2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Iyi gunlerde kullansin bebisin canim cok güzel hepsii.ben de bu cumartesi doktor kontrlmden sonra bebek arabasini falan alicam 28.haftayada girmis oluyorum.bi uzerimden atamadim su korkulari

kızlar ben bu sabah hıc doymadım valla
yedıkce yedım
zaten bır meyve yıyorum akıllara zarar

koca kavunu tek basıma yerım kırazı kılo ıle
ayyy sonum ıyı degıl sankı benım

Ben de doymamaya basladim. Dedigin gibi kiraz kiloyla kavun taneyle tuketiliyor tarafimca ☺ bende şeker yuklememde biraz yuksek cikmisti. Aslinda bu kadar yememem lazim. Ama dayanamiyorum. Buz gibi..sanki icim yaniyor..kilo konularina gelince 10 kilo aldim.26 . Haftama giricem persembe gunu. Bebegim daha 1 kg bile degil.kendimi kınıyorum. Evet sonra kilolarin gidecegi aşikâr. Bu sebeple algimiz kilolarla bebegimizin kilosunu dusunerek hareket etmeliyiz. Sonra vericem diye de kendine almanin bi anlami olmadini düşünüyorum.

samsung galaxy

valla canım bir kaç ay öncesi olsa idi sebameddir musteladır felan derdim. ama geçen gün kızımı doktora götürdüm 2 yaş kontrolü için cildinde özellikle kollarında kuruluklar var kaşınıyor sonrada kaşıyınca yara oluyor. doktora gösterdik atepik cilt bu dedi. doğduktan bir kaç ay sonra ortaya çıkmış biz sürekli sebamedle yağlıyorduk kremliyorduk ama büyüdükçe yetersiz hale gelmeye başladı.

atepik cilt kuru hassas cild anlamına geliyormuş hiçbir çaresi yok sadece bol bol nemlendirn vücut şampuanlrı geçene kadar kaliteli olsun dedi. sebamed deyince öyle bebekler için alınan kremler ciltte zaten kuruluk sebebi hiçbirini kullanma ABC dermin kremi ve vücut şampuanını verdi pahalı biraz ama bebek cildi ile birebir uyumlu imiş. kocaman zaten şişeleri felan sadece eczanelerde satılıyor. anacım annem bizi kremmi varmış bildiğin sabunla yıkardı saçımızı vücudumuzu gözlerimiz cayır cayır yanardı bişey olmazdı biz üstüne düştükçe çocukların hanım evladı oluyolar. anlamadım yani :) oğlumda ne yapçam bilmem.

kızlar ben bu sabah hıc doymadım valla
yedıkce yedım
zaten bır meyve yıyorum akıllara zarar

koca kavunu tek basıma yerım kırazı kılo ıle
ayyy sonum ıyı degıl sankı benım

canım kavun demişken kavun bebeğe en çok kilo aldıran meyvelerdenmiş ancak aynı zamanda içinde bol şeker bulundurduğundan fazla yemeyin diyorlar amaaaaan boşver sen yemene bak

ah guzelım keske bebek alsa kıloları
bence saglıksız yenılen her lokma bıze yarıyor bebege degıl gıbı gelıyor
onemlı olan saglıklı olsunlar canım benım

bendensın desene
aynen seker yuklemem var benım bu hafta ve emınım bu kadar meyveye yuksek cıkacak gıbı gelıyor
bende 9 kılo aldım sekerım
canım sıcaklarda yemek cekmıyor
ama dondurma meyve yemıyorum resmen ıcıne dusunuyorum ayarım yok

bak sıte fsuzelcım buna katılıyorum
sakınan goze cop abatar
bızım zamanımızda hıc bunlar yokdu gayetde saglıklı buyuduk
tamam bebegımız canımız cıgerımız ama bu kadar sakınmayada karsıyım

benım bı teyzem var oglunun ustune tıtrer aman hasta olma onu gıy bunu ye cocuk hastalıktan kurtulmuyor ama
bıde kuzenım var oooo cocuk ac mı tok mu terlımı pek aldırıs etmez hava ssoguk olur bızım kuzen kızınla dısarda carsıda gezer
kızmız masallah turp gıbı

fazla detaylandırmamak lazım
herseyın dogalından ve sadesınden bence

canım şu yazıyı oku bence bir sürü soruya cevap veriyor(link çıkmazsa kaan kocatepenin gebelik org sitesinden gebelik şekeri konusu googlea yazarsan çıkar)
http://www............./dosyalar/diabet.html

Link açılmadı ama yazısını buldum okudum.Çok sağolasın 50 gr. şeker yüklemesi tarama testidir,sonucu yüksek çıkan anne adaylarının sadece %10-15 inde gebelik şekeri vardır denir dedi.Teşhisi koymak için 75 gr ve/ya 100gr yüklemelerinin yapılması gerekiyormuş.Benim doktorum gerek görmemişti 100grama,beslenmeme dikkat ederek 15 gün sonra ya da 1 ay sonra bi daha kontrol ettireyim bakalım...

Kızlar bu şeker yüklemesi için bir gün öncesinden yediklerimiz etkili olur mu? Bide gece 12den sonra mı 10dan sonra mı birşey yenilmeyecek?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bu şeker yüklemesi için bir gün öncesinden yediklerimiz etkili olur mu? Bide gece 12den sonra mı 10dan sonra mı birşey yenilmeyecek?

Tabi ki etkisi oluyor. Dr bunu gözeterek yapar zaten yorumları ni merak etme. 12 den sonnra bisey yeme icme cnm

samsung galaxy

Tabi ki etkisi oluyor. Dr bunu gözeterek yapar zaten yorumları ni merak etme. 12 den sonnra bisey yeme icme cnm

samsung galaxy

3tane şerbetli tatlı yedim hayırlısı olsun o zaman battı balık :) sağolasın

Iyi gunlerde kullansin bebisin canim cok güzel hepsii.ben de bu cumartesi doktor kontrlmden sonra bebek arabasini falan alicam 28.haftayada girmis oluyorum.bi uzerimden atamadim su korkulari

Hayatım o korkular bende de var. Ama korkulara yenilmemeye çalışıyorum. Kaldı ki yarına çıkacak mıyız belli dğil. Allah korusun kötü bişey olacaksa ne 28 haftasını dinler ne 40 haftasını. Allah umarım bebeklerimize kavuşmayı bize nasip etmiştir.

kızlar sizin bu arkadaşlar ne yiyor ne içiyor Allah aşkına ben 3 kg doğarmı diyrum siz 3900 diyosunuz yav.

valla ben de bilmiyorum benden farklı beslenmiyorlar, hatta farklı olabilir daha az bile besleniyorlar.

Bu genetik birşey sanırım, ben kendim 3750 doğmusum kardeşim 3900, ve bu hamileleklerde annem 9'ar kilo almış sadece.

Ben de kendi adıma 3800'lü bir bebek doğuramayacağımı düşünüyorum şimdilik gidişe bakılırsa. Ama benim de kendi adıma temennim 3 kg'yu geçip doğması

Allah tan kahverengi canım simsiyah olan gördüm yakında şahidim çok kötüydü benimkilerde kahverengiydi ilk doğum da sonra zaten az düzelme oluyıor uçları felan aynı irilikte kalıyor maalesef..

yok haklısın ben de arkadaş çevremde çok çirkinlerini gördüm onlara kıyasla elbette iyi çok şükür

benim de ateş ölçer tavsiyelerinize ihtiyacım var kızlar

Güzel hamişler valla konular hızlı hızlı akıyo takip edemiyorum :) biz çok şşükür iyiyiz geceleri ağlayarak sağa sola dönmelerim dışında sizlerdede oluyomu bilmiyorum dün doktoruma sordum bebişin yan yatıyo bu yüzden senin ağrıların biraz daha fazla olabilir dedi kuzumuda gördüm yaa bütün ağrılarımı unuttum kucağıma alınca da bütün doğum sancılarını unutacağımı anladım... Rabbim herkese nasip etsin umarım herkez de çok iyidir... bu arada yarın şeker yüklemesi için sağlık ocağına gidicem gittiğimde söyleyince yaparlar değilmi önceden birşey yapmama gerek varmı çok öpüyorum hepinizi.... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…