valla ben de bilmiyorum benden farklı beslenmiyorlar, hatta farklı olabilir daha az bile besleniyorlar.
Bu genetik birşey sanırım, ben kendim 3750 doğmusum kardeşim 3900, ve bu hamileleklerde annem 9'ar kilo almış sadece.
Ben de kendi adıma 3800'lü bir bebek doğuramayacağımı düşünüyorum şimdilik gidişe bakılırsa. Ama benim de kendi adıma temennim 3 kg'yu geçip doğması
bendensın desene
aynen seker yuklemem var benım bu hafta ve emınım bu kadar meyveye yuksek cıkacak gıbı gelıyor
bende 9 kılo aldım sekerım
canım sıcaklarda yemek cekmıyor
ama dondurma meyve yemıyorum resmen ıcıne dusunuyorum ayarım yok
Doktorum bana bebeğim kaç kilo doğar bu gidişatla dediğimde bana dediki senin dekolarının dolu olup olmadığına bağlı o yüzden herşeyden yemek zorundasın dedi. haklıııııı
Evet canım aynen öyle içtikçe içiyor insan neyse biraz daha arttırmayı deneyeceğim :) yarın şeker yüklemem var beni de stres sardı şimdiden işallah iyi çıkar daha 4.5 kilo aldım ama bakalım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne bileyim canım yediklerimi sayayım sana.
Her gün 1 yumurta, hergün yarım lt süt, öğlenleri ayran, akşamları 1 kase yogurt, 1 avuç ceviz badem fındık, kuru kayısı, kuru erik
hergün en az bir öğün kırmızı et (çoğu zaman 2 öğün), haftada 2 gün balık (somon deniz levreği tarzı)
Bol yeşil salata, sebze olarak, ıspanak semizotu, enginar, bamya, bakla, taze fasülye
Günde 2,5 yada olursa 3 lt su
Daha ne yiyim arkadaşlar, daha ne yiyim.
benim de ateş ölçer tavsiyelerinize ihtiyacım var kızlar
kızlar ben bu sabah hıc doymadım valla
yedıkce yedım
zaten bır meyve yıyorum akıllara zarar
koca kavunu tek basıma yerım kırazı kılo ıle
ayyy sonum ıyı degıl sankı benım
Ne bileyim canım yediklerimi sayayım sana.
Her gün 1 yumurta, hergün yarım lt süt, öğlenleri ayran, akşamları 1 kase yogurt, 1 avuç ceviz badem fındık, kuru kayısı, kuru erik
hergün en az bir öğün kırmızı et (çoğu zaman 2 öğün), haftada 2 gün balık (somon deniz levreği tarzı)
Bol yeşil salata, sebze olarak, ıspanak semizotu, enginar, bamya, bakla, taze fasülye
Günde 2,5 yada olursa 3 lt su
Daha ne yiyim arkadaşlar, daha ne yiyim.
Hayatım o korkular bende de var. Ama korkulara yenilmemeye çalışıyorum. Kaldı ki yarına çıkacak mıyız belli dğil. Allah korusun kötü bişey olacaksa ne 28 haftasını dinler ne 40 haftasını. Allah umarım bebeklerimize kavuşmayı bize nasip etmiştir.
pes dıyorum sana bravo yanı
bu ne boyle masallah kuzum nerde bızde oyle
bende kendıme ıyı beslenıyor dıyorum bıde
bende braun var 70 tl ye almıştım 2012 de çok memnunun 1 sn de ölçüğyor pipli çabuk bitmiyor son ölçtüğün değeri bilem gçsteriyor süper bence tavsiye ederim. hastanede ölçtükleri ateş ile aynı ölçüyor. başka markaya güvenemezdim zaten.
Cok haklisin canimm da iste anlatamiyorum kendime bi turlu.masallah ne guzel besleniyorsun senn bende de iki haftadir istahsizlik var hicbir sey canm istemiyor zorla aglaya aglaya yiorum heralde bebisim mideme baski yapiyor ondan olabilir.ates olcerde braun kulaktan olcerin iyi oldugunu duydum canm bende arastiriyorum
ates olcerde arzumun bı tane var
hem oda ısısını falnada olcuyor
hem banyo suyunu da
cok fonksıyonel bısey gıbı geldı bana
kullanankardan fıkır almak sanırım
Hemoglobin çok düşük değilse günde 2 öğün kırmızı et biraz fazla olabilir bence canım :) tuvalete çıkman, kilo alımın, hayvansal protein alımın bide bebiş açısından.
Onun dışında takdir ettim saygı duydum yürü kim tutar keşke hepimiz böyle bilinçli beslenebilsek:) ahh ah
kızlaaar, rubella ıgg si pozitif çıkan var mı aranızda?
Sevgıkelebeği beslenmene hayran kaldım bravo valla ben 4 kilo aldım sadece ama senın gibi hiç sağlıklı şeyler yemıyorum helekı balık ağzıma sürmedim vitamınlerimi ilaçlardan alıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım benim pozitif. zaten bir makale de genelde pozitif olduğunu okumuştum.
ayrıca bu bağışıklığımız var demek bu da güzel bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?