2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

doğru canım haklısın sizde durum çok daha farklı, seni hiç hamile görmediği için onun daha kısa sürede youn bir adaptasyon sürecine ihtiyacı var. Birlikte alışveriş o anlamda çok iyi olacaktır.

Moralm cok bozuktu kizlar oglusuma biseyler aldm kendime geldm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizim de geçen ün bir arkadaş 3900 doğurdu kızını, ve de ilk doğumu ve de normal doğumla tık diye. Maşallah bin kere, darısı bize inşallah

dün nette dolaşırken aşağıdaki yazıyı okudum ve dehşete kapıldım.. sabaha kadar da uyuyamadım. 3 büyük amalgam dolgum var ve çıkartmadan hamile kaldım.. zaten çıkartmak yaptırmaktan daha tehlikeliymiş. bu nedenle bebeğim bişey olursa kendimi hiç affetmmem. aranızda var mı agzında amalgam dolgu olup bebeği sağlıklı olan.. otizim felan diyo yaa kafayı yicem..

GÜMÜŞ (AMALGAM) DOLGULAR ZEHİR SAÇIYOR !
yeri gelmişken.....

oğlum ve bende de amalgam dolgular var ,vücudumuzdaki civa oranı yüksek, tedavi için önce bedenimizi temizleyip sonra amalgam dolguların çıkarılması önerildi, sülük ve ozon tedavisi denildi bu çok masraflı bir yöntem , ben daha masrafsız ve garanti bir temizlenme yolu buldum ,hemde sadece civa için değil, vucudumuzda bulunan radyasyon,ağır metal,bakteri,mantar, küf, toksinler zararlı ne varsa hepsi pozitif iyon taşıyor kullandığımız KİL ise negatif iyon taşıyor, dolayısı ile kili içtiğiniz zaman vücudumuzda her ne varsa kendine yapıştırıp dışkı yoluyla vücudumuzdan uzaklaştırıyor.
Çok dikkatli olmama rağmen amalgamları gözden kaçırmışım, yüzlerce hastalığın nedeni olan civaya dikkatinizi çekmek istedim.
incelemenizi tavsiye ederim, otizmin,eklem romatizmalarının ve daha pek çok hastalığın tedavisinde kullanılmaya başlandı.
http://www.medikil.com.tr/
Sevgiler.

Dr. Öz'den,

Bir çok insan bir zehir niteliği taşımasına rağmen amalgam dolguları ağızlarında taşımaya devam ediyor. Amerika'da Dr. Mehmet Öz'ün TV programında açıklandığı üzere; üç yetişkinden ikisi amalgam dolguya sahip ve bu dolgular yüksek oranda mecury (civa) içermektedir.

Bir tek dolguda ortalama 1000 mg. civa (mercury) mevcut, bu da deniz ürünlerinin içerdiğinden 1 milyon kat daha fazla anlamına geliyor. (microgram ölçüsü olarak.)

Bu konularda tutuculuğuyla bilinen EPA (Enviromental Protection Agency: Çevre Koruma Örgütü) ve CDC (Center of Disease Control and Preventation: Hastalık Araştırma ve Önleme Merkezi) hamilelerin araştırmalar sonucu kanıtlanmış, yüksek oranda civa (mercury) içeren tuna balığını tüketmemelerini tavsiye ediyorken civa (mercury), inanılmayacak oranda potansiyel bir nörotoksin'dir. (Sinir hücreleri üzerinde toksik etki yapan madde.) Bu kuvvetli toksiğin vücutta yapabileceği tahribat uzun zaman almaz. Eğer normal bir termometre içindeki civayı küçük bir göle bırakacak olursanız, gölün çevreye saçtığı tehlikeden ötürü kapatılması icap eder. Araştırmalara göre Amerikalıların %75'inin tehlikelerinden habersiz oldukları bu dolguların %50'sini civa oluşturmaktadır. Daha da kötüsü yapılan her çiğneme, yemek yeme, içme, diş fırçalama ve diş gıcırdatma faaliyetinde dolgulardaki civa (mercury) açığa çıkıyor ve vücutta nörotoksin oluşturma görevine hiç zaman kaybetmeden başlıyor.

Beyin zarındaki hücre köküne geçen civa (mercury) buharı orada merkezi sinir sistemine nüfuz ediyor ve bu da psikolojik, nerolojik ve bağışıklık sistemi problemlerine yol açıyor. Herkes için tehlike arzeden bu durum en çok halen gelişmekte oloan çocukların ve anne karnındaki bebeklerin beyinlerini etkiliyor.

Ah doğru tatlım ya sen ikiz bekliyodun tabi özel durumların olabilir bilemiyorum.. Arabaylada 1-2 saatlik yol dışında zaten çok yorar sanki..aman en kötü seneye bu zamanlar bayya bir ele geliyo olucaklar o zaman onlarıda kapar gidersiniz

8 kilo gitse 20 alsam kaldı 12 kilo offf of diyorum

Canım telas etme dur seninde ödemin olacak daha onlar gidiyor 3-5 gune kadar hem zaten emzirdikce hoppp gidiyor kilolar bol bol emzirin kilo falan kalmaz bende öyle olmustu 6 ayda tekrar 50 kilo olmustum

Kızlar günlük ortalama ne kadar su içiyorsunuz? Ben 2 lt. zor içiyorum daha çok içebilmek için önerileriniz var mıdır?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

3 lt içmeye çalışıyorum canım bu kendi sağlığımız içinde harika bişey :) su şöyle bişey içtikçe içesin içmedikçede içmeyesin geliyo
2 lt de gayet iyi ve yeterlidir diye düşünüyorum ama

Canım telas etme dur seninde ödemin olacak daha onlar gidiyor 3-5 gune kadar hem zaten emzirdikce hoppp gidiyor kilolar bol bol emzirin kilo falan kalmaz bende öyle olmustu 6 ayda tekrar 50 kilo olmustum

Âmin âmin.
Stres yapmak diilde ilk defa bu kilolara çıkınca vücut insan şaşırıyo tabi nolucak acaba diye :)

cnm ben 1 ay önce dolgu yaptırdım dolgum düşmüş ve tekrar dişim çürümüş
kalsiyumu az aldığımı düşünüyorum bende

kızlar ben bu sabah hıc doymadım valla
yedıkce yedım
zaten bır meyve yıyorum akıllara zarar

koca kavunu tek basıma yerım kırazı kılo ıle
ayyy sonum ıyı degıl sankı benım

arkadaşlar merhaba,
dün şeker yüklemei yaptırdım çok şükür iyi çıktı.

detaylı ultrasonda bi tek hamilelik sonlarında yüksek tansiyon yaşayabileceğimi söylemişti doktor.
var mı böyle birşeyle karşılaşan.

yedıkce yedım

Afyt olsn cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah tan kahverengi canım simsiyah olan gördüm yakında şahidim çok kötüydü benimkilerde kahverengiydi ilk doğum da sonra zaten az düzelme oluyıor uçları felan aynı irilikte kalıyor maalesef..

yedıkce yedım

canım iştahın varsa affetme hiçbişeyi götür keşke benimde iştahım olsa. bebeklerin 3900 38000 kilolardan bahsediyonuz nasıl bu kadar kilo alıcak bebek zannediyonuz yedikçe iştahım olsa 300 kilo olcamı bilsem yerim . daha 9-10 kilo felan aldım. o önemli değil benim için bebek önemli o alsında ben önemli değilim.

Amalgam dolguların çok sağlıksız olduğunu duymuştum hatta hamilelikten sonra çıkarttıriim diye de düşünmüştüm ama bu yazı üstüne tuz biber oldu. 1 tane bendede var inşallah bir zararı olmuyordur bebeğe ama çok insanda vardır diye düşünüyorum eğer birşey olsa sıkıntılı bebek patlaması yaşanırdı sanki dünyada. Yada hamile kalmayı planlarken nasıl folik asit kullanın şunu yapın bunu yapmayın diyorlar direk amalgamları değiştirin diye literatür yayınlanırdı sanki bunun bir istatistiği olsa. Allah bebeklerimizi korusun

Evet canım aynen öyle içtikçe içiyor insan neyse biraz daha arttırmayı deneyeceğim :) yarın şeker yüklemem var beni de stres sardı şimdiden işallah iyi çıkar daha 4.5 kilo aldım ama bakalım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım naptın deterjan aldınmı?

canım gittim baktım.
Senin dediklerine baktım hepsi vardı.

Ama taşıyamam diye almadım. Bugün alıcam inşallah.

Dün bebeğime aldığımız herşeyin iç etiketlerini falan çıkardık.
Ayırdık. Ne eksiğimiz var baktım.

Bugünde saolsun 6 ay önce doğum yapan arkadaşım bir sürü kıyafet verdi. Hepsi de yepyeni.
Kıyafet olarak ben iç zıbın, çorap falan alıcam.
Bir bebek bakım çantası alıcam.
Kremleri vs için.
Ateş ölçer biberon alıcam.

Bana bunlar için de tavsiyelerin olursa çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…