hayır canım. lütfen iyi araştır. rubella testinin negatif olması bağışıklığının olmaması demek.
asıl sıkıntı bu.
bağışıklık olması gayet iyi birşey için rahat olsun.
Cok haklisin canimm da iste anlatamiyorum kendime bi turlu.masallah ne guzel besleniyorsun senn bende de iki haftadir istahsizlik var hicbir sey canm istemiyor zorla aglaya aglaya yiorum heralde bebisim mideme baski yapiyor ondan olabilir.ates olcerde braun kulaktan olcerin iyi oldugunu duydum canm bende arastiriyorum
Her gün 1 yumurta, hergün yarım lt süt, öğlenleri ayran, akşamları 1 kase yogurt, 1 avuç ceviz badem fındık, kuru kayısı, kuru erik
hergün en az bir öğün kırmızı et (çoğu zaman 2 öğün), haftada 2 gün balık (somon deniz levreği tarzı)
Bol yeşil salata, sebze olarak, ıspanak semizotu, enginar, bamya, bakla, taze fasülye
Günde 2,5 yada olursa 3 lt su
hayır canım. lütfen iyi araştır. rubella testinin negatif olması bağışıklığının olmaması demek.
asıl sıkıntı bu.
bağışıklık olması gayet iyi birşey için rahat olsun.
Merhaba arkadaslar bugun ancak girebildim bu bas agrilari beni oldurecek zaten migrenimde var sabah biseyim yoktu ise gittim bir tuttu ki akillara zarar saat 10.30 da tekrar eve geldim minoset ictim uyudum az ince kalktim ama daha hala agriyor simdi bir minoset daha ictim valla sizde böyle basagrisi oluyormu yoksa benim migren var diye hormonlar mi tetikliyor
Sevgıkelebeği beslenmene hayran kaldım bravo valla ben 4 kilo aldım sadece ama senın gibi hiç sağlıklı şeyler yemıyorum helekı balık ağzıma sürmedim vitamınlerimi ilaçlardan alıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaslar bugun ancak girebildim bu bas agrilari beni oldurecek zaten migrenimde var sabah biseyim yoktu ise gittim bir tuttu ki akillara zarar saat 10.30 da tekrar eve geldim minoset ictim uyudum az ince kalktim ama daha hala agriyor simdi bir minoset daha ictim valla sizde böyle basagrisi oluyormu yoksa benim migren var diye hormonlar mi tetikliyor
allaha sukur bende hıc olmadı bas agrısı daha ama hamılelıkte boyle sıkayetlerın olabılecegını okumustum
muhtemelen hormaonlar la alakalıdır dedıgın gıbı
allaha sukur bende hıc olmadı bas agrısı daha ama hamılelıkte boyle sıkayetlerın olabılecegını okumustum
muhtemelen hormaonlar la alakalıdır dedıgın gıbı
Bilmiyorumki neden boyle oluyor canm doktora soyledim cok uzuluyorum bir sey yiemiyorum bebegime faydam olmuyor die o da uzulme o senden aliyor sen yemesende dedi.umarım biran once normale donerizzz
Atsd1603 canım ben daha hamile kaldığımda 70 kiloydum hamileliğin ilk aylarında 6 kilo verdim şimdi daha 68 kiloyum yanı daha hamile kaldığım kiloya ulaşamadım bile sadece ceviz ve süt içiyorum yararlı olarak sebzeyle hiç aram yok
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
valla kilolar meydanda 11 kg ile rekora koşuyorum zaten
Ama sana bişey sölim mi, bunların hepsini yiyim ama o hafta ağzıma tatlı sürmeyeyim, gram kilo almıyorum. Ama ne zaman tatlı bişey yesem kilolar katlanarak geliyooor :)
Et alışkanlığım biraz kötü evet, yıllardır böyle ete çok düşkünüm ama maşallah ona rağmen hemoglabin değerleri yerlerde:)
Ayy gerçekten tatlı yemeyince kilo almıyomusun ya bende ondan mı aldım acaba bendeki 11 i :)
Bu yaşıma kadar tatlı ağzıma sürmedim hamileliğimde dayanamıyorum ya tatlıya. Aşermek diye bişey olduğuna bununla inandım o derece yani. Inşallah bu dönem bitince aynen eski alışkanlıklarıma dönerim.
Ayy gerçekten tatlı yemeyince kilo almıyomusun ya bende ondan mı aldım acaba bendeki 11 i :)
Bu yaşıma kadar tatlı ağzıma sürmedim hamileliğimde dayanamıyorum ya tatlıya. Aşermek diye bişey olduğuna bununla inandım o derece yani. Inşallah bu dönem bitince aynen eski alışkanlıklarıma dönerim.
Canm bende de var bas agrisi ilk bes ay cok cektm gecti derkn tekrar bsdldi migrende var bende ilcta icmyrm allh yardm etsn seni cok iyi anlyrm erkn uyandgmzdn dolayi olyr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canm bende de var bas agrisi ilk bes ay cok cektm gecti derkn tekrar bsdldi migrende var bende ilcta icmyrm allh yardm etsn seni cok iyi anlyrm erkn uyandgmzdn dolayi olyr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen canim bendede birara gecti tekrar basladi bende de var migren ilkte migrenim yoktu son iki yildir oldu gebelikte tutmuyor cok dedi dr um ama bende cok sık tutmaya basladi ne yapayim minoset iciyorum mecbuen yoksa kriz tutuyor hastanelik oluyorum allah yardimcimiz olsun hafif agrilarla atlatalim insallah
Aynen canim bendede birara gecti tekrar basladi bende de var migren ilkte migrenim yoktu son iki yildir oldu gebelikte tutmuyor cok dedi dr um ama bende cok sık tutmaya basladi ne yapayim minoset iciyorum mecbuen yoksa kriz tutuyor hastanelik oluyorum allah yardimcimiz olsun hafif agrilarla atlatalim insallah
Evet canim aynen halbuki erkende yatiyorum cunku benimkini uykusuzluk yirgunluk ve gerginlik etkiliyor migrende tutunca tansiyonum yukseliyor is bu raddeye varmasin diyede hemen minoset iciyorum ne yapayim dr uma sordum tamam dedi birde dramamine mideme de vuruyor cunku
Iyi gunlerde kullanin arkadaslar bende oglumda cilekten almistim tas gibi bu bicirikte kullanacak herhalde daha iki cocuk daha buyutur gercekten cok saglam memnun kalacaginiza eminim