Çok yaşa emi bencede tatlı iyi gider bi dondurmayı hak ettiktabi canım bencede saçma gebelik dönemi rejim için asla uygun olmayan bi dönem zaten ye gitsin şeker tansiyon yoksa bence sıkıntı da yok demektir dr da şeker çıkmadığını görünce sal gitsine getirdi :) bebişler normal kilosunda doğsunlar da bizdeki durum doğumdan sonraboğazı tutmaya bakar
Bugün oğluşum odası geliyor kızlar çok heyecanlıyım yaa Allahım sağlıkla doğup içinde uyuduğu günleri gösterir inş :)
dondurma dedinde yediyiğim dondurmalar yüzünden şuan öksürürken boğuluyorum valla. ama sütişten sütlü tatlı olur tavukgöğsü kazandibi offf... eşime mesaj çektim şimdi sadece tavukgöğsüyazdım. fenayım çok ya
siz babayı işe gönderi birlikte yatıcanız onu koklaya koklaya uyucan hep nefesini dinlicen ne odası.
kızım 2 yaşında halen bizim odadaki park yatakta yatıyo kokmadan uyuyamıyorum gece uyanınca yanımıza alıyom. şimdi kendi odasına geçircez kardeşi yatıcak bizim odada eşim kızımı atmam ben bi parkyatak daha alalım diye tutturdu :)
Aman dikkat o zaman geçmiş olsun...Tavukgöğsü mü off diyorum şöyle hakikisinden hemde bende yiyim bari :)
Doğru diyosun park yatağıda kurduk kendi odamıza... oda işi tamamen kendi nefsim için bu bi gerçek artık gündüz falan yatırırım belki gerçi dipdibe odalar ama dediğin gibi kokusu olmadan nefesini duymadan uyku tutmaz beni de :) ama şimdi odayı görünce de bi garip oldum yaa şu eylül gelsin bi an önce benim gibi sabırsız bi insan için daha çoookk zaman var :) anamın karnında bile duramamışım oğluşda bana benzerse bakalım aman gerçi vaktinde doğsun yinede :)
ayy parkyatağı kurdunuzmu ne güzel şimdi herakşam ona bakıp hayalde kuruyonuzdur siz şimdi
ayy parkyatağı kurdunuzmu ne güzel şimdi herakşam ona bakıp hayalde kuruyonuzdur siz şimdi
doğsalarda koklasak yaw
Zaman geçtikçe daha çok heyecan yapıyor insan.
canım bişey söylücem dalinin pembe kapaklı 8 liraya yumuşatıcıları var. Mutlaka al bebeği 10 kat daha koklayasın geliyor. Herzaman hrkez söyler sen ne kullanıyosun kızının çamaşırlarına bir çocuk bu kadar güzel kokmaz derler. Al yıka bi çamaşırlarını bana dua edeceksin. O gelmeden çamaşırlarını koklayıp uyuyacaksın. şişeyi değil çamaşırı yıkayıp bir kokla. Yakın olsak koklatçam sana ama bayılırsın o derece.
kızlar istanbulda öyle bir şimşek çaktıki çığlık attım korkudan millet şuan su içiyo herkez çok korktu
öyle korktum ki kalbin deli gibi atıyo
içine mi doğdu ne
Bugün bebek için deterjan alacağım iş çıkışı.
dalin yeşil kapaklı yeşil deterjan pembe kapaklı yumuşatıcı ben metrodan alıyorum hep bayada gidiyo konsantre olduğu için bebişimin cildi atepik ciltmiş yani çok hassas bişey olsa hemen kızarır ve inanırmısın hiç bir şey yapmadı. Misss misss. Geçende kendi badimide yıkamışım kendmi sevdim valla.
[ı]kızlar şeker yuklemesınde ıkı kez mı kan alındı sizden?
Doktorum tembıhledı, sadece bır kez aldırın o da içtikten sonra dedi. Bugun saglık ocagıyla konuştuk, haliyle 2 kez alıyoruz açlık için de değer gırıyorum dedı hemşire. Doktor bu değerlı bebek (bebegımız 2.tüp denememızde geldı) doktoru ne dıyorsa öyle yapcaz dedı sağolsun. Açlık kan şekerını kafadan atcak hemşire
Belim çok ağrıyor, cumartesı doktora soyledım muhtemelen bel fıtığı dedıDiskler kayma yapabılır dıyor. Hamıle yogası ya da platesi yapmamı istedi
[/ı]
memnunsun yani dalinden.
Toz olanlardan almıyım mı bebek tozumu sabunumu ne diye geçiyo.
54 le başladım 24 kilo almıştım doğumdan sonraki 40 ımda ise 52 kiloya kadar düştüm. ben emzirme döneminde çabuk kilo veriyorum. bundada en son 1 hafta önce doktora gitmiştim 10 kg felan almıştım. 56 ile başladım 65,900 felandım 9,5 kg felan kilo alıyorum almasınada bende bebiş almıyor napçan iste öle dert ediyom. :) ii olsun doğsun alayım kucağıma hiçbişey olmadan evime gideyim başka bişey istemiyorum.
canım benden de bir defa alındı.
şekerli suyu içtikten 1 saat sonra.
Bir daha da alınmadı canım.
canım 25. haftamdayım.
bende çok zorlanıyorum çamaşır, ütü yemek.
evimle iş yerim 3 dk mesafede onu büle yürümekte zorlanıyorum.
nefes nefese kalıyorum.
sen ne kadarlıksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?