2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
bir aydır uğraşıp duruyoruz hamilemiyim değilmiyim
öyleydi, şöyleydi derken
evet nihayet dün keseyi gördük bende 6 haftalık hamileyim

şuan ne yazacağımı bilmiyorum, değişik bir topik duygusuymuş bu

birey sormak istiyorum, usg de yazan tarihe göre şuan 6 hafta 3 günlük
peki bu kk takvimde 7. hafta içerisindeyim yazması normal mi?

Son düzenleme:
hayırlı akşamlar herkese buğün randevusu olanlar inş güzel haberler almışşınızdır ben duydum bugun bebegimin kalp atışını rabbimden hayırlısını istiyorum inş daha sonrasındada sorunsuz hamilelik yaşarız hepimiz boyu 3.8 mm olmuş kese normal dedi 6 hafta olmuş her geçen gün değişiyor bu hafta ama bakalım 3 hafta sonra gel dedi ( diğer gebeliğimde de aynısı olmuştu ve o 3 hafta geçmeden kalp atışları durmuştu melegimin) o yüzden çok tedirgin olmak istemiyorum çünkü doktor stres yapma o bile etkiliyor her gebelik aynı oolmaz dedi ama bunda progestan kullanıyorum ve bebe aspirini kullanıyorum herkese hayırlı akşamlar.

Herkese selamlar çiçeği burnunda tatlı hamiş arkadaşlarım geçiyordum bir slm vereyim dedim...2013 Eylül annesiyim ben 10 eylülde tatlı minnoş oğlumu kucağıma aldım şu an 4 ay 9 günlük oldu... Sizlerde Allah kısmet ederse eylül gibi doğum yapacaksınız zaman çabuk akıp geçiyor hamilelikti lohusalıktı derken bizim yakışıklı 4 ayını dolduruyor çok dikkatli olun en hassas dönemler bol bol dinlenin stres yapmayın Allah hepinize hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin tatlı kuzucukları... Herkese sevgiler.

arkadaslar kendinize yemek yapabiliomusunuz. gun boyu ne yiyip ne iciyosunuz. benim surekli karnim acikiyo yaaa:/

Valla ben de çok acıkıyorum. Şimdiden 4 kilo aldım. Ama ben kayınvalidemlerle beraber oturduğum için hiç mutfağa girmiyorum zaten. Gerçi bende kokulara hassasiyet falan da yok valla, ne bulursam homini gırtlak.

Çok sağol canım. Allah oğlunu sağlıkla, güle güle büyütmeyi nasip etsin.

edirneden kimse yok sanırım
beni de eklermisiniz listeye
yaşım 29 edirne de yaşıyorum ilk bebeğim inşallah
son adet tarihim 20 kasım (geç döllenme olmuş)
beklenen doğum tarihimde 10 eylül

edirnenin keşan ilçesinde özel bir doktora gittim dün ilkkez
cuma akşamı son randevu bizimdi
sağolsun doktor bey ayaküstü ilgilendi
5 dk bile sürmedi randevu o kadar sinir oldum ki anlatamam
kesenin altında kanama olmuş dedi, beklicez dedi
böyle birşey yaşayan varmı?
ağır kaldırma, ilişki yasak dedi

benim kilomu, tansiyonumu vs. hiç bir bilgimi almadı, hiç bir soru soramadım
hemen arkamızdan da çıktı gitti zaten
özele gidiyoruz yine özel muamele göremiyoruz
ilk 3 ay, idare edeyim de, eğer memnun kalmazsam 2 buçuk saat uzaklıkta edirne merkezi düşünüyorum
bu mesafede kontrole giden, doğumu yapmayı düşünen varmı?

Canim Allahim devamini da nasip etsinbizlere sag salim aalalım kucaklarimiza bebislerimizi ayni sıkıntıları ben de yasiyorum inşallah bu sefer yolunda gidecek her sey cook sevindim bebisini gormeneee

Hosgeldin canim tebrikler

Son düzenleme:
Hosgeldin canim tebrikler

teşekkürler
sizde batmandaymışsınız
görev dolayısıyla mı, memleket mi.
yani küçük yerde napıyorsunuz doktor olayını
ben çok sıkıntı çektim de dün
başka özel hastane yok, doktor yok, önerilen kişi bile hiç ilgilenmedi, napcam bilmiyorum
büyük yerde yaşayanlar çok şanslı

Hakkında hayırlısı olur inş .. Nasıl bir dr bu anlayamadım progestan falan vermedimi sana.. 2.5 saat çok uzak bence allah korusun doğum ani bir olay başka dr yokmu yakınlarında

cnm 6+3 7.hafta oluyo. 6hafta bitmis 3gun gecmis yani:) oyuzden 7.hafta yazio dogru yani. suan 7haftadasin. bende ayni haftadayim:)

Canim ogretmenim burda memleketim degil burasi saglik acisindan iyi ben memnunum ozelhastane cok burda benim doktrm yard. Doc mesela küçük bir yer degil canim batman gelismis medica ve ozel dunya hastanesine gidiyorum iki doktrm var cok memnunum ikisinden de

Hakkında hayırlısı olur inş .. Nasıl bir dr bu anlayamadım progestan falan vermedimi sana.. 2.5 saat çok uzak bence allah korusun doğum ani bir olay başka dr yokmu yakınlarında

o dediğin nedir bilmiyorum bak şimdi
ilk test için bursada medical parka gitmiştim ordaki doktor folik asit vermişti onu kullanıyorum
bu hiçbir şey demedi, bilgilendirmedi. umarım sonraki randevularda düzelir
edirneye doğuma gidenlerde varmış burdan, ve ilk doğum öyle hemen olmazmış, o yüzden düşünüyorum edirneyi de
bakalım hayırlısı

cnm 6+3 7.hafta oluyo. 6hafta bitmis 3gun gecmis yani:) oyuzden 7.hafta yazio dogru yani. suan 7haftadasin. bende ayni haftadayim:)

bende öyle tahmin etmiştim canım sağol bilgilendirdiğin için.
demekki kk takvimde usul böyleymiş

ne kadar güzel yaa maşallah,
off off ben batıdayım güya bin beter burda sağlık koşulları

Canim gs. Kesenin boyutunu gösteriyor benim 6.3 geçen hafta 2.3 dü

Ama benim gs yani kese kucuk o zaman senin sat 30 kasim benim 26 kasim senin kese boyutu daha buyuk benim ki kucuk 1..57 off bu durumda bende bir problem var sanirim cnm adet duzensizligim var acaba ondan kaynaklaniyo olabilir mi?bilen biri varsa soylesin valla 5 gundur catlicam arkadslar (((

Herkesin ilişkiye girdiği gün, yumurtanın döllendiği, ilk tutunduğu gün vs. farklı olabiliyo canım. Kese görünmüş sonuçta. Şimdi 10 günde bi ya da iki haftada bi ne kadar büyüdüğü önemli. Adet düzensizliğim de var diyosun. Geç yumurtlamış dahi olabilirsin. Ben öyleyim mesela. Sat a göre 8+2 olmam gerekirken 7 gün geç ve 7+2 yim şu an. Ben de sat ı benle aynı olanlardan çok sonra ve küçük gördüm keseyi ama gördüm sonuçta :)) kalbini de duyduk. Darısı başına. Evham yapma boşu boşuna.

kızlar kalp atışlarınızı sat tan sonra kaçıncı günde duydunuz? ben 40. günümde hastaneye gideceğim keseyi görmek için ama kalp atışı duyulabilir mi sizce?

Son düzenleme:

Cnm benimmm cok tesekkurler burda sizle yazismak umut veriyor bana guc veriyor...o kadar umudumu yitirdim ki gecen hafta dr.gittim sat.a gore 7 haftalik olmasi gerekirken 5+6 haftalik cikti ultrasonda.kese ve yolk sac gorundu bebegin kalp atislari ve bebek yok ve dr.kese bozuk bebek gelisimini durdurmus olabilr dedi.hamileligim baslangicinda da fena grip olmustum...vajinal muayene yapti dr.ve kalp atislarini duymam gerekirdi simdiye kadar dedi...p.tesi goremezse almak zorunda kalacagini soyledi..hersey p.tesi gunune bagli yanii..eve geldim hungur hungur agladim..ilk hamileligim tecrubem yok....sizce ne yapayim biraz daha beklemeli miyim bebis gorunmez ise?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…