Yıok seni anlıyorum bende ailemden ayrı yaşıyorum. Onlar Edirnede ben Ankaradayım. BUrada sadece kayınvalidem var o da kızının yanına ABD ye gitti doğuma yakın dönecek. Yani en agırlaştığım dönemde yanımda kimse olmıcak.
Sadece Haziran son haftası annem gelecek ev boyama, temizleme mobilya vs. işlerinin başında durmaya. Sonra işi bitince gider bir daha doğuma yakın gelecek inşallah.
Ben temizlik falan yapmıyorum yardımcı alıyorum ama yemek yapmak, çamaşır yıkamak ortalığı toplamak için ayakta kalmak bile beni çok yoruyor.
Kızlar bikini bölgemde ağrı var birde çok öksürüyorum akıntı grliyor hep rengi ve kokusu yok bildiğiniz su gibi akıntı korkuyorum acaba rahimmi açıkdı sumu yavaş yavaş kaçıyo diye düşünmeden edemiyorum doktorum izinliydi bugün pzt baktırsammı ? Öksürmekten olabilirmi
Canim bu kece isi super ya gecen hafta gorumcmn oglunun dogumgunu vardi ugrastm biraz ama cok guzel kapi susu yaptim beyaz ve mavi bulut yapip ismini yazfldim uc tane de ayicik yaptm asma yeri ve diger buluta herkes cok begendi sen nasil yapiyrsn
Canım ben kiloluyum yani oyle radikal yamulmaları farketmedim ama hareketleri gözle görülür şekilde oluyor gün boyu.
Çalışan annelere allah kolaylık versın cok zor ben oturma odasından mutfaga gıderken düşünüyorum çünki benım hem belim hem kalçam çok fena hamilelikte beli ağrıyanı gördümde kalçayı ilk defa kendimde gördümm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın canımcım.
Valla işe gelmek daha iyi yoksa insna kendini çok dinliyor, bişeylerle mesgul olmak bana daha iyi geliyor açıkcası
Günaydın canım tekrar geçmiş olsun düzelmişsindir. endişelenme bende yaşadığım için ordan biliyorum . :)
Koltukla direksiyon arasina sigmak icin koltugu geri aldidiginda, ayaklarin pedallara yetismeyene kadar canim :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benımde sırtım cok agrıo canım
bende masa bası calışıorum
göbek onden cektıkce sırtıma agrı yapıo
sandalyeye sırtlık fılan koydum aslında..
bıde bız memleketten uzaktayız
pek tanıdığımız yok buralarda
ınsan hamıleyken aılesının yanındada olmak ıstıo
Bugun bebegimin hareketlerini cok farkli hissedyorum. boyle elektrik carpmasi gibi cizzzttt ediyor rahmime dogru. 2-3 sn suruyor..umarim ters bi durum yoktur
Evet haklısın. Allah kolaylık versin.ben eve dondugumde çok şükür haftanin üç günü yemegimi yollamiş oluyor kayinvalidem. Bu bile yetiyor biliyor musun
ay bana da yemek yollayan olsa ne kadar güzel olur.
eve gidiyorum ne yicem yicem diye düşün, yap, ye, yorgunlukkkkkk
Çalışan annelere allah kolaylık versın cok zor ben oturma odasından mutfaga gıderken düşünüyorum çünki benım hem belim hem kalçam çok fena hamilelikte beli ağrıyanı gördümde kalçayı ilk defa kendimde gördümm
Evet haklısın. Allah kolaylık versin.ben eve dondugumde çok şükür haftanin üç günü yemegimi yollamiş oluyor kayinvalidem. Bu bile yetiyor biliyor musun
tabı ya oturduğun yerde yardımcı olcak bırılerının olması cok buyuk şans..
ama napalım bızde bole ıdare ederek 9 ayı bıtırecez.
bebeklerımız sağlıklı olsunlarda yeter bıze
aynıyız canım aynıyız ben de bu sabah tartılarak tam 11 kg aldığımı teyit etmiş oldum.
Ama bebeğim sağlıklı olsun hiiiç dert değil
aynıyız canım aynıyız ben de bu sabah tartılarak tam 11 kg aldığımı teyit etmiş oldum.
Ama bebeğim sağlıklı olsun hiiiç dert değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?