Sürekli su şişesi ile geziyorum hatta telefona su programı bile indirdim ama gel gör ki içmek bana zor geliyor bebeğe zararı olacak diye de sinir oluyorum kendime 2lt yeterli olur mu sizce
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O zaman bana da yetmez o çanta. Çünkü bende doldurucam ağzına kadar, kesin :) Sırf çantaya tav olmayayım yani.
Buarada canım bübchen internette set olarak var 50 lira civarı internetten alışveriş yapıyorsan çantalı alt açma hediyeli olarak bende bübchen ya da sebamed düşünüyorum Nisan Mayıs annelerini okuyorum ara ara genelde stok alınan ıslak mendiller pişik yapmış pamukla suya dönüyorlardı sanırım bebeğimizin cildine göre deneyip almak daha mantıklı
Bencede sırf çanta için alma :) e bebekten lassig marka aldım ben bebek çantasını mesela biberon koyma yerinden tut mama koymak için sıvı geçirmeyen bölmesine kadar düşünmüşler fiyat olarak biraz pahalı ama çok hoşuma gitti benim
Linki kopyalayamadım telefondanSana zahmet linki varsa verebilir misin ? İnternetten alışveriş yapıyorum sık sık. Almışken iki set almak ve bebişimin vereceği reaksiyona göre biri ile devam etmek istiyorum bende. Seninle hemfikirim bu konuda.
Linki var mı canım ?
Linki kopyalayamadım telefondanama n11de sebamed seti var 69 lira diyor babymall ve bebefix sitelerinde de bübchen setler var bir yerde de müstela set vardı 149tl ama adını hatırlamadım bende deneyip bulma taraftarıyım işallah ilkinde tuttururuz:)
Ben mağazasından almıştım şimdi e bebek in sitesine baktım orda bulamadım ama hello baby nin sitesinde varmış renk seçenekleri var içleri aynı yalnız burdaki fiyatı daha pahalıymış ben 169 tl ye aldım
http://www.hellobaby.com.tr/Anne-Cantalari/Lassig-Messenger-Bag-Multimix-Ash-Ash.aspx
Anladım canım, olsun tamam ben araştırır bakarım artk. Bilgi edinmek istiyodum ne zamandır, iyi oldu sağ olasın.
Sen ne tercih ediyosun ilk etapta ?
Ayyy çok güzelmiş annesi, güzel gezmeleriniz olsun inş :) Çok beğendim, tşk ederim paylaştığın için. Fikir oldu bana bu.
Aynı şekilde hastane çantası da araştırıcam daha, işimiz çok yani :)
canım inşallah önemli bişey değildir endişelenme bi arkadaşım öyle ama o haberi bile yoktu erken dogum yaptı ama sen korkma en azından biliyorsun tedbirini alırsın inşallahta bişey herşey yolunda gider sen içini rahat tut.
Sağol tatlım bende çok beğendim oğluşla bol bol gezeriz öyle eskitiriz çantamızı inş :) eksikler bitmiyo valla ama işin en eğlenceli tarafı bu zaten hele de benim gibi alışveriş delisiysen doyamıyorum ben almaya :)
Bunlar güzel telaşlar ve eksikler. Alışveriş yapmayı çok sevmem, sıkılıyorum ama söz konusu bebekle ilgili bişeyse bende atılıyorum hemen :)
Daha yeni başlıyorum araştırmaya, alışverişe. Hayırlısıyla sağlıkla kullanalım inş. hepimiz
Ben sanırım bübchen alırım ilk olmazsa sebamed hipp markası içinde çok iyi diyenler var ama her yerde bulabileceğim birşey olması taraftarıyım baktım hepsi tırt çıktı mustela alırım :)
ben de öğretmenim cnm..
Ben de öğretmenim hocam :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sizde öğretmenmişsiniz:) ben çok kötü bir gerçekle kala kaldım doğumum 29 eylül gözüküyorum 37. haftam 08 eylül oluyor burda izne çıkacağım önceki 5 haftayı aktaramayacakmıyım şimdi ben yaaa başka bi forum da gördüm yazı gelmiş geçenlerde okula ve yaza gelen doğum izinlerini aktaramıyoruz diye((( bu bütün planlarımı alt üst etti şimdi yaa.... bakın benim durumum şöyle nasıl olacak yardım edermisiniz
23 aralık 2013 sat tarihim
32. haftam 04 . 08. 2014 ağustos
37. haftam 08 . 09 2014 eylül şimdi ben 37. haftamda çıkıcam izne desem önceki 5 haftam yanıyor mu offf yaaa
Kızlar selam,
Bebiş için banyo temizlik ürünü olarak ne aldınız ya da alacaksınız ? Şampuan, vücut losyonu, pişik kremi vs set halinde satılıyor bazı mağazalarda.
Mesela chicco çanta hediyeli set yapmış 49 TL'ye e-bebekte gördüm. Ama bilemedim alınır mı ? Tavsiye eden var mı ?
Siz banyo - bakım ürünleri olarak ne tercih edersiniz ?
Kızlar günlük ortalama ne kadar su içiyorsunuz? Ben 2 lt. zor içiyorumdaha çok içebilmek için önerileriniz var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?