2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
belki 1-2 tanenin etkisi tolere ediliyordur ama bende 8 tane var inşallah amalgam değildir, dışardan beyaz ama içine siyah bişey koyup dışardan görünmesin diye en üste beyaz koydular..

Yok yok beyazlar amalgam diil bildiğim kadarıyla. Artık amalgam yapan yok zaten bunlar 5-10 sene öncenin dolguları bende de var 1 tane kaç sene önce yaptırmıştım çıkarttırmadım

İyi geceler herkese lenfomacım sana da ayrıca teşekkür ederim her mesajıma cevap veriyorsun :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Rica ederim Özgecim. Bunun için burdayız, işine yaradıysa ne ala :)

Ben mustela alicam yeni dogan icin. Sampuan ve kremlerini yakin cevremden biliyorum.

samsung galaxy

Mustela ve bübchen'in içerikleri çok güzel, ne güzel karar vermişsin sen. Güle güle kullan inş. :)

Canım, Sudokrem'i bende çok duydum. Hemşire bi arkadaşım var onlar ısrarla tavsiye etti. Bende ondan alıcam muhtemelen. Sebamed benim de tercihim olmaz, mustela veya bübchen.

İlaç gibi cevap vermişsin Tuğbacım, eksik olma. Gayet güzel araştırmışsın.

Güle güle iyi gunlerde kullanin canin ay ne guzel seyler aliyorsunuz bitmistir ekdiginiz ben daha hicbirseye baslamadim valla tembel annemiyim ne

Tatlım daha hiç bişey almadım inan. Bi beşik, bi araba, bi de küvet 6 aydır :) Önce araştırmalarımı yapıyorum, sonra en uygun fiyatlısını araştıryorum netten, öyle alıyorum. Sende yaparsın daha 3 koca ay var. Allah içimize sindirsin, hayırlısıyla gelsin miniklerimiz herşey olur ins :)

Çok güzel şeyler almışsın canım, kullanışlı şeyler... Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin tatlım :)

Mutluluktanmi amannn canim senin isin daha zormus allah yardimcin olsun sen hastanede ne olarak calisiyorsun

Hastanede veri kayit elemrni olarak calsyrm ama herseyi blyrm tomo cekmeyi kemik danstm cekmyi mamografi crkmeyi ne ararsan var radyolojide calsyrm usg raporu yazyrm hastanenin en pis yerinde calsyrm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gözünaydın canım bende de çıkmadı üstümden bi yük kalktı resmen :)

Benim doktorum bana randevu verdiği tarihte 27 haftalık olucam. Siz kac haftalıkken yaptırdınız yükleme? 25. Haftaya girdim ve 9 kilo aldım. Bana gec kaldık gibi geliyor
Ne cikolataa ne dondurma be abur cubur. Nasıl alıyorum anlamıyorum

Normaldir sanırım. 20 haziranda seker yuklemem be kontrolum var. Ben sorucam doktora. Beni asıl rahatsız eden yoğun vajinal akıntı. İdrarımın kokusuda bi tuhaf. Belli vitamın demir ve omega içiyorum ondan ama yine de rahatsızım.

gerçekten aynı şikayetlerimiz varmıs. Benim de bu bikaç haftadır özellikle 10 gündür diyim, akıntım baya arttı hatta sabahları geldiğini hissediyorum hemen tuvalete kosuyorum noluyo diye panikle.

BU durum ilk 12 haftada da olmuştu sonra geçmişti sanki. Şimdi neden oldu ben de doktoruma sorucam.

evet hayatım butun olay tatlı gerçekten öyle ve pek tabi karbonhidratlı gıdalar. Ekmek börek makarna pilav çok tadımlık yemek lazım, diğerleri kilo yapmıyor ki.

Ama şeker oldugu gibi yağa dönüşüyor maalesef

Sabahtan beri kızımı hiç hissetmedim. Hiç hareket yok. Normal mi !??
Çok endişeliyim.

canım panik olma 2 gün önce ben çok telaşladın. Akşam 7'den sonra normalde çok hareketli oluyordu o gün tık yok, yattım bütün gece tetikteyim tık yok sabah uyandım keza öyle çok korktum. Ama çok şükür sbaha kahvaltısından sonra birden hareketlenmeye basladı bekle biraz daha bakalım.

Tatlim sekerli seyler yiyeblrsen ye bebekler sekeri cok sever cunku Sknti yapma kendine bazen bende hissetmyrm telaslanyrm snra kendi kendine baslyr oynamaya bizim bu bebeisler cok nazlilar

geç kalmamışsın canım 28. haftaya kadar yapılıyor şeker yüklemesi. Rahat ol. Ben yaptırdığımda ise 25+2 idim. Ne kadar geç o kadar iyi bana göre.

benim aldıklarım sadece bunlar hiç bir şey almadım da diyebiliriz yani sanırım süreçleri en sondan takip eden benim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende senin gibiym canm daha bisey almadm dun sadece biberon falan aldm tam 28 haftalik olaym oyle alaym dyrm

ben bir tek biberon aldım canım..o da cok indirimliydi diye..ailelerden uzak yasıyoruz hangisi daha cok işe yarar bilmedigimden onlar alıyolar az cok bişiler..bence benim sureci en son takip eden

kızlar çok teşekkür ederim.
sabaha kadar sürekli uyandım bu kız niye oynamıyor diye.
en son 6 ya çeyrek kala bir kaç küçük tekme attı.
şimdi gene hareket yok.
birşeyler yiyeyimde bakayım hareketlenecek mi?

Bende senin gibiym canm daha bisey almadm dun sadece biberon falan aldm tam 28 haftalik olaym oyle alaym dyrm

ikimiz de bir tek biberon almışız en önemli olarak onu gorduk herhalde aynı kişiye aynı yorumu yapmısız da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…