ne güzel bu saatte cevaplamışsın moralim bozuk şimdi ben kaç olurum ki sence sonuçta. ben 52 kiloyla başladım hiç bulantım olmadı biraz şımardım da yedim açıkcası:)) hemen hamilelere benzemek istedim ondan oldu. diğer konuda da kalça kemikleri genişliyor falan ya bazıları diyorki kalçaların büyüyor belin kalınlaşıyor diyor
canım o günden beri girmiyordum hiç dert etme aldığın kg hatta yağlar emzirme döneminde çok işine yarayacak süt ne kdr yğlı olursa bebeği o kdr iyi besliyor bebek kg alıyor. bnim kızlık halimi bilen kalça için küçüldü diyor bilmeyen doğumdan mı olma diye soruyor. üst taraf 34 bedenken kalça 38 bedene zor giriyor. bu yüzden kıvrım da çok net :)) şu an düzleşme olması normal zaten tüm kemikler oynuyor yerinden mide bağırsak böbrek hepsi yer değiştiriyor bebeğe yer açmak için hiç canını sıkma canım..
kızlar çok teşekkür ederim.
sabaha kadar sürekli uyandım bu kız niye oynamıyor diye.
en son 6 ya çeyrek kala bir kaç küçük tekme attı.
şimdi gene hareket yok.
birşeyler yiyeyimde bakayım hareketlenecek mi?
canım dun benım kızda gunduz hıc hareketlı deıldı
akşam yemekten sonra uzandım dınledım
7 den sonra harekete başladı.
ewet ınsan tedırgın oluo cok fazla
ama gun ıcınde hareketlı oldgumuz ıcın sanırım bebişlerımız hareketsız oluo
bebekler aksam 7 we 10 arası cok hareketlı olurmuş
bıde tawsıyem 1 bardak sut ıcıp 2 saat uzan hemen baslıo hareket
kabus dolu bır gece
huzursuz bacak sendromundan dolayı uyuyamayan ben
gorulen kabuslar
ergen yas ruyaları
sabahı zor ettım
bıde uyandım hava kapalı karanlık yagmurlu kıs resmen
canım dun benım kızda gunduz hıc hareketlı deıldı
akşam yemekten sonra uzandım dınledım
7 den sonra harekete başladı.
ewet ınsan tedırgın oluo cok fazla
ama gun ıcınde hareketlı oldgumuz ıcın sanırım bebişlerımız hareketsız oluo
bebekler aksam 7 we 10 arası cok hareketlı olurmuş
bıde tawsıyem 1 bardak sut ıcıp 2 saat uzan hemen baslıo hareket
kabus dolu bır gece
gorulen kabuslar
ergen yas ruyaları
sabahı zor ettım
huzursuz bacak sendromu bende de oluyor. sürekli bacaklarımı gergin tutmaya çalışıyorum, ara ara da kramp giriyor. magnezyum için ne verdi doktorun?
bana da yazdı bişey ama henüz alamadım
huzursuz bacak sendromu bende de oluyor. sürekli bacaklarımı gergin tutmaya çalışıyorum, ara ara da kramp giriyor. magnezyum için ne verdi doktorun?
bana da yazdı bişey ama henüz alamadım
Bayanlar stres ve yorgunluk bebegimizin hareketlerini cok etkiliyor. Ben gecen pazartesi cok stresli bir gun gecirmistim.bebegimi tam iki gun hic hissedemedim.hemen dr a gittim strestendir dedi.
evet hayatım butun olay tatlı gerçekten öyle ve pek tabi karbonhidratlı gıdalar. Ekmek börek makarna pilav çok tadımlık yemek lazım, diğerleri kilo yapmıyor ki.
şimdi gene hareket yok.
şimdi gene hareket yok.
Ya canım lenfomayada yazmıştım benimkide bir kere hemde birkaç gün böyle yaptı ödüm koptu. Şekil değiştiriyorlar el ayaklarını hissetmiyoruz belki..bilmiyorum. Gayet iyi olduğuna eminim ben
Canim o kompozittir ama takilma bence cunku amalgan bile olsa eski dolgu hamileyken yaptirmadiginiz surece hic problem olmaz zaten gebelere de amalgam degil kompozit yapiyolar burda hem eskiden kompozitmi vardi annelerimizinkiler hep amalgam
Hastanede veri kayit elemrni olarak calsyrm ama herseyi blyrm tomo cekmeyi kemik danstm cekmyi mamografi crkmeyi ne ararsan var radyolojide calsyrm usg raporu yazyrm hastanenin en pis yerinde calsyrm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kabus dolu bır gece
gorulen kabuslar
ergen yas ruyaları
sabahı zor ettım