belki 1-2 tanenin etkisi tolere ediliyordur ama bende 8 tane varinşallah amalgam değildir, dışardan beyaz ama içine siyah bişey koyup dışardan görünmesin diye en üste beyaz koydular..
İyi geceler herkese lenfomacım sana da ayrıca teşekkür ederim her mesajıma cevap veriyorsun :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben mustela alicam yeni dogan icin. Sampuan ve kremlerini yakin cevremden biliyorum.
samsung galaxy
Canım ben Mustela'nın setini aldım.
İçinde 500 gr. banyo jeli (şampuan+vucut sampuanı olarak kullanılıyor), 100 ml. vucut yagı, pişik kremi ve 300 gr.lık da vucut losyonu var. BU 4'lü seti 113 TL'ye aldım.
Bubchen'in içini bilemiyorum içinde ne var ne yok göremedim almadım.
Sebamed'te SLE, SLES var ondan tercih etmedim. Dalinde de keza öyle, Dalin alacaksanız organik serisini alın yenidoğan için derim kızlar.
BU arada ayrıca çok methettikleri için pişik kremi olarak bir de Sudocreme aldım e bebekten.
öncelıkle gunaydın hanımlar
ben daha oncede de yazmıstım
arastırdım gıttım magazaya tek tek okududum ıcıerıklerını
sebamedın sampuanında SLES var
dalın johnsons da SLS var
bubchenın ıcerıgını bulamadım kutunun ustunde sadece bıtkısel dıyor ama yazmaması hosuma gıtmedı
bıtek chıccoda paraben-sls-sles-alkol ıcermez yazıyor hosuma gıttı
ama chıcconun bıde pure bıo organık serısı var ben ondan alacam sanırım
mustelayada cok ıyı dıyorlar ama pahalı bıraz onun ıcerıgını okuyamadım
Güle güle iyi gunlerde kullanin canin ay ne guzel seyler aliyorsunuz bitmistir ekdiginiz ben daha hicbirseye baslamadim valla tembel annemiyim ne
Kızlar anne bakım çantası olarak daha önce bir arkadaş sormuştu.
Ben bunu aldım, o kadar hafif o kadar kullanışlı duruyor ki herkese tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 1142440
Ayrıca bebek arabamızı da aldık. Quinny Zapp Extra ve yanında ana kucağı oto koltugu olarak Maxi Cosi
Eki Görüntüle 1142447
Ama hala çocuğumun yatacak yeri yokNe odasını ne beşiğini almadık bir tembellik çöktü ki sormayın üstümüze
Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin bizlere inşallah
Mutluluktanmi amannn canim senin isin daha zormus allah yardimcin olsun sen hastanede ne olarak calisiyorsun
Gözünaydın canım bende de çıkmadı üstümden bi yük kalktı resmen :)
Benim de öyle, kahverengi yerleri çok genişledi, nerdeyse yakında göğsümü tamamen ele geçirecekler diye korkuyorum, ve hatları belirsiz, dağınık yusyuvarlak bir kahverengi değil yani. Korkmalı mıyız ki?
Normaldir sanırım. 20 haziranda seker yuklemem be kontrolum var. Ben sorucam doktora. Beni asıl rahatsız eden yoğun vajinal akıntı. İdrarımın kokusuda bi tuhaf. Belli vitamın demir ve omega içiyorum ondan ama yine de rahatsızım.
Ayy gerçekten tatlı yemeyince kilo almıyomusun yabende ondan mı aldım acaba bendeki 11 i :)
Bu yaşıma kadar tatlı ağzıma sürmedim hamileliğimde dayanamıyorum ya tatlıya. Aşermek diye bişey olduğuna bununla inandım o derece yani. Inşallah bu dönem bitince aynen eski alışkanlıklarıma dönerim.
Çok güzel şeyler almışsın canım, kullanışlı şeyler... Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin tatlım :)
hayırlı olsuun bizde çilekten aldık ayın 18de gelicek işallah
Şeker yüklemesini tam olarak kaçıncı haftada yaptırdınız kızlar?
Sabahtan beri kızımı hiç hissetmedim. Hiç hareket yok. Normal mi !??
Çok endişeliyim.
canım panik olma 2 gün önce ben çok telaşladın. Akşam 7'den sonra normalde çok hareketli oluyordu o gün tık yok, yattım bütün gece tetikteyim tık yok sabah uyandım keza öyle çok korktum. Ama çok şükür sbaha kahvaltısından sonra birden hareketlenmeye basladı bekle biraz daha bakalım.
Benim doktorum bana randevu verdiği tarihte 27 haftalık olucam. Siz kac haftalıkken yaptırdınız yükleme? 25. Haftaya girdim ve 9 kilo aldım. Bana gec kaldık gibi geliyor
Ne cikolataa ne dondurma be abur cubur. Nasıl alıyorum anlamıyorum
Eki Görüntüle 1143945 benim aldıklarım sadece bunlar hiç bir şey almadım da diyebiliriz yani sanırım süreçleri en sondan takip eden benim
Eki Görüntüle 1143945 benim aldıklarım sadece bunlar hiç bir şey almadım da diyebiliriz yani sanırım süreçleri en sondan takip eden benim
canım panik olma 2 gün önce ben çok telaşladın. Akşam 7'den sonra normalde çok hareketli oluyordu o gün tık yok, yattım bütün gece tetikteyim tık yok sabah uyandım keza öyle çok korktum. Ama çok şükür sbaha kahvaltısından sonra birden hareketlenmeye basladı bekle biraz daha bakalım.
Tatlim sekerli seyler yiyeblrsen ye bebekler sekeri cok sever cunku Sknti yapma kendine bazen bende hissetmyrm telaslanyrm snra kendi kendine baslyr oynamaya bizim bu bebeisler cok nazlilar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende senin gibiym canm daha bisey almadm dun sadece biberon falan aldm tam 28 haftalik olaym oyle alaym dyrm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sagol canim benim cok tesekkur ederim daha hala ensemde buz akusuyle yatiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?