aslnda bızdede tam tersı benımkı gereklı gereksız herseyı alır
magazaya gırmeyı gorsun
ben tutuyorum esımı
ama onunda bu duyguyu tatamasını ıstıyorum adam gemıde
gıderken karnım bıle yoktu
gelecek doguma yakın pat dıye cocuk
adam abandone olmasın
azcık tadını alsın dımı
herhalde boyle oluyor dengeler evlılıkte
Günaydın hanımlar,
Kızımın tekmeleri iyice arttı son günlerde, çok hoşuma gidiyor..
Bu arada bir arkadaşım dün doğum yaptı, bebek 3800gr (maşallah). hiç bebek gibi değildi, sanki 2 aylık gibiydi :) Allah bize de zamanında sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin. öptüm öptüm..
Ben dogurdum ertesi gun eve geldim tartildim direkt 8 kilo gitmisti
Ahh ah benim esim ucak sevmiyor maleseff .. gidersek kendi aracimizla gidelim diyor.. doktorda randevum vardi sordum gidebilirmiyim diye tek olanlari hep gonderdim ama sen gidemezsin dediyani yine sen bilirsin ama onermiyorum dedi .. bilmiyorum yaa neyse
8 kilo gitse 20 alsam kaldı 12 kilo offf of diyorum
Kızlar günlük ortalama ne kadar su içiyorsunuz? Ben 2 lt. zor içiyorumdaha çok içebilmek için önerileriniz var mıdır?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım telas etme dur seninde ödemin olacak daha onlar gidiyor 3-5 gune kadar hem zaten emzirdikce hoppp gidiyor kilolar bol bol emzirin kilo falan kalmaz bende öyle olmustu 6 ayda tekrar 50 kilo olmustum
Bizim de geçen ün bir arkadaş 3900 doğurdu kızını, ve de ilk doğumu ve de normal doğumla tık diye. Maşallah bin kere, darısı bize inşallah
Kızlar hamile yastığı alacağım.
Marka önerisi olan var mı?
Geceleri elimi ayağımı rahat ettiremiyorum bir türlü...
arkadaşlar günaydın...
diş ağrısı ceken annişler için solurum
bol bol kalsıyum tuketın
cunku hamıleleıktekı dış ağrısı kalsıyum eksıklıgınden kaynaklanıomuş
bebeişler depolarımızı tukettıkce bızde eksıklık baslıomuş
kızlar ben bu sabah hıc doymadım valla
yedıkce yedım
zaten bır meyve yıyorum akıllara zarar
koca kavunu tek basıma yerım kırazı kılo ıle
ayyy sonum ıyı degıl sankı benım
Benim de öyle, kahverengi yerleri çok genişledi, nerdeyse yakında göğsümü tamamen ele geçirecekler diye korkuyorum, ve hatları belirsiz, dağınık yusyuvarlak bir kahverengi değil yani. Korkmalı mıyız ki?
kızlar ben bu sabah hıc doymadım valla
yedıkce yedım
zaten bır meyve yıyorum akıllara zarar
koca kavunu tek basıma yerım kırazı kılo ıle
ayyy sonum ıyı degıl sankı benım
dün nette dolaşırken aşağıdaki yazıyı okudum ve dehşete kapıldım.. sabaha kadar da uyuyamadım. 3 büyük amalgam dolgum var ve çıkartmadan hamile kaldım.. zaten çıkartmak yaptırmaktan daha tehlikeliymiş. bu nedenle bebeğim bişey olursa kendimi hiç affetmmem. aranızda var mı agzında amalgam dolgu olup bebeği sağlıklı olan.. otizim felan diyo yaa kafayı yicem..
GÜMÜŞ (AMALGAM) DOLGULAR ZEHİR SAÇIYOR !
yeri gelmişken.....
oğlum ve bende de amalgam dolgular var ,vücudumuzdaki civa oranı yüksek, tedavi için önce bedenimizi temizleyip sonra amalgam dolguların çıkarılması önerildi, sülük ve ozon tedavisi denildi bu çok masraflı bir yöntem , ben daha masrafsız ve garanti bir temizlenme yolu buldum ,hemde sadece civa için değil, vucudumuzda bulunan radyasyon,ağır metal,bakteri,mantar, küf, toksinler zararlı ne varsa hepsi pozitif iyon taşıyor kullandığımız KİL ise negatif iyon taşıyor, dolayısı ile kili içtiğiniz zaman vücudumuzda her ne varsa kendine yapıştırıp dışkı yoluyla vücudumuzdan uzaklaştırıyor.
Çok dikkatli olmama rağmen amalgamları gözden kaçırmışım, yüzlerce hastalığın nedeni olan civaya dikkatinizi çekmek istedim.
incelemenizi tavsiye ederim, otizmin,eklem romatizmalarının ve daha pek çok hastalığın tedavisinde kullanılmaya başlandı.
http://www.medikil.com.tr/
Sevgiler.
Dr. Öz'den,
Bir çok insan bir zehir niteliği taşımasına rağmen amalgam dolguları ağızlarında taşımaya devam ediyor. Amerika'da Dr. Mehmet Öz'ün TV programında açıklandığı üzere; üç yetişkinden ikisi amalgam dolguya sahip ve bu dolgular yüksek oranda mecury (civa) içermektedir.
Bir tek dolguda ortalama 1000 mg. civa (mercury) mevcut, bu da deniz ürünlerinin içerdiğinden 1 milyon kat daha fazla anlamına geliyor. (microgram ölçüsü olarak.)
Bu konularda tutuculuğuyla bilinen EPA (Enviromental Protection Agency: Çevre Koruma Örgütü) ve CDC (Center of Disease Control and Preventation: Hastalık Araştırma ve Önleme Merkezi) hamilelerin araştırmalar sonucu kanıtlanmış, yüksek oranda civa (mercury) içeren tuna balığını tüketmemelerini tavsiye ediyorken civa (mercury), inanılmayacak oranda potansiyel bir nörotoksin'dir. (Sinir hücreleri üzerinde toksik etki yapan madde.) Bu kuvvetli toksiğin vücutta yapabileceği tahribat uzun zaman almaz. Eğer normal bir termometre içindeki civayı küçük bir göle bırakacak olursanız, gölün çevreye saçtığı tehlikeden ötürü kapatılması icap eder. Araştırmalara göre Amerikalıların %75'inin tehlikelerinden habersiz oldukları bu dolguların %50'sini civa oluşturmaktadır. Daha da kötüsü yapılan her çiğneme, yemek yeme, içme, diş fırçalama ve diş gıcırdatma faaliyetinde dolgulardaki civa (mercury) açığa çıkıyor ve vücutta nörotoksin oluşturma görevine hiç zaman kaybetmeden başlıyor.
Beyin zarındaki hücre köküne geçen civa (mercury) buharı orada merkezi sinir sistemine nüfuz ediyor ve bu da psikolojik, nerolojik ve bağışıklık sistemi problemlerine yol açıyor. Herkes için tehlike arzeden bu durum en çok halen gelişmekte oloan çocukların ve anne karnındaki bebeklerin beyinlerini etkiliyor.
3 lt içmeye çalışıyorum canım bu kendi sağlığımız içinde harika bişey :) su şöyle bişey içtikçe içesin içmedikçede içmeyesin geliyo
2 lt de gayet iyi ve yeterlidir diye düşünüyorum ama
canım naptın deterjan aldınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?