Kızlar selam,
Bebiş için banyo temizlik ürünü olarak ne aldınız ya da alacaksınız ? Şampuan, vücut losyonu, pişik kremi vs set halinde satılıyor bazı mağazalarda.
Mesela chicco çanta hediyeli set yapmış 49 TL'ye e-bebekte gördüm. Ama bilemedim alınır mı ? Tavsiye eden var mı ?
Siz banyo - bakım ürünleri olarak ne tercih edersiniz ?
Canım ben chicco nun setini almıştım çantalı bahsettiğinden h.sonuda dalinin setini aldım hatta deterjan ve yumuşatıcısını bile aldım e bebekten gerçi çalışan kızlardan birine sordum hangisini tavsiye edersiniz diye sebamed ya da bübchen dedi ama benim gönlüm dalinden yana :)
Masa basi calisiyirum. Cok su icen biri degilim. Bardagim bittikce dolduruyorum. Komik olacak belki ama bardak basina cizik atiyorum bi not kagidina ☺
samsung galaxy
Kızlar selam,
Bebiş için banyo temizlik ürünü olarak ne aldınız ya da alacaksınız ? Şampuan, vücut losyonu, pişik kremi vs set halinde satılıyor bazı mağazalarda.
Mesela chicco çanta hediyeli set yapmış 49 TL'ye e-bebekte gördüm. Ama bilemedim alınır mı ? Tavsiye eden var mı ?
Siz banyo - bakım ürünleri olarak ne tercih edersiniz ?
öncelıkle gunaydın hanımlar
ben daha oncede de yazmıstım
arastırdım gıttım magazaya tek tek okududum ıcıerıklerını
sebamedın sampuanında SLES var
dalın johnsons da SLS var
bubchenın ıcerıgını bulamadım kutunun ustunde sadece bıtkısel dıyor ama yazmaması hosuma gıtmedı
bıtek chıccoda paraben-sls-sles-alkol ıcermez yazıyor hosuma gıttı
ama chıcconun bıde pure bıo organık serısı var ben ondan alacam sanırım
mustelayada cok ıyı dıyorlar ama pahalı bıraz onun ıcerıgını okuyamadım
Kızlar bugün farkettim meme ucumda et benime benzer bişey çıktı. Meme üçüm çok kaşınıyor ve acıyor..
Benim meme ucum büyük fındık büyüklüğünde . Meme ucunda çatlaklar oluyor hani benimkide sanki çatlaktan kaynaklanan bir et çıkıntısı gibi. Yani aslında yeni çıkmış bişey değil. Gögüs dokumun aynısı...Ama bilmiyorum atletıme falan sürtünce acıyor. Korktumda... İnşaalah kötü bişey değildir . Benzer durumu olan var mı?
Kızlar anne bakım çantası olarak daha önce bir arkadaş sormuştu.
Ben bunu aldım, o kadar hafif o kadar kullanışlı duruyor ki herkese tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 1142440
Ayrıca bebek arabamızı da aldık. Quinny Zapp Extra ve yanında ana kucağı oto koltugu olarak Maxi Cosi
Eki Görüntüle 1142447
Ama hala çocuğumun yatacak yeri yokNe odasını ne beşiğini almadık bir tembellik çöktü ki sormayın üstümüze
Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin bizlere inşallah
çok güzel bilgiler olmuş bunlar canım sağol...
valla sendne beterı var guzelım benım
ben sadece bı kac kıyafetv aldım onun dısında bıseycık almadım
babamızı beklıyoruz aslında seferden donunce onunla alısverıs yaparım dıye
ben herseyı hazır edersem hooppp adamın kucagına bı bebek al bu senın olur olmaz
bıraz yorulsun tadını keyfını alsın ben nazlanayıom dımı
ama o kadarda zor tutuyorum kendımı almamak ıcın
Aynı durum bende de var. Bende korkuyordum. İyi ki yazdın.
Gogüslerımın kahverengı yerlerı cook buyudu, dagıldı ve kopkoyu. Sag meme ucumda et benı cıktı. Ikısıde catlak catlak. Lansinoh meme ucu catlak kremını suruyorum ben sımdıden. Tavsıye ederim.
valla hayatım gördüğün bebek arabasını bir tek eşimle birlikte aldım. Onun dışında tepeden tırnağa herşeyi tek başıma aldım
Kocam aldırmazdı benim aldığım kadar şey riske atmak istemedim
rıca ederım canım ne demek
bende cok sordum ettım olmadı kendım baktım ogrendım
en ıyısı bu cunku herkesın beklentısı ıhtıyacı farklı
sadece bunlar on fıkır olur hepımıze
günaydın hanımlar,
kızımın tekmeleri iyice arttı son günlerde, çok hoşuma gidiyor..
Bu arada bir arkadaşım dün doğum yaptı, bebek 3800gr (maşallah). Hiç bebek gibi değildi, sanki 2 aylık gibiydi :) allah bize de zamanında sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin. öptüm öptüm..
Bunlar güzel telaşlar ve eksikler. Alışveriş yapmayı çok sevmem, sıkılıyorum ama söz konusu bebekle ilgili bişeyse bende atılıyorum hemen :)
Daha yeni başlıyorum araştırmaya, alışverişe. Hayırlısıyla sağlıkla kullanalım inş. hepimiz
ewet artık çok net anlaşılıyo tuaf değişik bi duygu benmde hoşuma gidio ama büyüdükçe hareketleri azalırmış tabi bizde o sıralar endişeye giricez eminim
daha dut şekerim şimdiden rahtsız oluosun
Günaydın hanımlar,
Kızımın tekmeleri iyice arttı son günlerde, çok hoşuma gidiyor..
Bu arada bir arkadaşım dün doğum yaptı, bebek 3800gr (maşallah). hiç bebek gibi değildi, sanki 2 aylık gibiydi :) Allah bize de zamanında sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin. öptüm öptüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?