2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
GÜNAYDIN KIZLAR HERKESE VE BEBİŞLERİNE..
canım o günden beri girmiyordum hiç dert etme aldığın kg hatta yağlar emzirme döneminde çok işine yarayacak süt ne kdr yğlı olursa bebeği o kdr iyi besliyor bebek kg alıyor. bnim kızlık halimi bilen kalça için küçüldü diyor bilmeyen doğumdan mı olma diye soruyor. üst taraf 34 bedenken kalça 38 bedene zor giriyor. bu yüzden kıvrım da çok net :)) şu an düzleşme olması normal zaten tüm kemikler oynuyor yerinden mide bağırsak böbrek hepsi yer değiştiriyor bebeğe yer açmak için hiç canını sıkma canım..

canım dun benım kızda gunduz hıc hareketlı deıldı
akşam yemekten sonra uzandım dınledım
7 den sonra harekete başladı.
ewet ınsan tedırgın oluo cok fazla
ama gun ıcınde hareketlı oldgumuz ıcın sanırım bebişlerımız hareketsız oluo
bebekler aksam 7 we 10 arası cok hareketlı olurmuş
bıde tawsıyem 1 bardak sut ıcıp 2 saat uzan hemen baslıo hareket

gunaydın kızlar

kabus dolu bır gece
huzursuz bacak sendromundan dolayı uyuyamayan ben
gorulen kabuslar
ergen yas ruyaları
sabahı zor ettım
bıde uyandım hava kapalı karanlık yagmurlu kıs resmen

boyle basladık gune bakalım ardı nasıl gelecek

ikimiz de bir tek biberon almışız en önemli olarak onu gorduk herhalde aynı kişiye aynı yorumu yapmısız da

Evet canm istedgm biberon indirimdeydi canm hemen alaym dedim bebeislern midesini dusunduk ikimzde herhalde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet canım ıkı gundur de cok yoruluyorum.
onunda etkısı vardı belkı.
akşam dediğini uygulayacağım çok saol.

ahhh o dert bendede var uyuyamıyorum bacaklarımdan ve hatta kollarımdan ben magnezyum kullanıyorum kramplarımad iyi geldi dr una bi danış istersen

ahhh o dert bendede var uyuyamıyorum bacaklarımdan ve hatta kollarımdan ben magnezyum kullanıyorum kramplarımad iyi geldi dr una bi danış istersen

huzursuz bacak sendromu bende de oluyor. sürekli bacaklarımı gergin tutmaya çalışıyorum, ara ara da kramp giriyor. magnezyum için ne verdi doktorun?
bana da yazdı bişey ama henüz alamadım

huzursuz bacak sendromu bende de oluyor. sürekli bacaklarımı gergin tutmaya çalışıyorum, ara ara da kramp giriyor. magnezyum için ne verdi doktorun?
bana da yazdı bişey ama henüz alamadım

magvital verdi dene derim benim hamilelik öncesindede vardı

Bayanlar stres ve yorgunluk bebegimizin hareketlerini cok etkiliyor. Ben gecen pazartesi cok stresli bir gun gecirmistim.bebegimi tam iki gun hic hissedemedim.hemen dr a gittim strestendir dedi.

samsung galaxy

Simdi maşallah i var.biz iyiysek onlar da iyi.moralimizi yuksek tutalim.eve gidince ev isi falan yapmayalim ayaklarimizi kaldirip dinlenelim

samsung galaxy

Beyaz ekmek ağzıma sürmüyorum sadece çavdar oda günde 3 maksimum 4 dilim falan makarna pilavda nadir ben tatlıdan alıyorum ya heralde

bişeyler ye, süt iç yarım saate gör sen hareketleri.

Bazen duruş pozisyonundan da kaynaklanıyor. Eğer tekmeleri içe doğru atıyosa hissetmiyomusuz, ama göbeğine dogru atarsa hissediyomusuz

Ya canım lenfomayada yazmıştım benimkide bir kere hemde birkaç gün böyle yaptı ödüm koptu. Şekil değiştiriyorlar el ayaklarını hissetmiyoruz belki..bilmiyorum. Gayet iyi olduğuna eminim ben

dışardan bakınca beyaz görünümlü ama içine siyah bişey koyup üstüne beyaz bi şey sürmüştü doktor kompozitmi ozaman yoksa ikisi birden mi

Canim o kompozittir ama takilma bence cunku amalgan bile olsa eski dolgu hamileyken yaptirmadiginiz surece hic problem olmaz zaten gebelere de amalgam degil kompozit yapiyolar burda hem eskiden kompozitmi vardi annelerimizinkiler hep amalgam

Son düzenleme:

Öylede demeyelim bence bende radyoloji teknikeriyim ama dogru söyluyorsun kendince bizim yukumuzu veri elemanlari cekiyor allah kolaylik versin

Benim vucudumun heryeri huzursuz bugun ya ozelliklede basim huzursuz kafa sendromu :))))))

Ankaralı anne adaylaırm benim, doğumu hangi hastanede yapacağınıza karar verdiniz mi?

Biz hep Güven diyordur eşimle, ama doktorum ilk tercihinin TOBB oldugunu söyledi kararsız kaldık

Ankaralı anne adaylaırm benim, doğumu hangi hastanede yapacağınıza karar verdiniz mi?

Biz hep Güven diyordur eşimle, ama doktorum ilk tercihinin TOBB oldugunu söyledi kararsız kaldık

canım ben turgut özal da yapıcam tamamen doktorumdan kaynaklı ilkini de orda yaptım.. malum normal doğum yaptıran doktor bulmak zor...

ayın 10 ında randevum var zaten soracam ama benımkı kramp denır
daha degısık bır duygu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…