2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

dondurma dedinde yediyiğim dondurmalar yüzünden şuan öksürürken boğuluyorum valla. ama sütişten sütlü tatlı olur tavukgöğsü kazandibi offf... eşime mesaj çektim şimdi sadece tavukgöğsü yazdım. fenayım çok ya

Bugün oğluşum odası geliyor kızlar çok heyecanlıyım yaa Allahım sağlıkla doğup içinde uyuduğu günleri gösterir inş :)

siz babayı işe gönderi birlikte yatıcanız onu koklaya koklaya uyucan hep nefesini dinlicen ne odası.

kızım 2 yaşında halen bizim odadaki park yatakta yatıyo kokmadan uyuyamıyorum gece uyanınca yanımıza alıyom. şimdi kendi odasına geçircez kardeşi yatıcak bizim odada eşim kızımı atmam ben bi parkyatak daha alalım diye tutturdu :)

Aman dikkat o zaman geçmiş olsun...Tavukgöğsü mü off diyorum şöyle hakikisinden hemde bende yiyim bari :)

Doğru diyosun park yatağıda kurduk kendi odamıza... oda işi tamamen kendi nefsim için bu bi gerçek artık gündüz falan yatırırım belki gerçi dipdibe odalar ama dediğin gibi kokusu olmadan nefesini duymadan uyku tutmaz beni de :) ama şimdi odayı görünce de bi garip oldum yaa şu eylül gelsin bi an önce benim gibi sabırsız bi insan için daha çoookk zaman var :) anamın karnında bile duramamışım oğluşda bana benzerse bakalım aman gerçi vaktinde doğsun yinede :)

ayy parkyatağı kurdunuzmu ne güzel şimdi herakşam ona bakıp hayalde kuruyonuzdur siz şimdi

ayy parkyatağı kurdunuzmu ne güzel şimdi herakşam ona bakıp hayalde kuruyonuzdur siz şimdi

Diyorum ya sabırsızın önde gideniyim diye durur muyum kurduk tabi :) ama annemin ısrarlarıyla üstünü örttük tozlanmasın diye malum daha 3 ay var şimdi odayı görünce hayaller ikiye katlandı... Allah herkese yaşatsın bu duyguyu sen ikinciye yaşıyosun maşallah :)

doğsalarda koklasak yaw

Zaman geçtikçe daha çok heyecan yapıyor insan.

canım bişey söylücem dalinin pembe kapaklı 8 liraya yumuşatıcıları var. mutlaka al bebeği 10 kat daha koklayasın geliyor. herzaman hrkez söyler sen ne kullanıyosun kızının çamaşırlarına bir çocuk bu kadar güzel kokmaz derler. al yıka bi çamaşırlarını bana dua edeceksin. o gelmeden çamaşırlarını koklayıp uyuyacaksın. şişeyi değil çamaşırı yıkayıp bir kokla. yakın olsak koklatçam sana ama bayılırsın o derece.

içine mi doğdu ne
Bugün bebek için deterjan alacağım iş çıkışı.

kızlar istanbulda öyle bir şimşek çaktıki çığlık attım korkudan millet şuan su içiyo herkez çok korktu

öyle korktum ki kalbin deli gibi atıyo

içine mi doğdu ne
Bugün bebek için deterjan alacağım iş çıkışı.

dalin yeşil kapaklı yeşil deterjan pembe kapaklı yumuşatıcı ben metrodan alıyorum hep bayada gidiyo konsantre olduğu için bebişimin cildi atepik ciltmiş yani çok hassas bişey olsa hemen kızarır ve inanırmısın hiç bir şey yapmadı. misss misss. geçende kendi badimide yıkamışım kendmi sevdim valla.

kızlar şeker yuklemesınde ıkı kez mı kan alındı sizden?
Doktorum tembıhledı, sadece bır kez aldırın o da içtikten sonra dedi. Bugun saglık ocagıyla konuştuk, haliyle 2 kez alıyoruz açlık için de değer gırıyorum dedı hemşire. Doktor bu değerlı bebek (bebegımız 2.tüp denememızde geldı) doktoru ne dıyorsa öyle yapcaz dedı sağolsun. Açlık kan şekerını kafadan atcak hemşire
Belim çok ağrıyor, cumartesı doktora soyledım muhtemelen bel fıtığı dedı Diskler kayma yapabılır dıyor. Hamıle yogası ya da platesi yapmamı istedi

memnunsun yani dalinden.

Toz olanlardan almıyım mı bebek tozumu sabunumu ne diye geçiyo.

neşe öptüm hepinizi kızlar çıkıyorum ben yarın sağlık ocağına uğrayı geç kalan 2. tetenoz iğnemi vurulayım. başa gelen çekilirr...

canım benden de bir defa alındı.
şekerli suyu içtikten 1 saat sonra.

Bir daha da alınmadı canım.

memnunsun yani dalinden.

Toz olanlardan almıyım mı bebek tozumu sabunumu ne diye geçiyo.

dalim sıvı bebek deterjanı diye geçiyo. toz olanların bazıları çözünmüyomuş canım arkadaşlarımdan bazıları memnun değildi. bende bundan aldım tozlarıda vr dalinin ama sen sıvısını al memnun kalçan bak gör. birde battaniyelerini yıka bak çocuğu yanından ayırmıcan.

40 ında 52 ye mi düşmüştün??!! Harika inşallah benimde öyle olur
Seninkinin sıkıntısı yeni çözüldü yavaş yavaş almaya başlicak bence. Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah o konuda bende aynı fikirdeyim gerisi boş

canım 25. haftamdayım.

bende çok zorlanıyorum çamaşır, ütü yemek.
evimle iş yerim 3 dk mesafede onu büle yürümekte zorlanıyorum.
nefes nefese kalıyorum.

sen ne kadarlıksın?

25+4um ben de. Bitkinlik oluyor haliyle. 10 kilo aldim.sabahlari işe yürüyerek gideyim diyorum eşim illla bırakıyor. Iş çıkışı da benim halim olmuyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…