2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

inşallah tabiiiii, önce ben bir kendim inanayımmmmm hahahahahhahaha

teşekkür ederim kızlar

herhalde 37 ye kadar çalışırım. bebeğime bakacak kişi sorun şuan.
mümkün olduğu kadar evde olmam gerek.

canım normlade 32. haftada izne ayrılabiliyorsun. SSK ile anlaşmalı bir hastane ise ordan alınan rapor yeterli oluyor. Ama yok ben 32. haftada ayrılmak istemiyorum sona devretmek istiyorum diyosan doktorun 32. haftada 37. haftaya kadar çalışabilir raporu verebiliyor. Ama 37 haftada kesin ayrılıyorsun ve bu defa da doğum iznine çıkmıştır diye rapor alman lazım.

Toplamda 8 hafta dogum öncesi 8 hafta dogum sonrası olmak üzere 16 hafta dogum iznin var. Ama dedğim gibi 5 haftasını sonraya sarkıtabilirsin.

teşekkür ederim kızlar

herhalde 37 ye kadar çalışırım. bebeğime bakacak kişi sorun şuan.
mümkün olduğu kadar evde olmam gerek.

ne güzel. en azından izin hakkınız var sizin. benim gibi kendi işini yapanlar ne yapacak bilemiyorum. kendi kendime mi izin vericem? o arada işler güçler ne olacak? Doğum parası desen o da yok.. Maaşlı çalışmak bazen çok işe yarıyor çoook..

canım duyanda 30 kg aldın zanneder. hamileyiz alcaz tabe. dikkat etme ye hamilelikten sonra bakarsın başının çaresine önemli olan kilo değil şeker bebeğim o yoksa yumul. benim iştahım olsa neler yicemde yok işte. bende 10 kg aldım. diyetisyen arkadaşım 10 kg hamilelikte hiçbişey devam et diyor. doktorum da aynı şekil.

canım bakıcımı tutacaksın?

ya kayınvalidem bakabılırse ( bunu ben doğum iznindeyken göreceğiz) tutmayacağım.
yoksada aldığım para ile bakıcıya vereceğim para neredeyse aynı kapıya çıkacak.

kendım ayrılmak zorunda kalırım belki.

evet kesınlıkle bazı bakımlardan dediğin gibi.

dur bakalım kızçenin bi yüzünü görsün torun sevgisi hiçbişeye benzemezmiş evladından bile tatlı imiş hem annemler söyler belki bakar o zaman. senin için çok iyi olur bakarsa en azından çalışıp paranı kazanırsın.

inşallah canım
bizim kız ilk torun olacak bir de

Ayy ne güzel yazmışsın yaa içimi rahatlattın valla sağol bunu duymaya ihtiyacım varmış :) di mi yaa zaten 7. Ayımıza girdik valla ebru şallı gibi olamam yani napıyım bünye zaten müsait azıcıkda iştah eklendi mi ohh gelsin kilolar aynen şeker çıkmadı ya bi rahatladım ki anlatamam öyle bi kasmışımki kendimi her sabah tartılmak için uyanıyodum o derece yani :) sağol tatlım tekrar:)

İyi düşünelim iyi olsun:) yok ben kendimi tombiş görürsem tutarım boğazımı hayatımda olmadığım kilolardayım su içeriz bol bol en iyi sütü o yapıyomuş zaten gerisi hikaye diyo dr lar

Merhaba, keçeleri nereden alıyorsunuz, örnek olarak kullandığınız/yararlandığınız site vs var mıdır? ben de yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum keçelere:S

Aynen hamilelikte bünye şişmeye daha müsait. Doğumdan sonra dikkat edince verilir heralde, umarım

Veririz bence yaa yemek yemeye bile fırsatımız olmayacak uykusuzluk vs vs hızla gidicek inanıyorum ben :) hem emzirirken de vücut baya kalori yakıyomuş dr un dediğine göre bebişler iyi olsun da üstesinden geliriz bence :)

ebru şallımı o medyatik diye yapmadığı şey kalmadıki hayatım biara onu kınayanlar bile oldu bu kadar dikkat edilirmi bebeğin sağlığıyla oynanırmı vs. diye hiç kusura bakmasın bebeğimin 3,500 doğcanı bilsem 30 kg bile almaya razıyım yeterki sağlıklı kilosu yerinde bi tombiş bebek doğurayım. yemişim kiloyu 3 günlük dünya bu dönemi daha ne zaman yaşıcaz bi daha söylermisin ? yediğin helal hayatım cab boğazdan gelir afiyet olsun.

bu arada şimdi bi tatlı iyi giderdi. offff

Çok yaşa emi bencede tatlı iyi gider bi dondurmayı hak ettik tabi canım bencede saçma gebelik dönemi rejim için asla uygun olmayan bi dönem zaten ye gitsin şeker tansiyon yoksa bence sıkıntı da yok demektir dr da şeker çıkmadığını görünce sal gitsine getirdi :) bebişler normal kilosunda doğsunlar da bizdeki durum doğumdan sonraboğazı tutmaya bakar

Bugün oğluşum odası geliyor kızlar çok heyecanlıyım yaa Allahım sağlıkla doğup içinde uyuduğu günleri gösterir inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…