2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Yalniz degilsin canim benimde belimin agrisi kalcama vuruyor

Canim ayni bende senin gibiyim surekli wc ye kalkiyorum rahat uyuyamiyorum ruyalar desen senin aynin ayaklarim ve bacaklarim oyle agriyorki sanirsin uyurken maraton kosmusum

ay bana da yemek yollayan olsa ne kadar güzel olur.
eve gidiyorum ne yicem yicem diye düşün, yap, ye, yorgunlukkkkkk

Al bendende o kadar zaten yorgun geliyorum evde yemek hazir olsa daha ne isterim bide ne pisirsem derdi benim esimde yemek yapmayi zerre kadar bilmez

ben bugün hiç iyi değilim zaten öksürmekten için dışıma çıktı birde baş ve boğaz ağrısı mahfoldum yokmu içilebilecek bir ilaç ?

Canim gecmis olsun benim bir ilacim ilk bebekte dr bir arkadas soylemisti kime soylediysem iyi geldi 1 tane elmayi iyice yika soy kabugunu bir demlige koy icine kucuk bir parca kabuk tarcin 3 tane kadar karanfil koy kaynat biraz birak demlensin sonra balla tatlandir ic oksuruk ve bogaz agrisina cok iyi geliyor

Bayanlar cepten giriyorum.yazim alintilandiginda direkt o sayfaya yonlenemiyorum. Alintilanan yazimin ustune basıyorum ama yonlendirmiyor.kendim sayfalari dolasip buluyorum.fikri olan?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ahh ah benim esim ucak sevmiyor maleseff .. gidersek kendi aracimizla gidelim diyor.. doktorda randevum vardi sordum gidebilirmiyim diye tek olanlari hep gonderdim ama sen gidemezsin dedi yani yine sen bilirsin ama onermiyorum dedi .. bilmiyorum yaa neyse

Kızlar selam,

Bebiş için banyo temizlik ürünü olarak ne aldınız ya da alacaksınız ? Şampuan, vücut losyonu, pişik kremi vs set halinde satılıyor bazı mağazalarda.

Mesela chicco çanta hediyeli set yapmış 49 TL'ye e-bebekte gördüm. Ama bilemedim alınır mı ? Tavsiye eden var mı ?

Siz banyo - bakım ürünleri olarak ne tercih edersiniz ?

Kızlar günlük ortalama ne kadar su içiyorsunuz? Ben 2 lt. zor içiyorum daha çok içebilmek için önerileriniz var mıdır?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar günlük ortalama ne kadar su içiyorsunuz? Ben 2 lt. zor içiyorum daha çok içebilmek için önerileriniz var mıdır?

Özgecim, sabah kalktığından akşam yatana kadar. Her saat başı bir bardak içsen, günlük su ihtiyacını karşılamış olursun. Ben bunun için ilk zamanlarda telefonumun alarmını kuruyodum. Sonra zamanla otomatikleşiyor zaten.

Canım ben chicco nun setini almıştım çantalı bahsettiğinden h.sonuda dalinin setini aldım hatta deterjan ve yumuşatıcısını bile aldım e bebekten gerçi çalışan kızlardan birine sordum hangisini tavsiye edersiniz diye sebamed ya da bübchen dedi ama benim gönlüm dalinden yana :)

Valla benden üç kere kan alındı önce açlık şekeri ardından şekerli suyu içtim 1. Saatte ve 2. Saatte alındı ama dr un nasıl diyosa öylesini yapmak mantıklı

Sağ ol canım bilgi verdiğin için. Benim aklımda da sürekli bübchen var ama set olarak bulamadım. Chicco nun seti çantalı olduğu için dikkatimi çekti, kararsız kaldım. Peki chicco nun çantası nasıl sence kullanışlı mı ? Hani bebekle beraber, dışarı çıktığında bebiş gereçlerini koyabileceğin türden bi çanta mı ?

Öyle büyük bi çanta değil ben ayrıca bebek çantası aldım yani günlük dışarı çıkarken yeter belki ama ben fazla detaycı olduğum için bana kesin yetmez :)

Sürekli su şişesi ile geziyorum hatta telefona su programı bile indirdim ama gel gör ki içmek bana zor geliyor bebeğe zararı olacak diye de sinir oluyorum kendime 2lt yeterli olur mu sizce

Öyle büyük bi çanta değil ben ayrıca bebek çantası aldım yani günlük dışarı çıkarken yeter belki ama ben fazla detaycı olduğum için bana kesin yetmez :)

O zaman bana da yetmez o çanta. Çünkü bende doldurucam ağzına kadar, kesin :) Sırf çantaya tav olmayayım yani.

Buarada canım bübchen internette set olarak var 50 lira civarı internetten alışveriş yapıyorsan çantalı alt açma hediyeli olarak bende bübchen ya da sebamed düşünüyorum Nisan Mayıs annelerini okuyorum ara ara genelde stok alınan ıslak mendiller pişik yapmış pamukla suya dönüyorlardı sanırım bebeğimizin cildine göre deneyip almak daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…