2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Doktorum bana bebeğim kaç kilo doğar bu gidişatla dediğimde bana dediki senin dekolarının dolu olup olmadığına bağlı o yüzden herşeyden yemek zorundasın dedi. haklıııııı

canım aslında şeker çıkıp çıkmaması yediklerimizle çok alakalı değil öyle olsa bende çıkardı.

84 kg ile hamile kaldım, 10 kg aldım şimdiden hatta 11 bile oldu sanırım :) Üzerine hergün tatlı yiyorum, özellikle çikolata. Şeker yüklemesini yaptıracağım sabahtan önceki akşam çok da stresliydim daralmıştım, kaşık kaşık yarım kavanoz Nutella yedim ve ertesi sabah yüklemeye gittim. 75'lik yüklenmesine rağmen 50'lik yüklemenin sınırları içerisinde kaldı şekerim.

Umarım darısı senin başına olur canım.

Son düzenleme:
Doktorum bana bebeğim kaç kilo doğar bu gidişatla dediğimde bana dediki senin dekolarının dolu olup olmadığına bağlı o yüzden herşeyden yemek zorundasın dedi. haklıııııı

Ne bileyim canım yediklerimi sayayım sana.

Her gün 1 yumurta, hergün yarım lt süt, öğlenleri ayran, akşamları 1 kase yogurt, 1 avuç ceviz badem fındık, kuru kayısı, kuru erik
hergün en az bir öğün kırmızı et (çoğu zaman 2 öğün), haftada 2 gün balık (somon deniz levreği tarzı)
Bol yeşil salata, sebze olarak, ıspanak semizotu, enginar, bamya, bakla, taze fasülye
Günde 2,5 yada olursa 3 lt su

Daha ne yiyim arkadaşlar, daha ne yiyim.

Çıkmaz bişey çıkmicak inşallah :)

Hemoglobin çok düşük değilse günde 2 öğün kırmızı et biraz fazla olabilir bence canım :) tuvalete çıkman, kilo alımın, hayvansal protein alımın bide bebiş açısından.
Onun dışında takdir ettim saygı duydum yürü kim tutar keşke hepimiz böyle bilinçli beslenebilsek:) ahh ah

kızlar ben bu sabah hıc doymadım valla
yedıkce yedım
zaten bır meyve yıyorum akıllara zarar

koca kavunu tek basıma yerım kırazı kılo ıle
ayyy sonum ıyı degıl sankı benım

aynı durum bendede war canım
habıre yıyorum doyduğumu bılmıorum
suan leblebı yıyorum mesela tok tutsun dıye
sabahtan berı dünya sey yedım
bebekler sağlıklı olsunda gerısı hıc onemlı deıll

pes dıyorum sana bravo yanı
bu ne boyle masallah kuzum nerde bızde oyle
bende kendıme ıyı beslenıyor dıyorum bıde

benim de ateş ölçer tavsiyelerinize ihtiyacım var kızlar

bende braun var 70 tl ye almıştım 2012 de çok memnunun 1 sn de ölçüğyor pipli çabuk bitmiyor son ölçtüğün değeri bilem gçsteriyor süper bence tavsiye ederim. hastanede ölçtükleri ateş ile aynı ölçüyor. başka markaya güvenemezdim zaten.

benim de ateş ölçer tavsiyelerinize ihtiyacım var kızlar

Cok haklisin canimm da iste anlatamiyorum kendime bi turlu.masallah ne guzel besleniyorsun senn bende de iki haftadir istahsizlik var hicbir sey canm istemiyor zorla aglaya aglaya yiorum heralde bebisim mideme baski yapiyor ondan olabilir.ates olcerde braun kulaktan olcerin iyi oldugunu duydum canm bende arastiriyorum

pes dıyorum sana bravo yanı
bu ne boyle masallah kuzum nerde bızde oyle
bende kendıme ıyı beslenıyor dıyorum bıde

pes ama %100 bebeğime yansımıyor bunlar, hiç bi zaman bebeğim kilosu boyu ileri çıkmadı, geri çıkıp moralimi bozan zamanlar cok oldu hatta. Demem o ki yemekle de alakalı değil. Elbette şu an erken dogdugu zaman görücez yediklerimiz işe yaramış mı yaramamış mı?

arkadaşlar tecrübeli annelerden aşağıdaki konularda tavsiyeler istiyorum.
umarım bana yardımcı olursunuz.
1- normal doğum yapan anneler; normal doğuma hazırlık için neler yapılmalı?
2- bu hazırlığa başlamak için erken mi geç mi şuan?
3- doğuma hazırlık kurslarına katılmak gerekli mi?
4- rahat bir doğum için tavsiyeniz var mı? ( yürüyüş, yüzme vs. - siz neler yaptınız?)
5- doğumda yanınızda birinin olmasına gerek var mı? ( eşim girmeyecek, başka birini ayarlamalı mıyım?)

İkinizde Braun demişsiniz, o zaman ben de ona bakıcam. Hoş ben Braun2un çok para vererek dijital tansiyon aletini aldım ama memnun değilim, ona kalsa düşüp bayılmam lazım tansiyonum yerlerde çıkıyor, ama dışarda ölçüldüğümde 12-8 yada 13-8

Canım valla bu beslenme alışkanlıklarımın karşılığını alırım umarım, ben değil de bebeğim alır inşallah

ates olcerde arzumun bı tane var
hem oda ısısını falnada olcuyor
hem banyo suyunu da

cok fonksıyonel bısey gıbı geldı bana
kullanankardan fıkır almak sanırım

hımm bakmak lazım, şu ana kadar hiç araştırmadım, önemli bir ayrıntı ateş ölçer hep aklımın bir köşesinde ama hep ihmal ediyorum

valla kilolar meydanda 11 kg ile rekora koşuyorum zaten

Ama sana bişey sölim mi, bunların hepsini yiyim ama o hafta ağzıma tatlı sürmeyeyim, gram kilo almıyorum. Ama ne zaman tatlı bişey yesem kilolar katlanarak geliyooor :)

Et alışkanlığım biraz kötü evet, yıllardır böyle ete çok düşkünüm ama maşallah ona rağmen hemoglabin değerleri yerlerde:)

Sevgıkelebeği beslenmene hayran kaldım bravo valla ben 4 kilo aldım sadece ama senın gibi hiç sağlıklı şeyler yemıyorum helekı balık ağzıma sürmedim vitamınlerimi ilaçlardan alıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben ektra bir destek almıyorum canım demir hapı dışında. Doktorum önermiyor, o nedenle mecbur besleniyorum bu şekilde napim

canım benim pozitif. zaten bir makale de genelde pozitif olduğunu okumuştum.
ayrıca bu bağışıklığımız var demek bu da güzel bişey.

Ben de aynı şeyi okudum. birkaç saat sonra da doktor randevum var. Ancak yine de kötü sonuçları olabileceğini de okuyup endişelendirdim kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…