayda etmedi.. geçenlerde akıntının yanında su gibi çamaşırım ıslanmıştı baya ter mi su mu akıntının suyu mu bilemedim. dr sordum normal dedi. sen de için rahat etmesi için pzrtsi git doktoruna. bişey yoktur umarım

kocişle papaz olduk bugün. ağla ağla içimi boşalttım baya. ne zamandır ağlamıyordum iyi oldu :)))

Usutmus olblrsn cnm akinti zaten hamlykn olmsi norml doktrm oyle dmsti bana ama gene gorun dktruna tabiki

Kizlar ben doktoruma sordm cunku gorumcenin 28haftada suyu geldi doktoruma dedimki hocam kacak olyrms bazen dedim hayr dedi bir balunu dusun dedi patladiginda icinde hicbisey kalmaz dedi ve icimi cok rahatlatti cnku gece bacak aram hep islak olyr korktm bu ney diye terde veya idrar olablrms

Canim benimde aynen senin anlattigin gibi akintim vardi ben dr uma sordum da suyun gelse bu sekilde olmaz bacaklarindan akacak sekilde cok olur dedi bu normal bir akinti gebelikte rahmin ph I degisiyor ondan dedi

ya yanlış anlama canım muhalefet olsun diye yazmıyorum da sanırım doktorun eksik bilgi vermiş. bazen enfeksiyon nedeniyle kese zarar görebiliyor ve su gelimi yavaş yavaş olabiliyor malesef. başıma geldiği için biliyorum ve çok da araştırdım. bundan önceki hamileliğimde bir enfsyn kapmştım ve 2-3 hafta içinde suyum tamamen bitmişti malesef. öyle balon patlaması gibi de olmuyor fark etmek oldukça zor normal akıntıdan. testleri var şüpheleniyorsnız kesinlikle bi dr görünün. usg muayenesinde çıkar zaten sonuç

Kızlar bugün farkettim meme ucumda et benime benzer bişey çıktı. Meme üçüm çok kaşınıyor ve acıyor..
Benim meme ucum büyük fındık büyüklüğünde . Meme ucunda çatlaklar oluyor hani benimkide sanki çatlaktan kaynaklanan bir et çıkıntısı gibi. Yani aslında yeni çıkmış bişey değil. Gögüs dokumun aynısı...Ama bilmiyorum atletıme falan sürtünce acıyor. Korktumda... İnşaalah kötü bişey değildir . Benzer durumu olan var mı?

Vallahi cnm doktorumn yalancisiym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…