2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

çıkmaz canım inşallah güzel haberlerini bekliyorum.

çıkınca sonuçların yaz hemen.

şikayet nasıl ediliyor. ben edicem valla.

KENDİ SAĞLIK OCAĞINDAKİ GÖREVLİDEN FORM İSTİYORSUN DEĞİŞİKLİK TALEP EDERKEN FORMA SEBEP OLARAK YAZABİLİYORSUN...
YADA DAH ETKİLİ OLMASI İÇİN..
Halkın Aile Sağlığı Merkezleri ve Sağlık Birimlerinde aldıkları hizmetlerde karşılaştıkları sorunlar veya hizmetlerle ilgili bilgi almaları için SABİM'e (SAĞLIK BAKANLIĞI İLETİŞİM MERKEZİ) başvurmaları yeterlidir.

Başvuru Yeri :

Sağlık Hizmetleri ile ilgili her türlü şikayet için Sağlık Bakanlığı''nın (SABİM) ALO 184 adlı hattı arayabilirsiniz.

Insallh cikmaz canm icini rahat tut

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugun bebegimin hareketlerini cok farkli hissedyorum. boyle elektrik carpmasi gibi cizzzttt ediyor rahmime dogru. 2-3 sn suruyor..umarim ters bi durum yoktur

LENFOMAA

COK gecmıs olsun cok cok sevındım
darısı sıkıntı ıle bekleyen dıger arkadaslarımın basına

allah daha guzel gunler gostersın

günaydın arkadaşlar..
bende bugun pek bı keyıfsızım..
nedense bugünlerde canım cok sıkkın...
canım hıcbısey yapmak ıstemıor....

benim de hiç farkım yok. Hiçbir şikayeti olmayan ben bu gunlerde cok mız mız oldum. Fazla ayakta kalınca butun gun bel agrısından ölüyorum, üzerine biraz dinlenip ayağa kalkmaya calısınca ayaklarım tutmuyo gibi bel ağrım oluyo yine biraz hareket edince geçiyor.

Belim de ayrı agrıyor artık otururken, kasıklarıma agrılar giriyor, ara ara karnıma da griyor. Artık büyüdükçe bu şikayetlerde katlanıcak galiba. Daha 3 ayımız var nasıl geçecek zaman görücez.

Allah zamanında sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin

Günaydın canımcım.

Valla işe gelmek daha iyi yoksa insna kendini çok dinliyor, bişeylerle mesgul olmak bana daha iyi geliyor açıkcası

oh ne güzel, ailenle olmanın tadını çıkar, kocan hep yanında zaten. Boyle zamanda insan anne şefkatine ihtiyaç duyuyor bence :)))

canım güzel sonuçlarını bekliyorum. Bize haber vermeyi unutma. Şimdiden geçmiş olsun.

gecen gunlerde bı arkadas yazmıs AST degrı yuksek cıktı dıye
benımde yuksek cıktı
saglık ocagında yaptırmıstım ka testını
doktor bısey demedı ama kafama takıldı

gecen tahllılerde 18 falanken sımdı 34 mu ne

bu konuda bılgısı olan var mı

Günaydın canım tekrar geçmiş olsun düzelmişsindir. endişelenme bende yaşadığım için ordan biliyorum . :)

sanırım ağırlaştıkça ağrılarımızda artacak canım..
benım karnım sabahları cok komık oluo
sag yada sol tarafıma bebek toplanıomuş gıbı oluo
mesela sol tarafım yukarda sag tarafım aşağıda gıbı
sımpsonların kafası gıbı sıwrılıo
baktığında gözünle ayırt edebılıosun
sızınde ole oluomu

oh ne güzel, ailenle olmanın tadını çıkar, kocan hep yanında zaten. Boyle zamanda insan anne şefkatine ihtiyaç duyuyor bence :)))

sanırım katılıorum sana canım..
bugünlerde canım cok sıkılıo benımde aılemın yanına gıtmek ıstıorum
ama eşimide yalnız bırakamıorum
bız burda yalnızız bıde akrabalarmız fılan yok iş arkadaşlarımızdan başka
her işimizi kendımız yapıoruz
bı yemek hazırlayana bıle ıhtıyac duyabılıo ınsan
hamış olmadan once hıc bole deıldım...
sımdı cok zor gelıo

Canım benim ne demek hiç öyle olur mu :) ben emindim seninkinin keyfi yerinde çıkacağına
Harekese günaydın kızlar buaradaaaa !! Ben buaralar hiç iyi uyuyamıyorum abuk sabuk rüyalar sürekli uyanmalar falan derken pestil gibi uyanıyorum. Ilk ayaklarımı yere bastığımda ayaklarımın altı ağrıyo bide ne demek ne alakaysa :)
Ilk defa bir haftasonu yine kendime izin verip gayet çok yiyerek kilo almamışım, 11 kilo almış durumdayım hala :) off inanamıyorum ya bunun 2 kilosu bebek ve onunla ilgili şeyler desek gerisi benim mi sahiden kilo aldım diye sızlananlar hallerine şükretsinler diye yazdım :) öpüyorum hepinizi..

Yıok seni anlıyorum bende ailemden ayrı yaşıyorum. Onlar Edirnede ben Ankaradayım. BUrada sadece kayınvalidem var o da kızının yanına ABD ye gitti doğuma yakın dönecek. Yani en agırlaştığım dönemde yanımda kimse olmıcak.

Sadece Haziran son haftası annem gelecek ev boyama, temizleme mobilya vs. işlerinin başında durmaya. Sonra işi bitince gider bir daha doğuma yakın gelecek inşallah.

Ben temizlik falan yapmıyorum yardımcı alıyorum ama yemek yapmak, çamaşır yıkamak ortalığı toplamak için ayakta kalmak bile beni çok yoruyor.

Canım ben kiloluyum yani oyle radikal yamulmaları farketmedim ama hareketleri gözle görülür şekilde oluyor gün boyu.

aynıyız canım aynıyız ben de bu sabah tartılarak tam 11 kg aldığımı teyit etmiş oldum.

Ama bebeğim sağlıklı olsun hiiiç dert değil

Ise basladm ama migrenim tuttu kalabaliktan sesten gurultuden bu nasl bir durum ya nasl bir insan toplulugu

Allahm nasip ederse hayrlisiyla dogum yaptiktan snra hastanrde calismayi dusunmuyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…