2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

temızlık bende yapmıorum artık canım..yardımcı almak en ıyısı..
ama yemek konusunda mecbur yapıorum cunku tanımadığım bırının yemegını yıyemıorum..
bu cok kotu bışey..
annem benımde doğumda gelecek
bıde kardesımın dugunu war..
hamıle abıyesı nerden bulacam ben ya
bende ankaradayım bıldıgın bı yer warmı
daha hıc bakmadım

Bende de bazen öyle oluyor ama hiç endişelenmedim kötü bişey diye. Bana normal geldi nedense ama 12 gün sonra kontrolüm var doktoruma sorarım normal birşey mi diye. Doktorum bana çok ayakta durmamamı mümkün olduğunca hamileliğimi yatarak gecirmemi söyledi. Sizde kendinizi yormayın, çok evham da yapmayın stressiz ama kontrollü bir hamilelik geçirmenizi dilerim arkadaşlar.

Canim bu kece isi super ya gecen hafta gorumcmn oglunun dogumgunu vardi ugrastm biraz ama cok guzel kapi susu yaptim beyaz ve mavi bulut yapip ismini yazfldim uc tane de ayicik yaptm asma yeri ve diger buluta herkes cok begendi sen nasil yapiyrsn

Ewet bende çok keyif aldim parçalari tamamladim silikonlamasi kaldi kontrole giderken götürücem inş.bitmiş halininde fotosunu becerebilirsem ataRim inş.kizim içinde kelebekli şeyler düşünüyorum bakalim

Bu arada herkeslere günaydinnn bol tekmeli güzel sonuçlarin alindiği bir hafta olur inş.çalişan annelerede Allah kolaylik versin evde olduğum halde bi çok işime eşim yardim ediyo iki şey yapsam hemen yoruluyorum..

Çalışan annelere allah kolaylık versın cok zor ben oturma odasından mutfaga gıderken düşünüyorum çünki benım hem belim hem kalçam çok fena hamilelikte beli ağrıyanı gördümde kalçayı ilk defa kendimde gördümm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benimde kalçalarım çok ağrıyor canım.
sabah yatmaktan arıyor.
işteyken oturmaktan ağrıyor.
yürüdüğüm zamanda yürümekten ağrıyor.

napacağımı bilemiyorum.

Günaydın canımcım.

Valla işe gelmek daha iyi yoksa insna kendini çok dinliyor, bişeylerle mesgul olmak bana daha iyi geliyor açıkcası

yani orası da öyle tabiki.
daha çabuk geçiyor zaman.
inanki o kadar çabuk yoruluyorm ki.
işe gelesim yok artık.

Günaydın canım tekrar geçmiş olsun düzelmişsindir. endişelenme bende yaşadığım için ordan biliyorum . :)

günaydın canımmm geç bir günaydın oldu
düzeldim çok şükür atlattım.
çok saol canım

Koltukla direksiyon arasina sigmak icin koltugu geri aldidiginda, ayaklarin pedallara yetismeyene kadar canim :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

soru yanlis oldu galiba esim tatile gitmek istiyor ama ben korkuyorum ya oralarda bişey olursa diye .. o yuzden kac hafta sonra risk oluusturur demek istemistim

Evet haklısın. Allah kolaylık versin.ben eve dondugumde çok şükür haftanin üç günü yemegimi yollamiş oluyor kayinvalidem. Bu bile yetiyor biliyor musun

Bugun bebegimin hareketlerini cok farkli hissedyorum. boyle elektrik carpmasi gibi cizzzttt ediyor rahmime dogru. 2-3 sn suruyor..umarim ters bi durum yoktur

Benim de gectigimiz haftalarda oldu aynı şekilde. Bisey yoktu çok şükür. Meraklanma baş aşağı duruyor benimki.ondandir

ay bana da yemek yollayan olsa ne kadar güzel olur.
eve gidiyorum ne yicem yicem diye düşün, yap, ye, yorgunlukkkkkk

ay bana da yemek yollayan olsa ne kadar güzel olur.
eve gidiyorum ne yicem yicem diye düşün, yap, ye, yorgunlukkkkkk

Evet öyle rahat oluyor ki.cunku eve gidince hic bir sey yapacak hali kalmıyor insanın. Zaten rutin işleri bile yapamaz durumdayım temizlik camasir ütü zorlanarak yapıyorum. Allah ailesi yanında olmayanlar a yardımcı olsun güç kuvvet versin. Ne kadarlıksın?

Yanliz deglsn canm.benimde kalcam com agriyr

Kızlar çok şükür aldım sonucu temiz çıktı rahatladım hepinize teşekkür ederim dualarınız için

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tabı ya oturduğun yerde yardımcı olcak bırılerının olması cok buyuk şans..
ama napalım bızde bole ıdare ederek 9 ayı bıtırecez.
bebeklerımız sağlıklı olsunlarda yeter bıze

tabı ya oturduğun yerde yardımcı olcak bırılerının olması cok buyuk şans..
ama napalım bızde bole ıdare ederek 9 ayı bıtırecez.
bebeklerımız sağlıklı olsunlarda yeter bıze

Aynen.sonra kaldığımız yerden devam :) bosveeeeeeerr ev isi bitmez.bebisler saglikli olsun dedigin gibi

ben bugün hiç iyi değilim zaten öksürmekten için dışıma çıktı birde baş ve boğaz ağrısı mahfoldum yokmu içilebilecek bir ilaç ?

Yalnız değilsin canım kalça ağrısı bende de var belimde yok ama biraz fazla ayakta kalsam kalçam felaket oluyor gerçi bende d3 vitamin eksikliği çıktı o da leğen kemiğinde ağrıya sebep oluyormuş ben ona bağlıyorum

aynıyız canım aynıyız ben de bu sabah tartılarak tam 11 kg aldığımı teyit etmiş oldum.

Ama bebeğim sağlıklı olsun hiiiç dert değil

Sevindim yalnız olmadığıma
Şimdi bunu aşağı yukarı 25 haftada aldığımıza göre kalan 15 haftada da bir 10 kilo alsak 20 kilo gibi kapatırız heralde bu işi :)
Sonra verirken yazışırız yine burdan bakalım inşallah ne durumdayız diye :)

aynıyız canım aynıyız ben de bu sabah tartılarak tam 11 kg aldığımı teyit etmiş oldum.

Ama bebeğim sağlıklı olsun hiiiç dert değil

Bende 10 kilo almış durumdayım arkadaşlar nolucak halimiz artık dr beni tartmaktan vazgeçti önceki kontrolde baya bi fırçalamıştı bu sefer sadece tartıldın mı diye nazikçe sordu o kadar ama neyseki şeker çıkmayınca bişey demedi kiloya bazı vücutlar gebelikte tolero edemiyo korkma doğurunca emzirirken öyle bi vericeksinki diye de moral verdi sağolsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…