soru yanlis oldu galiba esim tatile gitmek istiyor ama ben korkuyorum ya oralarda bişey olursa diye .. o yuzden kac hafta sonra risk oluusturur demek istemistim
Evet öyle rahat oluyor ki.cunku eve gidince hic bir sey yapacak hali kalmıyor insanın. Zaten rutin işleri bile yapamaz durumdayım temizlik camasir ütü zorlanarak yapıyorum. Allah ailesi yanında olmayanlar a yardımcı olsun güç kuvvet versin. Ne kadarlıksın?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben bugün hiç iyi değilim zaten öksürmekten için dışıma çıktı birde baş ve boğaz ağrısı mahfoldum yokmu içilebilecek bir ilaç ?
Bende 10 kilo almış durumdayım arkadaşlar nolucak halimizartık dr beni tartmaktan vazgeçti önceki kontrolde baya bi fırçalamıştı bu sefer sadece tartıldın mı diye nazikçe sordu o kadar ama neyseki şeker çıkmayınca bişey demedi kiloya bazı vücutlar gebelikte tolero edemiyo korkma doğurunca emzirirken öyle bi vericeksinki diye de moral verdi sağolsun :)
Parasetamol grubunda sorun yok kullanabilirsin ama ateş falan yok anladığım kadarıyla. Bence bol bol su ve c vitamini ve yatak tatlım:)
ben bugün hiç iyi değilim zaten öksürmekten için dışıma çıktı birde baş ve boğaz ağrısı mahfoldum yokmu içilebilecek bir ilaç ?
İşin tuhafı benim doktorum kaç kilo olduğumu bu aralar sormuyo bile :) ben sormadığı için sinir olup söyledim oda normalsin normalsin sen eşimde 25 kilo aldı senin gibi zayıf 48 kilo falan başladı dedi :) bazı doktorlar bu kilo olayına daha takık sanırım. Hangisi daha iyi bilmiyorum.
Yatak mı? ah ahhh keşke yatsam. evde kalınca hafta sonları kızımla daha çok yoruluyorum. birde işyerim hayatta istirahate izin vermez .
şeker yoksa durmak yok yola devam şekerim. düşünme kiloyu felan benim doktorumda ben takıyorum zannedip takip ediyordu ama ben takmadığımı önemli olmadığını söyledikçe oda artık takılmıyor iyisin devam et kilo almak istemiyorsan karbonhidrat yeme diyor o kadar :)
İşin tuhafı benim doktorum kaç kilo olduğumu bu aralar sormuyo bile :) ben sormadığı için sinir olup söyledim oda normalsin normalsin sen eşimde 25 kilo aldı senin gibi zayıf 48 kilo falan başladı dedi :) bazı doktorlar bu kilo olayına daha takık sanırım. Hangisi daha iyi bilmiyorum.
canımm ballı limonlu zencefilli çay yada sıcak su tüket.
çok rahatlatıyor.
birde doktorunu arasana ben çok hastaykeb bir kaç ilaç ismi vermişti doktor.
hatırlamıyorum ama şuan.
illaki vardır
Ya şu var ben normalde pko olduğum için devamlı diyetisyene giderdim yani neyi ne kadar yemen gerekiyor çok iyi biliyorum ama ona rağmen kilo alıyorum ilk 4 ay almadım hiç sonra bi açıldım pir açıldım :) bu durumu da paylaşınca halimi normal buldu başlarda çok takıktı şimdi öyle değil ama bünye meselesi bence herkesin kilo alışı farklı kimisi başlarda alıyor daha çok kimisi sonlarda sıkı bi diyet bİzi bekliyor bakalım :)
Çalışırken bunu duyduğum arkadaşım çok oluyordu. Burda nefes alıyorum evde daha çok yoruluyorum diye.. Bunu idrak edemiyo beynim henüz bakalım nasıl olucak sahiden:) bi raporu çaksan kimsenin iznine falan ihtiyacın olmaz aslında canım:) kızını 1 gün annende falan kimdeyse onda bıraksan gündüz ve rapor alsan yorganın altından çıkmasan ertesi güne bişeyciğin kalmaz
ya offf doktoru arasan diyince bana afakanlar basıyor. nedeni eşim. öyle doktoru arayıp bişeyler soran tiplerden hiç olmadım. geçen gün çok ağrım vardı ve su gibi akıntımda oldu onda bile aramadım. ama eşim ufak bişey olsa dahi tutturuyor doktoru ara doktoru ara diye bıktırıyor beni illallah ettim artık. bende aramıyorum. artık muaynem haftaya geçmesse o zaman sorarım diye düşünüyorum ama bakalım.
Hahahah yok şeker falan normal çıktı Allah'a şükür
Sen önceki doğumunda doğumdan hemen sonra kaç kilo vermiştin canım?
canım olur mu?
sonuçta bu önemli bir durum.
ateşin çıkarsa falan daha da önemli hale geliyor.
en azından asistanını ara. o sana bir kaç ilaç ismi önerir.
bende ararken çok rahatsız oluyorum ama bazende aramak gerekiyor.
kızlar biri bana doğum izni ayrıntılarını yazabilir mi?
1- kaçıncı hafta zorunlu olarak izne ayrılmamız gerekiyor?
2- toplamda kaç hafta iznimiz var yada kaç gün?
yerime geçici personel alacaklarda onun ayarlaması için şimdiden konuşmam gerek?
kızlar biri bana doğum izni ayrıntılarını yazabilir mi?
1- kaçıncı hafta zorunlu olarak izne ayrılmamız gerekiyor?
2- toplamda kaç hafta iznimiz var yada kaç gün?
yerime geçici personel alacaklarda onun ayarlaması için şimdiden konuşmam gerek?
Bende 10 kilo almış durumdayım arkadaşlar nolucak halimizartık dr beni tartmaktan vazgeçti önceki kontrolde baya bi fırçalamıştı bu sefer sadece tartıldın mı diye nazikçe sordu o kadar ama neyseki şeker çıkmayınca bişey demedi kiloya bazı vücutlar gebelikte tolero edemiyo korkma doğurunca emzirirken öyle bi vericeksinki diye de moral verdi sağolsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?