Kızlar anne bakım çantası olarak daha önce bir arkadaş sormuştu.
Ben bunu aldım, o kadar hafif o kadar kullanışlı duruyor ki herkese tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 1142440
Ayrıca bebek arabamızı da aldık. Quinny Zapp Extra ve yanında ana kucağı oto koltugu olarak Maxi Cosi
Eki Görüntüle 1142447
Ama hala çocuğumun yatacak yeri yokNe odasını ne beşiğini almadık bir tembellik çöktü ki sormayın üstümüze
Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin bizlere inşallah
kızlar ben bu sabah hıc doymadım valla
yedıkce yedım
zaten bır meyve yıyorum akıllara zarar
koca kavunu tek basıma yerım kırazı kılo ıle
ayyy sonum ıyı degıl sankı benım
canım gittim baktım.
Senin dediklerine baktım hepsi vardı.
Ama taşıyamam diye almadım. Bugün alıcam inşallah.
Dün bebeğime aldığımız herşeyin iç etiketlerini falan çıkardık.
Ayırdık. Ne eksiğimiz var baktım.
Bugünde saolsun 6 ay önce doğum yapan arkadaşım bir sürü kıyafet verdi. Hepsi de yepyeni.
Kıyafet olarak ben iç zıbın, çorap falan alıcam.
Bir bebek bakım çantası alıcam.
Kremleri vs için.
Ateş ölçer biberon alıcam.
Bana bunlar için de tavsiyelerin olursa çok sevinirim
kızlar ben bu sabah hıc doymadım valla
yedıkce yedım
zaten bır meyve yıyorum akıllara zarar
koca kavunu tek basıma yerım kırazı kılo ıle
ayyy sonum ıyı degıl sankı benım
canım iştahın varsa affetme hiçbişeyi götür keşke benimde iştahım olsa. bebeklerin 3900 38000 kilolardan bahsediyonuz nasıl bu kadar kilo alıcak bebek zannediyonuz yedikçe iştahım olsa 300 kilo olcamı bilsem yerim . daha 9-10 kilo felan aldım. o önemli değil benim için bebek önemli o alsında ben önemli değilim.
Afyt olsn cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de doymamaya basladim. Dedigin gibi kiraz kiloyla kavun taneyle tuketiliyor tarafimca ☺ bende şeker yuklememde biraz yuksek cikmisti. Aslinda bu kadar yememem lazim. Ama dayanamiyorum. Buz gibi..sanki icim yaniyor..kilo konularina gelince 10 kilo aldim.26 . Haftama giricem persembe gunu. Bebegim daha 1 kg bile degil.kendimi kınıyorum. Evet sonra kilolarin gidecegi aşikâr. Bu sebeple algimiz kilolarla bebegimizin kilosunu dusunerek hareket etmeliyiz. Sonra vericem diye de kendine almanin bi anlami olmadini düşünüyorum.
samsung galaxy
canım kavun demişken kavun bebeğe en çok kilo aldıran meyvelerdenmiş ancak aynı zamanda içinde bol şeker bulundurduğundan fazla yemeyin diyorlaramaaaaan boşver sen yemene bak
valla canım bir kaç ay öncesi olsa idi sebameddir musteladır felan derdim. ama geçen gün kızımı doktora götürdüm 2 yaş kontrolü için cildinde özellikle kollarında kuruluklar var kaşınıyor sonrada kaşıyınca yara oluyor. doktora gösterdik atepik cilt bu dedi. doğduktan bir kaç ay sonra ortaya çıkmış biz sürekli sebamedle yağlıyorduk kremliyorduk ama büyüdükçe yetersiz hale gelmeye başladı.
atepik cilt kuru hassas cild anlamına geliyormuş hiçbir çaresi yok sadece bol bol nemlendirn vücut şampuanlrı geçene kadar kaliteli olsun dedi. sebamed deyince öyle bebekler için alınan kremler ciltte zaten kuruluk sebebi hiçbirini kullanma ABC dermin kremi ve vücut şampuanını verdi pahalı biraz ama bebek cildi ile birebir uyumlu imiş. kocaman zaten şişeleri felan sadece eczanelerde satılıyor. anacım annem bizi kremmi varmış bildiğin sabunla yıkardı saçımızı vücudumuzu gözlerimiz cayır cayır yanardı bişey olmazdı biz üstüne düştükçe çocukların hanım evladı oluyolar. anlamadım yani :) oğlumda ne yapçam bilmem.
canım şu yazıyı oku bence bir sürü soruya cevap veriyor(link çıkmazsa kaan kocatepenin gebelik org sitesinden gebelik şekeri konusu googlea yazarsan çıkar)
http://www............./dosyalar/diabet.html
Kızlar bu şeker yüklemesi için bir gün öncesinden yediklerimiz etkili olur mu? Bide gece 12den sonra mı 10dan sonra mı birşey yenilmeyecek?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bu şeker yüklemesi için bir gün öncesinden yediklerimiz etkili olur mu? Bide gece 12den sonra mı 10dan sonra mı birşey yenilmeyecek?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tabi ki etkisi oluyor. Dr bunu gözeterek yapar zaten yorumları ni merak etme. 12 den sonnra bisey yeme icme cnm
samsung galaxy
gece 12 den sonra yenmicek cnm
Iyi gunlerde kullansin bebisin canim cok güzel hepsii.ben de bu cumartesi doktor kontrlmden sonra bebek arabasini falan alicam 28.haftayada girmis oluyorum.bi uzerimden atamadim su korkulari
kızlar sizin bu arkadaşlar ne yiyor ne içiyor Allah aşkına ben 3 kg doğarmı diyrum siz 3900 diyosunuz yav.
Allah tan kahverengi canım simsiyah olan gördüm yakında şahidim çok kötüydü benimkilerde kahverengiydi ilk doğum da sonra zaten az düzelme oluyıor uçları felan aynı irilikte kalıyor maalesef..
canım gittim baktım.
Senin dediklerine baktım hepsi vardı.
Ama taşıyamam diye almadım. Bugün alıcam inşallah.
Dün bebeğime aldığımız herşeyin iç etiketlerini falan çıkardık.
Ayırdık. Ne eksiğimiz var baktım.
Bugünde saolsun 6 ay önce doğum yapan arkadaşım bir sürü kıyafet verdi. Hepsi de yepyeni.
Kıyafet olarak ben iç zıbın, çorap falan alıcam.
Bir bebek bakım çantası alıcam.
Kremleri vs için.
Ateş ölçer biberon alıcam.
Bana bunlar için de tavsiyelerin olursa çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?