2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

bebeklerde 2 yaşına kadar insülin dengesi olmazmış. o yüzden doktorum 2 yaşına kadar şeker verme dedi. vermedik kızım 2 yaşında 2 çataldan yada 2 ısırıktan başka tatlı çukulata yiyemez.

bana dip boya lazım kuoföre gitmekte istemiyorum. güvenmiyorum organik değilse diye kaldım ortada.

Kuaföre gidersen boyatmadan önce boyanın kutusuna bakabilir miyim der,incelersin amonyak,paraben vs zararlı şeyler var mı diye ...ya da boya satan mağazalarda boya uzmanları oluyor ya...Onlar söyler sana uygun rengi ve dogal boyayı,onla kendin dip boyayabilirsin .Ben 2. si gibi yaptım...Gratisten almıştım

Ben de çok tüketirim tatlısız yaşayamam ama benim de açlık da tokluk da hep düşük çıkar. Bu sanırım bünye meselesi.
Tabi bir de ben beyaz şeker tüketmiyorum mesela, hiç şekerli çaylar, kahveler, şerbetli tatlılar yiyemem mesela.
Bu genetik te olabiliyor bünyeyle de alakalı. Neredeyse hiç tatlı tüketmeyenlerde bile çıkabiliyor.

Benim doktorum ilk üç aydan sonra saçına naparsan yap hiçbişey olmaz dedi
Ben birşey yaptırmadım hala ama belli olmaz yaptıradabilirim heran röflemi..

Ya zaten çirkinleştim bence,bi de kestirmezsem boyatmazsam saçımı hepten moralim bozulucak :)
Ben test yaptırdım zaten canım benimkinde sorun yok gibi inşallah

Hadi ya,dayanamadın di mi :) Ne yaptırdın test? Gözün aydın çok sevindim
Ya ben dr.a bişey soracaktım di mi senin adına ve tabi benim de aslında ama unuttum dün gittiğimde ya ?Çok özür dilerim Kalpteki parlaklıkla ilgili

bebeklerde 2 yaşına kadar insülin dengesi olmazmış. o yüzden doktorum 2 yaşına kadar şeker verme dedi. vermedik kızım 2 yaşında 2 çataldan yada 2 ısırıktan başka tatlı çukulata yiyemez.

Oohh ne güzel ya,darısı benim çocuğumun başına :) 2 yaşından sonra da verme zaten,alışmasın...Şeker insana en zararlı besin maddesi,faydası olmadığı gibi zararı çok...

Genler genler herşey orda gizli
Bizim çocuklarımız yada torunlarımız bize nee anane sen gözü ne renk saçı ne renk son kullanma tarihi ne olan bebek doğurduğunu bilmeden mi doğurdun yani falan dicekler bence bize :) ben anneme diyorum ne sen ultrasona girmeden cinsiyetimi bilmeden mi doğurdun beni diye :):)

Yok herzaman ağrımıyo afedersin mıdemde gaz olduğu zaman safra kesemı sıkıştırıyo oda sancı yapıyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kendisi amatör olarak da pastacılık yapan, zayıf ama tatlı tüketimi fazla olan bir arkadaşımda da alt sınırda düşük çıkmıştı mesela,kilolu ve tatlı tüketen bi akrabamda da normal çıktı :)

merhaba kızlar.. aranızda nefes egzersizleri yapan ya da doğum kursuna giden var mı?

İstanbul'da doğum akademisi var Nişantaşı'nda ...Onun dısında bir kurs bulursan nefes egzersizleri ile ilgili,paylaşırsan çok sevinirim...

Arkadaşlar herkese merhaba.
Uzun zamandır uğrayamıyordum vize işi ile uğraştım. Çok sıkıntılı oldu çünkü kısa bir zamanda halletmem gerekiyordu. Ama hallettim çok şükür şimdi buradaki son zamanlarımın keyfini çıkaracağım.
Bunun dışında ayrıntılı ultrasona girdim Allah' ım nasıl çabuk geçti 15 dakika... Oğlum sanırım aynı babasına benzeyecek, abimin eşi vardı yanımda sürekli bunu söyledi ben pek anlayamasam da. Her şey yolunda.

Nasılsınız?

Herkesi öpüyorummmm

bana doktorun senin saç rengin daha güzel bırak uzasın sen hamilesin boyatma bana sorarsan dedi. dayanıyorum valla. ama beyazım yok Allahtan. bant tak. hamilelikte yüz şişiyor ya yakışır bant bize bence :)

Aynen canim bende boyatmiyorum ilkte de boyatmamistim yine onda beyazim yoktu ama bunda coooook var ama yinede boyatmayacagim biz hamileyiz ve her halimizle güzeliz

allah hiç bir kulunu başka kuluna ceza vererek cezalandırır mı bu minik bebekler önce rabbimin güzel kulları sonra bizim evlatlarımız biz nasıl seviyoruz karnımızdaki bu bebişleri rabbimin sevgisi kullarına karşı ne büyüktür bebeklerimize bir sıkıntı vererek bizi cezalandırır mı hiç
burası ceza dünyası değil imtahan dünyası eğer öyle olsaydı sana bunu söyleyerek seni üzenlerin ve her birimizin ne cezaları olurdu bir sürü günahımız var sağlıklı bebek olmazdı allah korusun

Kesinlikle sana katılıyorum. O zaman bu kadar stressi neden cektık ki 50 tane kesin olmayan test yapacaklarına 1 tane sonucu garanti test yapsınlar.
Artı dediğin gibi neredeyse son 3 aya gireceğiz. Çok geç...

ben de bir daha hamile kalırsam allahın izniyle en başta genetik test yaptıracağım bir daha dr bile gitmicem son aylara kadar dr gitmediğimde daha mutluyum ben her gittiğimde söyle bir şey var ee ne yani e kesin bir şey söyleyemeyiz o zaman neden 6- 7 aylık hamile kadına ihtimallerden bahsediyorsun benim hamileliğimi dr lar bozuyor :)

Kızlar benm şekerim 122 çıktı .. yüksek çıkınca ne oluo az çıkınca ne oluo inanın hiç bilgim yok :)

selam kızlar;

sle hastasıyım(şuan için diskoid formunda ve takipliyim) ve tedbir amaçlı sabahları asprin,akşamları clexane 0.4mg iğne ayrıca ferrum fol,decavit ve magnorm kullanıyorum.dün kontrol için romatolojiye gittiğimde,karaciğer enzimlerimin yüksek olduğunu,(alt:51,ast:36 çıktı.)bu durumun hastalığımla ya da kullandığım ilaçlarla ilgili olmadığını, mutlaka kadın doğumcuma gitmem gerektiğini söyledi doktorum.
ben de aynı gün vakit kaybetmeden tepecik ege doğum hastanesi acile giderek durumu anlattım ve pazartesi günü gelmem gerektiğini ayrıca alp testi gerektiğini yazdı.biraz araştırdım da,son trimestrda hellp sendromu ve gebelik kolestazı denen riskli durumlarda karaciğer enzimleri yükselliyormuş.normalde yükselmemesi gerekirmiş.en son geçen ayki testlerimde enzimlerimin hepsi normaldi.

belirti olarak da sadece son bir haftadır geceleri ayaklarımın altı korkunç derecede yanıyor.normalde yazın bile hep ayakları üşüyen biriyimdir.
benim durumumda olan kimse var mı?pazartesi ye kadar karaciğerime yüklenmemeye çalışıyorum yapabileceğim de hiç bişey yok.çok endişeleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…