Günaydın kızlar 50 mg şeker testinin içeceğini içtim bekliyorum şimdi 40 dk kaldı kan almalarına inş kötü bişey çıkmaz dua edin bna olur mu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
şikayet nasıl ediliyor. ben edicem valla.
Günaydın kızlar 50 mg şeker testinin içeceğini içtim bekliyorum şimdi 40 dk kaldı kan almalarına inş kötü bişey çıkmaz dua edin bna olur mu
Seninki de yakın zamanlarda mı yaşattı bu korkuyu ? Çok geçmiş olsun, şimdi herşey normale dönmüştür umarım. İnsan ilk tepkiyi her zaman en yakınındakine veriyor, eşin de idare etsin artık canım :)) Benim haberler çok şükür Allaha iyi, dopler ile baktı doktor teyzemiz c.tesi günü kordonunda ve kan akışında bi sorun yokmuş. Azıcık dinlenmemi söyledi, bakalım ilerleyen zamanlarda daha iyi olucak inş.inanıyorum ben :) Sana da ayrıca tşk ederim desteğin için :)
Rapido'cum canım, çok şükür göbek bağında-kan akışında bi sorun yokmuş. Belki yorgunluktan, belki psikolojik olabilir dedi doktorum. Usg'de kıpır kıpırdı sıpa. Ben sadece 2-3 tanesini hissettim hareketlerin ama olsun önemli olan onun içerde sağlıklı ve mutlu olması. 4 boyutlu da fotoğrafını aldık, zorla babasına benzettik biraz ayıp olmasın diye :) Çok şükür Allah'a çok üzülmüştüm günlerce ağladım çok korktum inş bundan sonrası daha iyi olacak.
Bi de üzerine soğuk almışım ki, burnum tıkalı, sinüslerim dolu, sağ gözüm kapalı, boğazım ağrıyo ama umurumda değil valla :) Sende eksik olma tatlım, desteğini hiç esirgemedin çok sağ ol :)
günaydın arkadaşlar..
bende bugun pek bı keyıfsızım..
nedense bugünlerde canım cok sıkkın...
canım hıcbısey yapmak ıstemıor....
herkese günaydın güzel anneler
bugün iş başı yaptım.
gerçi tatil yaptım da sayılmaz zehirlenerek döndüğüm için.
buna da şükür.
bugün kontrolü olanlardan güzel haberler, bebişlerdende güzel tekmeler bekliyorum
Günaydın annişlerrr
yarından itibaren 4 gün izne çıkıyorum...
memlektıme annemlerin yanına gidiyorumm
ama kocacıgım gelemıyorrr. aklım onda.....hem keyıflı hemde keyıfsız gıdıyorum
oglum ılk defa ucağa biniyorrr
herkese günaydın güzel anneler
bugün iş başı yaptım.
gerçi tatil yaptım da sayılmaz zehirlenerek döndüğüm için.
buna da şükür.
bugün kontrolü olanlardan güzel haberler, bebişlerdende güzel tekmeler bekliyorum
benim de hiç farkım yok. Hiçbir şikayeti olmayan ben bu gunlerde cok mız mız oldum. Fazla ayakta kalınca butun gun bel agrısından ölüyorum, üzerine biraz dinlenip ayağa kalkmaya calısınca ayaklarım tutmuyo gibi bel ağrım oluyo yine biraz hareket edince geçiyor.
Belim de ayrı agrıyor artık otururken, kasıklarıma agrılar giriyor, ara ara karnıma da griyor. Artık büyüdükçe bu şikayetlerde katlanıcak galiba. Daha 3 ayımız var nasıl geçecek zaman görücez.
Allah zamanında sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin
oh ne güzel, ailenle olmanın tadını çıkar, kocan hep yanında zaten. Boyle zamanda insan anne şefkatine ihtiyaç duyuyor bence :)))
Seninki de yakın zamanlarda mı yaşattı bu korkuyu ? Çok geçmiş olsun, şimdi herşey normale dönmüştür umarım. İnsan ilk tepkiyi her zaman en yakınındakine veriyor, eşin de idare etsin artık canım :)) Benim haberler çok şükür Allaha iyi, dopler ile baktı doktor teyzemiz c.tesi günü kordonunda ve kan akışında bi sorun yokmuş. Azıcık dinlenmemi söyledi, bakalım ilerleyen zamanlarda daha iyi olucak inş.inanıyorum ben :) Sana da ayrıca tşk ederim desteğin için :)
Rapido'cum canım, çok şükür göbek bağında-kan akışında bi sorun yokmuş. Belki yorgunluktan, belki psikolojik olabilir dedi doktorum. Usg'de kıpır kıpırdı sıpa. Ben sadece 2-3 tanesini hissettim hareketlerin ama olsun önemli olan onun içerde sağlıklı ve mutlu olması. 4 boyutlu da fotoğrafını aldık, zorla babasına benzettik biraz ayıp olmasın diye :) Çok şükür Allah'a çok üzülmüştüm günlerce ağladım çok korktum inş bundan sonrası daha iyi olacak.
Bi de üzerine soğuk almışım ki, burnum tıkalı, sinüslerim dolu, sağ gözüm kapalı, boğazım ağrıyo ama umurumda değil valla :) Sende eksik olma tatlım, desteğini hiç esirgemedin çok sağ ol :)
sanırım katılıorum sana canım..
bugünlerde canım cok sıkılıo benımde aılemın yanına gıtmek ıstıorum
ama eşimide yalnız bırakamıorum
bız burda yalnızız bıde akrabalarmız fılan yok iş arkadaşlarımızdan başka
her işimizi kendımız yapıoruz
bı yemek hazırlayana bıle ıhtıyac duyabılıo ınsan
hamış olmadan once hıc bole deıldım...
sımdı cok zor gelıo
sanırım ağırlaştıkça ağrılarımızda artacak canım..
benım karnım sabahları cok komık oluo
sag yada sol tarafıma bebek toplanıomuş gıbı oluo
mesela sol tarafım yukarda sag tarafım aşağıda gıbı
sımpsonların kafası gıbı sıwrılıo
baktığında gözünle ayırt edebılıosun
sızınde ole oluomu
Canım benim ne demek hiç öyle olur mu :) ben emindim seninkinin keyfi yerinde çıkacağına
Harekese günaydın kızlar buaradaaaa !! Ben buaralar hiç iyi uyuyamıyorum abuk sabuk rüyalar sürekli uyanmalar falan derken pestil gibi uyanıyorum. Ilk ayaklarımı yere bastığımda ayaklarımın altı ağrıyo bide ne demek ne alakaysa :)
Ilk defa bir haftasonu yine kendime izin verip gayet çok yiyerek kilo almamışım, 11 kilo almış durumdayım hala :) off inanamıyorum ya bunun 2 kilosu bebek ve onunla ilgili şeyler desek gerisi benim mi sahidenkilo aldım diye sızlananlar hallerine şükretsinler diye yazdım :) öpüyorum hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?