2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

2 litre standarttır canım. 2 litre ve üstü ideal derler doktorlar. Saat başı bi bardak çok da zorlamamalı aslında ama içemiyosan içemiyosundur tabii. Bazıları su içmeyi sevmez ama biraz idare et, en azından şu gebelik dönemin için zorla azıcık kendini, bebişin için

O zaman bana da yetmez o çanta. Çünkü bende doldurucam ağzına kadar, kesin :) Sırf çantaya tav olmayayım yani.

Bencede sırf çanta için alma :) e bebekten lassig marka aldım ben bebek çantasını mesela biberon koyma yerinden tut mama koymak için sıvı geçirmeyen bölmesine kadar düşünmüşler fiyat olarak biraz pahalı ama çok hoşuma gitti benim

Sana zahmet linki varsa verebilir misin ? İnternetten alışveriş yapıyorum sık sık. Almışken iki set almak ve bebişimin vereceği reaksiyona göre biri ile devam etmek istiyorum bende. Seninle hemfikirim bu konuda.

Sana zahmet linki varsa verebilir misin ? İnternetten alışveriş yapıyorum sık sık. Almışken iki set almak ve bebişimin vereceği reaksiyona göre biri ile devam etmek istiyorum bende. Seninle hemfikirim bu konuda.
Linki kopyalayamadım telefondan ama n11de sebamed seti var 69 lira diyor babymall ve bebefix sitelerinde de bübchen setler var bir yerde de müstela set vardı 149tl ama adını hatırlamadım bende deneyip bulma taraftarıyım işallah ilkinde tuttururuz:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anladım canım, olsun tamam ben araştırır bakarım artk. Bilgi edinmek istiyodum ne zamandır, iyi oldu sağ olasın.
Sen ne tercih ediyosun ilk etapta ?

Ayyy çok güzelmiş annesi, güzel gezmeleriniz olsun inş :) Çok beğendim, tşk ederim paylaştığın için. Fikir oldu bana bu.

Aynı şekilde hastane çantası da araştırıcam daha, işimiz çok yani :)

Anladım canım, olsun tamam ben araştırır bakarım artk. Bilgi edinmek istiyodum ne zamandır, iyi oldu sağ olasın.
Sen ne tercih ediyosun ilk etapta ?

Ben sanırım bübchen alırım ilk olmazsa sebamed hipp markası içinde çok iyi diyenler var ama her yerde bulabileceğim birşey olması taraftarıyım baktım hepsi tırt çıktı mustela alırım :)

İyi geceler herkese lenfomacım sana da ayrıca teşekkür ederim her mesajıma cevap veriyorsun :)

Sağol tatlım bende çok beğendim oğluşla bol bol gezeriz öyle eskitiriz çantamızı inş :) eksikler bitmiyo valla ama işin en eğlenceli tarafı bu zaten hele de benim gibi alışveriş delisiysen doyamıyorum ben almaya :)

Çok sağol canım.bütün gün hastanedeydim.testler tekrarlandı dahiliyeye konsültasyon istendi.şu an ki alt seviyeme göre ilaç kullanmama gerek yokmuş ama kaşınmalarım başlarsa hemen gel dedi.onun dışında 1ay sonraya kontrol verdi..ilgin için teşekkür ederim.

Bunlar güzel telaşlar ve eksikler. Alışveriş yapmayı çok sevmem, sıkılıyorum ama söz konusu bebekle ilgili bişeyse bende atılıyorum hemen :)
Daha yeni başlıyorum araştırmaya, alışverişe. Hayırlısıyla sağlıkla kullanalım inş. hepimiz

Amin canım biz bitirdik sayılır ufak tefek şeyler kaldı zaten kendime aldığımdan çok bebeğime aldığım şeylere mutlu oluyorum :) Rabbim hepimize evlatlarımızla güzel günler göstersin inş ...

Ben kizimda cihoonun setini almistim ama hic memnun kalmadi sampuani alerji yapti dr u sabamed i onerdi ve cok memnun kaldim...bide set almak cokta mantikli degil cunku her bir urunde farkli markalar daha iyi olabiliyor pisik kereminde bebetan yada bebe yaginda farkli bi marka gibi

ben de öğretmenim cnm..

sizde öğretmenmişsiniz:) ben çok kötü bir gerçekle kala kaldım doğumum 29 eylül gözüküyorum 37. haftam 08 eylül oluyor burda izne çıkacağım önceki 5 haftayı aktaramayacakmıyım şimdi ben yaaa başka bi forum da gördüm yazı gelmiş geçenlerde okula ve yaza gelen doğum izinlerini aktaramıyoruz diye((( bu bütün planlarımı alt üst etti şimdi yaa.... bakın benim durumum şöyle nasıl olacak yardım edermisiniz
23 aralık 2013 sat tarihim
32. haftam 04 . 08. 2014 ağustos
37. haftam 08 . 09 2014 eylül şimdi ben 37. haftamda çıkıcam izne desem önceki 5 haftam yanıyor mu offf yaaa

Ben de öğretmenim hocam :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sizde öğretmenmişsiniz:)
ben çok kötü bir gerçekle kala kaldım. doğumum 29 eylül gözüküyor. 37. haftam 08 eylül oluyor, bu tarihte izne çıkacağım... önceki 5 haftayı aktaramayacakmıyım şimdi ben yaaa??? başka bi forum da gördüm. yazı gelmiş geçenlerde okula ve tatile gelen doğum izinlerini aktaramıyoruz diye(((
bu bütün planlarımı alt üst etti şimdi yaa.... bakın benim durumum şöyle nasıl olacak yardım edermisiniz???
23 aralık 2013 sat tarihim
32. haftam 04 . 08. 2014 ağustos
37. haftam 08 . 09 2014 eylü l şimdi ben 37. haftamda çıkıcam izne desem önceki 5 haftam yanıyor mu offf yaaa

O yaziyi ben de okudum ve okulda arkadaslarla konustugumuzda da aktaramayacagimi soyluyorlar bana malesef olmayacak sanirim..ama senin 37.haftanin dolmasina eylulden 1 hafta varmis belki o bir haftayi aktarabilirsin. tabi 5 haftanin yaninda pek lafi olmaz ama kar kardir...

Ben mustela alicam yeni dogan icin. Sampuan ve kremlerini yakin cevremden biliyorum.

samsung galaxy

Kızlar günlük ortalama ne kadar su içiyorsunuz? Ben 2 lt. zor içiyorum daha çok içebilmek için önerileriniz var mıdır?

Masa basi calisiyirum. Cok su icen biri degilim. Bardagim bittikce dolduruyorum. Komik olacak belki ama bardak basina cizik atiyorum bi not kagidina ☺

samsung galaxy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…