2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Şeker yüklemesini tam olarak kaçıncı haftada yaptırdınız kızlar?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Vallahi zor canm cok iyi anlyrm seni pazartesi hastanin biri soru cikardi yanimdaki arkadas o kadr cok gerldmki migrenim tuttu butun gun cwktm resmen sknti stres uzuntu asiri mutluluk bile bende bas agrisi yapyr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mutluluktanmi amannn canim senin isin daha zormus allah yardimcin olsun sen hastanede ne olarak calisiyorsun

İki gundur bel agrilarim tavan yapti. yatirmiyor uyutmuyor..sizde.durumlar nasil

Sabahtan beri kızımı hiç hissetmedim. Hiç hareket yok. Normal mi !??
Çok endişeliyim.

Çok endişeliyim.

Bende bugün hissetmedim canım ama bugün sabah 8den akşam 7ye kadar sürekli hareket halindeydim ve yoruldum heralde ondan sende bugün yorulduysan ayaklarını yukarı kaldırıp uzan biraz çok iyi geliyor:)

Çok endişeliyim.

Eger yogun ve yorucu bir gun gecirdiysen normal canim o da yoruluyor çünkü sırt ustu yat dinlen o da dinlenir tekmeler seni canim telaslanma.

Son düzenleme:

Eger yogun ve yorucu bir gun gecirdiysen normal canim o da yoruluyor çünkü sırt ustu yat dinlen o da dinlenir tekmeler seni canim telaslanma.

tatlı bişeyler ye soluna dön yat hissedersin meraklanma arada olabiliyo canım.. Bikerede vursa rahatlarsın :) tatlı yoksa 1-2küp şeker at ağzına..

Kızlar; çok teşekkür ederim.
Hemen dinlenmeye çekiliyorum.
2 gündür çok yoruluyorum. Eve gelip oturmam 8 i buluyo.
Dün evde de yoruldum akşam 10 du oturdum. Sabah 8 de işe gidiyorum zaten.
İnşallah tek sorun budur.

normalde yeterli canım ama eğer spor vs.. gibi terleme durum olursa ozaman +1lt daha eklemelisin. doktor bana terden ıslanıp çıkardığın her çamaşır için 1 litre daha iç demişti

kızlar sizin bu arkadaşlar ne yiyor ne içiyor Allah aşkına ben 3 kg doğarmı diyrum siz 3900 diyosunuz yav.
kuzenim eşi 12 kilo aldı 4200 çocuk doğurdu ne yedin diyorum et-süt-yumurta-sebze-meyve:)) aburcubur tatlı yok, dengeli beslenip normal kilo aldım bol yürüyüş bol temiz hava diyor bide. bu oksijen konusunda bi keramet var anladığım kadarıyla diğer kuzenimde 30 kilo aldı ama 2500 doğurdu zaten pek zayıf değildi bide çok kilo alınca fazla hareketsiz kaldı normal konuşurken bile nefes nefeseydi tabii bebekte ciğerleri sıkıştırıyor, bu yüzden iyi besleyememiş bebeği falan demiş dr.
beni de sürekli uyarıyor doktor fazla kilo alma 7. aydan sonra nefes darlığı artacak reflü vs.. derken ciğerlerin zorlanacak(astım var bende) bebeğe az oksijen gider gelişmesi yavaşlar falan diyor.
Allah tan kahverengi canım simsiyah olan gördüm yakında şahidim çok kötüydü benimkilerde kahverengiydi ilk doğum da sonra zaten az düzelme oluyıor uçları felan aynı irilikte kalıyor maalesef..
benim uçlar çok az kaldı normal hali mercimek gibi buruşunca eskisinden biraz daha iri oluyor ama öyle emzirirkenki gibi kocaman değil acaba senin bebeklerin arası yakın olduğundan mı hiç küçülmeye zaman bulamadı, rengi düzeldimi peki?
ay bende 8 tane dolgu var ama ne tür dolgu olduğunu hiç bilmiyorum nasıl ayırt ediliyorki bunun türleri..
Kızlar bu şeker yüklemesi için bir gün öncesinden yediklerimiz etkili olur mu? Bide gece 12den sonra mı 10dan sonra mı birşey yenilmeyecek?
şeker tarama(50gr şeker içip 1 saat sonra 1 defa kan aldıkları) aç tok farketmiyor. şeker yükleme ise(3-4 defa kan alınan) öncesinde en az 8 saat açlık olmalı. yediklerin fark eder ama normal bi insanı şeker hastası çıkaracak kadar fazla fark yaratmaz ama şüpheli bi değer çıkarabilir ozamanda zaten diyetisyene gönderip diyet verip tekrar bakıyorlar..
ben de bu hafta 50grlık yaptırıcam normalde ne yiyosam onu yiyorum, sonrasında devam ettirmeyeceğim bi diyeti uygulayıp testi kandırmaya çalışmamın bi anlamı yok diye vazgeçtim diyet yapma fikrimden. varsa çıksında önlemini alalım diimi.

Bana yazdığın cevap için teşekkür ederim canım suyu arttırıyorum bende işallah daha da artar:) yarında işallah iyi haberlerle gelirim hepinize iyi geceler :)

Canım şu koyu renk eski tip olanlardan. Tamam çok zararlı bebeğede zararı olabilir amalgam dolgunun ama düşündümde annelerimiz zamanında hep bu dolgular vardı Mehmet Öz dahil hepimizde sıkıntı olması gerekirdi şuan bu kadar tehlikeliyse haksız mıyım??

belki 1-2 tanenin etkisi tolere ediliyordur ama bende 8 tane var inşallah amalgam değildir, dışardan beyaz ama içine siyah bişey koyup dışardan görünmesin diye en üste beyaz koydular..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…