2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Ben de aynı şeyi okudum. birkaç saat sonra da doktor randevum var. Ancak yine de kötü sonuçları olabileceğini de okuyup endişelendirdim kendimi.

hayır canım. lütfen iyi araştır. rubella testinin negatif olması bağışıklığının olmaması demek.
asıl sıkıntı bu.
bağışıklık olması gayet iyi birşey için rahat olsun.

napçaz biz bu iştahsızlıkla ?

maşallah canım sen çok iyi besleniyorsun.
ben okadar yapamıyorum

hayır canım. lütfen iyi araştır. rubella testinin negatif olması bağışıklığının olmaması demek.
asıl sıkıntı bu.
bağışıklık olması gayet iyi birşey için rahat olsun.

birinin inanarak problem yoktur demesi bile insana ne kadar iyi geliyor, teşekkür ederim

Merhaba arkadaslar bugun ancak girebildim bu bas agrilari beni oldurecek zaten migrenimde var sabah biseyim yoktu ise gittim bir tuttu ki akillara zarar saat 10.30 da tekrar eve geldim minoset ictim uyudum az ince kalktim ama daha hala agriyor simdi bir minoset daha ictim valla sizde böyle basagrisi oluyormu yoksa benim migren var diye hormonlar mi tetikliyor

4 kılo mu ne guzel bısey bu ya
nasıl bu kadar az alabıldın mı

ama beslenmene dıkkat et guzelım ya
benım doktorumda ekstra hap ıcırtmıyor besınlerden al dıyor
bıraz balık ye bebegın ıcın

allaha sukur bende hıc olmadı bas agrısı daha ama hamılelıkte boyle sıkayetlerın olabılecegını okumustum
muhtemelen hormaonlar la alakalıdır dedıgın gıbı

gecmıs olsun canım

allaha sukur bende hıc olmadı bas agrısı daha ama hamılelıkte boyle sıkayetlerın olabılecegını okumustum
muhtemelen hormaonlar la alakalıdır dedıgın gıbı

gecmıs olsun canım

Sagol canim benim cok tesekkur ederim daha hala ensemde buz akusuyle yatiyorum

Son düzenleme:
Atsd1603 canım ben daha hamile kaldığımda 70 kiloydum hamileliğin ilk aylarında 6 kilo verdim şimdi daha 68 kiloyum yanı daha hamile kaldığım kiloya ulaşamadım bile sadece ceviz ve süt içiyorum yararlı olarak sebzeyle hiç aram yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy gerçekten tatlı yemeyince kilo almıyomusun ya bende ondan mı aldım acaba bendeki 11 i :)
Bu yaşıma kadar tatlı ağzıma sürmedim hamileliğimde dayanamıyorum ya tatlıya. Aşermek diye bişey olduğuna bununla inandım o derece yani. Inşallah bu dönem bitince aynen eski alışkanlıklarıma dönerim.

Bosverin ya yiyelim icelim ohhhh sefamiz olsun biz hamileyiz ve her halimizle güzeliz

Canm bende de var bas agrisi ilk bes ay cok cektm gecti derkn tekrar bsdldi migrende var bende ilcta icmyrm allh yardm etsn seni cok iyi anlyrm erkn uyandgmzdn dolayi olyr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen canim bendede birara gecti tekrar basladi bende de var migren ilkte migrenim yoktu son iki yildir oldu gebelikte tutmuyor cok dedi dr um ama bende cok sık tutmaya basladi ne yapayim minoset iciyorum mecbuen yoksa kriz tutuyor hastanelik oluyorum allah yardimcimiz olsun hafif agrilarla atlatalim insallah

Insallh canm ya migren berbat bisey cildiriyrm resmen basimi duvara vursam hissetmem o agriyla

Insallh canm ya migren berbat bisey cildiriyrm resmen basimi duvara vursam hissetmem o agriyla

Evet canim aynen halbuki erkende yatiyorum cunku benimkini uykusuzluk yirgunluk ve gerginlik etkiliyor migrende tutunca tansiyonum yukseliyor is bu raddeye varmasin diyede hemen minoset iciyorum ne yapayim dr uma sordum tamam dedi birde dramamine mideme de vuruyor cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…